|
اخبار
تداوم اجرای معافیت سربازی مشمولان دارای ۳ فرزند
سازمان وظیفه عمومی فراجا از تداوم اجرای معافیت سربازی برای مشمولان دارای 3 فرزند و بیشتر خبر داد. سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیهای اعلام کرد: معافیت سربازی مشمولان دارای 3 فرزند و بیشتر همچنان در حال اجراست و واجدان شرایط برای ثبت درخواست معافیت یا تکمیل مدارک مربوط باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) اقدام کنند. برابر ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح، دوره آموزش رزم مقدماتی معافیت مشمولان دارای 3 فرزند و بیشتر لغو شده است، لذا افرادی که درخواست معافیت خود را قبلا ثبت کردهاند، باید برای تکمیل فرم تعهد آموزشی به معاونت وظیفه عمومی یا یکی از دفاتر پلیس +۱۰ محل سکونت خود مراجعه کنند. بر اساس گزارش پایگاه خبری پلیس، مشمولان و کارکنان وظیفه حین خدمت که دارای 4 فرزند و بیشتر هستند، بدون شرط سنی و سایر مشمولان و سربازان وظیفه دارای 3 فرزند به شرط داشتن حداقل ۴۰ سال تمام، با تکمیل فرم تعهد آموزشی میتوانند از معافیت بهرهمند شوند.
***
تعطیلی ۲۶۲۵ مرکز درمانی غیرمجاز
رئیس اداره نظارت بر امور درمان معاونت درمان وزارت بهداشت با اشاره به تعطیلی 2 هزار و ۶۲۵ مرکز غیرمجاز مداخلهگر در امر درمان در 6 ماه اول سال جاری، گفت: ۱۵۶ پرونده کلان نیز بررسی شده و از این تعداد، ۵۲ پرونده رای بدوی از تعزیرات گرفته که برای ۲۶ مورد آن حکم برائت و برای ۲۶ مورد هم حکم جریمههای نقدی و محرومیت صادر شده است. دکتر سیدحسین حاجیمیرزایی در اجلاس معاونان درمان دانشگاههای علوم پزشکی کشور اظهار داشت: جلسات صبحگاه نظارت به صورت مستمر و مرتب هر هفته تشکیل میشود. در این صبحگاه مباحث قانونی و دستورالعملهای مرتبط با حوزه درمان به بحث و بررسی گذاشته میشود تا در جهت افزایش اثربخشی نظارتها به کار گرفته شود. رئیس اداره نظارت بر امور درمان گفت: در شش ماه اول امسال، ۷۱ هزار و ۸۷۱ مورد بازدید از تمام مراکز درمانی صورت گرفت که نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته ۱۳.۳۴ درصد رشد داشته است. در همین مدت تعداد 2 هزار و ۶۲۵ مرکز غیرمجاز مداخلهگر در امر درمان تعطیل شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 39.18 درصدی داشته است.
***
آغاز طرح ملی پیشگیری از پوسیدگی دندان دانشآموزان
اجرای طرح ملی پیشگیری از پوسیدگی دندان دانشآموزان سراسر کشور آغاز شد. آیین آغاز طرح ملی پیشگیری از پوسیدگی دندان دانشآموزان سراسر کشور و رونمایی از کاربرگهای آموزشی پیشگیری از پوسیدگی دندان با حضور حمیدرضا علیانزادگان مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، حسین بابویی مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی و اعظم گودرزی مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزشوپرورش و حجتالاسلام سیدمحسن محمودی امام جمعه موقت ورامین در مدرسه محدثه شاهد ورامین برگزار شد. علیانزادگان در این مراسم تاکید کرد: طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان دانشآموزان در راستای جهتگیریهای جدید بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در امر مداخلات پیشگیرانه و توسعه و تعمیق استانداردهای سلامت کودکان و فراهم آمدن زمینههای شکلگیری حداکثری یک نسل سالم، چابک و علاقهمند به پیشرفت همهجانبه ایران عزیز، در مدارس سراسر کشور اجرا میشود. وی ادامه داد: همچنین در قالب این طرح، کاربرگهای آموزشی میان دانشآموزان توزیع میشود. در این کاربرگها آموزشهای لازم جهت پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان با روشهای جذاب ارائه شده است. علیانزادگان گفت: از آنجا که دندانهای شیری به مرور زمان از حدود ۸ سالگی شروع به افتادن میکنند و دندانهای دائمی جای آنها را میگیرند، بهترین دوره برای ارائه آموزشهای لازم جهت پیشگیری از پوسیدگی دندان، مقطع دوم دبستان است و این کاربرگهای آموزشی ناظر به همین مقطع تحصیلی طراحی شده است. وی افزود: طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان دانشآموزان ابتدا به شکل آزمایشی در مدارس حاشیه شهر تهران اجرا شده و در ادامه در تمام مدارس ابتدایی کشور عملیاتی خواهد شد.
ارسال به دوستان
200 مجتمع بزرگ مقیاس آموزشی احداث میشود
حمیدرضا خانمحمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور دیروز در مراسم افتتاح مدرسه 4 کلاسه مهرآفرین در طبس، با بیان اینکه در راستای برنامه هفتم باید ۲۰۰ مجتمع بزرگ مقیاس آموزشی احداث شود، گفت: این مجتمعها با رویکرد محلهمحور یعنی مدرسه، کانون تربیت و پیشرفت محله است و تمام نیازهای محله در مدرسه برطرف خواهد شد.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با «وطن امروز»: افزایش تولید داروهای سرطانی در داخل قیمتها را کاهشی کرد
دارو، درمان و امید
گروه اجتماعی: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: قیمت داروهای سرطانی منطقی و بعضا کاهشی است از طرفی تولید بخش عمدهای از این نوع داروها در کشور انجام میشود. به گزارش «وطن امروز»، اگرچه سال گذشته حذف ارز ترجیحی 4200 تومانی، صنایع دارویی کشور را با مشکلات و کمبودهایی مواجه کرد و در بخش دارو شاهد کمبودهایی بودیم اما با ورود شخص رئیسجمهور به این مساله و تامین ارز مورد نیاز صنایع داروسازی، مشکل کمبود دارو در کشور حل شد و در حال حاضر بیش از 95 درصد داروها در کشور تولید میشود. هرچند هزینه تولید دارو به دلیل حذف ارز ترجیحی نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است اما با اجرای طرح «دارویار» قیمت دارو به سمت واقعی شدن پیش میرود، به طوری که هزینه افزایش قیمت دارو توسط بیمهگر پرداخت میشود تا پرداخت از جیب بیمار افزایش نیابد. به عبارت دیگر بر اساس این طرح، یارانه دارو مستقیما به مصرفکننده نهایی دارو میرسد. از مزایای این طرح میتوان به توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران، بهرهمندی همه دهکهای درآمدی از یارانه دارو، تغییر نکردن پرداخت بیماران و در مواردی کاهش آن، اجرای بیمه همگانی سلامت برای افراد فاقد بیمه، برقراری پوشش بیمهای برای داروهایی که پیش از این تحت شمول حمایتهای بیمهای نبودهاند، کاهش کمبودهای دارویی، منطقی شدن تجویز و مصرف دارو و کاهش تقاضای القایی، کنترل قاچاق معکوس و رشد صادرات رسمی دارو و حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماریهای مزمن، خاص و صعبالعلاج اشاره کرد. حال در شرایطی که تولید و توزیع دارو شرایط عادی خود را سپری میکند و بیمارانی که تحت پوشش بیمه سلامت هستند، برای تامین دارو هزینه نمیکنند، برخی از گرانی دارو بویژه داروهای سرطانی گلهمندند، این در حالی است که طبق اظهارات روسای وزارت بهداشت، هزینه دارو و بستری بیش از 30 میلیون ایرانی تحت پوشش بیمه سلامت که معمولا این افراد از دهکهای پایین درآمدی جامعه هستند، رایگان است. سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با «وطن امروز» درباره وضعیت تولید دارو و هزینه داروهای سرطانی گفت: داروهای سرطانی به اندازه کافی در داخل تولید میشود و قیمت آنها منطقی و بعضا کاهشی شده است. وی با بیان اینکه اخیر اخباری مبنی بر رشد چند برابری قیمت داروهای سرطانی منتشر شد که به اشتباه قیمت یک دارو به جای کاهشی افزایشی گزارش شد، گفت: قیمت این دارو از 850 هزار تومان به 280 تومان کاهش یافته بود اما در خبر منتشر شده به جای 280 هزارتومان 2 میلیون و 800 هزار تومان اعلام شده بود. وی در ادامه اظهار داشت: دولت به حمایت از بیماران سرطانی هزینه داروهای گران آنها را میپردازد. طبق گفته رئیس سازمان غذا و دارو، اینکه عنوان میشود داروی خاصی در کشور موجود نیست، احتمالا مربوط به برخی برندهای خاص از یک دارو است که به دلیل تولید داخل اجازه واردات آن دارو داده نشده است.
همچنین رئیس سازمان غذا و دارو در حاشیه همایش بیمه سلامت که روز دوشنبه همین هفته در سالن همایشهای صداوسیما برگزار شد، درباره تمهیدات این سازمان درباره تامین آنتیبیوتیک گفت: ذخایر آنتیبیوتیک به یاری خدا بالاست و از تولیدات و واردات سال گذشته نیز مقداری برای مصرف ذخیره شده است. وی در پاسخ به این سوال که آیا برنامهریزی انجامشده تا مانند سال گذشته با مشکل کمبود آنتیبیوتیک در کشور مواجه نشویم، ادامه داد: با تمهیداتی که اندیشیده شده انشاءالله امسال مشکلی در تامین آنتیبیوتیک نداریم. رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: ماه مهر به پایان رسیده و ما مشکل خاصی در این زمینه نداریم. وی همچنین با اشاره به رفع مشکل کمبود شیرخشک در کشور که در هفتههای اخیر با آن مواجه بودهایم، تصریح کرد: با تمهیدات انجام شده مشکل کمبود شیر خشک هم بزودی رفع میشود، البته در حال حاضر هم مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد. محمدی تاکید کرد: بحثی که در حال حاضر درباره شیرخشک وجود دارد، مربوط به برخی برندهای خاص است که میزان نیاز این برندهای خاص نیز بیشتر از تولیدشان بوده است؛ اگر تولید این برندهای خاص در همین آبانماه به عددی که مدنظر ما است یعنی ماهی ۵ میلیون برسد، مشکل حل خواهد شد. وی در بخش دیگری از صحبتهایش درباره واردات داروهای اسامای نیز گفت: داروهای بیماران اسامای در حال حاضر برای مطالعه گروه اول موجود است. منتظر هستیم تا انشاءالله اثربخشی به صورت رسمی اعلام شود.
ارسال به دوستان
معاون درمان وزارت بهداشت:
هزینه بستری ۳۰ میلیون نفر رایگان میشود
اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع که هماکنون در کشور عملیاتی شده است، کمک میکند بیماران بدون هزینه درمان شوند. معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طی ابلاغیهای از سوی وزیر بهداشت، هزینه بستری بیش از ۳۰ میلیون هموطن ایرانی که بستری آنان در چارچوب نظام ارجاع صورت میگیرد رایگان خواهد شد. سعید کریمی رویکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت درمان را عدالت و تعالی نظام سلامت برشمرد. وی جوانی جمعیت، درمان زوجین نابارور، ارائه تسهیلات به زوجین در این باره و راهاندازی مراکز ناباروری سطح ۲ و ۳ را از جمله موارد بحث شده در همایش معاونان درمان دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه آبانماه آخرین مهلت برای راهاندازی مراکز ناباروری است، دانشگاهها بهسرعت این مراکز را راهاندازی کردند و اکنون بالای ۵۰ مرکز سطح ۲ ناباروری راهاندازی شده و مراکز ناباروری سطح ۳ نیز در همه مراکز استانهای کشور دایر است. معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره بستههای بیماران خاص و صعبالعلاج نیز گفت: اعتبارات این صندوق از ۵ هزار میلیارد تومان به ۷ هزار میلیارد تومان افزایش داشته و ۱۰۰ نوع بیماری را نیز پوشش میدهد، همچنین در این همایش درباره اینکه بیماران چگونه در سیستم اطلاعات بیمارستان ثبت درخواست کنند و پرداختها چگونه انجام شود، تبادل نظر شکل گرفت. وی بسته حفاظت مالی را نیز از جمله محورهای بحثشده در نخستین روز از همایش معاونان درمان دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی برشمرد و تصریح کرد: این بسته به منظور کاهش پرداخت از جیب بیماران است که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی ابلاغیهای همه را مکلف کرد هزینه بستری بیش از ۳۰ میلیون هموطن ایرانی رایگان باشد، البته بر ساس این ابلاغیه، بستری بیمارانی که در چارچوب نظام ارجاع انجام میشود، رایگان خواهد بود. کریمی با بیان اینکه بنا داریم تختهای توانبخشی را از ۸۰ به بیش از ۸۰۰ تخت افزایش دهیم، گفت: این موضوع در این همایش مورد بررسی و گفتوگو قرار گرفت. ارسال به دوستان
وزیر آموزش و پرورش: ۴۵۰۰ معلم به صورت کار معین جذب میشوند
توزیع سراسری شیر در مدارس
توزیع شیر از چند هفته قبل در برخی مدارس آغاز شده است و حالا وزیر آموزش و پرورش از سراسری شدن طرح توزیع شیر در مدارس تا 2 هفته آینده خبر میدهد. وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه سراسری شدن فرآیند توزیع شیر ۲ هفتهای طول میکشد، در عین حال از جذب ۴۵۰۰ دبیر و هنرآموز به صورت قرارداد کار معین خبر داد. رضامراد صحرایی در حاشیه جشن طلیعهداران تعلیم و تربیت، در جمع خبرنگاران درباره جزئیات کنکور تربیت معلم، اظهار کرد: از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در کیفیتبخشی و ارتقای دانشگاه فرهنگیان بحث کنکور اختصاصی است. روز یکشنبه در ستاد ملی تربیت کلیات این کنکور تصویب شد و اردیبهشت ۱۴۰۳ این کنکور اجرا میشود. وی افزود: جزئیات آن به جلسات کارشناسی بین وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و سازمان سنجش موکول شده است اما کنکور تربیت معلم را نیز سازمان سنجش برگزار میکند. وزیر آموزشوپرورش همچنین در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دبیری و هنرآموزی، توضیح داد: برنامهریزی برای تکمیل ظرفیت نداریم، چراکه آن مقداری از سهمیه آزمون دبیری و هنرآموزی که اعلام نشده است، در کد رشته محلهایی قرار گرفته که متقاضی نداشته است. وی ادامه داد: حدود ۴۵۰۰ کد رشته محل دبیری و فنی متقاضی نداشتیم که سازمان اداری و استخدامی موافقت کرده است به آن تعداد قرارداد کار معین جذب شود، اگر این مجوز به ما داده شود طبیعتا از بین کسانی که در این آزمون ما شرکت کرده و در گزینش قبول شدهاند، انتخاب میکنیم. وی درباره توزیع شیر در مدارس هم یادآور شد: توزیع شیر پس از سالها به همت و اهتمام رئیسجمهور به مدارس بازگشت که توجه دولت به تربیت جسمانی دانشآموزان در کنار تربیت فکری و معنوی را نشان میدهد. وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه سراسری شدن فرآیند توزیع شیر ۲ هفتهای طول میکشد، توضیح داد: مطابق اطلاع بنده تا ۲ هفته دیگر توزیع شیر در کشور سراسری شده و 2 روز در هفته و فقط برای دانشآموزان ابتدایی توزیع میشود. صحرایی ادامه داد: همچنین آن مقداری از شیر که در روزهای ماقبل داده نشده است نیز داده میشود و اینگونه شاید برخی هفتهها 3 روز در هفته شیر توزیع شود. وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره باز شدن در مدارس در روزهای پنجشنبه و جمعه برای فعالیت ورزشی خانوادهها نیز توضیح داد: به طور غیررسمی کارهای این امر در حال انجام است و در مدارسی که خودشان برنامهریزی کردهاند این امکان هست اما برای تبدیل این امر به یک پویش سراسری باید مقدماتش با هماهنگی سایر دستگاهها فراهم شود که پیگیر آن هستیم. فعلا برگزاری این امر در اختیار مدیران مدارس و انجمن اولیا و مربیان مدارس است.
ارسال به دوستان
بر اساس مصوبه مجلس
فراجا موظف به نصب دوربین روی لباس ضابطان شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را موظف به نصب دوربین کشف جرم روی لباس ضابطان، خودروها و اماکن مربوط با حفظ محرمانگی اطلاعات و با رعایت حریم خصوصی، حقوق شهروندی به استثنای جرائم منافی عفت کردند. نمایندگان در جلسه علنی دیروز (سهشنبه دوم آبان) مجلس شورای اسلامی، بند الحاقی به بند «الف» ماده 103 لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند؛ بر این اساس نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را موظف به نصب دوربین کشف جرم روی لباس ضابطان، خودروها و اماکن مربوط با حفظ محرمانگی اطلاعات و با رعایت حریم خصوصی، حقوق شهروندی به استثنای جرائم منافی عفت کردند. در این بند الحاقی آمده است: به منظور ارتقای نظم و امنیت عمومی، حمایت پایدار و موثر از عملکرد ضابطان و افزایش ضریب اطمینان به گزارشها و پیشگیری از تخلفات احتمالی، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف است تا پایان سال اول اجرای قانون برنامه نسبت به ثبت داده مکانی و تصویربرداری از محل انجام عملیاتها اعم از بازرسی، ورود، معاینه محل، بررسی صحنه جرم، دستگیری و نگهداری متهمان و مجرمان، کشف آلات جرم و توقیف و نگهداری اشیای مکشوفه با رعایت حریم خصوصی، حقوق شهروندی به استثنای جرائم منافی عفت از طریق دوربینهای نصب شده روی لباس ضابطان، خودروها و اماکن مربوط، با حفظ محرمانگی اطلاعات دوربینها اقدام کند و ضمن نظارت و پایش مستمر نسبت به صحت عملکرد تجهیزات و حفظ محتوای ضبط شده حداقل تا مدت 6 ماه امکان دسترسی مقام قضایی به دادههای مذکور را به عنوان پیوست پرونده فراهم آورد. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|