|
اخبار
پیامک ۳۲ گیگ اینترنت دانشآموزی کلاهبرداری است
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به ترفند جدید کلاهبرداران سایبری با موضوع اینترنت رایگان برای دانشآموزان هشدار داد و از خانوادهها خواست به چنین پیامهایی توجه نکنند. سرهنگ داوود معظمیگودرزی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به پیامکی که در روزهای اخیر برای برخی شهروندان ارسال شده است، گفت: اخیرا پیامکی برای برخی شهروندان ارسال شده که بر اساس متن آن نقلقولی کذب به وزارت آموزشوپرورش نسبت داده شده است. در این پیامک ادعا شده که با تصمیم وزارت آموزشوپرورش به هر یک از کاربران نرمافزار شاد ۳۲ گیگ اینترنت تنها در ازای پرداخت 2 هزار تومان تعلق خواهد گرفت. همچنین در ادامه این پیامک نیز برای ترغیب بیشتر افراد به خرید این بسته گفته شد حجم اینترنت اختصاص یافته قابل استفاده برای نرمافزارهای دیگر مانند تلگرام، واتس اپ و ... نیز خواهد بود. وی با بیان اینکه در انتهای این پیامک نیز یک لینک درج شده است، گفت: ورود به این لینک کاربران را به یک صفحه پرداخت جعلی هدایت کرده که این سایت اطلاعات کارت بانکی افراد را کپی میکند و سودجویان سایبری نسبت به برداشت غیرمجاز مبالغ بیشتر از آن اقدام میکنند. ضمن اینکه بسته اینترنتی هم برای کاربران فعال نخواهد شد.
***
رونمایی از فناوری پیشرفته کاتالیست نانویی توسط نخبگان ایرانی
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور دیروز از نانوکاتالیست تولیدشده توسط نخبگان یک شرکت دانشبنیان رونمایی کرد. تولید این کاتالیست باعث صرفهجویی ارزی به میزان ۳۰۰ میلیون دلار خواهد شد. روحالله دهقانیفیروزآبادی در مراسم رونمایی از این محصول در شرکت دانشبنیان تولیدی اظهار داشت: این کاتالیست یک جلوه از کاربردهای فناوری نانو است. استفاده از ۱۸ درصد وزنی نقره و کاهش این مقدار نسبت به نمونههای خارجی، به معنی ارزان شدن و در دسترس قرار گرفتن این کاتالیست در کاربردهاست و این خود یعنی افزایش توان مقاومت در شرایط تحریمی امروز. همچنین تولید این کاتالیست در این شرکت باعث کاهش ارزبری به میزان ۳۰۰ میلیون دلار خواهد شد. وی در واکنش به گلایه مسؤولان شرکت درباره اقبال کم مدیران صنایع به این فناوری تأکید داشت: جریان خودباوری هر روز در حال پررنگ شدن است و امیدواریم مدیرانی که به توانمندیهای داخل شک دارند، قبل از اینکه عزت ملی را خرج کنند و به فکر تأمین محصولات از طریق واردات باشند، به توانمندی داخلی تکیه کنند. وی اظهار کرد: این کاتالیست نتیجه ۱۳ تا ۱۵ سال تحقیقات علمی در گذشته است که امروز به تولید ثروت و اقتصاد میرسد.
***
لازمه رانندگی با موتوسیکلت داشتن گواهینامه است
رئیس پلیس راهبر فراجا گفت: موتور چهارچرخ برقی، پلاک موتوسیکلت دارد نه پلاک خودرو، پس لازمه رانندگی با آن داشتن گواهینامه موتوسیکلت است. سردار سید کمال هادیانفر در پاسخ به سوالی در رابطه با تردد با موتورهای برقی گفت: به استثنای دوچرخه، هر موتوری که محرک داشته باشد (اعم از برقی و بنزینی) نیازمند داشتن گواهینامه است.
ارسال به دوستان
برنامه امتحانات نهایی دی اعلام شد
برنامه امتحانات نهایی دی سال ۱۴۰۲ ویژه داوطلبان روزانه، بزرگسال، آموزش از راه دور، ایثارگران و داوطلبان آزاد رشتههای شاخه نظری اعلام شد. امتحانات از روز شنبه دوم دی آغاز میشود و تا روز سهشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. دریافت کارت ورود به جلسه آزمون با مراجعه به سامانه my.medu.ir انجام میشود.
ارسال به دوستان
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتوگو با «وطن امروز»: ویروس غالب از خانواده آنفلوآنزاست که ریه و مجاری تنفسی را درگیر میکند
سرعت سرایت آنفلوآنزا بالاست
گروه اجتماعی: شیوع گسترده بیماریهای تنفسی در کشور چین که اغلب کودکان را درگیر میکند، نگرانیهای فراوانی را در جامعه جهانی ایجاد کرده است که مبادا این بیماری مسری همچون کرونا خطرآفرین شود؛ بیماریای که مقامات بهداشتی چین آن را عفونت تنفسی اعلام کردهاند که همچون ویروسهای رایج آنفلوآنزا در فصول سرد سال موجب همهگیری میشود. البته درخواست مقامات بهداشتی چین برای افزایش کلینیکهای تب و انجام واکسیناسیون همراه با بستری مبتلایان به این نوع بیماری تنفسی که طبق گزارشهای موجود روزانه تا ۷۰۰۰ بیمار به مراکز درمانی با علائم مشابه مراجعه میکنند و ازدحامی که در بیمارستانها برای درمان مشاهده میشود، نگرانیها را دوچندان کرده که مبادا پاندمی دیگری از یک ویروس ناشناخته در دنیا اتفاق بیفتد. البته سازمان بهداشت جهانی اوایل هفته به طور رسمی از چین درخواست اطلاعات درباره شیوع بیماری کرد که آن را یک بررسی «روتین» توصیف کرد. مقامات چینی نیز طی تماس تصویری با WHO، دادههایی را مبنی بر افزایش پذیرش کودکان در بیمارستانها به دلیل بیماریهای رایج پاییزی از اکتبر ارائه کردند. در این میان سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده همچنان دادهها برای ارزیابی خطر شیوع ناکافی است. مقامات بهداشتی چین نیز در ادامه اعلام کردند «هیچ بیماری غیرمعمول یا جدیدی» یافت نشده و موارد افزایش یافته را به فصل سرما و آنفلوآنزای اول پس از لغو محدودیتهای کووید مرتبط میدانند.
اکنون نیز در کشور به دلیل افزایش میزان آنفلوآنزا و مراجعه مکرر مبتلایان به این ویروس به مراکز درمانی، خیلیها ترس از شیوع یک بیماری تنفسی ناشناخته دارند اما معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتوگو با «وطن امروز» میگوید: کشور ما از حیث شیوع ویروسهایی چون آنفلوآنزا غیرعادی نیست و نباید جای نگرانی باشد که مثلا ویروس جدیدی باعث شده آمار مبتلایان به بیماریهای تنفسی در کشور افزایش یافته است، چرا که شیوع ویروسهایی چون سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال طبیعی به نظر میرسد. بابک عشرتی درباره شیوع بیماریهای تنفسی در چین که روزانه هزاران نفر را درگیر میکند، گفت: اطلاع دقیقی از این بیماری ندارم، چرا که هنوز به طور رسمی اعلام نشده است این ویروس چه نوع ویروسی است. به هر شکل، بدون در نظر گرفتن این موضوع، با توجه به گردش ویروسها در فصل پاییز و زمستان در کشور، به منظور خودمراقبتی و جلوگیری از ابتلا به ویروسهای سرماخوردگی، کرونا و آنفلوآنزا توصیه میشود مردم پروتکلهای بهداشتی دوران کرونا را رعایت کنند. وی با بیان اینکه اغلب افرادی که به مراکز درمانی با علائم سرماخوردگی مراجعه میکنند، به آنفلوآنزا مبتلا شدهاند، افزود: آنفلوآنزا از سرعت سرایت بالایی برخوردار است و معمولا با علائمی چون تب، بدن درد، آبریزش بینی و کوفتگی همراه است که این افراد باید در خانه بمانند و چند روز استراحت کنند، چرا که این افراد انتقالدهنده ویروس هستند. عشرتی خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به آنفلوآنزا بویژه دانشآموزان در صورت چنین علائمی نباید به مدرسه بروند. اولیا نیز نباید فرزندان خود را با داشتن چنین علائمی به مدرسه بفرستند. از طرفی مدیران مدارس هم باید از ورود افراد دارای علائم سرماخوردگی یا آنفلوآنزا جلوگیری کنند و چه بهتر که دانشآموزان را به استفاده از ماسک ترغیب کنند. معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: اگر افرادی که در سنین نوجوانی، جوانی یا میانسالی به آنفلوآنزا مبتلا میشوند، نباید برای درمان اقدام به مصرف خودسرانه آنتیبیوتیک کنند، چرا که آنتیبیوتیک هیچ تاثیری بر درمان ویروس ندارد. وی با تاکید بر اینکه شهروندان به منظور رعایت حال خود و دیگران بهتر است در اماکن شلوغ، مترو، مکانهای سربسته و شلوغ از ماسک استفاده کنند، افزود: خیلی از افراد ناقل ویروسهایی چون کرونا و آنفلوآنزا یا سرماخوردگی هستند، در حالی که علامتی ندارند.این ویروس از خانواده آنفلوآنزا است و گلو، مجاری تنفسی و ریه را درگیر میکند.
* ویروس چینی به ایران نرسیده است
وزیر بهداشت با بیان اینکه اغلب موارد سرماخوردگی کشور آنفلوآنزاست، گفت: سازمان جهانی بهداشت هنوز ویروس جدید را در چین تایید نکرده و این ویروس به ایران نیامده است. بهرام عیناللهی در حاشیه نشست هماندیشی نخبگان فناور و شرکتهای دانشبنیان درباره بیماری جدید تنفسی مطرح شده در چین اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی هنوز در حال مطالعه است و ویروس جدید را تایید نکرده است. آنچه طی ۲ ماه اخیر ما در کشور شاهد آن هستیم، اغلب ویروس آنفلوآنزاست که افراد با علائم سرماخوردگی درگیر آن هستند. وی رعایت شیوهنامههای بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و دوری از تجمعات و مکانهای عمومی و نیز تزریق واکسن آنفلوآنزا را از نکات مهم در پیشگیری از ابتلا و انتشار ویروس برشمرد و به افراد دارای بیماریهای زمینهای یا علائمی از جمله تب، سرفه و بدندرد توصیه کرد برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان این نکات را رعایت کنند. وزیر بهداشت همچنین درباره محصولات دانشبنیان گفت: امروز با وجود تعداد قابل توجه دانشمندان و شرکتهای دانشبنیان، استقبال خوبی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور از تولید کالاهای سلامتمحور و مورد نیاز مردم میشود. وی با اشاره به اضافه شدن 372 شرکت دانشبنیان در دولت سیزدهم افزود: 15 مرکز رشد و 15 پارک علم و فناوری نیز در یک سال اخیر فعال شدهاند که با کمک دانشگاههای علوم پزشکی کشور فعالیت میکنند و در مناطق محروم از جمله زاهدان نیز فعالیت دارند. عیناللهی اختصاص بودجه مستقل برای نخستینبار به پارکهای علم و فناوری حوزه سلامت در بودجه 1402 را از دیگر اقدامات حمایتی وزارت بهداشت برشمرد و عنوان کرد: 113 مرکز رشد فناوری سلامت و 2800 شرکت و هسته فناور در دانشگاههای علوم پزشکی فعالند که منجر به تولید بیش از 4 هزار محصول سلامتمحور در ۲ سال اخیر شدهاند و از این تعداد 1300 محصول توانستهاند از سازمان غذا و دارو مجوز بگیرند و 740 محصول، تجاریسازی و وارد بازار شده است. وی با اشاره به اینکه 40 درصد تجهیزات پیشرفته پزشکی و 99 درصد داروهای مورد نیاز کشور، تولید داخل است، ابراز امیدواری کرد با تحولی که در حوزه پژوهش، فناوری و تولید در ۲ سال اخیر در حوزه سلامت ایجاد شده، در آینده نزدیک به خودکفایی
کامل میرسیم.
ارسال به دوستان
کاروان سلامت داوطلبان جمعیت هلالاحمر به مناطق کمبرخوردار اعزام میشود
خدماترسانی داوطلبانه به محرومان
اگرچه طی 4 دهه اخیر با توسعه مراکز بهداشتی - درمانی در سراسر کشور نیازهای مردم در دسترسی به پزشک و حوزه سلامت آسان شده است اما هنوز خیلیها در مناطق محروم و دورافتاده، از امکانات لازم بهداشتی درمانی نسبت به ساکنان شهرهای بزرگ برخوردار نیستند؛ موضوعی که باعث شده هر ساله بسیجیان و نیروهای جهادی برای ارائه خدمت رایگان پزشکی، درمانی و بهداشتی، خودجوش عازم این مناطق شوند. بر این اساس رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر از اعزام کاروانهای سلامت به مناطق محروم به مناسبت فرا رسیدن روز داوطلب و هفته بسیج خبر داد. وحید سلیمی با اشاره به نزدیک شدن به روز داوطلب و به مناسبت هفته بسیج، گفت: با توجه به وظایف سازمان داوطلبان، کاروانهای سلامت به منظور کمک به محرومیتزدایی، در مناطق کمبرخوردار حاضر میشوند. وی با بیان اینکه از ششم آذرماه پزشکان داوطلب در قالب کاروان سلامت در مناطق محروم حاضر شدند، از استانهای ایلام، کرمانشاه، یزد، بوشهر، مرکزی، آذربایجان غربی و کرمان به عنوان استانهایی نام برد که پزشکان با هدف خدمترسانی به مردم در قالب این کاروانها حضور یافتند. سلیمی ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی رایگان شامل ویزیت عمومی، خدمات دندانپزشکی و مامایی و مشاوره طب سنتی و سوزنی را از جمله برنامههای کاروانهای سلامت دانست و گفت: در حاشیه برگزاری کاروانهای سلامت مباحث آموزشی بهداشت دهان و دندان نیز به دانشآموزان روستا ارائه میشود. ارسال به دوستان
برخورد جدی پلیس با اراذل به کاهش ۴۵ درصدی شرارت در تهران منجر شد
اراذل و اوباش تحت رصد پلیس
برخورد جدی پلیس با اشرار، هنجارشکنان و برهمزنندگان امنیت جامعه به منظور ایجاد نظم، امنیت و آسایش مردم باعث شده میزان شرارت کاهشی شود. رئیس سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از کاهش ۴۵ درصدی شرارت در تهران خبر داد.
سرهنگ پیام کاویانی در جمع خبرنگاران درباره اراذل و اوباش پایتخت و برخورد پلیس با آنان گفت: از ابتدای سال جاری و بنا به تدابیر سلسلهمراتب فرماندهی، پلیس تهران با رویکرد تهاجمی و پیشگیرانه، برخورد با اراذل و اوباش را در دستور کار خود قرار داده است. وی ادامه داد: در واقع پلیس قبل از اینکه شرارتی رخ دهد، سراغ اوباش رفته و برنامه آنان را عقیم خواهد گذاشت. اراذل و اوباش تحت رصد کامل پلیس قرار دارند. رئیس سازمان اطلاعات پلیس تهران ادامه داد: در نتیجه همین اقدامات انجام شده و رویکرد اتخاذ شده، هماکنون شاهد کاهش ۴۵ درصدی شرارت در پایتخت هستیم. ما با اقدامات پیشدستانه بیش از ۱۳۰ برنامه این گروه از افراد هنجارشکن را قبل از عملی شدن، در نطفه خفه کردیم. کاویانی افزود: این راهبرد کماکان و با جدیت بیشتری ادامه خواهد داشت و طبق برنامهریزی انجامشده، در ماههای آتی شاهد کاهش بیشتر شرارت نیز خواهیم بود. وی با بیان اینکه مهم این است که مردم عزیزمان ارزیابی مثبتی از خادمان خود در پلیس داشته باشند و نمره قبولی را از شهروندان بگیریم، گفت: پلیس تهران با شتاب لازم در تلاش است به این مهم دست یابد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|