|
ارسال به دوستان
چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران از فردا میزبان اهالی هنر در پردیس سینمایی ملت خواهد بود
چلچلی کوتاه
گروه فرهنگ و هنر: «چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران» به طور رسمی از فردا در پردیس سینمایی ملت کار خود را آغاز میکند؛ جشنوارهای که به گفته دبیرش امسال مجموعاً 8997 اثر (فیلم کوتاه) به دبیرخانه آن رسید که از این تعداد 1781 اثر ملی و 7216 اثر بینالمللی بود که پس از بررسی آثار رسیده به دبیرخانه، در بخش بینالملل 64 فیلم و در بخش ملی 95 اثر انتخاب شدند و در این دوره از جشنواره به رقابت خواهند پرداخت. نکته جالب توجه درباره آثار راه یافته به بخش ملی جشنواره این است که در میان 95 اثر منتخب؛ 52 فیلم کوتاه داستانی، 14 مستند، 15 تجربی و 14 پویانمایی وجود دارد و تنوع منطقهای این آثار اینگونه است که 53 اثر از شهرستانها و 42 اثر هم از پایتخت هستند و جالبتر اینکه سهم فیلمسازان زن در این دوره از رقابتها 21 درصد است و مردان هم با تفاوت تقریباً 4 برابری سهم 79 درصدی را به خود اختصاص دادهاند.
موضوع دیگر، تنوع ژانرهای امسال نسبت به دورههای قبل است که آمارهای رسمی اعلام شده از سوی دبیر دوره چهلم جشنواره بیانگر این نکته است که برای مثال 8 فیلم کمدی، 10 ملودرام، 13 فانتزی، 3 فیلم دفاعمقدس، 3 اثر معمایی، 6 فیلم رازآلود، 2 اثر علمی - تخیلی، یک درام جنگی، یک نئونوآر و 19 فیلم درام در چهلمین دوره از جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به نمایش در میآید.
* فیلمهای کوتاه داستانی روی میز نقد
فیلمهای کوتاه داستانی حاضر در بخش مسابقه سینمای ایران چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران با حضور منتقدان و سینماگران برجسته نقد و بررسی میشوند. این جلسات که هر روز بعد از نمایش باکسهای دوم و سوم در سالن اصلی خانه جشنواره برگزار خواهد شد، با اجرا و کارشناسی میثم کریمی میزبان چهرههای سینمایی، روزنامهنگار و منتقد نظیر هادی مقدمدوست، امیر قادری، محمدتقی فهیم، مریم دوستی، داوود مرادیان، سعید هاشمزاده، عطا مجابی، محمدرضا مقدسیان، محسن سوهانی و رضا منتظری است. این نشستهای نقد و بررسی هر روز در بازههای زمانی ۱۸ تا ۱۹:۳۰ و ۲۰ تا ۲۱:۳۰ در پردیس سینمایی ملت میزبان صاحبان آثار، عوامل فیلمها و عموم علاقهمندان و شرکتکنندگان در دوره چهلم جشنواره فیلم کوتاه تهران است.
* جایزه نقد فیلم کوتاه
برای نخستینبار در ادوار مختلف جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، مسابقه نقدنویسی از آثار حاضر در چهلمین دوره جشنواره برگزار میشود. باتوجه به نیاز فضای فرهنگی کشور به جریان نقد حرفهای، نخستین دوره جایزه نقد فیلم بر بستر نقد فیلم کوتاه در چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران برگزار میشود؛ شناسایی و معرفی استعدادها در حوزه نقد و نگارش سینمای، تقویت جایگاه فیلم کوتاه به عنوان پایگاه سینمای حرفهای از طریق جریان نقد و ژورنالیسم سینمایی، کنشگری جریان نقد در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور و تقویت بنیه دانش تولیدکنندگان و نویسندگان سینمایی از طریق ایجاد فضاهایی برای اشتراکگذاری اندیشه از جمله اهداف این جایزه به شمار میرود.
* جشنواره فیلم کوتاه تهران؛ آیینه همه ایران
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه برگزاری چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران در پیامی به این رویداد عنوان کرد: تنوع آثار، توجه به بومیگرایی و اقلیمها و آیینهای مختلف ایران عزیز، شعار جشنواره فیلم کوتاه تهران را جامه حقیقت پوشانده و این رویداد «آیینه همه ایران» شده است. در پیام محمدمهدی اسماعیلی به چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران آمده است: «سینما آیینی جمعی است و نشستن در کنار هم برای تماشای یک اثر هنری روی پرده بزرگ نقرهای حتما تجربهای متفاوت و لذتبخش است و حالا خانواده فیلم کوتاه ایران در کنار مخاطبان و علاقهمندان این هنر - رسانه موجزگوی عمیق؛ برای بار چهلم قرار است در ضیافت همنشینی مؤمنانه و صمیمانه به استقبال شکوه و بالندگی 40 سالگی بروند.
امروز اعتبار ملی و بینالمللی جشنواره فیلم کوتاه تهران گواه این مدعاست که 40 سال تلاش مجاهدانه در برگزاری این جشنواره ثمربخش بوده و این نهال سبز حالا درختی تنومند و ریشهدار شده است؛ چنانکه به رغم القای مداوم دروغ تحریم هنری جمهوری اسلامی ایران در رسانههای غربی، شاهد آن هستیم با ارسال بیش از ۷۲۰۰ اثر از ۱۳۱ کشور جهان در بخش بینالملل این جشنواره، رکورد جدیدی در تاریخ ۴۰ ساله این رویداد در دریافت آثار بینالمللی ثبت شده که حتی در بین جشنوارههای معتبر دنیا نیز این آمار مثالزدنی است. حقیقتاً باید در 40 سالگی، سپاسگزار زحمات همه دلسوزانی بود که این جشنواره را در این موقعیت ممتاز قرار دادهاند که فیلمسازان بینالمللی برای حضور در آن از یکدیگر سبقت میگیرند.
از سوی دیگر، خوشحالیم که امروز، با تمرکز دولت بر راهبرد عدالت فرهنگی و توجه به سینمای استانها، مسیر دسترسی استعدادهای جوان سراسر کشور به این تریبون ملی و بینالمللی هموارتر شده است؛ تا جایی که برای نخستین بار در سالهای اخیر، تعداد فیلمسازان استانی حاضر در بخش ملی جشنواره از فیلمسازان پایتختنشین پیشی گرفته است و جشنواره آغوش خود را برای جوانان مستعد جایجای ایران باز کرده است. نتیجه این تنوع آثار و توجه به بومیگرایی و اقلیمها و آیینهای مختلف ایران عزیز که از تجربه زیسته فرزندان این آب و خاک منشأ گرفته است، شعار این جشنواره را جامه حقیقت پوشانده و «جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران؛ آیینه همه ایران» شده است. امیدوارم این جشنواره بیش از پیش، درگاه معرفی نسل جدیدی از سینماگران جوانی باشد که با اخذ فرهنگ ایرانی - اسلامی، بتوانند اخلاق نیکوی مردم ایران را بازتاب دهند، نسبت به دغدغهها و مسائل آنان آگاهیبخش باشند و آینده روشن ایران و مسیر رسیدن به قلهها را برای نسل بعد ترسیم کنند».
چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار 27 مهر تا 2 آبان 1402 برگزار میشود.
ارسال به دوستان
رئیس رسانه ملی در جمع دانشجویان مطرح کرد
تلویزیون در انتظار 16 مجموعه نمایشی
رئیس رسانه ملی گفت: اکنون در حال عقد قرارداد، نگارش فیلمنامه و ساخت تعداد فراوانی از مجموعههای نمایشی هستیم و همین حالا 16 مجموعه در حال ساخت و به اصطلاح دوربینروشن داریم و تعداد زیادی نیز در مرحله پیشتولید هستند. پیمان جبلی که به مناسبت آغاز سال تحصیلی به دانشگاه صداوسیما رفته بود، با اشاره به ترسیم چشمانداز و مسیر تحول در رسانه ملی، گفت: در غزه مقتدر مظلوم دیدیم که بعد از ۷۵ سال اشغال، جنایت، ترور، وحشیگری و قتلعام، همچنان نگاه فلسطینیان به آرمان بازگشت به خانه و سرزمین مادریشان و آزادی فلسطین و قدس است و این نگاه و رویکرد مقاومت همچنان باقی است. این شجاعت و اعتماد به نفس برای مقاومت، برای تحول هم نیاز است. رئیس سازمان صداوسیما تأکید کرد باید به عناصری چون صبر، حوصله و ایمان به هدف پایبند باشیم و تحت تاثیر القائات افراد سست، ناامید و دنبالکننده منافع خاص قرار نگیریم؛ همانطور که جریان مقاومت تحت تاثیر جریان سازش و... قرار نگرفت. رسیدن به بهترین حال، نیازمند صبر و تحمل است. با چنین رویکردی است که تحول اتفاق میافتد. امیدوارم از جریان مقاومت و غزه قهرمان الگو بگیریم. وی افزود: شانه ما به تنهایی تحمل بار چالشهای فرهنگی کشور را ندارد. کار قرارگاهی یعنی توزیع مسؤولیت و برونسپاری و میدان دادن به افراد و ظرفیتهای بیرون که باید انجام شود. رئیس سازمان صداوسیما همچنین بر شناسایی، کشف استعدادها و استفاده از نیروهای مومن، توانمند و انقلابی از جای جای کشور و همچنین از دانشگاه صداوسیما تاکید کرد و گفت: بهترینها و توانمندترین نیروها را از دانشگاه صداوسیما و هر کجا که به اهداف تحول ما کمک کند جذب میکنیم و از اصولمان کوتاه نمیآییم.
جبلی مطرح شدن هرگونه اظهارات مبنی بر تعطیلی و تضعیف دانشگاه صداوسیما را منتسب به افراد مرضدار و غرضدار دانست و گفت: دانشگاه صداوسیما تقویت خواهد شد. دانشگاه صداوسیما افتخار سازمان است و باقی خواهد ماند؛ همانطور که سازمان پابرجاست. به دانشگاه صداوسیما ایمان داریم و خدا را شکر میکنیم که نیروهای خوب، باسواد، با استعداد، مومن، انقلابی و متدین بدنه دانشجویی دانشگاه را شکل میدهند. امید و آرزوی ما این است که حتی یک نفر از فارغالتحصیلان باقی نماند که جذب سازمان نشده باشد.
وی افزود: بحرانهایی که با تلاش رسانه ملی از وقوع آنها جلوگیری شد چه بسا بیشتر از حوادثی بود که اتفاق افتاد. جبلی با اشاره به اهداف تحولی رسانه ملی در حوزه سیما و صدا گفت: با شعار هویت و عدالت حرکت میکنیم. هویت یعنی سراغ هر محتوای مبتذلی نمیرویم و عدالت یعنی فقط سراغ برخی موضوعات و برخی مناطق و برخی تهیهکنندگان و برخی مجریان و... نمیرویم، البته از همین موضوع بر ضد رسانه ملی استفاده شد. برخی قهر کردند و برخی به دروغ گفتند ساخت ۱۰۰ سریال در صداوسیما متوقف شده است و جو روانی ظالمانه و ناعادلانهای به راه انداختند اما سازمان باز هم زمین نخورد. وی افزود: اکنون در حال عقد قرارداد، نگارش فیلمنامه و ساخت تعداد فراوانی از مجموعههای نمایشی هستیم و همین حالا ۱۶ مجموعه در حال ساخت و به اصطلاح دوربینروشن داریم و تعداد زیادی نیز در مرحله پیشتولید هستند. همزمان 2 مجموعه فاخر حضرت موسی و سلمان فارسی را هم اداره میکنیم و جلو میبریم که در عین پیشبرد سایر امور سازمان، کار قابل توجهی است.
جبلی به طی سایر روندهای تحولی از جمله تاسیس مرکز سیمرغ، احیای تلهتئاتر و تلهفیلم با هدف کشف استعدادهای هنری اشاره و ضمن ابراز گلایه از روا داشتن برخی تهمتهای ناروا به سازمان، گفت: با این همه توکلمان به خداست، شما هم باید روحیهتان را حفظ کنید. مسیرهای رفته بسیار اندک و مسیرهای نرفته بسیار طولانی است. آبرو، حیثیت، تلاش و کوشش ما با ارزشتر از خون رزمندگان مقاومت نیست که بعد از 75 سال همچنان هدفشان را دنبال میکنند و انشاءالله به نتیجه خواهد رسید.
ارسال به دوستان
دبیر کل نهاد کتابخانههای عمومی کشور:
کتابخانه در توسعه فرهنگ کارآفرینی نقش مهمی دارد
دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور در آیین افتتاحیه همایش بینالمللی کتابخانههای عمومی و کسب و کارهای کوچک با اشاره به اینکه خدمات کتابخانههای عمومی باید «نیازمحور» باشد، گفت: نهاد با برگزاری این همایش، تلاش کرده است به سمت ایجاد اجماعی علمی مبتنی بر تجارب بینالمللی و اقتضائات بومی حرکت کند. مهدی رمضانی در آیین افتتاحیه همایش بینالمللی کتابخانههای عمومی و کسب و کارهای کوچک که صبح دیروز ۲۵ مهر برگزار شد، عنوان کرد: در حال حاضر، ۶ هزار کتابدار ایرانی در ۳۷۰۰ کتابخانه عمومی، صدها هزار ساعت برنامه آموزشی و فرهنگی اجرا میکنند.
وی با اشاره به رویکردهای نوین رسالت کتابخانههای عمومی، گفت: کتابخانههای عمومی با این ظرفیت غنی میکوشند، علاوه بر ارائه خدمات مرسوم کتابخانهای، نقش خود را به عنوان پایگاه اجتماعی و مرکز آموزش غیررسمی در اقتصاد ایران با معرفی کسبوکارهای کوچک و حمایت از رونق و توسعه آنها ایفا کند.
دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور با عنوان اینکه خدمات کتابخانههای عمومی باید نیازمحور باشد و به زندگی مردم بیندیشد، گفت: به همین دلیل، نقش آن در ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی و کسبوکار، به عنوان یکی از واقعیترین جلوههای زیست عمومی، انکارنشدنی است. برای برقراریِ پیوند میان جامعه و فرهنگ کارآفرینی باید همه بخشهای حوزه عمومی در تعامل با یکدیگر باشند و نمیتوان فقط با الزامات قانونی آن را اجرا کرد؛ به عبارت دیگر، کارآفرینی باید در حوزه عمومی نفوذ کند که لازمه آن فعالیت سازمانهای مختلف اجتماعی و فرهنگی مانند کتابخانه عمومی است.
ارسال به دوستان
سخنگوی انجمن سینماداران اعلام کرد
جزئیات تعطیلی سینماها در روز تشییع پیکر مهرجویی
سینماها امروز (چهارشنبه ۲۶ مهر) تا ساعت ۱۷ به مناسبت تشییع پیکر استاد داریوش مهرجویی و همسرش تعطیل خواهند بود.
دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران اعلام کرد: چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲ به دلیل مراسم تشییع پیکر داریوش مهرجویی، فیلمساز بزرگ سینمای ایران و همسرش وحیده محمدیفر سینماها تا ساعت ۱۷ تعطیل هستند.
محمدرضا صابری تاکید کرد: این تصمیم در جلسه فوقالعاده انجمن سینماداران -که دیروز سهشنبه ۲۵ مهر برگزار شد- اتخاذ شده است.
به گفته وی، تهیهکنندگان فیلمهای روی پرده موافقت خود را با این تصمیم اعلام کرده و تصمیم تعطیلی سینماها با همراهی آنها گرفته شده است.
داریوش مهرجویی، نویسنده و یکی از کارگردانان برجسته سینمای ایران و از چهرههای اصلی موج نوی سینمای ایران متولد سال ۱۳۱۸ بود. وی علاوه بر فعالیت در سینما، به نوشتن رمان و ترجمه نیز میپرداخت.
مهرجویی فارغالتحصیل رشته فلسفه از دانشگاه کالیفرنیا و لسآنجلس (UCLA) آمریکا بود.
گاو، هامون، دایره مینا، اجارهنشینها، سارا، پری، لیلا، مهمان مامان، سنتوری و لامینور از فیلمهای مهرجویی است.
مراسم تشییع پیکر مهرجویی و همسرش امروز ساعت ۱۰ در پهنه رودکی، مقابل تالار وحدت برگزار و پیکرهای آنها برای خاکسپاری به قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) بدرقه میشود.
ارسال به دوستان
در سفر رئیس سازمان امور سینمایی به تاجیکستان انجام شد
امضای تفاهمنامه سینمایی بین ایران و تاجیکستان
مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای سینمایی بین روسای سازمانهای سینمایی تاجیکستان و ایران برگزار شد.
این سند را «محمدسعید شاهیان» رئیس امور سینمایی تاجیکستان و «محمد خزاعی» معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری جمهوری اسلامی ایران که در سفری ۲ روزه به تاجیکستان رفت، امضا کردند. در این سند جدید همکاری، ضمن تمایل متقابل ۲ طرف نسبت به گسترش تعاملات سینمایی بر اجرای اقداماتی مانند تبادل، نمایش و عرضه آثار سینمایی یکدیگر، تولیدات مشترک، تبادل تجربیات و دانش فنی، دعوت و شرکت متقابل در رویدادهای مربوطه در هر ۲ کشور و سایر موارد تاکید شده است. همچنین یادداشتتفاهم همکاری متناظر به علاقه و تمایل مشترک برای توسعه روابط دوستانه تحکیم و ارتقای سطح همکاریهای سینمایی با توجه به روابط عمیق فرهنگی و تمدنی و بر مبنای برابری، احترام و منافع متقابل سازمان سینمایی ایران و سازمان سینمایی تاجیکستان به امضا رسید. بر اساس این گزارش، تبادل، نمایش و عرضه تجاری آثار سینمایی یکدیگر با توجه به ظرفیتهای موجود و قوانین و مقررات کشورهای متبوع؛ دعوت متقابل به رویدادهای سینمایی (جشنوارهها و...) در هر ۲ کشور و فراهم آوردن امکانات لازم برای تسهیل شرکت و حضور فیلمسازان و سینماگران؛ تسهیل ارتباط، تبادل و مشارکت نیروهای تخصصی ۲ کشور در پروژههای سینمایی؛ تبادل دانش فنی و تخصصی و تبادل استاد و دانشجو در حوزه سینما؛ تولید فیلمهای مشترک از جمله بلند، مستند، کوتاه و انیمیشن در زمینههای تاریخ مشترک، فرهنگ و آداب و رسوم ۲ کشور و برگزاری هفتههای فیلم مشترک و تأمین رعایت کپیرایت برای آثار سینمایی، از مهمترین محورهای حوزه همکاری در این تفاهمنامه است. محمد خزاعی در مراسم امضای این تفاهمنامه مشترک طی سخنان کوتاهی عنوان کرد: از بدو ورودم در سازمان سینمایی در حوزه بینالملل گسترش همکاریهای منطقهای و توسعه مناسبات با کشورهای همسایه را سرلوحه قرار دادهام، بویژه با کشورهایی که اشتراکات تاریخی، تمدنی، زبانی و آیینی داریم. وی ادامه داد: معتقدم توسعه روابط فرهنگی - سینمایی با این قبیل کشورها بویژه کشورهای همسایه و همجوار میتواند دستاوردهای خوبی داشته باشد. خزاعی با اشاره به اینکه فصل جدید روابط سینمایی ۲ کشور شروع شده است، تاکید کرد: این همکاری سینمایی و تولید آثار مشترک به نزدیکی ۲ ملت کمک میکند و سینما ابزار مهم راهبری دیپلماسی عمومی است. محمدسعید شاهیان، رئیس امور سینمایی تاجیکستان در این مراسم با اشاره به اهمیت همکاری سینمایی با ایران گفت: امروز روز بزرگ و مهمی برای ما است. سینمای ایران در جهان دارای اعتبار است. این همکاری به رشد و رونق سینمای ۲ کشور کمک میکند. وی ادامه داد: با شناخت و آگاهی از جایگاه سینمای ایران از رئیس سازمان سینمایی دعوت کردیم تا به تاجیکستان بیاید. گفتنی است سفر رئیس سازمان سینمایی به تاجیکستان از هفتهها قبل برنامهریزی شده بود که وی به دلیل فقدان دردناک پیشکسوت سینمای ایران، مرحوم داریوش مهرجویی و به منظور برخی پیگیریها و هماهنگیها، بعد از امضای تفاهمنامه سایر برنامهها را لغو کرد و به کشور بازگشت.
ارسال به دوستان
اخبار
دست رد ایران به نمایشگاه کتاب فرانکفورت
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد از عدم حضور ایران در هفتادوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانکفورت خبر داد. سلمان رشدی نویسنده مرتد «آیات شیطانی» در یکی از نخستین حضورهای خود پس از حمله به او در سال ۲۰۲۲، قرار است در جشن ادبیات نمایشگاه کتاب فرانکفورت امسال سخنرانی و جایزهای معادل 26 هزار دلار دریافت کند. رشدی قرار است شامگاه ۲۱ اکتبر یعنی شنبه هفته آینده در نمایشگاه کتاب فرانکفورت، که از ۱۸ تا ۲۲ اکتبر برگزار میشود، به سخنرانی بپردازد.
هیأت امنای جایزه صلح تجارت کتاب آلمان، سلمان رشدی را به عنوان دریافتکننده جایزه صلح امسال انتخاب کرد. مراسم اهدای جوایز یکشنبه ۲۲ اکتبر ۲۰۲۳ در کلیسای سنت پل در فرانکفورت برگزار میشود. این مراسم قرار است ساعت ۱۱ صبح به صورت زنده از تلویزیون عمومی آلمان پخش شود. این جایزه یک کیف ۲۵ هزار یورویی (۲۶ هزار دلار آمریکا) دارد. انتظار میرود رشدی در این مراسم درباره رمان اخیر خود یعنی «شهر پیروزی» صحبت کند.
یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد درباره عدم حضور ایران در هفتادوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانکفورت گفت: امسال به دلیل رفتار غیرمسؤولانه برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب فرانکفورت، در این نمایشگاه شرکت نخواهیم کرد.
سال گذشته مسؤولان نمایشگاه کتاب فرانکفورت، یکجانبه پیشنهاد جابهجایی محل غرفه ایران در این نمایشگاه را دادند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی ایران نپذیرفت و در نمایشگاه شرکت نکرد. امسال نیز به دلیل اینکه مطمئن نبودیم این رفتار از سوی مسؤولان نمایشگاه تکرار خواهد شد یا خیر، در این نمایشگاه شرکت نخواهیم
کرد.
***
حمایت بیش از 2 میلیون و 700 هزار نفر از پویش تلویزیونی «حریفت منم»
در پویش اعزام به سرزمینهای اشغالی فلسطین و حمایت از دفاع مشروع ملت مظلوم فلسطین، بیش از 2 میلیون و 700 هزار حمایت به ثبت رسیده است.
پویش «توفان الاقصی» با شعار «حریفت منم» که پس از آغاز عملیات نیروهای مقاومت علیه رژیم اشغالگر قدس با هدف حمایت از دفاع مشروع ملت مظلوم فلسطین در باز پسگیری اراضی اشعالی فلسطین طراحی شده است، تاکنون به بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار حمایت رسیده است.
این سایت با دامنه alaqsastorm.com همزمان با آغاز موج گسترده نسلکشی و حمله به زنان و کودکان مظلوم غزه راهاندازی شده و برای مبارزه با رژیم صهیونیستی و اعزام به سرزمینهای اشغالی فلسطین، حمایتهای کاربران را ثبت میکند.
پس از استقبال کاربران فضای مجازی از این پویش، چند روزی است شمارشگر برخط و نوار زیرنویس پویش «توفان الاقصی» روی قاب تلویزیون و شبکه ۳ قرار گرفته و مخاطبان با ارسال نام خود به سامانه ۳۰۰۰۲۱۲ میتوانند در این پویش مشارکت خود را به ثبت برسانند.
روند ثبتنام و اعلام حمایت از مقاومت مردم فلسطین در دامنه alaqsastorm.com همچنان ادامه دارد.
***
برگزاری نمایشگاه عکس «با توفان الاقصی تا روز آخر»
نمایشگاه عکس «با توفان الاقصی تا روز آخر» شامل آثار گروهی عکاسان رسانههای فعال در فلسطین اشغالی از عملیات توفان الاقصی، عصر روز گذشته در گالری شماره یک عکاسان ایران واقع در حوزه هنری افتتاح شد.
در این نمایشگاه 42 عکس از آغاز عملیات توفان الاقصی که توسط عکاسان بینالمللی ثبت شده، به نمایش گذاشته شده است.
در آیین افتتاحیه این نمایشگاه، علی فروزانفر معاون حوزه هنری، سیداحسان باقری مدیر خانه عکاسان ایران و جمعی از علاقهمندان حضور داشتند.
بر اساس این گزارش، نمایشگاه «با توفان الاقصی تا روز آخر» تا «روز پیروزی مقاومت غزه» روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 الی 19 در گالری شماره یک خانه عکاسان ایران در حوزه هنری انقلاب اسلامی، واقع در خیابان سمیه نرسیده به خیابان حافظ، میزبان عموم علاقهمندان است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|