|
اعلام آمادهباش در پایگاههای آمریکا در سوریه و عراق
در پی حملات متعدد به پایگاههای آمریکا در سوریه و عراق طی چند روز اخیر و همزمان با جنگ حماس و رژیم صهیونیستی، نظامیان آمریکایی در این پایگاهها به حالت آمادهباش درآمدند. به گزارش رویترز، اطلاعات به دست آمده نشان میدهد واشنگتن با احتمال تکرار حملات به پایگاههای خود در سوریه و عراق به نظامیان مستقر در این پایگاهها اعلام آمادهباش داده است. بر اساس گزارشها، نظامیان آمریکایی در پایگاههای این کشور در استان حسکه سوریه با احتمال انجام حملات، به حالت آمادهباش درآمدند.
ارسال به دوستان
مخالفت قاطع مقامات کشورهای عربی در کنفرانس سران قاهره با کوچاندن اجباری مردم فلسطین از غزه
فلسطین، باقی میماند
مصر روز گذشته گذرگاه رفح را برای چند ساعت باز کرد
گروه بینالملل: ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بازگشایی چند ساعته گذرگاه رفح و ورود 20 کامیون محموله وسایل پزشکی و غذایی، تداوم تبادل آتش در جبهه شمال میان ارتش اشغالگر و مقاومت لبنان، همچنین برگزاری کنفرانس سران صلح قاهره، مهمترین اتفاقات پانزدهمین روز عملیات توفان الاقصی بود.
به گزارش «وطن امروز»، ارتش رژیم صهیونیستی شنبه نیز مناطق مختلف نوار غزه را آماج حملات هوایی خود قرار داد که براساس گزارش رسانههای محلی فلسطین بیش از 50 نفر در این حملات شهید شدند. بر این اساس، «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه هشدار داد: اگر سوخت و تجهیزات پزشکی وارد غزه نشود، بیمارستانها به گورستان تبدیل میشود. در پانزدهمین روز جنگ غزه، مسؤولان مصری، گذرگاه رفح را پس از ورود تنها 20 کامیون حامل کمکهای انسانی برای مردم نوار غزه بار دیگر بستند.
همچنین روز گذشته منابع اسرائیلی از تبادل آتش بین حزبالله و نظامیان رژیم صهیونیستی در مرزهای شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. به گفته این منابع، در ادامه درگیریهای مقاومت لبنان با صهیونیستها، نیروهای حزبالله بعدازظهر شنبه یک موشک ضد زره به سمت شهرک صهیونیستی «مرگالیوت» شلیک کردند. مسؤولان صهیونیست هم از ساکنان مرگالیوت و شهرکهای صهیونیستنشین «المناره»، «یفتاح» و «مسغاف» خواستند در مناطق امن پناه بگیرند. شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی اما خبر داد حزبالله چند موشک ضدزره نیز به سمت شهرک «حانیتا» شلیک کرده است. به دنبال حملات موشکی حزبالله به شمال فلسطین اشغالی، صهیونیستها از بیم تلفات، در حال تخلیه شهرکهای مرزی هستند. منابع صهیونیستی روز جمعه خبر دادند تاکنون ۲۷ هزار شهرکنشین از ۲۸ شهرک واقع در مرزهای فلسطین اشغالی و لبنان خارج شدهاند. خبرگزاری شهاب فلسطین هم به نقل از منابع اسرائیلی خبر داد شهرکنشینان صهیونیست در حال تخلیه شهرک «کریات شمونا» هستند. رئیس شهرک مرزی «مرگالیوت» در واکنش به این مساله گفت: حزبالله هر کاری که میخواهد با ما انجام میدهد. ما در حال تخلیه شهرکها هستیم ولی در طرف دیگر [مرز]، زندگی به صورت عادی در جریان است.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنین روز شنبه اعلام کرد بر اثر شلیک موشک ضدتانک در مرز لبنان، یک سرباز صهیونیست هلاک و ۳ نفر دیگر زخمی شدند. ارتش اشغالگر در بیانیهای اعلام کرد اجازه انتشار خبر کشته شدن «عمر بلو»، سرباز ذخیره ارتش این رژیم بر اثر شلیک موشک ضدتانک در مرز لبنان را صادر کرده است.
با این اعلام، تعداد کشتهشدگان نظامیای که ارتش اشغالگر اجازه فاش شدن هویت آنها را داده است از هفتم اکتبر به ۳۰۶ نفر میرسد. در این راستا حزبالله لبنان اعلام کرد پیاده نظام رژیم صهیونیستی را در نزدیکی پادگان برانیت هدف قرار داده است. در همین حال شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی در فراخوانی اعلام کرد از اسرائیلیهای مقیم اندونزی و مالدیو میخواهیم فورا آنجا را ترک کنند. از اسرائیلیهای مقیم ترکیه، امارات، بحرین و مالزی هم میخواهیم فورا این کشورها را ترک کنند. روز گذشته اخباری مبنی بر انفجار در نزدیکی سفارت رژیم صهیونیستی در قبرس مخابره شد، همچنین به نقل از لوموند، ایریت لیلیان، سفیر رژیم صهیونیستی در ترکیه که سپتامبر 2022 به این سمت منصوب شد، در پی این تصمیم به همراه تیم خود آنکارا را ترک کرد. منابع دیپلماتیک ترکیه به رسانهها تاکید کردند این خروج به دلایل امنیتی بوده و هیچ بحران سیاسیای میان ۲ طرف وجود ندارد. رژیم صهیونیستی تصمیم به تخلیه سفارتهای خود در چند کشور از جمله ترکیه گرفته است.
* فلسطین در قلب نیویورک و لندن
طبق اعلام منابع خبری انگلیس روز شنبه تظاهراتی در لندن در مخالفت با تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و درخواست برای آتشبس و پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی انجام شد. هزاران نفر از طرفداران فلسطین دیروز تظاهرات گستردهای را در مرکز لندن علیه وحشیگریهای رژیم صهیونیستی برگزار کرده و خواستار پایان دادن به جنایات این رژیم در نوار غزه شدند. یکی از مقامات دفتر ریشی سوناک، نخستوزیر بریتانیا اعلام کرد بسیاری از شرکتکنندگان در این راهپیمایی با حمل پرچم فلسطین فریاد آزادی فلسطین را سر میدادند. بر اساس این گزارش، بیشتر شعارهای سر داده شده در این راهپیمایی، دولتمردان انگلیس و آمریکا را هدف قرار میداد که در این نبرد ویرانگر از رژیم صهیونیستی حمایت کردند، همچنین تصاویری از راهپیمایی گسترده در حمایت از مردم فلسطین در نیویورک آمریکا منتشر شده است.
* نشست قاهره برای غزه
سران شماری از کشورهای عربی و غیرعربی در کنفرانس سران صلح قاهره ۲۰۲۳ که با موضوع بررسی تجاوزگری رژیم صهیونیستی به غزه و کاستن از تنش در فلسطین برگزار شد، شرکت کردند. «شیخ مشعل الاحمد الجابر الصباح» ولیعهد کویت، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، «شارل میشل» رئیس شورای اروپایی، «عبدالفتاح السیسی» و «سیریل رامافوسا» روسای جمهور مصر و آفریقای جنوبی، «عبدالله دوم» شاه اردن و «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در این کنفرانس سخنرانی و بر رفع محاصره غزه و توقف کشتار غیرنظامیان تاکید کردند.
رئیسجمهور مصر در آغاز نشست قاهره گفت: ما گذرگاه را نبستیم بلکه اسرائیل آن را بمباران کرد و ما همچنان مخالف کوچ اجباری فلسطینیان هستیم. عبدالفتاح السیسی در این نشست اظهار داشت: به صراحت کشتار یا ارعاب شهروندان را محکوم میکنیم. رئیسجمهور مصر با بیان اینکه مصر گذرگاه رفح را نبسته، بلکه اسرائیل آن را بمباران کرده است، گفت: بار دیگر بر خواسته خود برای حمایت بینالمللی از ملت فلسطین و تمام غیرنظامیان تاکید میکنیم. السیسی در سخنرانی دیروز خود گفت با «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا توافق کرده است گذرگاه رفح باز شود و ادامه داد: بار دیگر بر مخالفت خود با کوچ اجباری فلسطینیان تاکید کرده و آن را حذف نهایی مساله فلسطین میدانیم. وی در ادامه افزود: هر کس گمان میکند ملت مقاوم فلسطین تمایل به ترک سرزمین خود، حتی اگر تحت اشغالگری باشد، دارد، سخت در اشتباه است.
وزیر خارجه عربستان سعودی نیز در نشست قاهره گفت عربستان سعودی با قاطعیت مخالف کوچاندن اجباری فلسطینیان از سرزمین خودشان است. فیصل بن فرحان از رژیم صهیونیستی خواست به قوانین بینالمللی احترام بگذارد و اعلام کرد عربستان سعودی با قاطعیت هرگونه تلاش برای کوچاندن اجباری فلسطینیان را محکوم میکند. وزیر خارجه عربستان اظهار داشت: ما بر مخالفت قاطع خود در نقض قوانین بینالمللی و بشردوستانه توسط هر کدام از طرفین تاکید میکنیم. وی هدف قرار دادن غیرنظامیان را محکوم و اعلام کرد: خواستار اعمال فشار جامعه جهانی بر اسرائیل جهت پایان دادن به محاصره غزه هستیم. اولویت اصلی ما توقف حملات نظامی علیه غزه است.
همچنین نخستوزیر عراق هم در کنفرانس سران صلح قاهره ۲۰۲۳ گفت: آنچه در غزه میگذرد، نسلکشی و جنایات جنگی است که چهره رژیم صهیونیستی را نشان میدهد. به گزارش الجزیره، «محمد شیاع السودانی» افزود: ملت فلسطین در معرض نسلکشی قرار دارد و با عبارات نمیتوان جنایتها در غزه و دفن فلسطینیها زیر آوار خانههای خود را توصیف کرد. وی ادامه داد: غزه امتحان دیگر نظم جهانی است که تاکنون بارها در چنین امتحاناتی شکست خورده است، آیا زمان پایان درد و رنج ملت استوار فلسطین نرسیده است؟ السودانی با بیان اینکه اقدامات رژیم صهیونیستی نقص همه قوانین انسانی است، اضافه کرد: کوچاندن فلسطینیها را به طور قاطع رد میکنیم، باید فوری آتشبس برقرار شود. نخستوزیر عراق گفت: باید گذرگاههای مرزی باز و اجازه ورود کمکهای انسانی داده شود تا بعد از آن، اسیران و بازداشتشدگان مبادله شوند. وی با تاکید بر پایان محاصره کامل غزه، خواهان ایجاد صندوق بازسازی غزه شد.
«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین هم در این کنفرانس گفت: سرزمین خود را هرگز ترک نخواهیم کرد. وی افزود: اسرائیل هزاران غیرنظامی، بیمارستان، مدارس و پناهگاهها را بدون تمایز هدف قرار میدهد و ما نسبت به اخراج و کوچاندن فلسطینیها از غزه، بیتالمقدس و کرانه باختری هشدار میدهیم. عباس ادامه داد: کابینه اشغالگر اسرائیل به درخواستهای ما برای آتشبس گوش نداده است، ما بار دیگر بر مخالفت خود با کشتار غیرنظامیان هر دو طرف تاکید میکنیم. رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اضافه کرد: ما نسبت به حملات اشغالگران، شهرکنشینان و افراطگرایان به مقدسات در بیتالمقدس و مسجدالاقصی هشدار میدهیم.
* فایننشال تایمز: بایدن در باتلاق دیپلماتیک گرفتار شده است
روزنامه فایننشال تایمز نیز درباره حوادث غزه نوشت: جو بایدن رئیسجمهوری آمریکا ناخواسته در یکی از بزرگترین مشکلات حلنشدنی جهان که به باتلاقی دیپلماتیک برای اهداف منطقهای او تبدیل شده، گرفتار شده است. این روزنامه مدعی شد: بایدن تلاش کرد از گرفتار شدن در چنین باتلاقی دوری کند اما به دلیل حملات ۷ اکتبر (۱۵ مهر) حماس به جنوب سرزمینهای اشغالی و اقدام تلافیجویانه و وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه، امکان فرار از آن نبود. فایننشال تایمز نوشت: حتی قبل از آمادگی بایدن برای سفر به تلآویو، تلاش او برای خواباندن شعلههای آتش و جلوگیری از گستردهتر شدن درگیریها در منطقه با انفجار بیمارستان غزه که جانهای بسیاری را گرفت، پیچیده و دشوار شده بود. این حادثه به سرعت موجی از خشم کشورها را برانگیخت. کشورهای عربی، از جمله آنهایی که ایدئولوژی حماس را قبول ندارند و نقش اساسی در تلاشهای دیپلماتیک بایدن ایفا میکنند، بیانیههایی در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی منتشر کردند. تظاهرات در سراسر کرانه باختری اشغالی و منطقه گستردهتر آغاز شد. اردن به عنوان یکی از قابلاعتمادترین و وابستهترین متحدان منطقهای آمریکا، نشستی را که قرار بود در آن بایدن با رهبران اردن، مصر و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ملاقات کند، لغو کرد. به نوشته فایننشال تایمز، همه این مسائل، چالشهای بیشمار بایدن را در تلاش برای ایجاد توازن در روابط کشورش با تلآویو و روابط با شرکای عربی، کنترل جنگ غزه و جلوگیری از تنش منطقهای نشان میدهد. در بدترین حالت، این تنش میتواند پای ایران و حزبالله را به درگیریها باز کند و در نهایت نیروهای آمریکایی را بار دیگر به سمت ماموریتهای رزمی سوق دهد.
فایننشال تایمز در ادامه گزارش خود آورده است: ۳ دهه پس از جنگ اول خلیجفارس، پویایی منطقه و تصورات از نقش آمریکا در منطقه به طور اساسی تغییر کرده است. این روزنامه انگلیسی در بخشی از گزارش خود آورده است: بایدن که مدعی تنشزدایی در خاورمیانه پس از آشوب ناشی از سیاست «فشار حداکثری» دونالد ترامپ علیه تهران است، از تهدیدها آگاه است. رئیسجمهور دموکرات آمریکا همچنین با پذیرش ادعای رژیم صهیونیستی درباره اینکه هدف قرار گرفتن بیمارستان غزه کار حماس بوده، خشم اعراب را برانگیخت. فایننشال تایمز نوشت: حتی اگر درگیری غزه مهار شود طرحهای بایدن برای منطقه خاورمیانه به تعلیق درآمده است. سیاست اصلی بایدن در بدو ورود به کاخ سفید احیای توافق هستهای با ایران بود. پس از ۲ سال مذاکرات پیچیده و غیرمستقیم، در نهایت ماه گذشته پیشرفت کمی حاصل شد و واشنگتن ۶ میلیارد دلار از پول نفت ایران را به ازای تبادل زندانیان آزاد کرد اما اکنون به نظر میرسد امید به پیشرفتی در این زمینه در آینده نزدیک نیست. بایدن همچنین توافق سهجانبه با عربستان و رژیم صهیونیستی را دنبال میکرد که قرار بود به عادیسازی روابط ریاض و تلآویو به ازای توافق امنیتی و توافق هستهای با آمریکا منجر شود. این طرح نیز دستکم فعلا معلق مانده است. برای بسیاری از اعراب، درگیری اخیر در غزه یادآور خاطره تلخ توافقات عادیسازی بین کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی است که نخست ترامپ و بعد بایدن برای آن تلاش کردند و به زعم اعراب تا زمانی که مساله فلسطین نادیده گرفته شود، این توافقات منجر به سازش در منطقه نخواهد شد. فایننشال تایمز در پایان افزود: فقط این طرحهای آمریکا نیست که با حمله حماس بینتیجه ماند. کشورهای عربی مانند امارات که روابط با رژیم صهیونیستی را عادی کردهاند، مجبور به «بازاندیشی و تعدیل» در روابط خود شدهاند و در محکومیت این رژیم «همسو با جریان عربی» پیش میروند.
***
مهمترین تحولات توفان الاقصی
متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه دولت بایدن در نشست خبری خود در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره فاجعه بیمارستان المعمدانی در غزه گفت: تصور میکند تحقیق و تفحص درباره بیمارستان غزه صورت خوشی ندارد.
سخنگوی ارتش اسرائیل گفت: در بهترین و مناسبترین شرایط وارد غزه میشویم و از امروز حملات هوایی خود را ۲ برابر خواهیم کرد.
شمار شهدای غزه از آغاز نبرد توفان الاقصی به 4137 نفر و شمار مجروحان به 13000 نفر رسیده است. 1524 نفر از شهدا کودکان هستند.
دفتر رسانه دولتی غزه دیروز اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۴۸ نفر شهید شدند که ۵۶ نفر از آنها در مناطق جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند.
اسامه حمدان از رهبران حماس گفت: دشمن اسرائیلی نمیتواند عملیات نظامی طولانیمدت را تحمل کند، زیرا نبرد فقط با غزه نیست.
المیادین نوشت: صدای انفجاری در موضع نیروهای آمریکایی در مجاورت فرودگاه بینالمللی اربیل در کردستان عراق شنیده شد.
ارسال به دوستان
چگونه عملیات توفانالاقصی ماهیت دیکتاتوری مقامات غربی و سانسور در رسانههای جریان اصلی را آشکار کرد
چشمبندی غرب برای غزه
جنایات سیستماتیک رژیم صهیونیستی در غزه و کشتار هدفمند غیرنظامیان توسط ارتش اشغالگر قدس چهره رسوای این رژیم را به شکلی عریانتر مقابل دیدگان افکار عمومی جهان قرار داده است.
اسرائیل که طی سالهای گذشته تلاش زیادی را صرف تصویرسازی مثبت از خود کرده بود، در جریان کشتار جنونآمیز زنان و کودکان و هدف قرار دادن بیمارستان و کلیسا، تمام رشتههای بافته چندین ساله خود را پنبه کرد.
در این میان صهیونیستها نه فقط زنان و کودکان، بلکه خبرنگاران را هم هدف قرار میدهند. کمیته حفاظت از خبرنگاران اعلام کرد 22 خبرنگار از زمان آغاز جنگ بین اسرائیل و حماس در ۷ اکتبر بر اثر بمبارانهای اسرائیل کشته شدهاند. در میان این خبرنگاران ۱۸ فلسطینی و یک لبنانی بودند. همچنین در این مدت ۸ خبرنگار مجروح و ۳ خبرنگار یا مفقود یا بازداشت شدهاند.
با این وجود، جنایات اخیر اشغالگران نسبت به کشتارهای قبلی اسرائیل - که در سراسر کارنامه سیاه 7 دههای رژیم صهیونیستی مشاهده میشود - یک تفاوت عمده دارد: اگر جنایات دیوانهوار صهیونیستها طی سالها و دهههای گذشته با سانسور، تحریف و وارونهنمایی امپراتوری رسانههای اصلی پنهان نگاه داشته میشد اما در نبرد توفان الاقصی، این برای نخستینبار است که انحصار روایت در اختیار «مین استریم» قرار ندارد.
اتفاقاتی که در غزه رخ میدهد، به اصلیترین محور خبری بسیاری از رسانههای دنیا تبدیل شده است اما رسانههای جریان اصلی بینالمللی تلاش کردند با ارائه تصویری یکطرفه، روایتی جانبدارانه از روند درگیریها، تحریف واقعیت و دروغسازی به نفع رژیم کودککش صهیونیستی را در دستور کار قرار دهند. از همان روز اول توفان الاقصی، نخستین تلاش رسانههای جریان اصلی برای تثبیت انگاره مظلومنمایی صهیونیستها در CNN و BBC WORLD با مصاحبههای سفیر فلسطین در انگلستان به طور آشکار شکست خورد.
در ادامه، رسانههای غربی برای جبران این شکست، پروژه دروغپردازی سر بریدن کودکان و تجاوز به زنان صهیونیست توسط مقاومت فلسطین را دنبال کردند؛ دروغی که با گذشت مدت اندکی چیزی جز رسوایی برای سازندگانش به ارمغان نداشت و خبرنگار سیانان را مجبور به عذرخواهی بابت این دروغ آشکار کرد. شاید همین رسوایی و شکست مین استریم بود که واکنش عصبی آنها را به دنبال داشت و پرده از نقاب آزادی بیان و ادعای پوشش حرفهای و بیطرفانه آنها برداشت. هفته گذشته بود که خبر آمد روزنامه گاردین انگلیس یک کاریکاتوریست این روزنامه را به خاطر کشیدن کاریکاتوری از بنیامین نتانیاهو متهم به «یهودستیزی» و در نهایت اخراج کرد. استیو بل، کاریکاتوریستی که بیش از ۴۰ سال برای روزنامه گاردین کار کرده بود، اعلام کرد از این نشریه چپگرا به خاطر متهم شدن به «یهودستیزی» بابت کشیدن کاریکاتوری درباره بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی اخراج شده است. وی اظهار کرد مقامات این نشریه به او اعلام کردند بعد از آنکه او کاریکاتوری جنجالی از بنیامین نتانیاهو کشید، دیگر مایل به منتشر کردن آثارش نیستند.
اما این همه ماجرا نبود. تعلیق ۶ خبرنگار بیبیسی به دلیل لایک کردن محتوای همدردی با فلسطین، ممنوعیت راهپیمایی به نفع فلسطین در فرانسه، برخورد پلیس آلمان با معترضان به جنایات جنگی اسرائیل در غزه و اعتراض یک سناتور فرانسوی به حمایت کریم بنزما از فلسطین و درخواست لغو تابعیت فرانسوی او توسط این سیاستمدار فرانسوی موارد تعجببرانگیز دیگری است که ماهیت دیکتاتوری مقامات غربی و رسانههای جریان اصلی را به نمایش میگذارد.
پستهایی که توسط خبرنگاران سرویس عربی بیبیسی از جمله خبرنگاران این رسانه در مصر و لبنان توئیت یا لایک شدهاند، محتوایی در حمایت از فلسطین یا انتقاد از مواضع رژیم صهیونیستی داشتهاند. در حال حاضر این 6 خبرنگار از فعالیتهای کاری تعلیق شده اما اخراج نشدهاند تا تحقیقات فوری درباره فعالیتهای آنها به عنوان خبرنگار بیبیسی مورد بررسی قرار گیرد. طبق گزارش فایننشالتایمز، همه پستهایی که این خبرنگاران منتشر کردهاند حذف شده است. تخلف یکی از خبرنگاران تعلیقشده نیز این است که پستی را پسندیده که در آن مبارزان فلسطینی را به عنوان مبارزان آزادی توصیف کرده است. رسانه سلطنتی بیبیسی در بیانیهای اعلام کرد: فورا تحقیقاتی را در این زمینه انجام میدهیم.
همزمان با سرکوب آزادی بیان به نفع اسرائیل، رسانهها و شبکههای اجتماعی غربی سانسور جنایتهای رخ داده و در حال وقوع رژیم صهیونیستی را نیز در دستور کار قرار دادهاند.
در همین زمینه شرکت فیسبوک اعلام کرد با۹۰ درصد درخواستهای رژیم صهیونیستی برای حذف محتوای ضدصهیونیستی موافقت کرده است. فیسبوک اخیرا نیز در اقدامی در حمایت از رژیم اسرائیل و جنایات آن علیه مردم فلسطین، بیش از ۷۹۵ هزار مطلب و یادداشت را که در حمایت از مظلومیت فلسطینیها بود حذف کرد.
همچنین شرکت تیکتاک نیز اعلام کرد ۸۵ درصد درخواستهای اسرائیل برای حذف محتوا و مطالب متعلق به فلسطینیها را پذیرفته است.
این در حالی است که پس از افشاگری مستند شبکه الجزیره از نقش رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمدانی، اسرائیل مقررات اضطراری را تصویب کرد که براساس آن این رژیم اختیار بستن دفتر تلویزیون الجزیره در اسرائیل را خواهد داشت. در راستای این تصمیم، اعلام شده که امکان بستن دفاتر الجزیره در اسرائیل و مصادره تجهیزات آنها وجود دارد.
با همه این اوصاف هیچیک از این اقدامات نتوانسته است از رشد فزاینده نفرت از رژیم صهیونیستی به گواه آمار موسسات افکارسنجی در دنیا جلوگیری کند. تشکیل شبکه آگاهی امروز دیگر روندی نیست که وابسته به رسانههای اصلی و تحت کنترل این مدیا باشد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
شعار مردم مصر در قاهره:
نصرالله تلآویو را بزن
منابع خبری تصاویری منتشر کردند که نشان میدهد مردم مصر از دبیرکل جنبش حزبالله لبنان برای حمله به رژیم صهیونیستی درخواست کردهاند؛ شعاری که رسانههای صهیونیستی آن را بیسابقه توصیف کردند. به گزارش فارس، شعار مردم مصر برای حمایت و کمکخواهی از جنبش حزبالله لبنان، شامگاه جمعه، واکنش و هشدار رسانههای رژیم صهیونیستی را به دنبال داشت. منابع صهیونیستی شامگاه جمعه تصاویری از تظاهراتکنندگان مصری منتشر کردند که از «سیدحسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزبالله لبنان درخواست حمله به رژیم صهیونیستی کردند. بر اساس گزارش شبکه «المیادین»، این شعار در جریان راهپیمایی روز جمعه مردم مصر سر داده شد؛ راهپیماییای که از مسجد الازهر آغاز شد و دهها هزار نفر در محکومیت کشتار غیرنظامیان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در آن شرکت کردند. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اشاره کرد مردم مصر در این راهپیمایی شعار «یا نصرالله یا حبیب اضرب اضرب تل ابیب» (ای نصرالله ای عزیز، تلآویو را بزن) و «اضرب اضرب یا نصرالله» (بزن ای نصرالله) سر دادند. این شبکه صهیونیستی در ادامه همچنین اشاره کرد که سر دادن چنین شعارهایی در کشور مصر «بیسابقه» است.
***
عفو بینالملل جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را مستند کرد
عفو بینالملل اعلام کرد جنایتهای رژیم صهیونیستی را در نوار غزه مستند کرده است. به گزارش فلسطین الیوم، این سازمان در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد حملات غیرقانونی و کورکورانه رژیم صهیونیستی را که خسارتهای سنگینی به مردم غزه وارد کرده، مستند کرده است. عفو بینالملل اعلام کرد سازمان در تحقیقات خود پیرامون حملات رژیم صهیونیستی به این نتیجه رسید رژیم صهیونیستی قوانین بینالمللی انسانی را زیر پا گذاشته است. این سازمان اعلام کرد همه اعضای برخی خانوادهها در نوار غزه با حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند و این ادله شواهد قطعی بر جنایتهای جنگی است. عفو بینالملل خواهان انجام تحقیقات درباره حملات رژیم صهیونیستی به عنوان جنایتهای جنگی شد.
***
مقام صهیونیست:
اگر اوضاع تغییر نکند، هیچکس حاضر به ماندن در شهرکها نمیشود
در پی عملیات غافلگیرکننده مقاومت فلسطین در شهرکهای صهیونیستنشین منطقه غلاف غزه و زیر سوال رفتن قدرت ارتش رژیم صهیونیستی در دفاع از شهرکنشینان، مدیر یکی از این شهرکها از عدم تمایل ساکنان مناطق مرزی برای ادامه زندگی در این مناطق پرده برداشت. به گزارش ایسنا به نقل از شبکه المیادین، «ایتان داویدی»، رئیس شهرک «مرگالیوت» در شمال فلسطین اشغالی در این باره گفت: اگر واقعیت را تغییر ندهیم یک نفر هم آماده زندگی در شهرکهای نوار مرزی نخواهد بود. وی همچنین نسبت به ورود جدی حزبالله لبنان به نبرد ابراز نگرانی کرد. داویدی در این باره افزود: ما همچنان زنده هستیم، چراکه حزبالله فعلا تصمیم به کشتن ما نگرفته است.
***
توسط تیم سیاست خارجی اتحادیه اروپایی انجام شد
اعتراض به حمایت کور فون درلاین از اسرائیل
حمایت کور اورسولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا از رژیم صهیونیستی در بحران غزه، اختلاف با جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی و تیمش را به خاطر غفلت از حمایت از مساله فلسطین به همراه داشته است. نشریه پولیتیکو گزارش داد تیم سیاست خارجی اتحادیه اروپایی اورسولا فون درلاین را به خاطر غفلت از اشاره به حمایت از مساله فلسطین در اظهاراتش درباره جنگ حماس و اسرائیل خشمگین کرده است. بر اساس این گزارش، حدود ۸۰۰ تن از کارکنان اتحادیه اروپایی همچنین در اقدامی غیرمعمول نامهای را در اعتراض به اینکه وی تعصب غیرقابل توجیهی را نسبت به تلآویو نشان میدهد، تنظیم کردند. آخرین نشانه از حمایت فون درلاین از رژیم صهیونیستی، سخنرانی روز پنجشنبه او در موسسه هادسون، یک اندیشکده محافظهکار در واشنگتن بود. وی حق دفاع رژیم صهیونیستی از خود در برابر عملیات توفان الاقصی را در اولویت قرار داد، در حالی که از اشاره به راهحل ۲ دولتی که در هسته سیاست کشورهای اروپایی قرار دارد، غافل شد. یک مقام ارشد اتحادیه اروپایی با اظهارنظر درباره سخنرانی رئیس کمیسیون اروپا، گفت وی دیدگاههای شخصی خود را ابراز و یک دیدگاه نامتوازن از موضع اتحادیه اروپایی در قبال بحران خاورمیانه ارائه میدهد.
***
رئیس جمهوری چین:
آماده همکاری با روسیه برای دفاع از عدالت بینالمللی هستیم
«شیجینپینگ» رئیسجمهوری چین در دیدار با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود تاکید کرد پکن آماده همکاری با مسکو برای دفاع از عدالت بینالمللی است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، «شیجینپینگ» رئیسجمهوری چین روز چهارشنبه ۲۶ مهر با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود در حاشیه سومین همایش «یک پهنه، یک راه» دیدار و تبادل نظر کرد. شی در این دیدار گفت: اعتماد متقابل سیاسی بین ۲ کشور به طور مداوم در حال افزایش است. شی تاکید کرد که توسعه ارتباطات راهبردی پکن - مسکو حفظ شده است و حجم تجارت و تبادلات ۲ کشور نیز به سمت ۲۰۰ میلیارد دلار پیش میرود. وی با اشاره به اینکه سران ۲ کشور در طول 10 سال گذشته بیش از ۴۲ بار همدیگر را ملاقات کردند، تاکید کرد روابط و دوستی عمیقی بین چین و روسیه ایجاد شده است. رئیس جمهوری چین همچنین خواستار تلاش مشترک پکن و مسکو برای دفاع از عدالت بینالمللی شد. پوتین نیز در این دیدار تاکید کرد که طرح «یک پهنه، یک راه» به عنوان یک ایده خوب در جامعه جهانی شناخته شده است و امیدواریم کشورهای زیادی به این طرح بزرگ بپیوندند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|