|
اخبار
آهنگساز «سیا ساکتی» درگذشت
مهرداد نبئی طراح صدا، آهنگساز و از فعالان حوزه انیمیشن دار فانی را وداع گفت.
نبئی متولد ۱۳۴۳ در تهران، روز گذشته دار فانی را وداع گفت. او آهنگساز و طراح صدا در حیطه تخصصی انیمیشن و از پیشکسوتان این عرصه در ایران بود که سابقه آهنگسازی و کار صدا برای بیش از 5 هزار دقیقه فیلم، مجموعه و تیزر انیمیشن را داشت. از کارهای شاخص او میتوان کار آهنگسازی برای آثاری چون «قصه ما مثل شد»، «دانشمندان بزرگ»، «فرمانروایان مقدس»، «یار مهربان»، «ماجراهای کوشا»، «سیا ساکتی»، «ماجراهای ریزه میزه»، «نیکی و نیکان»، «قصههای میدان صد و یک»، «داستان تاریخ»، «داستان پیامبران» و بسیاری آثار دیگر را نام برد. وسواس، دقت و میزان انرژی روحی و جسمیای که نبئی در آثارش میگذاشت مثالزدنی بود. او بیدریغ دانش خود را در اختیار شاگردانش قرار میداد و بسیاری از حرفهایهای این عرصه از او آموختهاند.
***
پویانفر 10 شب در خیمه میدان ۷ تیر مداحی میکند
مراسم عزاداری دهه سوم ماه محرم هیات ریحانهالنبی(س) از امشب به مدت 10 شب در خیمهالحسین(ع) میدان ۷ تیر برگزار میشود. مراسم عزاداری دهه سوم ماه محرم هیات ریحانهالنبی(س) از امشب به مدت ۱۰ شب در خیمهالحسین(ع) میدان ۷ تیر از ساعت ۲۱ با مداحی محمدحسین پویانفر برگزار میشود. در این مراسم بناست سعید هدایتیان زیارت عاشورا بخواند و سپس حجتالاسلام حامد کاشانی سخنرانی و محمدحسین پویانفر مداحی کند. خیمهالحسین(ع) میدان ۷ تیر از سوی شهرداری تهران از ابتدای ماه محرم برپا شده است و بناست تا پایان ماه صفر برنامههای مختلف عزاداری و تعزیه در آن برپا باشد.
***
خبر خوش وزیر فرهنگ برای اهالی سینما و رسانه
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه با محمد مخبر، معاون اول رئیسجمهور، در آستانه روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی خبر خوشی برای اهالی رسانه و سینماگران داشت. محمدمهدی اسماعیلی در پاسخ به سوالی درباره شورای سینما، اظهار داشت: تا به حال ۲ جلسه از شورای سینما برگزار شده است و سومین جلسه آن هم قرار بود برگزار شود که آقای دکتر مخبر هم آماده برگزاری نشست بود اما کسالت بنده باعث شد این جلسه به تاخیر بیفتد. وی با تاکید بر اینکه طی یکی دو هفته آینده سومین جلسه شورای سینما برگزار خواهد شد، افزود: بنای ما بر این است تا مصوبات جلسات قبل به صورت کامل انجام نشود، جلسه جدید برگزار نکنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: جلسه اول ۶ مصوبه خوب داشت که دکتر مخبر به ما تاکید کردند تا مصوبات اجرا نشود، جلسه بعدی را برگزار نکنیم. بنابراین امروز که قصد داریم جلسه جدید برگزار کنیم باید این خبر خوش را بدهم که تمام مصوبات اجرا شده است.
اسماعیلی با اشاره به مهمترین بخش مصوبات جلسه اول که مربوط به مسکن سینماگران و خبرنگاران بود، گفت: تمامی ثبتنامهای مسکن سینماگران و اهالی رسانه انجام و با وزارت راه نیز هماهنگیها و جانماییهای مسکن انجام شده است. وی تاکید کرد: آقای دکتر مخبر در این حوزه واقعا پشتیبان جدی ما هستند و ما هم امیدواریم بتوانیم مصوبات را بخوبی اجرا کنیم تا کمک مناسبی برای اهالی سینما و رسانه باشد.
***
حریمسازی تئاترشهر بزودی آغاز میشود
مدیرکل هنرهای نمایشی از کلید خوردن طرح حریمسازی مجموعه تئاترشهر خبر داد. کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی در گفتوگو با هنرآنلاین درباره طرح حریمسازی تئاترشهر گفت: نزدیک به 10 سال گذشته حریم مجموعه تئاترشهر برداشته شد و از آن زمان این بنا که ثبت ملی است توسط اشرار و آدمهای نادرست دچار مشکل شد. بعدتر هم دستفروشان در اطراف آن حضور پیدا کردند که البته انسانهای شریفی هستند اما متناسب با فضای تئاترشهر نبود.
وی گفت: متاسفانه شهرداری هیچگاه مکانیابی نکرده است که دستفروشان به مکان دیگری انتقال داده شوند. شرایط در محیط تئاترشهر آنقدر بغرنج بود که خانوادهها نمیتوانستند با امنیت برای تماشای تئاتر بیایند.
نظری افزود: اخیرا ما به کمک میراث فرهنگی حریم تئاترشهر را مشخص کردیم و طراحان طراحی حریم را انجام دادند و در همین روزها حریمسازی تئاترشهر کلید میخورد. وی ادامه داد: تئاترشهر یک بنای مهم در یکی از مهمترین چهارراههای خاورمیانه است و چهارراه ولیعصر یک چهارراه فرهنگی است که یک طرف آن دانشگاه تهران است و از یک جهت هم به دانشگاه امیرکبیر میرسد. بنابراین باید توجه ویژهای به این محوطه فرهنگی شود. اکنون با تعریف رویدادهایی در محوطه تئاترشهر این حریم را حفظ کردهایم اما لازم است حتما حصارکشی و حریمسازی در آن انجام شود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
17 مرداد، برای بسیاری به قداست قلم و به شهادت شهدای عرصه خبر معنا دارد
پرچم مجاهدان خبر بالاست
گروه فرهنگ و هنر: «اگر زحمات شما نباشد، این لحظهها هرگز ماندگار نمیشود. شما آن را حفظ میکنید و در اختیار افکار مردم قرار میدهید. بدون این دوربینها، قلمها و دلسوزیهای شما برای تهیه و تنظیم اخبار و مطالب، این کارهای ما مثل یک چیزهای تثبیت نشده است».
بیانات فوق که 22 سال پیش و حتی پیش از به وجود آمدن مناسبت روز خبرنگار عنوان شدهاند، تنها یکی از اشارات متعدد مقام معظم رهبری به اهمیت جایگاه خبرنگاران و در کل اهل خبر است. با وجود چنین تاکیداتی اما 17 مرداد هر سال به مناسبت «روز خبرنگار» در واگویههایمان همچنان باید به دنبال دلجویی از قشری فرهیخته و زحمتکش اما همچنان قدرنادیده باشیم که شاید مهمترین دلیل ماندگار شدن در شغل کماجر و پراضطراب و گاه خطرناکشان، عشق و ایمان به حقیقت است.
بزرگان این عرصه، خبرنگاری را شمشیر دولبهای دانستهاند که یک لبه آن عزت و احترام و لبه دیگرش انتقادهای مسؤولان و مردم است. با این وجود بیشتر خبرنگاران این خطه هنوز با به جان خریدن سختیها، تلاش میکنند پرده از راز و رمزهای امور مهم کشور بردارند، سخن مردم را به گوش معمولا سنگین مسؤولان برسانند و از صاحبان قدرت مطالبهگری کنند و البته در کنار آن همانگونه که در کلام رهبری تصریح شده، خدمات و لحظات بزرگ را برای امروز و فردا به ثبت برسانند.
روز 17 مرداد، برای بسیاری به قداست قلم و به شهادت شهدای عرصه خبر و خبرنگاری معنا دارد. روزی که به نام یکی از همین شهدا، یعنی محمود صارمی، خبرنگار اعزامی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران به افغانستان تحت اشغال طالبان در تقویم رسمی کشور به ثبت رسیده است. جا دارد در چنین روزی یاد شهیدان عرصه رسانه که بهای رسالت عاشقی خود را با جانشان پرداختند، زنده شود.
اگر از شهید غلامحسین افشردی یا همان حسن باقری، نابغه گمنام اطلاعات - عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اتاقهای فرماندهی دفاعمقدس که برای نخستینبار در قامت یک خبرنگار به مناطق عملیاتی جنوب رفته بود بگذریم، میراثداران بسیاری را خواهیم یافت که در جبهه حق علیه باطل نیز اصالت رسالت اطلاعرسانی را حفظ کردند.
شهیدانی مانند حاجعزیزالله امیریان از خطه زنجان که پس از چند سال حضور در جبههها دوش به دوش رزمندگان اسلام در عملیات کربلای ۵ (۱۳۶۵) به این درجه نائل آمد. یا سید شهیدان اهل قلم، مرتضی آوینی که پس از سالها مجاهدت رسانهای در جبهه دفاع در مقابل متجاوزان بعثی، ۵ سال پس از پایان جنگ، در همان راه و در همان میادین شهد شهادت نوشید.
شهید محمود صارمی که وصفش رفت، یکی دیگر از کسانی بود که در سالهای پس از دفاعمقدس، پرچم مجاهدت در عرصه خبر را در ماموریتهای برونمرزی برپا نگه داشت.
محسن خزایی، خبرنگار شبکه خبر نیز همان راه صارمی را رفت. او که در داغترین روزهای فتنه تکفیریها برای پوشش جنگ راهی شامات شده بود، حتی به رغم مجروح شدن از ناحیه شکم در حوالی دمشق در سال 1392 دست از مجاهدت خبری نکشید و در میدان ماند تا اینکه پاییز 1395 در حین تهیه گزارش از عملیات آزادسازی حلب به شهادت رسید.
* برگزاری مراسم تجلیل اصحاب رسانه
مراسم تجلیل از اصحاب رسانه با حضور فرشاد مهدیپور، معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ایمان شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی پیش از ظهر دیروز برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مهدیپور گفت: معاونت مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها متکفل امور رسانههای داخلی نیست، بلکه امور رسانههای خارجی را هم بر عهده دارد. ما برای اینکه توسعه کمی یک الگو دائمی نباشد، سعی کردیم توسعه کیفی افزایش یابد.
وی ادامه داد: این نهاد به عنوان نهاد تنظیمگر با یک ساختار دیوانسالار بر همه بسترها از جمله صوت، متن و تصویر نظارت دارد و سعی کردیم این نظارت عادلانه باشد. چرخه نظارت و هدایت را با هم و با همکاری رسانهها پیش بردیم. ۸ هزار و ۵۰۰ رسانه چاپی، ۵ هزار رسانه الکترونیک و برخط و ۳ هزار رسانهای که تازه پروانه و مجوز فعالیت گرفتهاند، داریم.
مهدیپور افزود: در مدت ۲۲ ماه حضورم در این معاونت ۵۰ سفر استانی و دیدار با مدیران رسانه، شورای اطلاعرسانی و خبرنگاران فعال داشتم. تعداد خبرنگاران در سامانه جامع رسانههای کشور از هزار و ۷۰۰ به ۸ هزار و ۵۰۰ نفر افزایش یافته است. تسهیلات و امکاناتی که برای خبرنگاران در نظر گرفته میشود از طریق همین سامانه خواهد بود. همچنین در صندوق هنر تعداد روزنامهنگارها ۳ برابر افزایش یافته است. معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آییننامه آگهیهای دولتی، نظام روزنامهنگاری، کار حرفهای، قانون آگهیها و سایر آییننامهها که بیش از ۳۰ مورد بود و بازنگری نشده بود، بازنگری شد و در مراحل تصویبخواهی از مراجع بالادستی است.
در پایان این مراسم ایمان شمسایی گفت: در رابطه با امنیت شغلی خبرنگاران آییننامههایی در مجلس داریم. در ماده ۴۶ قانون مطبوعات آمده است مدیران رسانه موظفند خبرنگارانی را که به صورت یک شیفت کاری در اختیار آنها هستند بیمه کنند تا اگر رسانه تعطیل شد، بتوانند از حقوق قانونی استفاده کنند. در ماده ۳۱ آییننامه اجرایی هم آمده است اگر رسانهای خبرنگاری را که به صورت یک شیفت کاری کار میکند، بیمه نکند از حقوق و امکانات مادی و معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محروم میشود.
* اختتامیه بیستویکمین جشنواره ملی رسانههای ایران امروز برگزار میشود
همچنین اختتامیه بیستویکمین جشنواره ملی رسانههای ایران امروز برگزار میشود. مهدی عرفاتی در نشست خبری جشنواره ملی رسانههای ایران اظهار داشت: در هر قالب جشنواره یک نفر برگزیده و یک نفر شایسته تقدیر انتخاب شده است.
وی افزود: ۶ هزار و ۸۰۰ اثر برای این جشنواره دریافت شده که در مقایسه با ۲ هزار و ۶۰۰ اثر دوره قبل رشد قابل توجهی داشته است. به گفته عرفاتی همچنین ۷۵۲ رسانه در این رقابت حضور داشتند. آخرین دوره جشنواره یعنی دوره بیستم سال ۹۲ برگزار شد.
وی با بیان اینکه آثار در ۴ مرحله ارزیابی شدهاند، افزود: در مراسم اختتامیه این رویداد از ۳۸ نفر از برگزیدگان تقدیر میشود. قدردانی از خانوادههای حجتالاسلام دعایی و عماد افروغ از دیگر برنامههای مراسم اختتامیه است. همچنین مراسم تقدیر از احمد توکلی، روزنامهنگار پیشکسوت برگزار میشود.
مراسم اختتامیه این جشنواره همزمان با روز خبرنگار، امروز سهشنبه ۱۷ مرداد در مرکز همایشهای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران (سالن اجلاس سران) برگزار خواهد شد. در این مراسم برگزیدگان بیستویکمین جشنواره ملی رسانههای ایران معرفی خواهند شد. همچنین از احمد توکلی به پاس سالها فعالیت مستمر رسانهای و مجاهدت در عرصه جهاد تبیین تقدیر به عمل میآید.
بزرگداشت مرحوم دکتر عماد افروغ و مرحوم حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمود دعایی از دیگر بخشهای اختتامیه جشنواره ملی رسانههای ایران است.
در بخش سراسری و در قالب «تیتر» اثر مهدی زریننام با عنوان «دیپلماسی دوربرد» و اثر عابدین نورالدینی با عنوان «ترکیب تجزیه» از روزنامه «وطن امروز» نامزد این دوره از جشنواره هستند.
ارسال به دوستان
از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شد
تجدید چاپ «به اضافه مردم» و «در مکتب مصطفی»
چاپ بیستم کتاب «به اضافه مردم» و چاپ شانزدهم کتاب «در مکتب مصطفی» از سوی انتشارات «راه یار» منتشر و روانه بازار نشر شد.
چاپ بیستم کتاب «به اضافه مردم»؛ ۱۰ اصل اساسی برای کار فرهنگی و چاپ شانزدهم «در مکتب مصطفی»، الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی از سوی انتشارات «راه یار» منتشر و روانه بازار نشر شد.
«به اضافه مردم» نوشته روحالله رشیدی، به استناد تجربیات ارزنده تاریخ انقلاب اسلامی، در ۱۰ فصل به بررسی ۱۰ قاعده اساسی در کار فرهنگی و تشکیلاتی پرداخته و در هر فصل، مثالهایی هم که از خاطرات و تجربههای عینی افراد گرفته شده، جهت کاربردی شدن این قواعد آورده شده است. «مردممحوری»، «مشارکتپذیری حداکثری»، «گروهمحوری»، «هنرمحوری»، «عملیاتمحوری»، «کار اجتماعی به جای کار جمعی»، «فرصتمحوری»، «مسجدمحوری»، «اولویتمحوری» و «عدالتمحوری» عناوین فصلهای دهگانه این کتاب است.
«به اضافه مردم» بهرغم رویکرد انتقادی خود، نگاهی رو به جلو و عدالتخواهانه دارد و با نگاه به راهکارها و پیشنهادهای ارائهشده در آن، میتوان آن را جزو یکی از کتابهای کاربردی مهم برای عموم فعالان فرهنگی و مردمی عنوان کرد. اکنون با استقبال خوبی که از این کتاب کار فعالیت فرهنگی شده، چاپ بیستم کتاب «به اضافه مردم» با شمارگان 2۵۰۰ نسخه به بهای 50 هزار تومان منتشر شده است.
«در مکتب مصطفی» نیز جستاری علمی در سیره تربیتی شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده، به عنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی نوشته جمال یزدانی، دیگر کتاب انتشارات «راه یار» است که در روزهای اخیر تجدیدچاپ شده است.
نویسنده این کتاب با نگاه به تربیت غیررسمی از جمله طرح تربیتی صالحان که توسط سازمان بسیج مستضعفین اجرا شده، به این موضوع میپردازد که مستشاران، فرماندهان و رزمندگان جوان در میدان نبرد با تکفیریها در سوریه، نشان میدهند که جریان تربیت غیررسمی عمدتاً در پایگاههای بسیج و هیاتها حضور دارد، توانسته است نیروهای تراز انقلاب اسلامی را توانمند تربیت کند. رفتار و عملکرد این نوع نیروها در سوریه، سؤالی را در ذهن نگارنده ایجاد میکند که «چرا الگوی تربیتی در تشکلهای مردمی، باعث تربیت نیروی انسانی در نبرد میدانی سوریه شده است؟»
وی برای پاسخ به این پرسش، از میان شهدای مدافع حرم، مصطفی صدرزاده معروف به «سیدابراهیم» را برای مطالعه برمیگزیند. صدرزاده متولد ۱۳۶۵ است، او از ۱۳سالگی در پایگاه بسیج مسؤولیت و فعالیتهای مختلف در کار تربیتی داشته است. صدرزاده که از سال ۱۳۹۲ برای مقابله با گروههای تروریستی تکفیری به سوریه میرود و فرماندهی گردان عمار لشکر فاطمیون در سوریه را بر عهده میگیرد، آبان سال ۱۳۹۴ در شهر حلب به شهادت میرسد. چاپ شانزدهم کتاب «در مکتب مصطفی» که میتوان آن را به طور خاص برای فعالان فرهنگی و مردمی پیشنهاد کرد، با شمارگان ۲هزار نسخه و قیمت 30 هزار تومان از سوی انتشارات «راه یار» راهی بازار نشر شده است.
علاقهمندان جهت تهیه این کتابها، علاوه بر کتابفروشیها میتوانند از طریق سایت یا صفحات مجازی ناشر به نشانی raheyarpub.ir اقدام کنند.
ارسال به دوستان
در جلسه شورای برنامهریزی نمایشگاه کتاب تهران انجام شد
آسیبشناسی سیوچهارمین نمایشگاه کتاب تهران
اعضای شورای برنامهریزی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در جلسه این شورا درباره برنامهها و راهکارهای بهبود برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در دوره سیوپنجم گفتوگو کردند. جلسه شورای برنامهریزی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با هدف آسیبشناسی برگزاری این نمایشگاه در دوره سیوچهارم و برنامهریزی برای سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با حضور اعضای شورای برنامهریزی سیوچهارمین دوره این رویداد برگزار شد. بررسی فعالیتهای کمیته اجرایی و رفاهی و بیان نقاط قوت و ضعف آن، فراهم کردن زمینههای ارتقای سطح برگزاری نمایشگاه، همراهی دستگاهها و نهادهای همکار در برگزاری نمایشگاه آتی، همکاری محتوایی دستگاههای فعال در نمایشگاه، ارائه خدمات بهتر به مردم، فراهمسازی بستر لازم برای حضور حداکثری مردم در نمایشگاه و... از جمله مباحث و موضوعات مطرح شده در این جلسه بود. همچنین در این جلسه درباره حضور کشور تاجیکستان به عنوان میهمان ویژه نمایشگاه با همکاری دستگاههای مشارکتکننده، تداوم فعالیت مرکز پشتیبانی و پاسخگویی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، اصلاح زمانبندی فعالیتهای اجرایی نمایشگاه و صرفهجویی در هزینه و زمان، نگاه صرفهجویانه در فعالیتهای نمایشگاه، حضور کتابفروشیها در نمایشگاه از طریق اتصال سامانه خرید از کتابفروشی به بخش مجازی، غلبه بخش فرهنگی و مشارکتطلبی از دستگاههای فعال حوزه فرهنگ در کمیته فعالیتهای فرهنگی، اطلاعرسانی گسترده نمایشگاه در فضای مجازی و صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران و عملکرد شرکت پست جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه سیوچهارم بحث و گفتوگو شد.
همافزایی میان مدیران کمیتهها و استفاده از نظرات ناشران و مردم برای هر چه بهتر برگزار کردن نمایشگاه سیوپنجم از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت. سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستم تا سیام اردیبهشت ۱۴۰۲ در مصلای امام خمینی(ره) و همزمان به صورت مجازی در ketab.ir برگزار شد.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی:
مهرواره هوای نو سال آینده باید بینالمللی شود
مراسم اختتامیه دومین مهرواره هوای نو عصر دیروز با حضور مسؤولان کشوری و فرهنگی و پیرغلامان سیدالشهدا در تالار وحدت برگزار شد. در این مراسم حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی طی سخنانی اظهار داشت: الحمدلله بهرغم همه تلاش دشمنان، این مردم که زیر خیمه سیدالشهدا همه یک خانواده هستند، پرشورتر و پرفایدهتر محافل حسینی را برپا کردند. الحمدلله این حیات معنوی، روحی و باطنی جامعه و ملت امام حسین(ع) رقم خورد.
وی افزود: در این دهه محرم بیشترین برخورد و اهانت را به قرآن داشتند و هیاتها پاسخ دادند. الحمدلله بیشترین جشنها را در عید غدیر دارند و بیشترین و بهترین سفر معنوی را هیاتیها در اربعین دارند. قمی با بیان اینکه یک بار دیگر خادمان امام حسین و عاشورا جمع شدیم تا در هوای نو هیات نفسی تازه کنیم، گفت: از همه هیاتها و تلاشهایی که در این ایام داشتند، تشکر میکنم. هوای نو، ریشه در سنتها دارد اما نگاهش رو به آینده است و قطعا سال آینده باید رویکرد بینالمللی بیشتری داشته باشد. سال آینده باید بنای مهرواره بینالمللی را گذاشت. وحید ملتجی، دبیر مهرواره هوای نو در این مراسم اظهار داشت: امسال دبیرخانه ۹ ماه برپا بود. در مجموع ۶۸۹۲ هیات شرکت کردند که ۲۵ درصد بیشتر بود و ۱۵ هزار و ۵۶۸ اثر رسید و داوری شد. امسال ۴۱ رشته داشتیم. شاید اگر بخواهیم تمام رشتهها را احصا کنیم، بالای 100 رشته شود. هوای نو جشنواره نیست، بهانه است. هیات هویتساز است و ما بنا داریم بگوییم کار فرهنگی باید به گروههای مردمی و در رأس آن هیاتها واگذار شود. هوای نو برای این طراحی شده است و بنا دارد ۴۰ سال آینده را ترسیم کند. هوای نو دستی در سنتها و دستی در آینده دارد.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: امروز نهضت بزرگ امام، بیش از ۶۰ سال از عمرش سپری میشود. ویژگی انقلاب ما این است که در زیستبوم حسینی و کربلایی شکل گرفته و امروز در حال روشنایی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|