|
اخبار
اشد مجازات برای آزارگر زن جوان
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی که با تهدید سلاح سرد اقدام به آزار و اذیت خانمی 21 ساله کرده بود، خبر داد. سردار علی ولیپور در جمع خبرنگاران به تشریح جزئیات این پرونده پرداخت و گفت: در روزهای پایانی سال گذشته، زنی 21 ساله با مرجوعه قضایی به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه و اعلام کرد از سوی مردی جوان مورد آزار و اذیت قرار گرفته است. وی افزود: بنا بر اظهارات شاکی، این زن حوالی ساعت ۶ صبح برای رفتن به محل کارش از خانه خارج شده بود که ناگهان یک موتورسوار به وی نزدیک شده و او را با سلاح سرد تهدید کرده بود. زن جوان نیز تصور کرده متهم قصد سرقت از او را دارد اما در ادامه متهم با افکار شیطانی خود این زن را کتک زده و به یکی از پارکهای خلوت آن محدوده کشانده و مورد آزار و اذیت قرار داده است. ولیپور گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی به بازرسی و تصاویر دوربینهای مداربسته و دیگر اقدامات پلیسی برای دستگیری این فرد پرداختند، تا اینکه سرنخهایی از متهم به دست آمد و مشخص شد جزو افراد سابقهدار است، سرانجام وی در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی دستگیر و به جرم خود اعتراف کرد. وی با بیان اینکه متهم دارای 19 فقره سابقه کیفری از قبیل سرقت، موادمخدر و... است، گفت: با هماهنگی مقام قضایی بازسازی صحنه جرم در حضور قاضی پرونده انجام شده است. همچنین با هماهنگی دستگاه قضایی بنا شده است برای این فرد اشد مجازات در نظر گرفته شود.
***
اتمام مناسبسازی ۳هزار مسکن معلولان به همت بنیاد ۱۵ خرداد
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام از اتمام مناسبسازی بیش از ۳ هزار مسکن معلولان با همکاری سازمان بهزیستی و فعالان حوزه توانبخشی خبر داد. حمیدرضا علیانزادگان با اعلام این خبر افزود: همزمان با روز جهانی معلولان، عملیات مناسبسازی ۳ هزار و ۲۴ واحد مسکونی معلولان به اتمام رسید و هزینههای تعهد شده از سوی بنیاد ۱۵ خرداد تماما پرداخت شد. وی با اشاره به تفاهمنامه مناسبسازی ۱۰ هزار مسکن معلولان خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهمنامه که میان بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و سازمان بهزیستی به امضا رسیده است، ۱۰ هزار واحد مسکونی معلولان مناسبسازی میشود. این تفاهمنامه با هدف حمایت از طبقات کمبرخوردار و بهبود کیفیت زندگی معلولان سراسر کشور و با تامین اعتبار اولیه ۵۰۰ میلیارد ریال از سوی بنیاد ۱۵ خرداد به امضا رسیده و عملیاتی شده است. به گفته علیانزادگان، معلولان در محیط خانه و اجتماع با مشکلاتی مواجه هستند که کمتر به آنها توجه میشود و به همین دلیل، مناسبسازی مسکنشان در دستور کار قرار گرفته است. وی با تاکید بر اجرای کارویژههای مختلف در حوزه سلامت اجتماعی اظهار کرد: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) سال گذشته با اجرای پویشهای ملی «مثبت حرکت یک و ۲» بیش از ۱۰ هزار دستگاه انواع تجهیزات توانبخشی با کیفیت مشتمل بر انواع ویلچر، عصا، تشک مواج، واکر و... را خریداری و به معلولان کمبرخوردار سراسر کشور اهدا کرده است.
***
آزادسازی بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی ملی
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور با بیان اینکه طی هفته گذشته بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی ملی آزادسازی و به بیتالمال بازگشت، اظهار کرد: در این مدت ۱۱ فقره آتشسوزی در جنگلها و مراتع کشور اتفاق افتاده و ۸۹ هکتار از اراضی منابع طبیعی را درگیر خود کرده است. خوشبختانه حریق در جنگلهای کشور سطحی بوده و بیشتر لاشبرگها دچار حریق شده است. سرهنگ علی ملکیآهنگران گفت: هفته گذشته ۱۱۰ فقره حکم قضایی علیه متصرفان اراضی ملی صادر و در این باره ۶۰ هزار و ۵۰۳ هکتار از اراضی ملی و دولتی به بیتالمال بازگشت. آهنگران همچنین درباره حریق جنگلها و مراتع در هفتهای که گذشت گفت: طی هفته گذشته ۱۱ فقره آتشسوزی در جنگلها و مراتع کشور اتفاق افتاده و ۸۹ هکتار از اراضی منابع طبیعی را درگیر خود کرده است. خوشبختانه حریق در جنگلهای کشور سطحی بوده و بیشتر لاشبرگها دچار حریق شده است.
ارسال به دوستان
67 قلم دارو تحت پوشش صندوق بیماریهای صعبالعلاج قرار گرفت
مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: 67 قلم داروی فاقد پوشش بیمهای تحت پوشش صندوق بیماریهای صعبالعلاج قرار گرفت. محمداسماعیل کاملی گفت: در حال حاضر 107 بیماری در صندوق بیماریهای خاص، صعبالعلاج و نادر پوشش داده میشود و 51 بسته خدمتی وجود دارد که با توجه به نوع بیماری متفاوت است.
ارسال به دوستان
اعتبارات بودجهای بخش سلامت طی ۲ سال اخیر 36 درصد رشد داشته است؛ اجرای غربالگری رایگان سلامت در سراسر کشور
بودجه بیشتر برای ارتقای سلامت
گروه اجتماعی: توجه به حفظ سلامت مردم و اولویتبخشی به آن در برنامههای دولت سیزدهم تا جایی است که اکنون بیش از نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه قرار دارند و 34 میلیون تن از این جمعیت به صورت رایگان بیمه هستند، علاوه بر این در دولت مردمی ۱۶ هزار تخت بیمارستانی به تجهیزات درمانی کشور اضافه شده و دهها مرکز بهداشتی و بیمارستانی نیز طی 2 سال اخیر با تجهیزات مدرن راهاندازی شده است. مهمتر از این خدمات گسترده، دولت سیزدهم با اجرای طرح پزشک خانواده پیشگیری از امراض و شناسایی بیماران برای درمان را در اولویت قرار داده به گونهای که این طرح هماکنون در کشور در حال اجراست؛ طرحی که با پوشش بیمه رایگان در برنامه پزشک خانواده، برای هر فرد بر اساس شماره کارت ملی پرونده الکترونیک سلامت تشکیل و همه اطلاعات مربوط به سلامت وی، قبل از تولد تا پس از مرگ، در آن ثبت میشود و تنها با استفاده از رمز عبور و حفظ حریم خصوصی، امکان دسترسی به این اطلاعات، به پزشک و اعضای تیم سلامت توسط وزارت بهداشت در سراسر کشور ایجاد خواهد شد. علاوه بر این، در این برنامه هر فرد میتواند پایگاه سلامت و پزشک خانواده خود را از بین پزشکانی که در نزدیکی محل زندگی یا کارش مستقر است و تمایل دارد خدمات بهداشتی - درمانی را از آنجا دریافت نماید، انتخاب کند. در صورتی که «پزشک خانواده» بررسیهای بیشتر برای ادامه روند تشخیص و درمان بیمار را نیاز بداند، «تیم پزشک خانواده»، بیمار را به پزشکان متخصص یا مشاوران مرتبط ارجاع میدهد. تمام اعضای خانواده (حتی افرادی که در سلامتی کامل بهسر میبرند) به صورت دورهای توسط «تیم پزشکی خانواده» ویزیت و معاینه میشوند و «پزشک خانواده» بر همه اقدامات و فعالیتهای بهداشتی و درمانی انجام شده توسط تیم پزشکی خانواده نظارت میکند. به هر حال پزشک خانواده مسؤولیت دارد خدمات سلامت را در محدوده جمعیتی تعیین شده، بدون تبعیض سنی جنسی، ویژگیهای اقتصادی - اجتماعی و ریسک بیماری در اختیار فرد، خانواده، جمعیت و جامعه تحت پوشش خود قرار دهد. همچنین پزشک خانواده میتواند برای حفظ و ارتقای سلامت، فرد را به سایر ارائهکنندگان خدمات سلامت و سطوح بالاتر ارجاع دهد و بر عملکرد مراقب سلامت نظارت کند. در پزشکی خانواده، کاهش هزینههای تشخیص بیماری به دلیل شناسایی بیماریها در مراحل ابتدایی امکانپذیر است. سرپرست مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این باره با اعلام پوشش ۴۰ درصدی برنامه «سلامت خانواده» در شهرهای کشور گفت: این برنامه تاکنون در ۱۸۲ شهر کشور اجرایی شده و بیش از ۲۰ میلیون ایرانی تحت پوشش آن قرار دارند. محسن بارونی در سیزدهمین جلسه قرارگاه سلامت خانواده در ستاد وزارت بهداشت، گفت: ۲۰ میلیون و ۲۶۳ هزار و ۵۰۱ نفر تاکنون تحت پوشش برنامه «سلامت خانواده» قرار گرفتهاند که ۴۰ درصد جمعیت هدف در شهرها را تشکیل میدهند.
سرپرست مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با بیان اینکه برای اجرای این برنامه تاکنون بیش از ۴۳۰۰ مراقب سلامت جذب شدهاند، اظهار داشت: برنامه «سلامت خانواده» در 3فاز؛ ابتدا در ۵۹ شهر، سپس در ۹۳ شهر و اکنون در ۱۸۲ شهر کشور به مرحله اجرا درآمده است. وی یادآور شد: برنامه «سلامت خانواده» هنوز در ۶۶ شهر کشور اجرایی نشده است که در مراحل بعدی به برنامه ملحق میشوند. همچنین بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست دولت سیزدهم را پرچمدار اجرای برنامه «سلامت خانواده» در کشور دانست و گفت: این برنامه از برنامههای اصلی وزارت بهداشت است.
وی با اشاره به اینکه «برنامه سلامت» خانواده باید از طرف سایر دستگاههای اجرایی نیز مورد توجه قرار گیرد، افزود: از همه نهادها و دستگاههای ذیربط میخواهیم به وزارت بهداشت کمک کنند این برنامه به نحوی شایسته و جامع در کل کشور اجرایی شود. وزیر بهداشت با بیان اینکه برنامه «سلامت خانواده» یک طرح ملی است و از پشتوانه علمی بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: در دیداری که به تازگی با مقامات کوبایی داشتم، از آنجا که این کشور مبتکر اصلی برنامه پزشک خانواده در دنیاست، درباره اجرای برنامه «سلامت خانواده» در ایران با محوریت نیروهای بهداشتی مذاکره کردیم که مورد تمجید آنان قرار گرفت. عیناللهی هدف از اجرای برنامه سلامت خانواده را تقدم پیشگیری بر درمان در کشور دانست و گفت: برخی دوستان ما اینگونه استنباط کردند که این برنامه شبکه را زیر سوال خواهد برد، در صورتی که شبکه سختافزار کار ما است و این برنامه، نرمافزاری است که قرار است بر بستر شبکه بهداشت اجرایی شود. وزیر بهداشت بر ثبتنام برنامه «سلامت خانواده» تاکید کرد و اظهار داشت: پویش ملی سلامت، یک سرشماری ملی سلامت است و در این پویش علاوه بر دیابت و پرفشاری خون، بیماریهای دیگری نیز در آینده مورد پایش قرار میگیرند.
* سلامت، درمان و بهداشت؛ اولویتهای اصلی دولت
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از رشد ۳۶ درصدی اعتبارات بودجهای بخش سلامت در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: موضوع سلامت، درمان و بهداشت جزو اولویتهای اصلی دولت برای خدمترسانی بیشتر به مردم است. نخستین نشست هماندیشی با اعضای فرهنگستان علوم پزشکی کشور به ریاست «داوود منظور» معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و با حضور مرندی رئیس فرهنگستان، معاونان و اعضای فرهنگستان، همچنین معاونان و رؤسای امور و مشاوران سازمان برنامه و بودجه روز گذشته برگزار شد. وی با اشاره به رویکرد تحولآفرین دولت در بخش سلامت گفت: هدف ما در سازمان برنامه و بودجه این است که بتوانیم در فرآیندها، تخصیص بهتر منابع و هزینهها که در حوزه سلامت و بهداشت صرف میشود با بهرهگیری از ظرفیتهای کارشناسی به هدف اصابت کند و باعث رضایت مردم عزیزمان شود. منظور با اشاره به ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیتها و توانمندیهای موجود بویژه نیروی انسانی افزود: سازمان برنامه و بودجه بهعنوان مرجع در نظام اجرا و تخصیص منابع بودجهای این ظرفیت را دارد که در برنامه ۵ ساله هفتم بسترهای لازم را برای دوره شکوفایی در بخش سلامت و درمان فراهم کند. رئیس سازمان برنامه و بودجه ضمن پیشنهاد انعقاد تفاهمنامه بین سازمان برنامه و بودجه و فرهنگستان علوم پزشکی کشور تصریح کرد: در سیاستگذاریها و برنامهریزیها با همکاری فرهنگستان علوم پزشکی کشور، باید بهبود نظام سلامت، بهداشت و درمان و رضایت مردم در اولویت اصلی قرار گیرد. منظور با اشاره به اینکه موضوع خروج متخصصان از کشور دغدغه مهم و مساله جدی است، اظهار داشت: باید اعتبارات و تخصیصهای ویژهای برای بخش سلامت در نظر گرفت، همچنین برای نگهداشت نیروهای متخصص کشور و تامین ارز و نحوه بازپرداخت برای تولیدکنندگان دارو تدابیری اندیشیده میشود. وی تصریح کرد: اعتبارات بودجهای بخش سلامت در دولت سیزدهم ۳۶درصد رشد کرده است.
ارسال به دوستان
کاهش دما همراه با بارش باران تا پایان هفته
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و کاهش دما در برخی نقاط کشور، ورود سامانه بارشی و تشدید آن طی روزهای پایانی هفته خبر داد. صادق ضیاییان، درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: دوشنبه در استانهای ساحلی دریای خزر و بخشهایی از اردبیل، بارش باران و وزش باد همراه با کاهش دما پیشبینی میشود. وی افزود: سهشنبه (فردا) با ورود سامانه بارشی به کشور در نواحی شمال غرب، غرب، غرب سواحل دریای خزر و ارتفاعات و دامنههای البرز غربی رگبار باران گاهی رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیشبینی میشود.
چهارشنبه نیز با تشدید فعالیت سامانه بارشی، گستره آن غالب مناطق نیمهغربی کشور را در بر خواهد گرفت. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: پنجشنبه 23 آذر از شدت بارش در شمال غرب کشور کاسته شده و سامانه بارشی در ارتفاعات و دامنههای زاگرس در غرب، جنوب غرب، مرکز و جنوب، ارتفاعات و دامنههای البرز، سواحل دریای خزر و بخشهایی از شمال شرق کشور فعالیت خواهد داشت. همچنین پنجشنبه در نواحی شرق و جنوب شرق کشور افزایش سرعت باد و در برخی نواحی مستعد، خیزش گردوخاک رخ خواهد داد.
وی افزود: از دوشنبه تا اوایل سهشنبه با توجه به پایداری و سکون هوا افزایش غلظت آلایندههای جوی در شهرهای صنعتی دور از انتظار نیست، همچنین از بعدازظهر دوشنبه تا پنجشنبه دریای خزر مواج است. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده تصریح کرد: آسمان تهران دوشنبه کمی ابری تا نیمهابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد و در روز سهشنبه قسمتی ابری و غبار صبحگاهی و بتدریج افزایش ابر با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی دوشنبه و سهشنبه بندرعباس با دمای ۲۹ و ۳۰ درجه سانتیگراد گرمترین و شهرکرد با دمای ۶- و ۷- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.
ارسال به دوستان
حریق و انفجار در ۱۸ مخزن سوخت مینیپالایشگاه خراسان شمالی
آتش در بیرجند
در پی آتشسوزی مهیب در مینی پالایشگاه هیدروکربن منطقه ویژه اقتصادی بیرجند، فرماندار این شهرستان از گسترده شدن حریق و سرایت آتش به همه مخازن خبر داد. صبح دیروز ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه آتشسوزی در یکی از مخازن واحد پتروپالایش منطقه ویژه اقتصادی بیرجند اعلام و بلافاصله عوامل امدادی وارد عمل شدند که تا حدودی اطفای حریق پیشرفت داشت اما از ساعت ۱۰ و ۴۰ دقیقه آتش به مخازن دیگر هم سرایت کرد. فرماندار بیرجند گفت: با شعلهور شدن آتش در حالی که تا ساعت 10 صبح فقط 3 مخزن منفجر شده بود اما بعدازظهر آتش به تمام مخازن مینیپالایشگاه منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به تعداد ۱۷ مخزن سرایت کرد و حجم آتش بیشتر شد. علی فاضلیفرد عصر دیروز در گفتوگو با ایرنا افزود: به دلیل حجم بالای آتش و اینکه خودروهای آتشنشانی امکان نزدیک شدن به مخازن را نداشتند، اقدامات کنترلی را انجام دادیم و تاکنون ۳ مخزن منفجر شده است. وی با اشاره به وجود ۱۷ مخزن در این مینی پالایشگاه گفت: در حال حاضر همه این مخازن در آتش شعلهور هستند و به دلیل انفجاری که هر لحظه امکان آن وجود داشت، نیروهای امدادی از صحنه خطر عقب رفتند. فرماندار بیرجند تصریح کرد: با توجه به حجم آتش عملا مخازن و ذخایر مواد نفتی آنها باید در آتش بسوزد و با پیگیریهای استاندار درخواست امداد هوایی داشتیم اما با این نوع مواد سوختی که در مخازن است، ریختن آب کاربرد ندارد. با توجه به مدیریت شرایط، این حادثه تاکنون خسارت جانی نداشته و فقط یک نفر به صورت سرپایی توسط اورژانس مداوا شده است. مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی نیز گفت: دستور تخلیه داخل و اطراف مینی پالایشگاه منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به منظور حفظ جان افراد صادر شده است. محمدعلی آخوندی افزود: شرایط آتشسوزی در منطقه وارد مرحلهای شده که باید اجازه دهیم خودسوزی انجام شود و به فکر حفظ جان امدادگران و افرادی باشیم که در منطقه حضور دارند. وی گفت: با توجه به گستردگی حجم آتش، تمامی نیروهای امدادی از اورژانس، هلالاحمر و آتشنشانی، فرودگاه، شرکت نفت و سپاه در منطقه مستقر هستند و نهایت تلاش بر این است که از گسترش آتش جلوگیری کنیم. همچنین نشست مدیریت بحران برای بررسی وضعیت حادثه آتشسوزی و اتخاذ راهکارهای لازم به منظور اطفای حریق، به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی و بعد از بازدیدهای میدانی در این منطقه برگزار شد. وزیر کشور هم در تماس تلفنی با استاندار خراسان جنوبی جویای وضعیت آتشسوزی در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند شد. این در حالی است که در آخرین ساعت دیشب استاندار خراسانجنوبی از مهار آتش خبر داد. ارسال به دوستان
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی - هنری مساجد در پاسخ به «وطن امروز» تأکید کرد
مساجد پویاتر و پرمخاطبتر میشوند
تأسیس ۱۳۰۰ کانون فرهنگی - هنری مساجد ویژه خواهران
اقدامات فرهنگی - آموزشی قابل توجهی با هدف ترغیب و تشویق جوانان و نوجوانان برای حضور در مساجد انجام شده است یا در دستور کار قرار دارد؛ نمونه آن پیوند مسجد و مدرسه و تربیت دینی دانشآموزان است. حال قرار است علاوه بر فعالیتهای مستمر در این عرصه، نخستین کنگره فعالان خواهر کانونهای مساجد نیز هفته جاری برگزار شود، آن هم در شرایطی که 1300 کانون فرهنگی - هنری مساجد ویژه خواهران نیز تاسیس شده است. حجتالاسلام کمالالدین خداداده، رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی - هنری مساجد دیروز در نشست خبری نخستین کنگره فعالان خواهر کانونهای مساجد گفت: ما در کل کشور ۱۳۰۰ کانون تخصصی ویژه خواهران تاسیس کردهایم که هدف ما از تشکیل کانونهای تخصصی ویژه بانوان این نیست که کانونهای عمومی را از تخصصی جدا کنیم. در ۱۳۰۰ نقطه کشور این کانونهای تخصصی ایجاد شده است برای اینکه بتوانیم اقدامات کانونهای فرهنگی - هنری مساجد کشور را در برش خواهران هم بتوانیم بخوبی پیش ببریم و چنانچه باز هم کانونهای تخصصی مورد نیاز قرار گرفت، این ظرفیت وجود دارد که تعداد کانونها را بیشتر کنیم. وی یادآور شد: در تمام استانها برای این کانونها دورههای آموزشی برگزار شده و تلاش بر این است این ۱۳۰۰ کانون بتوانند در کنار هم کار مشترک داشته باشند. خداداده ابراز کرد: این کنگره دبیرخانه دائمی دارد که در طول سال فعالیت خواهند داشت، نخستین اقدام عملیاتی این کانونها نیز مربوط به هفته زن و روز مادر (ولادت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها) است. به همین منظور ما این کنگره را در آذر آغاز کردیم تا کانونها بتوانند برای هفته زن برنامهریزی و کار عملیاتی خود را شروع کنند. وی افزود: اعضای این کانونها توسط امام جماعت محلهها و مدیران کانونهای فرهنگی - هنری مساجد در هر استان شناسایی شدهاند و اغلب از بانوان مسجدی هستند که بر اساس شاخصههای اعلامی ما انتخاب شدهاند. خداداده تاکید کرد: کانونهای تخصصی خواهران، قرارگاه جریانآفرین هویت زن تراز انقلاب اسلامی است. این کانونها یگان عملیات فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی است که در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی میتوانند وظایف خود را بخوبی ایفا کنند. همچنین وی در پاسخ به این سوال «وطن امروز» که چه اقداماتی برای جذب بیشتر جوانان و نوجوانان و حتی کودکان و اولیای آنها با هدف پویاتر و پررونقتر شدن مساجد در دست انجام است، گفت: تلاش بر این است مخاطبان مساجد بیش از پیش شود، بنابراین ما باید دایره مخاطبان خود را که همانا جوانان و نوجوان هستند، در مساجد بیشتر و زیرساختهای لازم را تقویت کنیم تا گرایش جوانان و نوجوانان به مسجد بیش از پیش شود. وی ادامه داد: برای پربار کردن اوقات فراغت نوجوانان و کودکان اقداماتی از طریق آموزشوپرورش و سایر نهادها انجام شده است. از سویی باید زمینه جذب کودکان و نوجوانان را به مساجد را هر چه بیشتر فراهم کنیم تا 90 هزار مسجد موجود در کشور مخاطبان بیشتری داشته باشند، در چنین شرایطی مساجد بیتردید پویاتر و پررونقتر خواهند شد. در ضمن همین موضوع تاسیس ۱۳۰۰ کانون فرهنگی - هنری مساجد ویژه خواهران نمونهای از این دست اقدامات است. خداداده در پایان از برگزاری نخستین کنگره فعالان خواهر کانونهای مساجد خبر داد و گفت: این کنگره سهشنبه (فردا) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار وحدت برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|