|
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آذر ۱۴۰۲
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیهای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ آذر ۱۴۰۲ باید در محل و مراکز مندرج در برگ معرفینامه مشمولان حضور یابند. این دسته از مشمولان باید روز چهارشنبه یکم آذر ۱۴۰۲ در ساعت، محل و مراکزی که در برگ معرفینامه مشمولان اعلام شده، حضور یابند و به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
ارسال به دوستان
اخبار
دستگیری ۱۶ هزار خردهفروش مواد مخدر و معتاد متجاهر
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از دستگیری بیش از ۱۶ هزار خردهفروش مواد مخدر و معتاد متجاهر خبر داد و گفت: اجرای طرح آرامش در شهر تا پایان سال جاری استمرار دارد. سردار ایرج کاکاوند به تشریح جزئیات اجرای مرحله دوم طرح آرامش در شهر پرداخت و اظهار کرد: مرحله دوم طرح آرامش در شهر با شعار «شهری عاری از معتاد متجاهر» از ۱۶ آبان به مدت 2 روز پس از انجام هماهنگیهای لازم با مراجع قضایی به صورت همزمان و سراسری و با بهرهگیری از تمام استعداد و ظرفیتهای درون و برونسازمانی در سراسر کشور به مرحله اجرا درآمد. وی افزود: از زمان اجرای طرح آرامش در شهر ظرف ۴۸ ساعت، با پیگیری و مجاهدت شبانهروزی همکارانم در ردههای تخصصی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور و نیز همکاری سایر ردههای انتظامی، بیش ۱۲ هزار و ۲۹۷ معتاد متجاهر و بیش از ۳۹۰۰ خردهفروش مواد مخدر در معابر عمومی شناسایی، دستگیر و جمعآوری شدند. رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در بخش دیگری از صحبتهای خود ضمن قدردانی از دستگاهها و نهادهایی که در اجرای این طرح پلیس را یاری کردند، تصریح کرد: از آنجا که پاکسازی چهره شهرها از مظاهر اعتیاد برای کاهش نگرانی جامعه و خانواده مسؤولیتی ملی و همگانی است، بدونشک همافزایی، تعامل و ارتباط دوسویه با دستگاههای مسؤولیتدار در تمام مراحل اجرای طرح بسیار حائز اهمیت بود.
***
واکنش چمران به افزایش کرایه تاکسیها و قطع درختان
رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره قطع درختان کاخ سعدآباد و چند نقطه دیگر تهران گفت: درختان آفتزده و آسیبدیدهای که ممکن است به جان و مال شهروندان آسیب وارد کنند و حادثهساز باشند، قطع میشوند. مهدی چمران در جمع خبرنگاران درباره نوسازی تاکسیهای فرسوده در تهران نیز گفت: قانونی که در مجلس برای نوسازی تاکسیها به تصویب رسید، قانون خوبی نبود و اعتباراتی که دولت باید در نظر میگرفت کم بود، لذا آنچنان که انتظار داشتیم این نوسازی اتفاق نیفتاد. حال امیدواریم با ورود تاکسیهای برقی شاهد تحول در شهر باشیم؛ تحولی که قطعا به نفع شهر، مردم و دولت خواهد بود. وی درباره افزایش گسترده نرخ کرایه تاکسی در شهر تهران نیز گفت: از سازمان تاکسیرانی خواستهایم که کنترل نرخ کرایهها را انجام دهد. البته تاکسیها نیز با این افزایش به ضرر خود کار میکنند، چرا که مسافران با بالا رفتن نرخ کرایهها به سمت استفاده از تاکسیهای اینترنتی میروند که تفاوت قیمت زیادی ندارند. همچنین وی درباره قطع درختان در سعدآباد و چند نقطه دیگر تهران گفت: وقتی درختی دچار آفت میشود، ممکن است سقوط کند و به جان و مال مردم آسیب برساند، لذا قبل از روی دادن چنین حادثهای قطع میشود اما متاسفانه در برخی رسانهها از این موضوع به عنوان دستاویزی استفاده و به دروغ اعلام شد درختان در حال قطع شدن هستند. قطعا درختی که ممکن است سقوط کند و آسیب به بار بیاورد، قطع خواهد شد. همچنین این درختان عمری دارند و آنها نیز از هوای آلوده استنشاق میکنند و عمرشان کم میشود.
ارسال به دوستان
پروژه بیمارستان 313 تختخوابی امام خمینی(ره) شهریار پس از 33 سال توقف، در دولت سیزدهم تکمیل و توسط رئیسجمهور افتتاح شد
برای سلامتی شهریار
همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب(س) رئیسجمهور دیروز با حضور در شهرستان شهیدپرور شهریار، بزرگترین مرکز درمانی غرب استان تهران را افتتاح کرد تا مرهمی بر درد بیماران این منطقه باشد. شهرستان شهریار در دولت سیزدهم برای دومینبار پذیرای حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی بود. رئیسجمهور روز گذشته در جریان حضور یک روزه خود در شهریار، ضمن افتتاح بیمارستان 313 تختی امام خمینی(ره) که بیش از 3 دهه از کلنگ زنی آن میگذرد، در جمع مردم شهیدپرور شهریار سخنرانی کرد. وی در آیین افتتاح این بیمارستان با بیان اینکه تقسیمات کشوری غرب و شرق استان تهران نیازمند تغییرات جدی است، گفت: با توجه به توسعه شهرهای اندیشه، شهریار و دیگر شهرستانهای اطراف باید در تقسیمات کشوری تجدیدنظر شود. رئیسی پس از شرکت در آیین افتتاحیه بیمارستان امام خمینی(ره) در اجتماع مردم شهریار با بیان اینکه توسعه مترو در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار داشت: باید شرایط اقلیمی و جمعیتیای را که در این منطقه ایجاد شده است، در نظر بگیریم. اکنون کارشناسان در حال بررسی این موضوع هستند و بزودی نتیجه را به مردم اعلام خواهیم کرد. وی اضافه کرد: رفت و آمد مردم این منطقه باید تسهیل شود و علاوه بر توسعه جادهای، توسعه مترو و ریل لازم است.
* آغاز تعرفهگذاری خدمات پرستاری پس از ۱۲ سال تأخیر
رئیسجمهور با بیان اینکه نظام تعرفهگذاری خدمات پرستاری پس از ۱۲ سال تاخیر، در دولت سیزدهم آغاز شده و اکنون با تخصیص اعتباراتی در حال تکمیل است، گفت: نواقص این کار از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برطرف میشود. رئیسی در آیین بهرهبرداری از بیمارستان ۳۱۳ تختی امام خمینی(ره) شهریار این موضوع را یکی از مطالبات و خواستههای پرستاران کشور برشمرد و اظهار داشت: دولت مصمم به تکمیل تعرفهگذاری خدمات پرستاری است، چرا که معتقدیم شغل پرستاری از جمله مشاغل بسیار مهم و دارای ارزش است و دولت ارج نهادن به خدمات و توجه به خواستههای این قشر شریف را وظیفه خود میداند. وی با بیان اینکه ملتهای جهان از حوادث تلخ در غزه این روزها محزون هستند، اظهار داشت: مجاهدت زنان، مردان، پرستاران و کادر درمان که در بیمارستانهای غزه هستند، در تاریخ مجاهدات فلسطین و نزد پروردگار متعال ثبت میشود و این حرکت یک الگو برای جامعه پرستاری در دنیاست.
* بیماران شهریار دیگر به تهران نمیروند
شهرستان شهریار در غرب استان تهران، با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر، بر اساس شاخصهای ارزیابی در اسناد توسعه استان از محدودیت شدید در سرانه تخت بیمارستانی رنج میبرد. این موضوع دستمایهای بود که رئیسجمهور در سفر به غرب استان تهران که اواخر فروردین سال قبل رخ داد، سری به پروژه نیمهتمام بیمارستان امام خمینی(ره) بزند و در جریان علل تاخیر در اجرا و بهرهبرداری آن قرار بگیرد. این بازدید موجب شد یکی از مصوبات سفر رئیسجمهور به غرب استان تهران، تسریع در عملیات عمرانی بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان شهریار و لزوم تکمیل آن باشد. بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان شهریار طی 33 سال به علت اختلاف هیات مدیره و تیمی از خیران که برای ساخت آن آستین بالا زده بودند، نیمهکاره باقی مانده بود که با پیگیری دولت سیزدهم این مشکل رفع و با تامین اعتبار، روند تکمیل و آغاز جذب نیروی تخصص آن شدت گرفت تا پیشرفت فیزیکی آن به ۱۰۰ درصد و مرحله بهرهبرداری برسد. دولت سیزدهم با بررسیهای کارشناسی و تزریق منابع مالی کافی، اقدام به تکمیل و راهاندازی پروژههای نیمهتمام کرد و پروژههایی را که دولت قبل بدون برنامه کلید زده و رها کرده بود و سالیان سال خاک میخورد، به نتیجه رساند که بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار یکی از این پروژههای زیرخاکی است. فروردین ۱۴۰۱ رئیسجمهور به نگین سرسبز غرب تهران سفر کرد و در آن سفر در گفتوگو با پیمانکار و مسؤولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از مشکلات و موانع تکمیل و معطلی ۳۰ ساله بیمارستان نیمهتمام امام خمینی(ره) شهریار مطلع شد و همانجا دستور داد این بیمارستان تکمیل شود و در این زمینه وزارتخانه مربوط را مکلف کرد همزمان روند جذب نیرو و تأمین تجهیزات بیمارستان را شروع کند و با تکمیل بیمارستان، زمینه افتتاح کامل آن فراهم شود.
* بهکارگیری ۱۴هزار پرستار تا یک ماه آتی
وزیر بهداشت از برنامهریزیهای انجام شده برای تکمیل امکانات درمانی برای کمربند جنوبی تهران خبر داد و در عین حال با اشاره به جذب نیروهای جدید در وزارت بهداشت گفت: ۱۴ هزار پرستار تا یک ماه آینده در کشور مشغول کار میشوند. بهرام عیناللهی در حاشیه افتتاح بیمارستان شهریار که دیروز با حضور رئیسجمهور انجام شد، گفت: در برنامه داریم که بتوانیم کمربند جنوبی تهران را از نظر درمانی تکمیل کنیم. بر همین اساس نیز با افتتاح بیمارستان شهریار، تا امروز حدود ۱۷۰۰ تخت را افتتاح کردهایم. وی گفت: بزودی ۱۴۰۰ تخت دیگر را نیز افتتاح خواهیم کرد. وزیر بهداشت با بیان اینکه بیمارستان شهریار همه بخشهای درمانی را داراست و یک بیمارستان جامع است، افزود: ۴۲ تخت اورژانس و ۱۰ تخت اتاق عمل در این بیمارستان برقرار است و تمام درمانهای لازم را در این بیمارستان پیشبینی کردهایم. عیناللهی گفت: بیمارستان شهریار بیمارستانی کاملا به روز است و اتاقها همه دو تخته و آماده خدمترسانی هستند و کار اصلی این بیمارستان نیز آن است که به مردم جنوب شهر با پوشش بیمهای خدمترسانی کند. وی همچنین همزمان با روز پرستار گفت: ۲۵هزار مجوز جذب نیرو داشتیم که ۱۴ هزار مورد آن مربوط به نیروهای پرستاری است. اواخر مهر آزمون جذب برگزار شد و اکنون پذیرفتهشدگان در مراحل مصاحبه هستند و تا یک ماه آینده در کل کشور مشغول کار میشوند. گفتنی است بیمارستان امام خمینی(ره) با ۳۰۰ تخت بستری در ۱۸ بخش بیمارستانی و یک درمانگاه با مساحت ۳۶۰۰ متر مربع در ۴ طبقه آماده پذیرش بیماران است و از اول آبان امسال به صورت آزمایشی شروع به پذیرش بیمار و انجام اعمال جراحی کرده است.
این بیمارستان که در پی تکمیل پروژههای نیمه تمام ساخته شده است، شامل ۴۲ تخت بستری اورژانس، ۲ بخش با ۲۶ تخت بستری زنان و زایمان (در مجموع ۵۲ تخت بستری)، ۲۶ تخت بخش اطفال، ۳ بخش با ۲۶ تخت بستری جراحی (در مجموع ۷۸ تخت بستری)، ۱۰ تخت مراقبتهای ویژه نوزادان، ۲۳ تخت مراقبتهای ویژه، ۱۹ تخت مراقبتهای ویژه قلبی، ۱۸ تخت دیالیز، ۱۰ تخت مراقبتهای ویژه اطفال، ۱۰ اتاق عمل، ۲ بخش داخلی با مجموع ۵۲ تخت بستری، ۸ تخت LDR، درمانگاه تخصصی و فوقتخصصی در ۴ طبقه شامل بخشهای تصویربرداری، آنژیوگرافی و پزشکی هستهای است. همچنین در این بیمارستان طی ماههای آینده مرکز جامع سرطان با پیشرفتهترین تجهیزات تشخیصی و درمانی برای معالجه بیماران راهاندازی خواهد شد.
ارسال به دوستان
سازمان هواشناسی برای 7 استان هشدار «قرمز» خطر وقوع سیل صادر کرد
بارش شدید باران تا پایان آبان
سازمان هواشناسی با صدور بالاترین سطح هشدار، از وقوع رگبار شدید باران در 7 استان و خطر وقوع سیل و آبگرفتگی گسترده معابر خبر داد.
این سازمان روز گذشته با صدور هشدار قرمز با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی جدید، آورده است: طی فردا (امروز) وقوع رگبار شدید باران، رعدوبرق و وزش شدید باد در کهگیلویهوبویراحمد، شمال بوشهر، نیمه شرقی و شمالی خوزستان، شمال غرب فارس، جنوب ایلام، جنوب لرستان، دامنه و ارتفاعات چهارمحالوبختیاری پیشبینی میشود. از مخاطرات این وضعیت جوی میتوان به بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها، سیلابی شدن مسیلها و رودخانههای فصلی، آبگرفتگی معابر به صورت گسترده، انسداد راههای روستایی و اختلال در جادهها، اختلال جدی در سفرهای بینشهری و داخل شهر، تعطیلی فعالیتهای عمرانی، خسارت به برخی زیرساختها مانند خطوط انتقال برق و...، تخریب تاسیسات و سازههای واقع شده در حریم و بستر رودخانه، تخریب سازههای موقت و سبک بر اثر وزش باد شدید اشاره کرد. به توصیه سازمان هواشناسی در این شرایط جوی خودداری از توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانهها و مسیلها، بازگشایی کانالها و آبروهای درون و برونشهری، آمادگی کامل دستگاههای اجرایی و امدادرسان، اجتناب از سفرهای برونشهری، اجتناب از فعالیتهای کوهنوردی، خروج شهروندان از تفرجگاهها و سکونتگاههای واقع در حریم و بستر رودخانه در دستور کار قرار گیرد.
سازمان هواشناسی همچنین با صدور هشدار نارنجیرنگ آورده است: از دوشنبه (امروز) تا صبح چهارشنبه (۲۹ آبان تا اول آذرماه) بیشینه سرعت وزش باد در دریای خزر، سواحل و دور از سواحل استانهای گیلان و مازندران ۳۰ تا ۴۰ نات و بیشینه ارتفاع امواج در سواحل ۲ متر و دور از سواحل بیش از ۲ متر خواهد بود. در این وضعیت جوی آسیب به قفسها و پاره شدن تورهای صیادی، خسارت به قایق و شناورهای کوچک و خسارت به تاسیسات دریایی دور از انتظار نیست.
ارسال به دوستان
غزه، گره کور خط هندی - غربی
های و هوی دالان طویل ترانزیتی میان هند و دریای مدیترانه، حتی یک ماه هم طول نکشید. عملیات توفان الاقصی 7 اکتبر (15 مهر) و دامنهدار شدن جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه نواز غزه باعث شد چشمانداز همکاری آمریکایی - اسرائیلی - هندی - سعودی - اماراتی برای قطع طریق جاده ابریشم دریایی، ظرف کمتر از یک ماه پس از امضای توافقنامه پر سر و صدای 10 سپتامبر (19 شهریور) در دهلینو، در ابهام فرو رود. آن روز در حاشیه اجلاس گروه 20 در دهلینو، رهبران هندوستان، ایالات متحده، عربستان سعودی، امارات عربی متحده، اردن، اتحادیه اروپایی، فرانسه، ایتالیا و آلمان - به شکل عجیبی در غیاب بریتانیا و رژیم صهیونیستی که گویی آمریکا و هند را نمایندههای خود در این توافق میبینند - توافقنامهای را برای توسعه یک کریدور اقتصادی میان شبهقاره هند و قاره اروپا از طریق خاورمیانه (IMEEC) شامل خطوط راهآهن و کشتیرانی انحصاری امضا کردند.
این دالان دریایی - ریلی قرار است از بندر مومبای(بمبئی) در ساحل غربی هندوستان آغاز شده و به بندر جبل علی امارات متصل شود. سپس از طریق راهآهنی سریعالسیر تا دوبی، ریاض و بندر حیفا (فلسطین اشغالی) برود؛ جایی که یک خط دریایی آن را به بندر پیرئوس یونان متصل میکند.
برای آنکه مشخص شود این کریدور فقط یک دالان اقتصادی نبوده و ابرپروژه امنیتی واشنگتن در اقیانوسهای هند و آرام - از جمله برنامه کواد - را برای محاصره چین شامل میشود، همان روز نارندرا مودی، نخستوزیر هند و جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا یک توافق مشترک بیندولتی را هم در این زمینه منعقد کردند.
این پروژه جاهطلبانه، ابتدا به مثابه یک زلزله در ساختار ترانزیتی و اقتصادی جهان معرفی شد که تکمیلکننده کمربندی است که آمریکا قصد دارد برای محاصره رقیب بزرگ شرقیاش و رقابت با «ابتکار کمربند و جاده» چین ایجاد کند تا جایی که حتی گفته میشد کریدور هند تا اروپا، در همکاریهای دهلینو و پکن در قالب اتحاد بریکس به منظور جایگزینی نظم بینالمللی غربمحور فعلی، اخلال ایجاد کرده است.
این دالان تبدیل به مهمترین پروژه ملی و بینالمللی هندوهای افراطی حاکم بر شبهقاره شده و همین میتواند انگیزهای برای سرمایهگذاری مستقیم نجومی هند روی این طرح باشد.
از طرف دیگر اتصال اقتصادهایی با سریعترین رشد جهانی از خلال مرزهای پرتنش خاورمیانه و پر کردن شکافهای تاریخی در روابط بین کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی، به عنوان چشماندازی مثبت برای این طرح برشمرده میشود. تا اینجای کار اما ظرف کمی بیش از ۲ ماه از اجرایی شدن پروژه «آیمیک» (IMEEC)، شکافهایی که ابتدا ناچیز به نظر میرسید، تبدیل به درهای فراخ به وسعت کره زمین شده است. زلزله جنگ غزه، به مراتب زلزلهای مهیبتر از اعلان آغاز طرح دالان هندی - غربی بوده است به طوری که به وضوح چشمانداز رشد اقتصادی ۲ سر شرقی دالان یعنی هند و فلسطین اشغالی را تحتالشعاع قرار داده است.
حزب حاکم بهاراتیا جاناتای هند را میتوان یکی از بزرگترین بازندگان خاموش تحولات خونین اخیر در فلسطین برشمرد.
نارندرا مودی علاوه بر اینکه سرنوشت اقتصاد شبهقاره را به کریدوری ساخته نشده با یک دهانه اسرائیلی گره زده، بلکه در سیاست خارجی و حتی داخلی هم - به عنوان رهبر کشوری که بزرگترین جامعه مسلمان دنیا را با بیش از 300 میلیون نفر در خود جای داده است - دست به قماری خطرناک زده و با حمایت بیچون و چرا از نسلکشی مردم غزه توسط دولت جنایتکار بنیامین نتانیاهو، خود را در دردسر بزرگی انداخته است. اگرچه در ۲ هفته اخیر، لحن دیپلماسی هندی در قبال این جنایت اسرائیلی تا حدی تعدیل شده اما به نظر نمیرسد در آینده نزدیک، تغییری در برگهای بازنده مودی ایجاد شود. با وجود سایهگستر شدن وضعیت جنگی بر خاورمیانه به طور عام و بر خط هندی- عربی - عبری- غربی به طور خاص اما دهلینو اعلام کرده توسعه سرمایهگذاریهای مربوط به دالان «آیمیک» را ادامه خواهد داد. «آشوینی وایشناو» وزیر راهآهن هند اخیرا گفته است: «ما سرمایهگذاری خود را برای بهبود اتصال به ۸ بندر طرح «آیمیک» افزایش خواهیم داد تا بتوانیم ظرف مدت 36 ساعت از هر نقطه کشور به این بنادر برسیم و کالاهای خود را به سرعت به غرب آسیا و اروپا ارسال کنیم». اینکه دهلینو با وخیم شدن مجدد رابطه اعراب و اسرائیل میخواهد بر عبور دالان ارتباطیاش با غرب از مسیر شبهجزیره عرب اصرار ورزد، میتواند از امید هندیها به تبدیل شدن به یک بازیگر اقتصادی عمده مثل چین سرچشمه بگیرد اما اینکه مودی همه تخممرغهای سیاست خارجیاش را در سبد بشدت در معرض تهدید اسرائیل گذاشته، آن هم در میان انزجار گسترده افکار عمومی در غرب نسبت به رژیم صهیونیستی، نشان میدهد سران حزب بهاراتیا جاناتا دچار یک خطای عمیق در جهانبینیشان شدهاند. به عبارت دیگر مستعمره سابق انگلیس، ۸ دهه بعد از استقلال، حتی در شرایطی که نظم غربی آشکارا رو به افول است، هنوز آینده خود را در آینه غرب میبیند. هند در طمع این است از نزاع بین چین به عنوان بزرگترین کارخانه جهان و آمریکا به عنوان مدیر اصلی زنجیره تامین و مصرف جهانی، سهمی کلان ببرد. در صورت تکمیل این دالان، هند این بخت را دارد که ابتکار عمل اصلی را در اداره شبکههای زنجیره تامین در بلوک آمریکا و متحدانش به دست گیرد و با پشتوانه اقتصاد و نیروی کار ارزان چندده میلیونی، حتی جغرافیای جمعیتی و سیاسی کشورهای مسیر را به نفع خود تغییر دهد. با این وجود نباید فراموش کرد اژدهای زرد، از قبل، حرکت مهرههای هند در این صفحه شطرنج را پیشبینی کرده و مسیر توسعه همکاریهای هند و غرب را بویژه در خاورمیانه مینگذاری کرده است. موضوع یک کریدور مشترک که از خاک ۳ کشور عربی امارات، عربستان و اردن بگذرد و به مهمترین بندر رژیم صهیونیستی برود، حتی پیش از برافروخته شدن شعلههای جنگ وحشیانه اسرائیل در غزه نیز به اندازه کافی مبهم بود. فراموش نکنیم عربستان پیشاپیش سایر کشورهای عربی پس از متوقف کردن روند توافق آبراهام برای عادیسازی روابط با تلآویو، در شرایط فعلی بیش از گذشته از معامله با اسرائیل بیمناک است. حتی جو بایدن، رئیسجمهور فرتوت آمریکا که آبروی خود و دولتش را در داخل و خارج با حمایت همهجانبه از رژیم کودککش اسرائیل برد، کمی بعد از اینکه در نخستین روزهای جنگ غزه، حماس را به خرابکاری در طرح «آیمیک» متهم کرد، با اشاره اتاق پشتی کاخ سفید دهانش را بست. یک روز بعد، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با ادعای اینکه رئیسجمهور دچار سوءتفاهم شده، تلاش کرد از اظهارات بایدن عقبنشینی کند. از طرف دیگر غرب علاوه بر کریدور «آیمیک»، پروژههای دیگری را در جنگ اقتصادی با چین مد نظر دارد؛ از جمله «کریدور فراآفریقایی» که اخیرا در جریان سفر اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا به دهلینو در حاشیه اجلاس «جی 20» رسانهای شد. مجموع این واقعیات درکنار هم باعث میشود سرنوشت خط همکاریهای هندی – عربی - عبری - غربی نیز مانند آینده رژیم صهیونیستی به نبرد غزه گره بخورد. ادامه مقاومت قهرمانانه جبهه مقاومت در برابر صهیونیستها باعث میشود اسبی که هند روی آن قمار کرده، بشدت از نفس بیفتد و چه بسا از ادامه مسابقه باز بماند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|