|
اخبار
باسوادی در کشور به ۹۸ درصد رسید
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: در ابتدای انقلاب در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، ۴۷ درصد باسواد داشتیم اما امروز وضعیت سواد در این گروه سنی ۹۸ درصد است. علیرضا عبدی اظهار کرد: در ابتدای انقلاب در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، ۴۷ درصد باسواد داشتیم اما امروز وضعیت سواد در این گروه سنی ۹۸ درصد است و فاصله بین باسوادی زنان و مردان به ۶ درصد و اختلاف در مناطق شهری و روستایی نیز به ۱۱ درصد رسیده است. وی افزود: در ۴۰ سال گذشته رشد باسوادی در دنیا ۱۸ درصد و در ایران ۵۰ درصد بود و 2.5 برابر دنیا شتاب در روند باسوادی داشتیم. به گفته رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، اتفاقات گام نخست نهضت سوادآموزی با ماموریت خواندن و نوشتن برای ایرانیان آغاز شد و با توجه به گام دوم انقلاب، ما هم گام دوم در نهضت را طراحی کردیم. عبدی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه یک بند هم برای نهضت سوادآموزی آمده است، گفت: آموزشوپرورش مکلف است اساسنامه نهضت سوادآموزی مصوب سال ۶۳ را با هدف ریشهکنی بیسوادی و ارتقای سواد تدوین کند و براین اساس شاهد تعریف جدید سواد با نگاه توسعه تعمیق و سواد جدید هستیم.
***
خدمات قضایی غیرحضوری میشود
مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از راهاندازی سامانه «پناه» خبر داد و گفت: خدمات غیرحضوری به سبد خدمات دفاتر افزوده میشود و شهروندان میتوانند بنا به خواست و انتخاب خود از هر نوع خدمات حضوری یا غیرحضوری بهرهمند شوند. حسن روحانینیا اظهار داشت: یک دهه از فعالیت دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میگذرد و در این مدت یک دوره تاسیس و یک دوره تثبیت را تجربه کردهاند و به نظر میرسد اکنون موعد آن است که بسته خدمات در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تکمیل شود و توسعه یابد. وی ادامه داد: طرح خدمات جهادی برای افراد محروم حاشیه کشور اجرا شده است، همچنین برای افراد سالخورده، ایثارگران و معلولان نیز خدمات سیار تعریف شده است و اکنون وقت آن است تا برای افرادی که امکان دریافت خدمات غیرحضوری دفاتر را دارند تدارک لازم را ببینیم. روحانینیا اظهار کرد: مجموع خدمات الکترونیک قضایی حضوری و غیرحضوری در قالب یک بسته خدماتی ارائه میشود تا مراجعان بنا به نوع وضعیت خود بتوانند از این خدمات بهرهمند شوند، هر چند برای استفاده از خدمات غیرحضوری مشوقهایی از جمله ارزانتر بودن خدمات درنظر گرفته شده است.
***
حمایت بنیاد ۱۵ خرداد از مستندسازان حوزه جمعیت و خانواده
بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از مستندسازان حوزه جمعیت و خانواده حمایت میکند. نشست دورهمی با مستندسازان حوزه جمعیت و خانواده به منظور تبیین اهداف این بنیاد در حمایت از فیلمسازان حوزه مستند با حضور یاسر اشراقی معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد، احسان جاودان مدیرعامل مجموعه آسمان (فام) و محمدرضا بهشتی دبیر اجرایی جشنواره مستند ایران برگزار شد. اشراقی در این نشست به بیان فعالیتهای ۴۰ ساله این بنیاد در حوزههای مختلف پرداخت و گفت: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در دوره جدید ماموریتهای خود فعالیت در حوزههای جمعیت و سلامت را با جدیت آغاز کرده و در همین راستا کارویژههای متعددی را برنامهریزی و اجرا کرده است. وی پویش ایرانجوان، طرح ملی لبخند مادری، حمایت از خانوادههای دارای فرزند چند قلو، تدوین اطلس ملی جمعیت و برگزاری نمایشگاه ملی جمعیت را از کارویژههای مهم حوزه جمعیت برشمرد و گفت: یکی از مهمترین کارهای بنیاد در راستای آگاهیبخشی به جامعه و رفع گرههای ذهنی در حوزه فرزندآوری و فرزندپروری، راهاندازی تلویزیون ایران جوان است که آثار تولید شده در این حوزه را به نمایش میگذارد و با تفاهمی که با سازمان صداوسیما انجام شده است، تولیدات فاخر این تلویزیون از شبکههای مختلف سیما نیز پخش خواهد شد. اشراقی توضیح داد: در راستای حمایت از تولیدات فرهنگی در حوزه جوانی جمعیت، در چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران که چند هفته قبل برگزار شد از جایزه ملی ایران جوان رونمایی کردیم و به 4 فیلم برتر جشنواره در حوزه جمعیت تندیس و جوایزی اهدا کردیم ضمن اینکه از همکاری با فیلمسازان شناخته شده استقبال میکنیم؛ سعی داریم زمینه را برای فعالیت فیلمسازان جوان و بااستعداد نیز فراهم کنیم.
***
برگزاری جشن یلدا برای بیماران مبتلا به سرطان
به همت خیران، مراسم شب یلدای امسال با حضور 150 نفر از جوانان مبتلا به سرطان به همراه خانوادههای آنان، همچنین جمعی از خیران، هنرمندان و چهرههای شناختهشده که از حامیان هستند، در محل تالار رودکی سالن همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد. نسترن رضوی مدیر موسسه خیریه محمدحسین رضوی، با بیان اینکه یکی از اهداف مهم در مسیر حمایت و درمان جوانان مبتلا به سرطان تقویت روحیه و بالا بردن انگیزه در آنهاست، اظهار داشت: هر ساله مراسم شب یلدا با هدف گردهمایی جوانان مبتلا به سرطان در محیطی شاد برای تقویت روحیه آنها برای ادامه درمانها، همچنین ارائه بستههای کمکمعیشتی و هدایای در نظر گرفته شده از طرف خیران برگزار میشود. وی با اعلام اینکه در مراسم امسال افتتاح درخت آرزوها را برپا کردیم، افزود: درخت سفید رنگ با گویهای شیشهای کوچک در کنار سفره یلدا قرار داده شد و آرزوهای بیماران که از قبل جمعآوری شده بود در بین شاخههای درخت آویزان شده و قبل از مراسم جشن یلدا به کمک خیران و جذب اسپانسر سعی در برآورده کردن آرزوهای این عزیزان شد. رضوی تاکید کرد: جوانان بین سنین 16 تا 30 سال که به بیماری سرطان مبتلا هستند، میتوانند با مراجعه به این موسسه خیریه از تمام امکانات و حمایتهای رایگان آن بهرهمند شوند.
ارسال به دوستان
شناسایی ۴۲۸ هزار مورد پرفشاری خون در «پویش ملی سلامت»
معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز اعلام کرد: ۲۱ میلیون و ۶۵ هزار و ۲۰۷ نفر تاکنون در «پویش ملی سلامت» در زمینه بیماریهای پرفشاری خون و دیابت در سطح کشور، غربالگری شدهاند. از این تعداد ۴۲۸ هزار و ۲۱۶ نفر با احتمال ابتلا به پرفشاری خون و ۲۶۶ هزار و ۳۵۶ نفر با احتمال دیابت شناسایی شدند.
ارسال به دوستان
وزارت آموزش و پرورش: به همه اعتراضات رتبهبندی رسیدگی شد و از این پس رتبهبندی بر اساس آییننامه مصوب انجام میشود
سامانه گفتوگو، پاسخگوی معلمان
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: تا زمانی که اعتراضی درباره رتبهبندی هست باید پاسخ داده شود
گروه اجتماعی: آییننامه رتبهبندی معلمان در حالی در دست بررسی برای اصلاح است که این موضوع با توجه به تنوع آییننامه نیاز به زمان دارد و چنانچه معلمان سؤالات یا ابهاماتی راجع به رتبهبندی دارند، این موضوع قرار است از طریق گفتوگو حل شود. وزارت آموزشوپرورش طی اطلاعیهای اعلام کرد: همه اعتراضات رتبهبندی معلمان رسیدگی و سامانه اعتراضات هم بسته شده است و اعتراض جدید پذیرفته نخواهد بود و از این پس رتبهبندی براساس آییننامه مصوب انجام خواهد شد، لذا برای رفع سوالات و ابهامات، کسانی که در این باره سوال دارند، «سامانه گفتوگو» ایجاد شده است که از تردد غیرضرور همکاران به مرکز خودداری شود و در همان سامانه پاسخ سؤالات داده خواهد شد. این اطلاعیه میافزاید: بر اساس فرصت اعلامشده برای اعتراضات، همه موارد اخذ شده و با حمایت سازمان برنامه و بودجه و مساعدت رئیسجمهور و معاون اول ایشان، به همه اعتراضات نیز رسیدگی شده است، لذا تعیین زمان دیگر برای اعتراض مجدد منتفی است؛ از این پس فرآیند رتبهبندی براساس آییننامه مربوط انجام خواهد شد که بیشتر ناظر به دانشجومعلمان فارغالتحصیل دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی خواهد بود. فرهنگیان برای رفع هرگونه ابهام و سوال از طریق سامانه گفتوگو به آدرس my.medu.ir قسمت «نتیجه رتبهبندی» مراجعه و روی دکمه گفتوگو کلیک کنند. در این ارتباط، مهرداد ویسکرمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتوگو با «وطنامروز» درباره وضعیت رتبهبندی معلمان گفت: قانون رتبهبندی معلمان در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و اکنون وزارت آموزش و پرورش در حال رسیدگی به اعتراضات برای اجرای آن است. وی با بیان اینکه رتبهبندی به دلیل تنوعی که دارد، به این آسانیها نیست و نیازمند زمان است، افزود: به نظر میرسد معلمان عزیز باید صبر پیشه کنند تا تمام ابهامات و مشکلات رتبهبندی حل و فصل شود، چرا که این موضوع الان قانونی است و دولت باید آن را اجرا کند. نماینده مردم خرمآباد در مجلس خاطرنشان کرد: شخص وزیر اخیرا اعلام کرد آییننامه رتبهبندی معلمان اصلاح شده است؛ این آییننامه دارای ایراداتی بوده که اکنون حل شده است. بنابراین تا زمانی که اعتراضی درباره رتبهبندی هست، باید به اعتراضات پاسخ داده شود. ویسکرمی افزود: البته دولت در مسیر رتبهبندی معلمان به طوری که حقوقی ضایع نشود گام برمیدارد، چرا که معلمان در شغلی هستند که دارای تنوع است.
* مشکل رتبهبندی معلمان بازنشسته حل شد
موضوع رتبهبندی بازنشستگان رسته آموزشی و فرهنگی آموزشوپرورش بر اساس قانون باید اجرایی میشد ولی با توجه به اینکه آموزشوپرورش در نیمه دوم سال 1401 احکام شاغلان و مشمولان رتبهبندی را صادر کرده بود، این مهم تاکنون به طول انجامید اما اکنون مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از صدور احکام رتبهبندی بازنشستگان رستههای آموزشی و فرهنگی آموزشوپرورش برای ۵۰ هزار و ۵۰۰ نفر از مشمولان خبر داده است. مهدی مسکنی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اخیرا از صدور احکام رتبهبندی بازنشستگان رستههای آموزشی و فرهنگی آموزشوپرورش برای 50 هزار و 500 نفر از مشمولان خبر داد. وی گفت: موضوع رتبهبندی بازنشستگان رسته آموزشی و فرهنگی آموزشوپرورش بر اساس قانون باید اجرایی میشد اما با توجه به اینکه آموزشوپرورش در نیمه دوم سال 1401 احکام شاغلان و مشمولان رتبهبندی را صادر کرده بود، این مهم تاکنون بهطول انجامید. مسکنی با اشاره به دلیل این موضوع اظهار کرد: افرادی که در فاصله 31 شهریور 1400 تا پایان سال 1401 بازنشسته شدند، چون حکم کارگزینی با اعمال رتبهبندی در زمان اشتغال برای این عزیزان از طرف آموزشوپرورش صادر نشده بود، پرونده این عزیزان هم زمانی که به صندوق بازنشستگی کشوری تحویل شد بدون رتبهبندی بود. وی در ادامه گفت: با پیگیری به عمل آمده جهت اجرای رتبهبندی و بر اساس اعلام رسمی آموزشوپرورش، از مجموع 120 هزار نفر که در سالهای 1400 و 1401 بازنشسته شدند، 62 هزار نفر مشمول طرح رتبهبندی میشوند؛ یعنی معلمان و همکاران این دستگاه که مشمول بخشنامه 230 هستند و رسته آنها آموزشی و فرهنگی است.
مسکنی ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری برای این افراد احکام اعمال رتبهبندی 1400، 1401 و 1402 را صادر کرده و ضرایب سنواتی بعدی هم برای آنها اعمال شده است. مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه در مجموع 50 هزار و 477 نفر مشمول دریافت معوقه رتبهبندی شدهاند، گفت: این تعداد به صورت میانگین 37 میلیون و 200 هزار تومان، ناشی از معوقه متناسبسازی در طول اجرای این قانون (متناسبسازی) یعنی از 31 شهریور 1400 تا پایان سال 1402 دریافت میکنند.
وی توضیح داد: صندوق بازنشستگی کشوری طی پرداختی که پس از واریز حقوق آذرماه خواهد داشت، بهطور میانگین بابت معوقه 3 ماه مهر، آبان و آذر 1402، مبلغی معادل 6 میلیون و 645 هزار تومان به حساب این تعداد از مشمولان واریز خواهد کرد که این عدد میانگین است و ممکن است افرادی کمتر یا بیشتر از این عدد دریافت کنند. مسکنی تأکید کرد: این پرداختها تا پایان سال بهصورت ماهانه و تا تکمیل و تسویه کامل معوقات عزیزان مشمول با تأمین اعتبار لازم و همکاری سازمان برنامه و بودجه ادامه خواهد یافت. به گفته وی، در این فرآیند با توجه به لزوم صدور احکام اصلاحی با ضرایب سنوات بعدی، بالغ بر 114 هزار حکم اصلاحی برای افراد مشمول صادر شده که در سایت صندوق بازنشستگی کشوری قابل دسترسی و مشاهده است.
ارسال به دوستان
۵ استان درگیر برف و کولاک زمستانی
بارش برف و باران در کشور
با فعال شدن سامانه جدید بارشی در کشور، آسمان اغلب استانها در ۲ روز گذشته بارانی و در برخی استانها و ارتفاعات برفی بوده است. در این باره رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور و وزش باد شدید در برخی استانها خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: این وضعیت یکشنبه (امروز) در شمال غرب، غرب، دامنههای جنوبی البرز مرکزی و دوشنبه (فردا) در نوار شمالی کشور و برخی نقاط غرب کشور رخ خواهد داد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: شدت بارشهای شنبه در شمال شرق خوزستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویر احمد، غرب استانهای کردستان و آذربایجان غربی بود. وی افزود: روزهای سهشنبه و چهارشنبه (۵ و ۶ دی) جوی آرام برای کشور پیشبینی میشود. ضیاییان ادامه داد: طی ۲ روز آینده در استانهای ساحلی خزر و اردبیل وزش باد شدید جنوبی و در مناطق شمال غرب، غرب، شمال شرق، شرق و جنوب شرق در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک مورد انتظار است. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده گفت: آسمان تهران یکشنبه (۳ دی) قسمتی ابری تا نیمهابری، در بعضی ساعتها افزایش ابر و افزایش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه قسمتی ابری تا نیمهابری و در بعضی ساعتها وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ضیاییان در پایان گفت: طی فردا بندرعباس با دمای ۲۷ درجه سانتیگراد گرمترین و شهرکرد با دمای ۳- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند. همچنین سازمان هواشناسی کشور نسبت به وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج در سواحل و مناطق دور از ساحل شمال و جنوب کشور تا بیش از 1.5 متر هشدار داد. این سازمان با صدور هشدار سطح زرد از افزایش وزش باد شمال غربی با بیشینه سرعت ۲۶ نات و بیشینه ارتفاع امواج در مناطق ساحلی تا 1.5 متر و در مناطق دور از ساحل بیش از 1.5 متر از عصر دوشنبه تا پنجشنبه ( ۴ تا ۷ دی) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای خوزستان و بوشهر، در خلیجفارس و نواحی ساحلی شرق خلیجفارس و تنگه هرمز خبر داد. بر اثر این مخاطره جوی آسیب به قفسها و پاره شدن تورهای صیادی، آسیب به شناورها بویژه شناورهای تفریحی و سبک، اختلال در ترددهای دریایی و احتمال خسارت به تاسیسات ساحلی و فراساحل پیشبینی میشود. سازمان هواشناسی برای کاهش آسیبها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی، ممانعت از تردد شناورهای سبک و تفریحی، منع فعالیتهای شیلاتی، ممانعت از ورود و خروج کشتیها به بنادر و منع تردد کشتیهای تجاری، منع فعالیتهای پشتیبانی صنایع فراساحلی همچنین آمادهباش برای مواجهه با خسارت احتمالی توسط فعالان دریایی را توصیه میکند.
* ۵ استان درگیر برف و کولاک زمستانی
جمعیت هلالاحمر با اشاره به وقوع برف و کولاک زمستانی در ۵ استان، از امدادرسانی به بیش از ۱۴۰۰ نفر در حوادث جوی، جادهای، کوهستان خبر داد. جمعیت هلالاحمر در اطلاعیهای با اشاره به اقدامات و خدمات این جمعیت در هفته گذشته، از امدادرسانی به بیش از ۱۴۰۰ نفر در حوادث جوی، جادهای و کوهستان خبر داد. از ۲۵ آذر تا اول دی ۱۴۰۲ در سطح کشور ۶۷۷ مورد عملیات و خدمات امداد و نجات به ثبت رسیده است که نسبت به هفته قبل از آن شاهد رشد ۲ درصدی عملیات و خدمات امداد و نجات هستیم. بر پایه اطلاعات ثبت شده طی هفته گذشته با حضور نجاتگران جمعیت هلالاحمر به ۱۴۶۸ نفر خدمات لازم امداد و نجات ارائه شد، همچنین ۳۳۰ مصدوم و بیمار در سوانح مختلف به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۳۶۵ مصدوم و بیمار نیز در محل حادثه خدمات درمانی پیشبیمارستانی را دریافت کردند. طی این مدت زمان، ۲۶ نفر آسیب دیده و در راه مانده اسکان اضطراری یافتند. بیشترین عملیات امداد و نجات در استانهای اصفهان، مازندران، گلستان و سمنان بوده که به ترتیب ۷۴، ۴۱ و ۲۹ عملیات در این استانها انجام شده است.
ارسال به دوستان
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد
گسترش سویه جدید کووید با سرعت بالا
سویه جدید کووید موسوم به «JN.1» از سوی سازمان جهانی بهداشت به عنوان «نوع مورد توجه» نامگذاری شد به این معنا که مقامات بهداشتی اکنون از نزدیک گسترش سریع آن را در سراسر جهان دنبال میکنند. به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، تاکنون مشخص نشده است این سویه بسیار جهشیافته نسبت به سویههای قبلی ویروس کرونا باعث ایجاد بیماری شدیدتر شود، با این حال سریعتر از جد خود، سویه BA.2.86 در حال گسترش است. سازمان جهانی بهداشت در آخرین گزارش خود نوشت: «JN.1» همچنان در چندین کشور گزارش شده و شیوع آن به سرعت در سطح جهانی در حال افزایش است. سازمان جهانی بهداشت انواع مورد توجه را آنهایی تعریف میکند که به اندازه کافی نگرانکننده هستند تا مطالعات آزمایشگاهی و تحقیقات میدانی آنها را افزایش دهند. انواع مورد توجه همچنین باید دارای جهشهای ژنتیکی باشند که ویژگی کلیدی ویروس را تغییر میدهند، مانند قابلیت انتقال آن یا اینکه چگونه از درمانها و واکسنها فرار میکند. این سویه همچنین باید به گونهای در حال رشد باشد که بتواند «یک خطر نوظهور برای سلامت عمومی جهانی» باشد. سازمان جهانی بهداشت در عین حال اعلام کرد شواهد اولیه نشان میدهد جهشهای «JN.1» توانایی آن را برای رد شدن از دفاع ایمنی بدن افزایش میدهد.
سازمان جهانی بهداشت در گزارش خود آورده است: «بر اساس ویژگیهای ژنتیکی، «JN.1» ممکن است دارای برخی مزیتهای آنتی ژنی باشد که از ایمنی قبلی جلوگیری میکند.» این سازمان افزوده حتی با وجود گسترش گسترده «JN.1»، انتظار میرود واکسنهای بهروز شده «کووید - ۱۹» در این فصل همچنان در برابر عفونت ناشی از سویه «JN.1» محافظت کنند. سازمان جهانی بهداشت در گزارش خود خاطرنشان کرد: «بهرغم کاهش خنثیسازی«JN.1»، محافظت توسط واکسنهای تکظرفیتی XBB.1.5 احتمالاً علیه«JN.1» مؤثر است».
ارسال به دوستان
۲۰ راهکار زودبازده برای کاهش تصادفات رانندگی
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از توجه به ۲۰ راهکار کوتاهمدت برای کاهش تصادفات رانندگی در تهران خبر داد و گفت: در همین راستا طرحی به نام «طرح ۲۰» در معابر پایتخت اجرا شد. سرهنگ احسان مؤمنی با حضور در جمع خبرنگاران از اجرای طرح جدید پلیس راهور در حوزه ایمنی ترافیکی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه در 8 ماهه امسال شاهد افزایش تصادفات جرحی و فوتی در معابر پایتخت بودیم، پلیس راهور به عنوان یکی از دستگاههایی که در این زمینه دارای مسؤولیت است، اجرای اقداماتی را در دستورکار خود قرار داد. وی با بیان اینکه پس از بررسی ایدهها و نظرات گوناگون در نهایت با ۲۰ راهکار کوتاهمدت ولی زودبازده برای کاهش تصادفات مواجه شدیم، گفت: با توجه به تعداد این راهکارها عنوان طرح را نیز «طرح ۲۰» انتخاب کردیم. این طرح از هفته گذشته آغاز شد و در دستور کار تمام روسای مناطق پلیس راهور تهران بزرگ قرار گرفته است و امیدواریم شاهد کاهش تصادفات شهر تهران باشیم. در اجرای این طرح همانطور که گفته شد ۲۰ راهکار برای کاهش تصادفات رانندگی در نظر گرفته شده است. معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه آموزش و فرهنگسازی راهکار اول و اعمال قانون و اجرای مقررات راهنمایی و رانندگی راهکار دوم است، گفت: همچنین برخورد با تخلفاتی که به صورت محسوس و نامحسوس و همچنین از طریق دوربینها انجام میشود نیز جزو این موارد است. بخش سوم به مهندسی ترافیک و اصلاحات هندسی راه بازمیگردد. در مجموع این ۲۰ راهکار مطرح شده بر پایه این موارد است. مؤمنی برخورد با تخلفات شبانه را یکی دیگر از این اقدامات برشمرد و گفت: آمارهای ما نشان میدهد ۳۹ درصد تصادفات منجر به فوت در شهر تهران دقیقا در ۲ شب پنجشنبه و جمعه رخ داده است. یعنی ۳۹ درصد در 2 شب و ۶۱ درصد نیز در 5 شب دیگر است، همچنین با بررسی دقیقتر دریافتیم ۶۲ درصد تصادفات پنجشنبه و جمعه بین ساعات ۲۲ تا ۲ بامداد رخ داده است. ارسال به دوستان
دستگیری مخوفترین باند سارقان مسلح کشور
باند شرور سارقان مسلح که با استفاده از سلاح گرم اقدام به سرقت از منازل میکردند دستگیر شدند. رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری و انهدام باند سارقان مسلح در سطح شهر تهران خبر داد. سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی پایتخت اظهار داشت: در پی وقوع سرقتهای سریالی به روش مسلحانه از منازل شهروندان، موضوع رسیدگی به این پرونده در دستور کار تیمی زبده از کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: کارآگاهان در ادامه شناسایی، دستگیری و انهدام این باند سارقان مسلح شرور را در دستور کار خود قرار دادند که در نقاط مختلف استانهای کشور اقدام به سرقت منازل شهروندان کرده و همواره در فضای مجازی نیز با انتشار تصاویر خود که مسلح به سلاح گرم بودند در جامعه ایجاد رعب و وحشت میکردند. این مقام انتظامی در ادامه تصریح کرد: کارآگاهان در ۳ ماه اخیر نیز با استفاده از شیوههای نوین کشف جرم و اقدامات گسترده و شبانهروزی تعداد ۱۵ نفر از این اشرار را در عملیاتهای متعدد دستگیر و به اداره یکم انتقال دادند. در ادامه این دستگیریها عوامل اداره یکم پلیس آگاهی موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه ۳ نفر از آنان شدند و طی یک عملیات پلیسی و ضربتی با پشتیبانی یگان نوپو فراجا، موفق به دستگیری تمام اعضای این باند شده و در بازرسی از مخفیگاه آنان ۲ قبضه سلاح کلت کمری و ۲ قبضه کلاشنیکف و همچنین تعداد ۴ خشاب و فشنگهای مربوطه کشف و ضبط شد و متهمان به همراه سلاحهای کشفشده به اداره یکم پلیس آگاهی منتقل شدند.
سردار ولیپور گودرزی ضمن تقدیر و تشکر از گروه ویژه نوپو فراجا که کمک بسیاری در دستگیری این باند مخوف و تبهکار داشت خاطرنشان کرد: متهمان با صدور قرار قانونی از سوی مراجع قضایی، جهت کشف دیگر جرائم و شناسایی سایر شکات، همچنین یافتن دیگر اعضای این باند در اختیار اداره یکم پلیس آگاهی قرار گرفتند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|