|
کاخ ورسای بار دیگر تهدید به بمبگذاری و تخلیه شد
کاخ ورسای فرانسه در نزدیکی پاریس برای دومین بار از ابتدای هفته جاری، سهشنبه تهدید به بمبگذاری و در راستای رعایت نکات امنیتی و تحقیقات پلیسی تخلیه شد. این بنای تاریخی که محل زندگی پادشاهان فرانسوی در طول قرنها بوده است، شنبه هفته جاری نیز تهدید به بمبگذاری و به سرعت تخلیه شده بود. خبرگزاری فرانسه از یک منبع آگاه اطلاع داد تخلیه ورسای به دلیل تهدید بمبگذاری است و این بنای تاریخی تمام روز بسته خواهد بود.
ارسال به دوستان
در نتیجه جنایات صهیونیستها در نوار غزه تاکنون 3 هزار نفر از مردم این منطقه به شهادت رسیدهاند
رد خون جنایت
رئیس شاباک اسرائیل: مسؤولیت شکست از حماس گردن من است
گروه بینالملل: از ابتدای جنگ غزه تا دوازدهمین روز جنگ و حملات رژیم صهیونیستی به این باریکه تاکنون 3 هزار نفر از مردم فلسطین به شهادت رسیده و همچنین ۱۲ هزار نفر زخمی شدهاند. وزارت بهداشت فلسطین روز گذشته اعلام کرد در حمله جنگندههای صهیونیستی به منزل اسماعیل هنیه، رهبر جنبش حماس، بیش از 14 نفر از مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. البته هنیه چند سال است در قطر ساکن است و اسرائیلیها برای اینکه همسر و فرزندان هنیه را به شهادت برسانند به خانه وی حمله کردند. گردانهای القسام، شاخه نظامی حماس در پاسخ به حملات شدید و وحشیانه اشغالگران به غیرنظامیان غزه، شهر تلآویو را هدف حملات سنگین موشکی قرار داد.
خبرنگار RT روز گذشته گزارش داد آژیر خطر در ریشون لتزیونو، در مجاورت «پالماخیم» پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی در تلآویو به صدا درآمد. سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل نیز گزارش داد پروازهای فرودگاه بن گوریون در پی هدف قرار دادن تلآویو با موشکهای پرتاب شده از نوار غزه به طور موقت متوقف شد. همچنین الجزیره از حملات موشکی به عسقلان، دیگر شهر صهیونیستها خبر داد. القسام تاکید کرد: عسقلان را در واکنش به حملات صهیونیستها به غیرنظامیان غزه هدف قرار دادیم.
در ادامه تجاوزات صهیونیستها خبرنگار المیادین اعلام کرد ۲۱ شهید از خانواده الطلاع همچنان زیر آوار خانهشان هستند. خانه این خانواده توسط جنگندههای رژیم صهیونیستی دو روز پیش ویران شد. منابع فلسطینی گفتند بر اثر حملات به ساختمانی مسکونی در شهر حمد تعدادی زخمی شدند. همچنین منزل خانواده آلسالم در بیت لاهیا نیز هدف قرار گرفت.
وزارت بهداشت فلسطین نیز اعلام کرد حملات صهیونیستها به غزه منجر به نابودی محلههای مسکونی و از بین رفتن کامل خانوادهها شده است. طی ۲۴ ساعت گذشته دهها نفر شهید و ۵۶۲ نفر زخمی شدهاند. طبق گزارش وزارت بهداشت فلسطین تعداد شهدا از هفتم اکتبر به 3000 نفر و تعداد زخمیها به ۱۲ هزار نفر رسیده است. وزارت بهداشت فلسطین همچنین اعلام کرد بخشهایی از بیمارستان اروپایی غزه و بیمارستان صحرایی امارات در حملات صهیونیستها ویران شده است. این اتفاق پس از آن بود که صهیونیستها هشدار داده بودند این بیمارستانها تخلیه شوند. همچنین این وزارتخانه افزود: تعداد زیادی از شهیدان و زخمیها کودکان هستند زخمیها به بیمارستان ابویوسف النجار منتقل شدهاند. خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد هواپیماهای اشغالگر 2 حمله به خانههای مجاور بیمارستان ابویوسف النجار در رفح در جنوب نوار غزه انجام دادند. همچنین وزارت داخلی غزه اعلام کرد در نتیجه بمباران خانه زعرب در رفح در جنوب نوار غزه دهها نفر شهید شدند. خبرنگار المیادین در این باره گفت تاکنون اجساد ۱۰ کودک فلسطینی در نتیجه حملات صهیونیستها از رفح بیرون آورده شده است. در عین حال در حمله دیگری به منزل زوروف در رفح ۲۸ نفر شهید و دهها نفر زخمی شدند. صهیونیستها به یکی از منازل در خانیونس نیز حمله هوایی کردند.
خبرنگار المیادین افزود: در نتیجه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به رفح و خانیونس در جنوب غزه ۷۱ نفر شهید و دهها نفر زخمی شدند. بیش از 6 نفر در حمله رژیم صهیونیستی به محله اروپایی در جنوب شرق خانیونس شهید شدند.
به گفته خبرنگار الجزیره، «موج حملات صهیونیستها 3 منزل در خانیونس را هدف گرفته بود. نیروهای امداد و آتشنشانان در حال بیرون کشیدن اجساد از زیر آوار هستند».
طبق گزارش این خبرنگار، جنگندههای رژیم صهیونیستی همچنین منزلی در اطراف بیمارستان الکویتی در رفح را بمباران کردند. طبق گزارش این رسانه، در حملات شدید صهیونیستها بانکها، موسسات دولتی و محلههای مسکونی همچنان آماج حملات هستند.
همچنین طبق گزارش المیادین، بخش شرقی استان مرکزی غزه و شرق جبالیا در شمال غزه صبح روز سهشنبه هدف حملات توپخانهای رژیم صهیونیستی قرار گرفت. در دیر البلح نیز در جریان حملات جنگندههای رژیم صهیونیستی 7 نفر شهید و بیش از ۲۰ نفر زخمی شدند. این حمله علیه خانه خانواده الزراعی روی داد. همچنین در حمله دیگری به منزل خانواده مدنی در خانیونس ۱۵ نفر شهید و در حمله به منزل الجعبری در همین منطقه ۲۱ نفر شهید و دهها نفر زخمی شدند.
در بمباران دوشنبه شب رژیم صهیونیستی نیز که خانهای در دیرالبلح در مرکز نوار غزه هدف قرار گرفت، 3 کودک شهید و تعدادی زخمی شدند. هواپیماهای جنگی همچنین خانهای در اردوگاه الشاطی در غرب شهر غزه را بمباران کردند. یک منبع امنیتی به خبرنگار RT در مصر گفت هواپیماهای صهیونیست میدان گذرگاه رفح را بمباران کردند و سمت فلسطینی گذرگاه را با حداقل یک موشک هدف قرار دادند.
پیش از این، جنگندههای رژیم صهیونیستی جادههای منتهی به گذرگاه رفح را بمباران کرده بودند، این همزمان با اخباری مبنی بر بازگشایی این گذرگاه طی دیروز برای رساندن کمکهای بشردوستانه و خارج کردن خارجیها از این گذرگاه بود. این در حالی است که درخواست رژیم صهیونیستی از فلسطینیها برای ترک شهر غزه و حرکت به سمت جنوب، نگرانیهایی را در مصر برانگیخته و این کشور آن را تلاشی برای آواره کردن صدها هزار فلسطینی در مصر دانسته است.
همچنین دوشنبه شب در بمباران رژیم صهیونیستی 2 خبرنگار فلسطینی در غزه به همراه خانوادههایشان به شهادت رسیدند و تعداد خبرنگاران شهید شده توسط دشمن در تجاوز به غزه به ۱۵ نفر رسید. منابع فلسطینی گزارش دادند محمد بعلوشه خبرنگار شبکه فلسطین در بمباران محله الصفطاوی در شمال نوار غزه به شهادت رسید.
همچنین شبکه ماهوارهای الاقصی شهادت عصام بهار را تسلیت گفت. این خبرنگار بر اثر بمباران منزلش در غزه توسط دشمن صهیونیست به شهادت رسید.
در این راستا، ارتش اشغالگر گفته است دوشنبه شب بیش از ۲۰۰ مقر نظامی حماس را در سراسر غزه هدف قرار داده است.
از سویی رسانههای عبری اعلام کردند تعداد افراد اسیر شده در غزه بسیار بیشتر از آماری است که در ابتدا اعلام شده است. بر اساس گزارش این رسانهها ۱۵۰ مفقودی زنده هستند اما دادههای اطلاعاتی حاکی است بیش از ۲۰۰ اسیر نزد حماس هستند. وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد تعداد مجروحان صهیونیست از آغاز جنگ به ۴۲۲۹ نفر رسیده است که حال ۸۲ نفر آنها وخیم است. رادیو رسمی رژیم صهیونیستی اعلام کرد سازمان زندانها ۱۰۸ زندانی غزه را در اختیار دارد و خواستار تدابیر شدیدتر علیه آنها در داخل زندان است.
روزنامه عبریزبان یدیعوت آحارانوت هم در گزارشی نوشت آمریکا فرماندهی جنگ در غزه را به جای رژیم صهیونیستی بر عهده گرفته است. این روزنامه عبریزبان همچنین نوشت ورود هواپیماهای آمریکایی، مداخله آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا و اظهارات جو بایدن، رئیسجمهوری ایالات متحده و همچنین سفر قریبالوقوع بایدن به اراضی اشغالی اموری هستند که حمایت تمامقد آمریکا از رژیم صهیونیستی را نشان میدهد و این کمک برای آنها «با ارزش» است.
روزنامه یدیعوت آحارانوت همچنین نوشت مرحله کنونی، مرحلهای دیپلماتیک است و به همین خاطر حمله زمینی به نوار غزه به تاخیر افتاده است و در جریان سفر بایدن به اراضی اشغالی حمله زمینی انجام نخواهد شد.
پیشتر نیویورک تایمز گزارش داده بود تلآویو از واشنگتن ۱۰ میلیارد دلار کمک نظامی اضطراری خواسته است.
این در حالی است که آهارون هالیوا، رئیس سازمان ضداطلاعات ارتش صهیونیستی دیروز در اظهاراتی گفت: سازمان ضداطلاعات ارتش اسرائیل (آمان) تحت رهبری من نتوانست در رابطه با حملات حماس هشدار صادر کند.
روزنامه تایمز اسرائیل به نقل از او نوشت: ما در وظیفه اصلی خود ناکام بودیم و من به عنوان رئیس بخش اطلاعات نظامی مسؤولیت کامل اتفاقات را بر عهده میگیرم.
هالیوا در ادامه عنوان کرد این سازمان به تحقیقات خود در رابطه با اتفاقات ادامه میدهد. «رونین بار» رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز پیشتر در پیامی به کارکنان «شاباک» به شکست در برابر جنبش حماس اذعان کرد و گفت مسؤولیت شکست اطلاعاتی را میپذیرد.
بار اظهار داشت: «متاسفانه روز شنبه (روز آغاز عملیات توفان الاقصی) نتوانستیم هشداری کافی برای حمله بدهیم».
رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به «شاباک» تأکید کرد: «مسؤولیت [این شکست] بر گردن من است. زمان برای انجام تحقیقات وجود دارد اما اکنون زمان جنگ است».
***
آخرین تحولات نبرد توفان الاقصی
* یکی از راکتهای قسام مستقیما به ساختمانی در شهر اشغالی سدیروت اصابت کرده است.
* بایدن امروز به سرزمین اشغالی میرود.
* وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه هشدار داد بیمارستانهای غزه به سبب قطعی برق و اتمام سوخت عملا در آستانه تعطیلی و فروپاشی قرار دارند.
* الجزیره: اسرائیل منزل برادر اسماعیل هنیه را هدف قرار داده است.
* ابوآمنه که یک خواننده معروف فلسطینی است آهنگهای بسیاری زیادی درباره فلسطین و موسیقی کهن عربی خوانده است.
* ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن امروز میزبان نشست چهارجانبه با حضور بایدن رئیسجمهور آمریکا، السیسی رئیسجمهور مصر و ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواهد بود.
* ریاض: مخالف کوچاندن اجباری مردم فلسطین هستیم.
* فعالیت ۲ بیمارستان دیگر در غزه متوقف شد.
* خبرنگار المنار: دستگاههای جاسوسی و تصویربرداری و جمعآوری اطلاعات رژیم صهیونیستی در منطقه «المالکیه» در خطوط مرزی با لبنان هدف قرار گرفتند.
* رئیس اطلاعات ارتش اسرائیل: در جلوگیری از حمله حماس شکست خوردیم!
* شهادت رئیس دستگاه قضایی حماس در نوار غزه.
* پروازهای فرودگاه بن گوریون تعلیق شد.
* هرتزوگ: اسرائیل در سختترین شرایط قرار دارد.
ارسال به دوستان
حزب الله به صهیونیستها
زد و خورد نظامی لبنان و اسرائیل در مرز فلسطین اشغالی با شدت بیشتری نسبت به روزهای قبل ادامه دارد. مقاومت اسلامی دیروز در بیانیهای اعلام کرد مجاهدان مقاومت اسلامی صبح امروز خودروی ارتش اسرائیل را در پایگاه المطله هدف قرار داده و مستقیما آن را مورد اصابت قرار دادند. این حمله با موشکهای هدایتشونده انجام شد. المیادین گزارش داد مقاومت اسلامی در لبنان پایگاه رامیم را با موشکهای هدایتشونده هدف قرار داد و تجهیزات فنی آن را منهدم کرد.
به نقل از المیادین، نیروهای مقاومت همچنین دوربینها و دستگاههای جاسوسی را در پایگاههای نظامی رژیم صهیونیستی در مرز با لبنان هدف گرفتند. از سوی دیگر، المیادین از شهادت ۲ نفر از نیروهای حزبالله به نامهای محمود احمد بیز و حسین عباس فصاعی هنگام انجام وظایف جهادیشان خبر داد. سایت النشره نیز گزارش داد مقامات امنیتی شهرک «مطله» (متولا) در مرز لبنان و فلسطین اشغالی پس از این شلیک موشکی از شهرکنشینان خواستند به پناهگاهها بروند. شبکه تلویزیونی المنار هم گزارش داد داخل شهرک «مطله» واقع در روبهروی شهرک کفرکلا هدف قرار گرفت و یکی از اهداف در آتش سوخت. منابع رسانهای عبری نیز اعلام کردند ۳ صهیونیست در این حملات زخمی شدند. رسانههای صهیونیست گفتند یک موشک هدایتشونده به یک تانک در داخل پادگان رمیم رژیم صهیونیستی در بخش مرکزی اصابت کرد. خبرنگار الجزیره نیز به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد حزبالله لبنان یک دستگاه خودروی زرهی را در مطله هدف قرار داد که در پی آن چند نظامی زخمی شدند. این شبکه افزود: توپخانه ارتش اسرائیل فورا اقدام به گلولهباران تپههای حمامص، دشتهای اطراف و کفرکلا در مقابل مطله کرد. رسانههای عبری گزارش دادند از زمان آغاز نبرد توفان الاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان 5 افسر و نظامی صهیونیست کشته و نیروهای اشغالگر مجبور به تخلیه هزاران شهرکنشین از شمال فلسطین اشغالی شدهاند. تعدادی از شهرکنشینان نیز به صورت خودخواسته شهرکها را ترک کردند و بیشتر شهرکهای شمال در حال حاضر خالی شده و فقط سربازان دشمن در آنجا مستقر هستند.
در این راستا، عبدالله بوحبیب، وزیر خارجه دولت موقت لبنان در ادامه دیدارهای دیپلماتیک خود که از روز دوشنبه با هدف رایزنی و جلوگیری از تشدید تنش در منطقه آغاز شد، صبح دیروز با تعدادی از سفرای کشورهای شرکتکننده در ائتلاف نیروهای یونیفل دیدار و گفتوگو کرد. بوحبیب با اشاره به اینکه «در این مذاکرات به وضعیت جنوب لبنان و غزه پرداخته شد»، گفت از همه سفرا خواسته است به آرام کردن اوضاع در مرزهای جنوبی کمک کنند و از اسرائیل بخواهند بمباران را متوقف کند. نیروهای مقاومت حزبالله موفق شدند مقرهای «مسکاف عام»، «خربه المناره»، «هرمون»، «ریشا» و «رامیه» را به صورت مستقیم و با سلاح مناسب هدف قرار دهند. حزبالله همچنین خبر داد در جریان این حملات، چند نظامی اسرائیلی زخمی شدند.
ارسال به دوستان
وضعیت میدانی جنگ غزه نشان میدهد اگر اسرائیل جنایت علیه غزه را پایان ندهد، باید منتظر ضربه بعدی مقاومت از محل دیگری باشد
اسرائیل در مخصمه مقاومت
گروه بینالملل: «حمله زمینی به غزه برای اسرائیل فاجعهبار خواهد بود»؛ این جمله بخشی از گزارش مفصل سایت فارنافرز به قلم «مارک لینچ» درباره پیامدهای ادامه حمله اسرائیل به نوار غزه است. این گزارش ناظر بر آن تحلیل است که تلآویو بعد از عملیات توفان الاقصی در یک مخصمه بزرگ گیر افتاده است؛ از سویی با حماس و جهاد اسلامی در غزه درگیر است و از طرف دیگر هر لحظه نگران شعلهور شدن یک جنگ دیگر در شمال سرزمینهای اشغالی است.
چند روز قبل یکی از کانالهای تلویزیون اسرائیل اعلام کرد سکوت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان برای تلآویو دردناک است و این سکوت باعث شده اسرائیل هر لحظه منتظر یک اتفاق بزرگ در شمال سرزمینهای اشغالی باشد. اسرائیل هم اکنون تنها یک دشمن قسم خورده به نام غزه ندارد، بلکه یک حلقه متصل از مقاومت از یمن تا سوریه، لبنان و فلسطین، دشمنان تلآویو هستند که این رژیم باید منتظر باشد هر زمان یکی از آنها وارد عمل شود تا پاسخی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بدهد.
در همین ارتباط روز گذشته یکی از سران انصارالله یمن اعلام کرد منتظر دستور رهبر انصارالله برای پاسخ به اسرائیل هستند. محمدناصر العاطفی، وزیر دفاع دولت صنعا گفت: «نیروهای مسلح یمن، گوش به فرمان رهبر خود (سیدعبدالملک الحوثی) هستند و هر کجا که ایشان بگوید، مانند آتشفشان مرگبار بر سر دشمن فرود خواهیم آمد. به خدا قسم اگر سیدعبدالملک الحوثی به ما فرمان بدهد، با موشک و پهپاد بدون هیچ تردیدی، به رژیم صهیونیستی حمله خواهیم کرد». وی افزود: «ما به لطف خدا در بالاترین سطح آمادگی روحی قرار داریم و آمادهایم تا به نادانان درس عبرت دهیم».
انصارالله یمن در سالهای قبل امتحان خود در مقابله با دشمنان محور مقاومت را پس داده و سنگینترین ضربهها را به برخی کشورهای منطقه که قصد نابودی مقاومت را داشتند، زده است. انصارالله دارای موشکهای بالستیک و همچنین پهپادهای پیشرفته است که اگر وارد معرکه با اسرائیل شود، تلآویو در فضای مرگباری فرو خواهد رفت. از طرفی در روزهای اخیر بسیاری از کارشناسان امنیتی و نظامی اسرائیل اعلام کردند نیروهای مقاومت در سوریه به سمت مرز جولان اشغالی رفتهاند و تجهیزات بزرگی به سمت فلسطین اشغالی گسیل کردهاند. منطقه جولان در اشغال اسرائیل قرار دارد و مقاومت و دولت سوریه بسیار علاقهمندند در پاسخ به جنایات اسرائیل در غزه، در حملهای بزرگ و غافلگیرکننده این منطقه اشغالی را از صهیونیستها بازپس بگیرند. بنابراین دومین منطقه خطر برای نتانیاهو مرزهای سوریه است. مهمترین و نگرانکنندهترین منطقه برای اسرائیلیها اما شمال فلسطین اشغالی و جنوب لبنان است. در چند سال اخیر سطح تنش بین حزبالله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی به بالاترین حد خود رسیده بود. از ماجرای میدان گازی کاریش که حزبالله با استفاده از تهدید نظامی توانست حق لبنان را بگیرد تا وضعیت تنش مرزی در کفرشوبا و روستای الغجر، نشان میدهد حزبالله لبنان در صورت اشتباه بزرگ تلآویو لحظهای برای مقابله با این رژیم درنگ نخواهد کرد. سایت خبری المیادین در گزارشی در این باره نوشت: «به طور واقعبینانه، امروز ما در بحبوحه جنگی قرار داریم که شبیه هیچ دوره قبلی نیست و حضور عجولانه ناوگان آمریکایی و غیرآمریکایی در دریای مدیترانه نشان میدهد اسرائیل در چه مخمصهای گیر کرده است».
هماکنون محور مقاومت به یک شبکه بزرگ تبدیل شده است؛ حلقههای اتصالی که اگر زمانی برای گروههای دیگر اتفاقی رخ دهد، سکوت نخواهد کرد. در همین زمینه گروههای مقاومت در عراق اعلام کردند اگر آمریکا وارد نبرد با غزه شود، قطعاً علیه پایگاههای آمریکا در منطقه وارد عمل خواهند شد. حزبالله لبنان هم در چند روز اخیر پیامهای شدیدی برای طرف آمریکایی و اسرائیلی ارسال کرده و ترس بزرگ تلآویو و واشنگتن هم ورود حزبالله به جنگ است. این ترس به قدری است که چند بار جو بایدن و آنتونی بلینکن، رئیسجمهور و وزیر خارجه آمریکا و همچنین بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی اعلام کردهاند حزبالله نباید وارد جنگ غزه شود و حتی نتانیاهو گفت ایران و حزبالله نباید اسرائیل را امتحان کنند. وضعیت میدانی شمال سرزمینهای اشغالی هم گویای شرایط بحرانی رژیم صهیونیستی است. حزبالله با حملات موشکی به پایگاههای اسرائیل هشدار جدی داده است که اگر جنگ تمام نشود، قطعا پاسخ سهمگینتر خواهد شد. همه این موارد دال بر یک موضوع مهم است: اسرائیل در مخمصه مقاومت گیر کرده است.
ارسال به دوستان
اخبار
جنایت فجیع صهیونیستها در غزه دنیا را تکان داد حمله موشکی به بیمارستان المعمدانی؛ بیش از 1000 نفر شهید شدند
هولوکاست واقعی
گروه بینالملل: رژیم صهیونیستی در یک جنایت جنونآمیز بیسابقه شب گذشته به بیمارستان المعمدانی در غزه حمله کرد. بر اساس آمارها تعداد شهدای این جنایت رژیم خونخوار صهیونیستی به 1000 نفر رسیده است. اسرائیل با رقم زدن این جنایت در حالی که جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده قرار است راهی سرزمینهای اشغالی شود، نشان داد هیچ حد و مرزی در کشتار غیرنظامیان و جنایت علیه بشریت ندارد.
سخنگوی امداد و نجات غزه سهشنبه شب درباره حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی، از آن به نسلکشی یاد کرد و گفت: قادر به خدماترسانی به نیازمندان نیستیم؛ شمار کشتهها بسیار بالاست. وی در گفتوگو با الجزیره گفت: هیچ جای امنی در غزه وجود ندارد. سخنگوی امداد و نجات غزه تصریح کرد: کشتار بسیار زیاد است و ما قادر به تامین نیاز آسیبدیدگان نیستیم.
خبرنگار الجزیره در توصیف خود از ابعاد جنایت صهیونیستها گزارش داد: آنچه در بیمارستان المعمدانی شاهد بودیم، تصاویر وحشتناک و هولناکی بود؛ اعضای بدن و بدنهای تکهتکهشده کودکان، جوانان، پیرمردها و زنان در بیمارستان دیده میشد. سردبیر الجزیره هم نوشت: امشب مردم جهان هلوکاست را جلوی چشمان خود دیدند. وضاح خنفر ادامه داد: این صهیونیستهای مجنون میخواهند بزودی میزبان بایدن باشند؛ آیا از رهبران عرب صدایی در خواهد آمد؟ یا تسلیم بودن به یک صفت ذاتی برای آنها تبدیل شده است؟!
در شرایطی که رژیم صهیونیستی در ابتدای امر تلاش کرد از مسؤولیت بمباران بیمارستان شانه خالی کند اما سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ساعتی بعد به بمباران این بیمارستان اعتراف کرد. این مقام صهیونیستی در توجیه بمباران بیمارستان المعمدانی که به کشته شدن دست کم ۵۰۰ نفر منجر شده، گفت: پیشتر هشدار داده بودیم این بیمارستان و ۵ بیمارستان دیگر باید تخلیه شود. ایتامار بن گویر، وزیر امنیت ملی رژیم کودککش صهیونیستی هم دقایقی پس از نسلکشی در بیمارستان غزه در مواضعی جنونآمیز گفت: تنها چیزی که باید به غزه برسد، صدها تن بمب نیروی هوایی است، نه کمکهای انساندوستانه.
حماس در واکنش به جنایت آشکار صهیونیستها خواستار تحرک فوری جامعه بینالملل و کشورهای اسلامی و عربی برای توقف جنایات وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیستی و بازخواست و مجازات سران این رژیم به خاطر ارتکاب 11 روز جنایت جنگی علیه مردم غزه شد.
جنبش جهاد اسلامی هم اعلام کرد: کشتار بیمارستان المعمدانی بخشی از برنامه دولت بایدن برای نابودی و آواره کردن ساکنان غزه است اما دفتر سیاسی انصارالله یمن هم در واکنش به جنون صهیونیستها اعلام کرد: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا و غرب، سطح وحشیگری اسرائیل را برای همه جهان آشکار کرده است.
جنایت دیوانهوار رژیم کودککش اشغالگر قدس در حالی است که رئیسجمهور آمریکا قرار است در نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی حضور یابد و این به معنای فرماندهی اتاق جنگ صهیونیستها توسط دولت بایدن است. آنچه مشخص است آمریکاییها در رقم خوردن این جنایت نقش داشتهاند و دیگر نمیتوانند به بهانه جعلی «حق اسرائیلیها در دفاع از خود» بر نسلکشی صهیونیستها سرپوش گذاشته و از مقاومت بخواهند همچنان خویشتنداری به خرج دهند.
***
برگزاری سومین اجلاس کمربند و جاده در چین
پکن، پایتخت چین، میزبان سومین اجلاس همکاری بینالمللی کمربند و جاده در 17 و 18 اکتبر (دیروز و امروز) است. این مجمع به ابتکار پروژهای به همین نام برای توسعه اقتصادی و زیرساختی بینالمللی که توسط رئیسجمهور چین شی جین پینگ در سال 2013 ارائه شد، اختصاص دارد. به گزارش اسپوتنیک، موضوع اجلاس امسال «ساخت و ساز باکیفیت کمربند و جاده، دستیابی مشترک به توسعه و شکوفایی مشترک» است. همانطور که قبلا توسط وزارت خارجه چین گزارش شده بود، در سال 2023، هیاتهایی از بیش از 140 کشور و بیش از 30 سازمان بینالمللی انتظار میرود در این مجمع شرکت کنند و تعداد شرکتکنندگان ثبتنام شده در این اجلاس از 4 هزار نفر فراتر میرود. از جمله رهبران کشورهایی که در سومین مجمع کمربند و جاده شرکت خواهند کرد میتوان به ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه، الکساندر ووچیچ رئیسجمهور صربستان، ویکتور اوربان نخستوزیر مجارستان، وو ون تونگ رئیسجمهور ویتنام، و دیگران اشاره کرد.
«یک کمربند - یک جاده» ابتکار بینالمللی چین برای بهبود و ایجاد کریدورهای تجاری و حملونقل جدید و موجود است. هدف اولیه آن ایجاد زیرساخت و برقراری روابط بین کشورهای اوراسیاست. این طرح شامل چند جهت است از جمله «کمربند اقتصادی جاده ابریشم» و «جاده ابریشم دریایی».
در طول 10 سال گذشته، این ابتکار سرمایهگذاریای نزدیک به یک تریلیون دلار را جذب کرده و بیش از 3 هزار پروژه همکاری مشترک شکل گرفته است. به گفته وزارت خارجه چین، شرکتهای چینی 420 هزار شغل در کشورهای واقع در امتداد کمربند و جاده ایجاد کردهاند. در مجموع بیش از 150 کشور و بیش از 30 سازمان بینالمللی به هر نحوی در اجرای این طرح چینی مشارکت دارند و چین بیش از 200 قرارداد همکاری با آنها امضا کرده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|