|
یادداشت
برد استقلال ورای واقعیتها!
عبدالله دارابی: استقلال برخلاف انتظار گام اول را در گرمای آبادان محکم برداشت، آن هم در حالی که به واسطه شرایط نامساعد حاکم بر این باشگاه، مساوی و حتی باخت، خرده آنچنانی بر کادر فنی و بازیکنانش وارد نمیکرد اما آبیپوشان هم شیرین بردند و هم به نوعی انتقام دیدار برگشت لیگ قبل را گرفتند، هر چند «زین حسن تا آن حسن، صد گز رسن». در ورای این پیروزی پرگل واقعیاتی است که نباید نادیده گرفته شود:
۱- اگرچه کسب ۳ امتیاز در بازی اول بویژه از منظر روحی - روانی بسیار مهم است ولی نباید این بازی ملاک کلی قضاوت و مبنای ترسیم آیندهای مطلوب قرار گیرد، چرا که دیدارهای سخت با حریفان مجهز، مسلح و مرفه در راه است؛ همانگونه که ملاک قرار دادن بردهای شیرین ساپینتو با چاشنی بازی زیبا، هجومی و مالکانه متر و معیار ناقصی برای قضاوت بود، حال آنکه تیم او از تیم نکونام هم پرمهرهتر و غنیتر بود.
۲- این صنعت نفت نباید با تیم بازی برگشت فصل قبل که سد راه استقلال شد قیاس شود، زیرا آنجا خطر سقوط بیخ گوششان بود و برای فرار از سقوط - که حکم کسب عنوان برایشان داشت- خود را به آب و آتش میزدند و اکنون ابتدای فصل است و با توجه به فرصتهای کافی، محرکی به نام خطر سقوط وجود ندارد که آنان را به تکاپوی مضاعف وادارد.
۳- استقلال فصل بدنسازی را از دست داد و تیمهای اینچنینی در بازیهای ابتدایی به لحاظ فنی خوبند ولی از هفته چهارم، پنجم به دلیل نقصان بدنسازی، تیم با افت بدنی و تحلیل قوای جسمانی مواجه خواهد شد، لذا نباید در باد غرور این پیروزی «البته روحیهانگیز و لازم» خوابید.
۴- آنچه از چشم هیچکس پنهان نبود جز مدیریت باشگاه، نیاز به وجود چندین مهره کارساز در چندین پست مهم بود!
۵- استقلال رویایی خطیر ساختنی است نه خریدنی. پس خریدی در کار نخواهد بود تا نکونام تیم را بسازد، البته اقدام به مذاکره خودسرانه خطیر با چند بازیکن خارجی یا در راستای ساختن استقلال رویایی خودش با تکیه بر نظرات شخصی است یا جهت احوالپرسی از بازیکنان مذکور. به هر حال فوتبال زبان مشترک دنیاست و مرز نمیشناسد! اگرنه آوردن خودسرانه بازیکن آن هم خارجی و بدون تایید مسؤول فنی تیم که مغایر ساختن استقلال رویایی است، البته اگر جناب خطیر این شعار را برای فرار از وظایف مسؤولیت سختی که پذیرفته، عنوان نکرده باشد!
۶- پس واقعبین باشیم و قبول کنیم این استقلال برای کسب همان مقام پنجمی «مطلوب جناب مدیر» هم کمبود دارد.
۷- ابوالفضل جلالی بهترین بازیکن زمین بود و انتظار تداوم این روند، کمترین توقع با توجه به قابلیتهای او است ولی به شرطی که به قول ساپینتو با یک بازی اشباع نشود. او باید این نقیصه بزرگ را برطرف کند تا بهره استعداد عظیمش را ببرد، البته نکونام هم در این بین دارای وظیفه بزرگی است.
ارسال به دوستان
اخبار
توضیح باشگاه سپاهان درباره هوادار آسیبدیده تراکتور
باشگاه سپاهان درباره هوادار آسیبدیده تیم فوتبال تراکتور در ورزشگاه نقش جهان توضیحاتی ارائه کرد. روابط عمومی باشگاه سپاهان در اینباره نوشت: «ضمن آرزوی سلامتی برای هوادار عزیز تراکتور که در ورزشگاه دچار حمله عصبی شد، به این وسیله پرونده پزشکی او که در بیمارستان غرضی اصفهان تحت مراقبت قرار داشت، به منظور تنویر افکار عمومی منتشر میشود. برخی اتفاق رخ داده برای این هوادار را جراحت ناشی از تنش بین هواداران اعلام کرده بودند، در حالی که مستندات پزشکی چنین ادعایی را بهطور قطع رد میکند. گذشته از این، مسؤول اورژانس حاضر در ورزشگاه نیز طی مصاحبه با برخی رسانهها، بر حمله عصبی تأکید داشته است. لازم به ذکر است این هوادار پس از بهبود از بیمارستان مرخص شده و در حال حاضر در سلامت به سر میبرد».
***
بازگشت قهرمان جهان به تشک
در آخرین روز اردوی جاری تیم ملی آزاد، کامران قاسمپور که دچار آسیبدیدگی شدید از ناحیه ران شده بود، روی تشک آمد و تمرین سبکی انجام داد. به گزارش تسنیم، کامران قاسمپور از چند ماه قبل آسیبدیدگی از ناحیه کشاله ران داشت و به همین علت حضورش در ۲ تورنمنت رنکینگدار اتحادیه جهانی هم لغو شد. وی در اردو با تشدید مصدومیت مواجه و گفته شد ممکن است حضور در مسابقات جهانی بلگراد را از دست بدهد.
MRI و معاینه از سوی دکتر سهراب کیهانی پزشک معتمد فدراسیون کشتی در نهایت منجر به آغاز روند درمانی خاص برای رساندن کامران قاسمپور به مسابقات جهانی شد. او در این مدت در تعطیلی اردو هم در کمپ تیمهای ملی ماند و علاوه بر فیزیوتراپی، درمان پایش را پیگیری کرد. قهرمان کشتی آزاد جهان که یکی از شانسهای اصلی کسب مدال طلای مسابقات جهانی 2023 بلگراد محسوب میشود، در حالی که در روزهای قبل مرور فن کرده بود، روز جمعه سرانجام روی تشک آمد و با کشتیگیران خیلی سبکتر از خودش، تمرین کشتی انجام داد. مسابقات جهانی 2023 از روز 25 شهریور با کشتی آزاد در بلگراد صربستان آغاز میشود و تا 28 شهریور ادامه خواهد داشت. کادر فنی تیمملی امیدوار است بتواند کامران قاسمپور را با خود در این رقابتها داشته باشد. رقابتهای مقدماتی و نیمهنهایی وزن 92 کیلوگرم روز 26 شهریور برگزار میشود.
ارسال به دوستان
شانزدهمی تیم هندبال پسران ایران در قهرمانی جهان
نوجوانان هندبال ایران در پایان رقابتهای قهرمانی جهان با شکست مقابل اسلوونی در رده شانزدهم قرار گرفتند. تیم ملی هندبال نوجوانان ایران در آخرین دیدار خود در مسابقات قهرمانی جهان مقابل اسلوونی با نتیجه ۲۲ بر ۳۰ شکست خورد و در رده شانزدهم قرار گرفت. تیم ملی هندبال نوجوانان ایران پس از ۱۳ سال غیبت با کسب نایبقهرمانی آسیا پا به مسابقات جهانی کرواسی گذاشته بود.
ارسال به دوستان
صعود نوجوانان والیبال ایران به فینال مسابقات جهانی و تقابل با فرانسه
در آستانه طلا به وقت بامداد
تیم ملی والیبال نوجوانان ایران با شکست دوباره کرهجنوبی و کسب هفتمین برد متوالی به فینال هجدهمین دوره مسابقات قهرمانی جهان صعود کرد و حریف فرانسه در دیدار نهایی این رقابتها شد. مرحله نیمهنهایی مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان زیر 19 سال جهان در سن خوآن آرژانتین پیگیری شد. تیم ملی والیبال نوجوانان ایران که تاکنون 6 برد متوالی در این رقابتها به دست آورده بود، ساعت 3:30 دقیقه بامداد جمعه 20 مرداد به وقت تهران به مصاف کرهجنوبی رفت. ملیپوشان نوجوان ایران در این مسابقه سه بر یک حریف خود را شکست دادند و به دیدار نهایی این رقابتها صعود کردند. شاگردان محمد وکیلی در ست نخست 25 بر 18 مغلوب حریف شدند اما در ستهای دوم تا چهارم به ترتیب با امتیازهای 25 بر 21، 25 بر 20 و 25 بر 16 حریف سرسخت خود را شکست دادند و فینالیست این دوره مسابقات شدند. محمدرضا آلجلیل، عمران کوکجیلی، مرتضی نریمانی، ماهان برزکار، طاها بهبودنیا، آرمین قلیچنیازی و مرتضی طباطبایی (لیبرو) ترکیب آغازکننده تیم ایران در این مسابقه بودند. کادر فنی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران با تعویضهای کلیدی کنترل مسابقه را بعد از ست نخست در دست گرفت و با آنالیز و تغییرات تکنیکی و تاکنیکی برای دومین بار در این مسابقات کرهجنوبی را شکست داد. کره با شکست ایتالیا به دیدار نیمهنهایی راه یافته بود. سباستین ماتیاس سیاجو از آرژانتین و بودگان لائورنتیو استوچیا از رومانی داوران اول و دوم دیدار ایران و کرهجنوبی بودند. در دیگر دیدار این مرحله تیمهای فرانسه و آمریکا به مصاف یکدیگر رفتند و فرانسه ۳ بر صفر با امتیازهای 25 بر 10، 25 بر 17 و 25 بر 12 موفق به شکست حریف شد تا به فینال صعود کند. دیدار نهایی هجدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان زیر 19 سال جهان با حضور ۲ تیم ایران و فرانسه ساعت 2:30 بامداد امروز (شنبه 21 مرداد) به وقت تهران برگزار شد تا قهرمان این دوره از رقابتها مشخص شود. این به آن معناست که وقتی شما در حال خواندن این گزارش هستید، دیدار فینال برگزار شده و امیدواریم با قهرمانی شیربچههای ایرانی، خواننده این مطلب پس از قهرمانی بچههای ما باشید.
تیم ایران در مرحله مقدماتی موفق به شکست کرهجنوبی، پورتوریکو و کلمبیا شد و با شکست فنی تیم نیجریه با ۴ برد و 12 امتیاز به عنوان صدرنشین گروه سوم راهی مرحله حذفی شد. ملیپوشان نوجوان ایران در مرحله یکهشتم نهایی صربستان را از پیش رو برداشتند و با شکست بلژیک در مرحله یکچهارم نهایی حریف کرهجنوبی در مرحله نیمهنهایی شدند.
والیبال نوجوانان ایران امسال چهاردهمین حضور خود را در مسابقات قهرمانی جهان تجربه میکند. تیم ملی نوجوانان ایران در 13 دوره قبلی 6 بار روی سکو رفته و آخرین قهرمانی ایران به سال 2017 بازمیگردد که تیم نوجوانان ایران با هدایت محمد وکیلی روی سکوی قهرمانی جهان در بحرین ایستاد. اولین قهرمانی ایران به سال 2007 بازمیگردد. ۲ نایب قهرمانی در سالهای ۲۰۰۱ و ۲۰۰۹ و ۳ برنز این رقابتها در سالهای ۲۰۰۳، 2015 و 2021 از دیگر افتخارات والیبال نوجوانان ایران در این رقابتهاست.
ارسال به دوستان
به بهانه گلهای بازی سپاهان - تراکتور که مهم ترین دیدار هفته بود
سلام به فوتبال مدرن
مهدی طاهرخانی: سپاهان با نتیجه 3 بر یک از سد - بنا به ادعایی - پرمهرهترین تراکتور تاریخ گذشت. اما نکته جالب و قابل توجه این نبرد، 2 گل این تیم و همچنین موقعیتهای مشابهی بود که با یک تاکتیک واحد خلق شد؛ ارسال پاس بلند مدافعان سپاهان و خارج کردن خط میانی این تیم از چرخه بازی. شاید بپرسید این کار درست و مدرن به حساب میآید؟ شائبه به وجود نمیآید که شبیه فوتبال قدیمی و سنتی خودمان با اسم رمز «بکش زیرش» است؟ نه! اشتباه نکنید. از بارسا و پپ شروع میکنم تا به مربیان پرتغالی و همچنین آنچلوتی برسم. چه کسی میتواند ادعا کند اینها فوتبال مدرن را نمیفهمند؟ اتفاقا آنها خود ابداعکننده آنتیتاکتیک مدرنیاند که براحتی هر اتوبوسی را قبل از پارک کردن پنچر میکند. اصلا شاید کار به گذاشتن اتوبوس هم نکشد، چرا که قرار است در کمترین زمان، مهاجم حریف با گلر شما تک به تک شود. بگذارید به یک دهه قبل بازگردیم. «دیمیترو چیگرینسکی» مدافع به خواسته پپ گواردیولا سال 2009 با مبلغ 25 میلیون یورو از شاختار دونتسک اوکراین به بارسا آمد اما خیلی کم بازی کرد و یک سال بعد با ضرر 10 میلیون یورویی به تیم سابقش بازگشت. اما دلیل خروج چه بود؟ او مدافع بدی نبود اما مسیر را اشتباه آمد تنها لازم بود آن سال عوض بارسا به تیمی در لیگ برتر انگلیس میرفت یا عضوی از تیم مورینیو در هر کجای جهان میشد. این مدافع اوکراینی در یک مصاحبه اعتراف کرد: «پپ به رساندن توپ به هافبکها اصرار زیادی داشت و میگفت مدافع نباید پاس 70 متری بدهد و خط هافبک خودی را محو کند. من مدتها بود فرصت بازی به صورت ثابت را پیدا نکرده بودم و وقتی نوبتم شد در نیمه اول یک مصاف داخلی در لالیگا، 2 بار اقدام به ارسال پاس بلند کردم که در یکی از آنها مهاجم ما تک به تک شد اما ضربهاش از شانس بد من به گل منجر نشد. بین 2 نیمه تعویض شدم؛ خروجی که خروج همیشگی من از بارسا بود. سرمربی بیتوجه به اینکه آن پاسها موقعیت خوبی را خلق کرده بود، فریاد میزد چه کسی گفته باید آن پاسهای بلند را بدهی؟» در همان برهه در لیگ برتر جزیره بویژه تیمهای مورینیو (از چلسی تا بعدها اینتر و رئال) بارها شاهد چنین ارسالهایی از سوی مدافعان و خلق موقعیت و گلهای بسیار حساسی بودیم اما این با فلسفه پپ و تیکیتاکا در تضاد بود. در منسیتی فعلی هم خیلی کم دیده میشود مدافعان میانی، چنین پاسهایی را برای فرار ناگهانی وینگرها ارسال کنند اما در رئالمادرید، از مورینیو تا زیدان و آنچلوتی تا دلتان بخواهد شاهد چنین پاسهایی بودهایم. نه اینکه تنها تاکتیک آنها این باشد اما وقتی مدافع خوبی دارید (همانند میلیتائو) که قادر است ناگهان با یک پاس بلند دقیق 60 متری، وینگری مثل وینسیوس را با گلر حریف تک به تک کند، چرا نباید از آن استفاده کرد؟
* رد پای مورینیو در سپاهان
در لیگ برتر خودمان در همین هفته نخست، دیدیم مورایس که سالها دستیار مورینیو بوده، چگونه این روش را به کار بست و تیمش را برنده کرد. او بر حفظ توپ تاکید دارد اما اهل ریسک است و نگران از دست رفتن توپ نیست. محمد دانشگر و نیلسون جونیور توانایی بالایی در ارسال چنین پاسهایی و غافلگیری مدافعان حریف دارند. چه بسا دلیل اصلی حضور آنها و نیمکتنشین شدن 2 مدافع دیگر (سیاوش یزدانی و هادی محمدی) همین توانایی خاص باشد. در پیروزی 3 بر یک طلاییپوشان برابر تراکتور 2 گل میزبان عینا با همین روش به ثمر رسید. در گل نخست شاهد ارسال پاس تودر و بلند برای احمدزاده بودیم و این بازیکن خیلی سریع با یک تاچ هوشمندانه و ساده شهریار مغانلو را با گلر تراکتور تک به تک کرد تا در دقیقه 10 گل اول زده شود. در گل سوم باز هم یک بازیکن سپاهان (محمد دانشگر) پاس بسیار بلندی را برای شکاری فرستاد و با اشتباه بزرگ پورحمیدی در خروج، این وینگر جدید با یک ضربه سر، نسخه تراکتور را پیچید و تمام.
* یادمان نرود هدف چیست
بعضا استفاده از پرتاب بلند اوت دستی تا چنین پاسهایی (به شرطی که عالی و بدون نقص اجرا شود) تاکتیکی برای فریب حریف است. مگر هدفی غیر از گلزنی و برد در فوتبال وجود دارد؟ بین فوتبال مدرن و سنتی خودمان که به تاکتیک بکش زیرش مشهور است، در ظاهر شباهتهای فریبندهای وجود دارد. نمیشود به مورایس یا آنچلوتی و مورینیو برچسب بیتاکتیکی و فوتبال بکش زیرش را زد. منتقدان میگویند این راگبی است دیگر نه فوتبال! اما آیا تیم آنچلوتی 90 دقیقه تنها و تنها همین یک تاکتیک را دارد؟ طبیعتا خیر! آنها میانبرهای خوبی را برای رسیدن به گل انتخاب کردند. شبیه تستهای کنکور که راهحل سریع و آسان را به آزموندهنده نشان میدهد و برنده کسی است که در کمترین زمان به پاسخ صحیح 4 جوابی برسد. در فوتبال هم باید راهحلهای سریع و مطمئن را برگزید.
* رازی که جعفر و عارف را محبوب ساپی کرد
چه بسا مربیانی مثل مورایس بر این اساس مدافعان خودشان را از قبل انتخاب میکنند و بر همین اساس از وینگرهای تند و تیز بهره میبرند. دلیل اصلی ثابت بودن جعفر سلمانی توسط ساپینتو دقیقا همین موضوع خاص بود. سلمانی متخصص ارسال چنین پاسهایی برای محبی و قائدی بود. در آخرین داربی، اگر مهدی قائدی در مصاف تک به تک، بیرانوند را مغلوب میکرد، شاید خیلیها الان یادشان میماند ارسالکننده آن پاس زیبا که خط دفاعی پرسپولیس را به اشتباه بزرگ در آفسایدگیری انداخت، جعفر سلمانی بود. هوادار استقلال شاید چندان از فوتبال سلمانی خوشش نمیآمد و اعتقاد داشت مثلا جلالی مدافع چپ بهتر و روندهتری است اما ساپینتو با در اختیار داشتن 2 وینگر سرعتی، محتاج چنین مدافعانی در عقب زمین بود. به همین دلیل عارف غلامی و سیلوا همیشه به مرادمند و یزدانی ارجحیت داشتند. کمی به فوتبال فصل قبل استقلال و گلهایشان توجه کنید. در خیلی از موقعیتهای خلق شده رد پای پاسهای بلند سیلوا و عارف غلامی دیده میشد. حالا نه آن دو هستند، نه محبی و قائدی. البته فوتبال موردپسند نکونام هم چیز دیگری است. پرتغالیها کلا به چنین روشی و ضد حملات برقآسا علاقهمندند.
* آخرین گل سیامک در پرسپولیس خاطرت هست؟
در ترکیب اصلی پرسپولیس فصل قبل، گولسیانی چنین پاسهایی را ارسال میکرد اما نه صرفا برای فرار مهاجم هدف، بلکه عوض کردن برقآسای جریان بازی از یک سوم تدافعی خودی به یکسوم دفاعی حریف. شاید بهترین مثال برای درک موضوع اشاره به گل سوم و سرنوشتساز پرسپولیس در جام حذفی مقابل سپاهان باشد. آنها حدود یک دقیقه شروع به پاسهای متوالی کردند. آنقدر پاس دادند که توپ از زمین سپاهان چرخید و به زمین خودی رسید، حتی بیرانوند هم آن توپ را لمس کرد؛ بالغ بر 10 پاس متوالی. ناگهان گولسیانی با یک پاس بلند، در منتها الیه جناح چپ پرسپولیس، عالیشاه را صاحب توپ کرد، کاپیتان قرمزها در آستانه خروج توپ از زمین با ضربه سر آن را برای امیری ساخت. همین پاس بلند که در سلسله پیوسته پاسهای کوتاه متوالی قبلش بود، نظم تدافعی و ذهنی مدافعان سپاهان را کاملا برهم زد. به گونهای که امیری براحتی به قلبشان زد و با فریب چند بازیکن حریف تنها با حرکت بدن، توپ را برای نعمتی مهیا کرد تا سیامک نعمتی اینچنین آخرین گلش را با پیراهن پرسپولیس بزند؛ گلی که در انتها منجر به قهرمانی قرمزها در جام حذفی شد. این گل را از حدود یک دقیقه قبلش ببینید تا به ارزش چنین پاسهایی پی ببرید. در این فصل، کنعانیزادگان به اسکواد پرسپولیس اضافه شده که تخصص زیادی در ارسال چنین پاسهایی دارد. حتی در جامجهانی مقابل انگلیس پاس بلند او پایهریز یکی از گلهای تیم ملی فوتبال ایران شد.
* تقلب پرسپولیس از مورایس؟
در فوتبال سنتی در طول 90 دقیقه احتمالا شاهد ارسال تکراری و ملالآور چنین پاسهایی هستیم که اکثرا بیکیفیت است و دیگر اصل غافلگیری در میان نیست و مدافعان حریف میدانند با چه چیزی طرف هستند اما در فوتبال مدرن قرار نیست چنین چیزی را مرتب شاهد باشیم. همه تاکتیکها مخصوصا پرس از بالا و پاسکاریهای کوتاه و متوالی انجام میشود و وقتی تیم حریف گیج و خسته شد، ناگهان یک مدافع باهوش چنین پاسی را میدهد و خدا به داد تیمهایی برسد که مدافعانش سرعت کمی دارند یا در آفسایدگیری اشتباه میکنند. تراکتور به همین دلیل در نصف جهان باخت. محمد نادری، شجاع خلیلزاده و عارف آقاسی تازه کنار یکدیگر قرار گرفتهاند و این هوش مورایس را نشان داد که چطور میشود از ناهماهنگی یک خط دفاعی بیشترین سود را برد. کادر فنی قرمزها زرنگ باشد، از دست این پرتغالی برای هفته پیش رو تقلب میکند، البته اگر خمز خط تدافعی و کلا نوع فوتبال تیمش را نسبت به بازی نخست تغییر ندهد.
***
کار بزرگ استقلال در گرما و شرجی آبادان با شکست 3 بر صفر نفت
صدر آبی
در هفته اول لیگ برتر اکثر تیمها همانطور بازی کردند و نتیجه گرفتند که پیشبینی میشد اما 2 تیم با توجه به شرایطی که در دوران پیشفصل داشتند، عملکرد متفاوتی داشتند. هفته اول بیست و سومین دوره رقابتهای لیگ برتر همانطور برگزار شد که پیشبینی میشد؛ تیمهای مدعی، پرقدرت ظاهر شدند و تیمهای پرستاره توانستند انتظارات را برآورده کنند. در این میان تیم فوتبال تراکتور که بازیکنان زیادی را به خدمت گرفته است، در مصاف با یکی از گرانترین تیمهای لیگ تن به شکست داد. سپاهانیها که 2 تیم پرستاره درون زمین و روی نیمکت دارند، در شرایطی که زمین مطلوبی در نقش جهان نداشتند، توانستند 3 امتیاز شیرین خانگی را از آن خود کنند. شاگردان مورایس در فاز تهاجمی نمایش خیرهکنندهای داشتند و برای حریفان ترس بزرگی ایجاد کردند.
استقلال اما یکی از تیمهایی بود که با توجه به فصل بدنسازی و شرایطی که برای حضور در لیگ داشت، پیشبینی میشد وضعیت متفاوتی داشته باشد و برابر صنعت نفت با مشکل مواجه شود اما این تیم با قدرت حریفش را شکست داد و با صدرنشینی هفته اول را به پایان برد. پرسپولیس اما همان تیم همیشگی بود؛ آرام و با صبر و حوصله و یک برد اقتصادی. شاگردان گلمحمدی که در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی به مصاف آلومینیوم رفته بودند، با وجود نقایص فنیای که داشتند، توانستند 3 امتیاز را بگیرند و به عنوان مدعی قهرمانی لیگ را با پیروزی پشتسر بگذارند. تیمهای دیگر هم طبق پیشبینیهایی که میشد بازی کردند. نساجی و پیکان به تساوی رسیدند و جدال ذوبآهن و ملوان در دیداری نزدیک، با شکست انزلیچیها در زمین خودشان خاتمه یافت. 2 تیم تازهوارد لیگ برتر در اهواز به تساوی رسیدند، به این ترتیب استقلال خوزستان و شمسآذر هر کدام به یک امتیاز رضایت دادند. این در حالی بود که تیم شمسآذر با 2 رای انضباطی به خاطر استفاده از بازیکن غیرمجاز در فصل گذشته با ۶ امتیاز منفی کارش را آغاز کرد و با این تساوی حالا نیاز به یک برد و 2 تساوی دارد تا به نقطه صفر برسد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|