|
اخبار
رهبر انقلاب با انتقاد از مسؤولان کشورهای اسلامی به خاطر عدم قاطعیت علیه صهیونیستها:
شریانهای حیاتی رژیم صهیونیستی باید قطع شود
حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی صبح روز گذشته در دیدار دستاندرکاران کنگره ۲۴ هزار شهید تهران بزرگ، با انتقاد از عملکرد مسؤولان کشورهای اسلامی در قبال موضوع بسیار مهم غزه، گفتند: برخی مواقع موضعگیریها و اظهارات مسؤولان کشورهای اسلامی اشتباه است. زیرا درباره موضوعی همچون آتشبس در غزه صحبت میکنند که از اختیار آنها خارج است و در دست دشمن خبیث صهیونیستی است. مسؤولان کشورهای اسلامی باید نسبت به موضوعاتی که در اختیار آنها است، اقدام کنند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: آن موضوعی که در اختیار مسؤولان کشورهای اسلامی است، قطع شریانهای حیاتی رژیم صهیونیستی است، کشورهای اسلامی باید ارتباط سیاسی و اقتصادی خود را با رژیم صهیونیستی قطع کنند و به این رژیم کمک نکنند.
ایشان خاطرنشان کردند: به رغم عملکرد نامناسب مسؤولان کشورهای اسلامی و به رغم همه سختیها، همانگونه که در قرآن آمده، خداوند با مردم مومن است و هر جا که خدا باشد، پیروزی خواهد بود.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: پیروزی مردم غزه قطعی است و خداوند متعال این پیروزی را در آینده نهچندان دور به امت اسلامی نشان خواهد داد و دلهای مسلمانان و در رأس آنها مردم فلسطین و غزه خرسند و خوشحال خواهد شد.
مشروح بیانات رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار، همزمان با برگزاری کنگره ۲۴ هزار شهید تهران بزرگ منتشر میشود.
***
فرمانده فضایی هوافضای سپاه:
آمادهایم ماهوارههای دیگر کشورها را هم پرتاب کنیم
فرمانده فضایی هوافضای سپاه گفت: اگر دولت بتواند با کشورهای همسایه که ماهوارههای تحقیقاتی و زیر ۱۰۰ کیلوگرم داشته باشند مراوده داشته باشد، سپاه آمادگی دارد ماهواره کشورهای دیگر را هم پرتاب کند. به گزارش ایسنا، سردار جعفرآبادی، فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه دوشنبهشب در برنامه گفتوگوی ویژه خبری سیما اظهار کرد: پرتاب ماهواره ثریا نخستین همکاری دولت و سپاه در پرتاب ماهواره بود. وی با بیان اینکه آمادگی داریم برای دولت پرتابهای متعددی داشته باشیم، افزود: پرتاب قائم ۱۰۰ و ماهواره ثریا پرتاب بسیار خوبی بود و ماهواره سالم در مدار قرار گرفت. فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه گفت: اگر دولت بتواند با کشورهای همسایه که ماهوارههای تحقیقاتی و زیر ۱۰۰ کیلوگرم داشته باشند مراوده داشته باشد، سپاه آمادگی دارد ماهواره کشورهای دیگر را هم پرتاب کند.
***
سخنگوی دولت:
مذاکرات برای لغو تحریمها ادامه دارد
سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران با بیان اینکه «مذاکرات برای لغو تحریمها ادامه دارد ولی دولت معطل آن نمانده است»، تاکید کرد: خنثیسازی تحریمها با جدیت دنبال میشود. علی بهادریجهرمی یادآور شد: اخیرا آقای باقری با مورا در ژنو در راستای مذاکرات رفع تحریمها دیدار و رایزنی داشته است؛ این گفتوگوها و مذاکرات و رفتوآمدها استمرار دارد. وی در ادامه با اشاره به دهمین پرتاب فضایی موفق در دولت سیزدهم، یادآور شد: در ۱۰ سال گذشته ۱۰ پرتاب فضایی انجام شد و در طول 2 سال فعالیت دولت سیزدهم نیز ۱۰ پرتاب داشتیم و جمهوری اسلامی ایران موفق شد در پرتاب به مدار ۷۵۰ کیلومتر هم موفقیت کسب کند. انشاءالله پرتابهای موفق دیگری نیز خواهیم داشت که دستاوردها و آثار ملموسی در حوزه هواشناسی، تخمین کشتهای سرزمینی، تخمین آبهای موجود سطحی و حوزههای متعدد جمعیتی و همچنین حوادث طبیعی همچون سیل و زلزله خواهد داشت. دبیر هیات دولت با اشاره به اقدامات دولت برای به کارگیری علم و فناوری نوین در حوزه کشاورزی، گفت: در حوزه کشاورزی، برنامه توسعه ماشینیسازی با اتکا به فعالیتهای دانشبنیان کشور در دولت و در سند تحول و نیز در سایر تصمیمات در دستور کار قرار داشته است. همچنین شاهد رشد ۳۱ درصدی تامین ماشینآلات کشاورزی بودیم و افزایش ۴ برابری به کارگیری پهپادهای کشاورزی داشتیم. برای اولینبار دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی هم پیشبینی شد. این اقدامات موجب شده ۷۸ درصد در حوزه شرکتهای دانشبنیان کشاورزی افزایش داشته باشیم. از ۲۸۰ شرکت در ماههای اخیر به ۵۰۰ شرکت دانشبنیان در حوزه کشاورزی رسیدهایم.
***
وزیر کشور:
نقطه قوت نظام، اتکا به رأی مردم است
وزیر کشور با بیان اینکه نقطه قوت نظام، اتکا به رای مردم است، گفت: انتخابات نشاندهنده حقانیت نظام جمهوری اسلامی و اعتقاد عمیق به مردمسالاری است.
احمد وحیدی در پنجمین نشست سراسری افق تحول که در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد، با قدردانی از تلاشهای مدیران و بدنه سازمان صداوسیما در جهاد تبیین و مجاهدتها در عرصه مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان، این اقدام را یک جهاد واقعی سخت و در عین حال دلپذیر دانست. وی نقش صداوسیما را در مراحل انتخابات ستود و گفت: با وجود فرصت اندک پس از ابلاغ قانون جدید انتخابات، صداوسیما اقدام ارزشمندی در اطلاعرسانی و تبیین مساله برای همه داوطلبان انجام داد که نتیجه آن حدود ۴۹ هزار متقاضی در مرحله پیشثبتنام بود. وزیر کشور افزود: صداوسیما در گامهای بعد نیز چه در بخشی که مسؤولیتها به عهده هیأتهای اجرایی و سپس هیأت نظارت بود و چه اکنون که در مرحله بررسیهای شورای نگهبان است، خوش درخشید.
ارسال به دوستان
مشکلی برای رسیدن به فهرست مشترک با جریانهای نزدیک به خود نداریم
منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت درباره رسیدن به یک فهرست مشترک در جریان اصولگرایی گفت: این امر مورد توجه جریانها قرار گرفته است و ما هم آن را در دستور کار قرار دادیم. آمادگی داریم با جریانهای نزدیک به خود فهرست مشترک داشته باشیم اما در عین حال فهرست مستقل خود را هم دنبال میکنیم.
ارسال به دوستان
وزیر امور خارجه درباره حملات انجامشده علیه یمن:
به آمریکاییها پیام و هشدار جدی دادیم
گروه سیاسی: وزیر امور خارجه در نیویورک با بیان اینکه به آمریکاییها پیام و هشدار جدی دادیم، گفت: عنوان کردیم اقدام مشترک آمریکا و انگلیس در حمله به یمن، تهدید صلح و امنیت در منطقه و تشدید دامنه جنگ است.
حسین امیرعبداللهیان که به منظور شرکت در نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه و در ادامه رایزنیها درباره اوضاع غزه و فلسطین به نیویورک سفر کرده، در جمع خبرنگاران هدف از این سفر را شرکت در نشست وزرای خارجه در شورای امنیت سازمان ملل خواند که ذیل موضوع صلح و امنیت به طور ویژه مسأله فلسطین و غزه در دستور کار است. وی با بیان اینکه ریاست دورهای شورای امنیت با فرانسه است و این جلسه نیز به ریاست این کشور برگزار میشود، خاطرنشان کرد: فرصتی است تا همه مواضع جمهوری اسلامی ایران را در حمایت از فلسطین و مخالفت با نسلکشی، محاصره انسانی غزه و کوچ اجباری مردم غزه بیان کنیم و ایدهها و راهکارهایی که وجود دارد، در شورای امنیت مورد بحث قرار گیرد. وزیر امور خارجه همچنین عنوان کرد برنامهریزیهایی نیز برای ملاقات با برخی مقامات بینالمللی و همتایانش شده است.
رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤالی درباره حملات به یمن هم اعلام کرد: ما به آمریکاییها پیام و هشدار جدی دادیم و گفتیم اقدامی که آمریکا و انگلیس به طور مشترک انجام داده و به مناطقی در یمن حمله کردند، تهدید صلح و امنیت منطقه و تشدید دامنه جنگ است. وی خاطرنشان کرد: در همان ساعاتی که آمریکا و انگلیس حملاتی را علیه یمن انجام دادند، تصاویر ماهوارهای نشان میدهد ۲۳۰ کشتی تجاری و نفتی در دریای سرخ در حال حرکت بودهاند. این بدان معناست که پیام یمنیها را بخوبی دریافت کردهاند که صرفا کشتیهایی که به مقصد بنادر رژیم اشغالگر اسرائیل در حرکت هستند، توسط یمنیها متوقف میشوند. رئیس دستگاه دیپلماسی در عین حال یادآور شد: هفته گذشته در داووس در ملاقاتی که با دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس داشتم، به وی به صراحت گفتم اقدام شما در تنشافزایی در دریای سرخ و علیه یمن، یک خطای استراتژیک بود. وی درباره دیدارش با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در نیویورک نیز گفت: از این فرصت استفاده کردیم و موضوعات دوجانبه را مورد بحث و تبادل نظر و پیگیری قرار دادیم، از جمله توافقاتی که در سطح سران ایران و روسیه در سفر اخیر آقای رئیسی انجام شده بود. به طور کامل با آقای لاوروف این مسائل را پیگیری کردیم. ارزیابی مشترک ما این است که توافقات 2 رئیسجمهور در مسیر خوبی توسط دولتهای ایران و روسیه در حال پیگیری است.
وزیر امور خارجه همچنین بیان کرد: در دیدار با لاوروف در عین حال موضوعات تحولات منطقه از غزه تا دریای سرخ هم مورد توجه قرار گرفت.
امیرعبداللهیان درباره دیدارش با «عبدالله بوحبیب» همتای لبنانی در نیویورک نیز گفت: به دلیل اینکه بخشی از گسترش دامنه جنگ، در نتیجه نسلکشی و جنایات رژیم اسرائیل در غزه، به جنوب لبنان و شمال سرزمینهای اشغالی کشیده شده، برخی تهدیدات را اسرائیلیها مطرح کردهاند و از احتمال گسترش دامنه جنگ گفتهاند. وی با بیان اینکه اسرائیلیها حرف بیربط میزنند، افزود: از ابتدای جنگ، این اسرائیل است که بشدت نگران گسترش دامنه جنگ از سوی حزبالله و مقاومت در جبهه شمالی و لبنان است. آنها میدانند لبنانی که در حال حاضر هنوز گسترده وارد جنگ نشده، معادله را به نفع فلسطین و غزه تغییر داده، اگر حزبالله تصمیم بیشتری بگیرد و بخواهد سناریوهای جدید خودش را پیگیری کند، تغییرات جدی در عرصه تحولات غزه رخ خواهد داد و در صورت لزوم، هر تصمیمی بر اساس آنچه ما از آقای سیدحسن نصرالله شنیدهایم، در دستورکار حزبالله قرار دارد.
به گفته امیرعبداللهیان تهدید اسرائیل، بیان از روی ترس است و آنها همانطور که جهانیان میبینند، در غزه هم جز کشتار زنان و کودکان و ویرانی هیچ دستاورد میدانی قابل افتخاری را نداشتهاند و به همین دلیل به عملیاتهای تروریستی در محیط پیرامونی فلسطین روی آوردهاند. وی درباره دیدارش با «گیر پدرسون» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل هم گفت: درباره آثار جنگ غزه بر صلح و امنیت در منطقه از جمله سوریه با نماینده دبیرکل سازمان ملل گفتوگو داشتیم.
ارسال به دوستان
برگزاری هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین
تروریستها چگونه صحنه قتل در خیابان را طراحی میکردند؟
گروه سیاسی: هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق ملقب به منافقین، همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی روز گذشته به صورت علنی برگزار شد.
بر اساس گزارش خبرگزاری میزان در جلسه ششم دادگاه تا اتهامات متهم هفتادم مورد بررسی قرار گرفته بود و در ابتدای جلسه روز گذشته پرونده متهم ردیف 71 روی میز قاضی حجتالاسلاموالمسلمین دهقانی قرار گرفت.
حسین دادخواه، متهم ردیف ۷۱ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده قبل از انقلاب، جذب گروهک منافقین شده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان مسؤول شاخه اصفهان، اقدام به فعالیت میکرد. در ادامه و در مقطع فاز نظامی تشکیلات، وی به شاهرود متواری میشود و مسؤولیت اجرایی پایگاه منافقین را در آنجا برعهده میگیرد. وی که در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۶۱ در یک قرار تشکیلاتی در شاهرود، با نام مستعار رضا حدادی، با کلت، نارنجک و قرص سیانور، دستگیر و به تهران اعزام شده بود، در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۶۱، در مسیر انتقال مجدد به شاهرود، در راهآهن تهران، از دست ماموران فرار میکند و به خارج از کشور متواری میشود. نامبرده سپس به عراق میرود و در شاخه نظامی منافقین، با سمت معاون مسؤول تیم تروریستی، سازماندهی میشود. گفتنی است وی در اکثر تحرکات منافقین در غرب کشور، شرکت فعال داشته و مدتی نیز به عنوان عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت فعالیت میکند. شایان ذکر است در قتل عمد (شهادت) سید محمدحسن بهشتینژاد، حسین دادخواه و مرتضی فخار، مسؤولیت شناسایی هدف ترور (شهید بهشتینژاد)، آدرس و ساعات تردد نامبرده، همچنین اعلام این اطلاعات به عوامل ترور را برعهده داشته است. به این نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم 5 نفره در سال ۱۳۶۰، به منزل نامبرده مراجعه و به بهانه دادن نامه، به سمت او شلیک میکنند که منجر به قتل (شهادت) وی و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور نیز پس از آن موفق به فرار میشوند. ضمنا نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۷۶۶۸/۱۲-۲۰۱۱ است.
* منبع مالی منافقین در هلند چه کسی است؟
فاطمه داوران، متهم ردیف ۷۲ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده سال ۱۳۶۳، هوادار گروهک شده و سال ۱۳۶۴ به همراه همسرش که یکی از اعضای منافقین و فعال در بخش سیمای نفاق است به آلمان میرود و در تشیکلات، به فعالیت خود ادامه میدهد. وی در حال حاضر رکن اصلی تامین مالی تروریسم در شاخه هلند گروهک شناخته میشود.
* افسر امنیتی قرارگاه تروریستی اشرف ۳ چه کسی است؟
حسین ربوبیخبوشانی، متهم ردیف ۷۳ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده قبل از انقلاب، با منافقین آشنا و جذب گروهک میشود و شروع به فعالیت میکند. متعاقبا وی در سال ۱۳۶۰ از کشور متواری و به مقر اشرف در عراق ملحق میشود و در آنجا فعالیت خود را در ستاد منافقین، در بخش فنی، امنیت، نظامی و جمعآوری اطلاعات ادامه میدهد. شایان ذکر است وی یکی از کادرهای اصلی ستاد داخلی منافقین بوده که در سازماندهی افراد نفوذی به منظور انجام عملیاتهای تروریستی در ایران، نقش فعال داشته است. مسؤولیت یکی از مقرهای نظامی و ارتباطات گروهک در سال ۱۳۶۴، از دیگر فعالیتها و سمتهای وی به شمار میرود. نامبرده در حال حاضر یکی از کادرهای مرکزی، عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و افسر امنیت در آلبانی است که در بخش اطلاعات و تامین مالی تروریسم گروهک فعالیت میکند.
* سازماندهی عملیات ترور شهید لاجوردی توسط چه کسانی انجام شد؟
سپیده ابراهیمی، متهم ردیف ۷۴ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در آمریکا جذب گروهک منافقین شده و در زمان عملیات تروریستی - نظامی فروغ جاویدان، به عراق اعزام میشود. گفتنی است وی در آن عملیات از ناحیه دست راست هدف اصابت تیر قرار میگیرد و به همین دلیل نیز انگشتانش از کار میافتد. سپیده ابراهیمی با مشارکت مریم حاج خانیان، مهرافروز پیکرنگار و ژیلا دیهیم، یکی از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ شهید اسدالله لاجوردی و در نتیجه شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والامقام محسوب میشود. گفتنی است در آن اقدام تروریستی، اصغر رئیس اسماعیلی و زینالعابدین مسعودی به شهادت یا به تعبیر حقوقی به قتل رسیده و اصغر دهقان فاضلی نیز مجروح میشود. در ضمن نامبرده در حال حاضر یکی از مسؤولان اصلی ستاد داخلی گروهک تروریست نفاق است. در ادامه این جلسه تا پرونده متهم ردیف 89 مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
***
محاکمه منافقین مطالبه جدی مردم ایران است
مسعود ستایشی، سخنگوی قوهقضائیه در حاشیه هفتمین جلسه دادگاه منافقین در جمع خبرنگاران گفت: برگزاری این دادگاه، مطالبه جدی امت بزرگوار و مردم غیور ایران اسلامی است و این مطالبه در سالهای گذشته انباشته شده و به مرحلهای رسیدیم که توسط دستگاه قضایی مورد رسیدگی و اتخاذ تصمیم واقع میشود. ما مطابق موازین قانونی در مقام پاسخگویی موثر به مطالبه مردمی هستیم. وی افزود: در این پرونده مطروحه بیش از ۱۰۰ اقدام تروریستی خیانتبار و خباثتآلود و رذالتآمیز توسط این گروهک تروریستی انجام شده و این جنایات و اقدامات تروریستی که ناظر به اعضای مرکزی این گروهک است دارای شکات متعدد با شهود زیادی است. در این مقطع در فرآیند رسیدگی در محکمه به اقتضای شرایط در مقام استماع اظهارات این افراد و شهود و ملاحظه لوایح تسلیمی هستیم. ستایشی درباره بحث روند دادرسی گفت: روند دادرسی در این پرونده عادلانه و منطبق با موازین قانونی و اصول و قواعد دادرسی و تشریفات رسیدگی است و منطبق با مقررات قانونی از جمله قانون آیین دادرسی کیفری است. تمام تلاش قوه قضائیه این است که این رسیدگی منطبق با اصول و قواعد باشد و دادرسی عادلانه به احسن وجه متجلی شود و هیچ حقی از احدی از افرادی که در این پرونده هستند اعم از متهمان و شکات ضایع نشود.
ارسال به دوستان
رئیس جمهور در دیدار رؤسای دانشگاههای برتر کشور:
دانشگاه پیشران تحول است
گروه سیاسی: رئیسجمهور با حضور در دانشگاه جامع امام حسین(ع) به مدت ۳ ساعت از بخشهای مختلف آن و الگوی «دانشگاه مسألهمحور تراز انقلاب اسلامی» که در این مجموعه علمی و پژوهشی طراحی و اجرا شده است، بازدید کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی در ادامه دیدار روسای دانشگاههای برتر و معین کشور و اعضای هیات علمی و پژوهشگران که در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، ضمن توصیه و دعوت جامعه دانشگاهی کشور به بازدید از نمایشگاه دستاوردهای چشمگیر دانشجویان این دانشگاه، به بیانات رهبر معظم انقلاب در آغاز سال نو مبنی بر ضرورت ایجاد تحول در کشور اشاره و تصریح کرد: دولت ایجاد این تحول در کشور را مسؤولیت و وظیفه سنگین خود میداند و پیشران این تحول نیز حرکت دانشگاههاست.
رئیس جمهور با اشاره به ماموریت و وظیفه دانشگاهها و مراکز علمی کشور برای زمینهسازی در ایجاد تحول با بهرهگیری از علم و دانش، بر ضرورت بازنگری در اقدامات و فعالیت دانشگاهها تصریح کرد: آنچه موجب شده امروز از دانشگاه جامع امام حسین(ع) به عنوان یک دانشگاه تراز و موفق یاد کنیم ماموریتمحوری است. به عبارت دیگر این دانشگاه ماموریت خود را در ایجاد پشتوانه علمی برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسداری از نظام و انقلاب تعریف کرده است. رئیسی با بیان اینکه اقدام اساسی دانشگاه امام حسین(ع) حرکت از مقالهمحوری به سمت مسألهمحوری است، تصریح کرد: مقاله و تولید علم مهم است اما زمانی اثربخش و مفید خواهد بود که جامعه را به سمت مهارتآموزی سوق دهد. وی در ادامه یکی از خلأهای موجود در دانشگاهها و مراکز علمی کشور را عدم مهارتآموزی در کنار علمآموزی به دانشجویان عنوان کرد و گفت: آنچه موجب شده دانشجو بهرغم تسلط بر فرمولها، در اجرا دچار مشکل باشد عدم توجه به مساله مهارتآموزی در کنار علمآموزی در دانشگاههاست. رئیسجمهور در ادامه خطاب به روسای دانشگاهها و مراکز علمی کشور، ضرورت تربیت نیروی انسانی کارآمد، با مهارت، تزکیه شده و پایبند به کشور، نظام و مردم را یادآور شد و افزود: امروز انتظار اصلی از دانشگاهها تربیت نیروی انسانی تراز، تولید علوم پیشرفته و مهارتآموزی در استفاده از فناوریهای نوین برای رشد و پیشرفت کشور است. رئیسی بیان کرد: دوستان هم در علوم انسانی و هم در علوم پایه و حوزههای دیگر کارهای خوبی انجام دادهاند و مبانی بسیار عالی در این زمینه داریم، در این ارتباط با این مبانی میتوان بناهایی را ساخت و ارائه کرد و تولید علم را پیش برد که برای دنیا حرف داریم و میتوان شکل دادن تمدن نوین اسلامی و مدنیتی به نام دین و ارزشهای دینی را رقم زد.
رئیسی با اشاره به تحول در نگاه که بهمعنانی تحولشناختی و تحول در فرآیندها است، گفت: گردش امور در دانشگاهها به این شکل است که دانشجو وارد میشود، سر کلاس میآید و تحقیقاتی انجام میدهد و نمرهای میگیرد و بعد هم فارغالتحصیل میشود. بازنگاهی در این فرآیندها باید صورت بگیرد و این نگاه دانشگاه را متحول میکند. رئیسجمهور ادامه داد: موضوع بعد هم تحول در نهاد و سازمان کار است که بتواند این تحول را در این سازوکار و این سازمان کار کاملا دنبال کند و همه اینها لازمه انجام تحول است و اگر این کار صورت بگیرد ما شاهد تحول در کشور خواهیم بود. وی خاطرنشان کرد: ما حتما ظرفیتهای بسیاری داریم که میتوان آنها را از قوه به فعل در آورد و مشکلات مردم را حل کرد. نکته اول در این ارتباط کسب دانش، فرمولهای علمی، تولید علم، داشتن نظریه و نظریهپردازی است. نکته دوم شناخت جامعه و نیاز جامعه است. دانشمندی که نیاز خود و جامعه را نشناسد، هرچقدر هم که علمافزایی کند، بسیار خوب است برای نوشتن کتاب و ارائه فرمول. رئیسی افزود: امیرالمومنین(ع) فرمودند: علمالمطبوع و علمالمسموع یعنی علم فرمولی است و هر چه بگویم زود هم پاسخ میدهد اما علمالمطبوع علمی است که در سرشت انسان نشسته باشد و بسیار مهم است که بتواند علم نافع را رقم بزند. رئیسجمهور خاطرنشان کرد: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی همواره با رهمنودهای حکیمانهشان دانشگاه را هدایت کردند. اگر این منظومه فکری که ایشان در ارتباط با تحول دانشگاهها و تحول کشور ارائه فرمودند در بخشهای مختلف به کار بسته شود بسیار مهم است. رئیسی بیان کرد: در بازدید بخشهای مختلف عرض کردم که شما به نظریات خوبی رسیدهاید، اینها را به مرحله اجرا و عمل بیاورید و اجرایی و عملیاتی کنید. وی افزود: من به همه دستگاههای کشور توصیه میکنم کار و فعالیت خود را در کنار دانشگاه و دانش علم و فناوری ببینند. همه وزرا و روسای سازمانها و دستگاهها بدانند که کارشان باید از دانش روز و فناورانه و علمپایه برخوردار باشد و این میتواند فناوری را بالا ببرد و برای کشور و آن دستگاه ارزش افزوده ایجاد و ما را از پیشرفت برخوردار کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|