|
اخبار
فرونشست زمین در خیابان کارگر تهران
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از نشست آسفالت در خیابان کارگر و اعمال محدودیتهای ترافیکی در این محور خبر داد. سرهنگ فیروز کشیر دیروز در گفتوگو با تسنیم اظهار کرد: ساعت 22:30 شب گذشته بالاتر از میدان قزوین، ابتدای خیابان کارگر نشست آسفالت ناشی از جابهجایی بستر زمین به عمق 2 تا 3 متر و به پهنای عرض کل خیابان کارگر در سمت جنوب به شمال به سامانههای امدادی و انتظامی اعلام شد. وی افزود: از همان دقایق ابتدایی نیروهای امدادی، آتشنشانی و ماموران ادارههای آب و گاز و همچنین پلیس راهور در محل حضور یافتند تا این محل رفع خطر شود. معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: به منظور انجام بهتر عملیات در این محل، در میدان قزوین از جنوب به شمال محدودیت تردد اعمال شده است. وی از شهروندان درخواست کرد به سمت میدان قزوین و خیابان کارگر حرکت نکنند و گفت: به محض اینکه عملیات مورد نظر انجام شد، محدودیتها برداشته میشود.
***
کشف ۴ تن لوازم آرایش تقلبی در غرب تهران
رئیس پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران از کشف 4 تن مواد اولیه آرایشی و بهداشتی قاچاق در شهریار خبر داد. سرهنگ سیدهاشم حسینیخواه در تشریح جزئیات این خبر گفت: چندی پیش ماموران پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران از دپو و جابهجایی مواد اولیه لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق از نوع کرمپودر و کرم دست و صورت در شهرستان شهریار باخبر شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند. وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران پس از اطمینان از صحت گزارش واصله اقدام به هماهنگی با مقام قضایی کرده و در محل انبار مذکور حاضر شدند. در جریان بازرسی از انبار ذکرشده، انواع مواد اولیه آرایشی و بهداشتی قاچاق، شامل ۸۲ گالن ۵۰ کیلوگرمی در مجموع به میزان 4 تن، ۱۱۶ عدد کارتن خالی ویژه انواع قرص متادون و تعداد ۱۰ دستگاه آلات و ادوات تولید مواد آرایشی تقلبی کشف و ضبط شد. حسینیخواه با بیان اینکه کارشناسان ارزش کشفیات به دست آمده را بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در همین راستا نیز یک نفر دستگیر شد.
***
نحوه استعلام کارت و سند مالکیت وسیله نقلیه
مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا از استعلام کارت و سند مالکیت وسیله نقلیه در نرمافزار پلیس من و سامانه سخا خبر داد. مهدی سیدهاشمی اظهار کرد: از این پس استعلام کارت خودرو و موتوسیکلت به سامانه سخا اضافه شده و هموطنان میتوانند با دریافت بارکد پستی از زمان ارسال و تحویل کارت وسیله نقلیه خود مطلع شوند. وی ادامه داد: با توجه به اینکه کارت خودرو و موتوسیکلت در زمان فرآیند تعویض پلاک توسط مراکز تعویض پلاک اخذ میشود، مالکان وسایل نقلیه تا زمان دریافت کارت جدید به عنوان سندی که مالکیت وسیله نقلیه را اثبات کند، همواره پیگیر و دغدغهمند هستند، از این رو کارشناسان این شرکت همواره در تلاشند تا بسترهای غیرحضوری خدمات را برای خدمترسانی بهتر و سریعتر فراهم کنند. براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی در پایان گفت: در نرمافزار پلیس من نیز استعلام سند مالکیت و کارت خودرو به صورت همزمان قابل انجام است و در آیندهای نزدیک استعلام و پیگیری سند موتوسیکلت نیز به این نرمافزار اضافه خواهد شد.
***
موافقت شورایعالی بیمه با رشد ۴۶ درصدی تعرفههای پزشکی
رئیس سازمان نظام پزشکی از تصویب افزایش ۴۶ درصدی تعرفه خدمات پزشکی در شورای عالی بیمه خبر داد و خواستار آن شد که دولت نیز با این افزایش موافقت کند. محمد رئیسزاده در این باره اظهار داشت: شورای عالی بیمه با افزایش ۴۶ درصدی تعرفههای پزشکی برای سال ۱۴۰۳ موافقت کرده و آن را به تصویب رسانده است. وی با بیان اینکه جامعه پزشکی انتظار دارد هیات وزیران و سازمان برنامه و بودجه مصوبه شورای عالی بیمه را کاهش ندهند، خاطرنشان کرد: کاهش تعرفههای پزشکی فشار مضاعفی را به جامعه پزشکی وارد میکند. به گزارش ایرنا، شورای عالی بیمه 24 دیماه با حضور همه اعضای آن شامل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، معاون درمان وزارت بهداشت، نمایندگان بیمهها، سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری و استخدامی کشور، رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی و مدیر کل اقتصاد سلامت سازمان تشکیل شد و در این جلسه نرخ تعرفهها برای سال آینده با رای اکثریت اعضا به تصویب رسید. تعرفههای خدمات تشخیصی درمانی در سال ۱۴۰۳ برای همه بخشهای ارائهدهنده خدمت به میزان ۴۶ درصد مصوب شد. در صورت آزادسازی نرخ ارز ترجیحی برای سرفصلهای ارائه خدمت (به استثنای دارو)، میزان رشد جزء فنی، لوازم مصرفی پزشکی و هتلینگ تعرفههای خدمات تشخیصی درمانی مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.
***
هشدار در پی افزایش آمار مسمومیت با مونوکسید کربن️
رئیس سازمان اورژانس کشور در پی بروز موارد متعدد مسمومیت با مونوکسید کربن به ضرورت رعایت استانداردهای ایمنی وسایل گرمایشی تاکید کرد. جعفر میعادفر ضمن هشدار در این زمینه اظهار داشت: متاسفانه در یک شبانهروز (پنجشنبه) بیش از ۱۰۰ نفر از هموطنان به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی و استانداردهای وسایل گرمایشی دچار مسمومیت با مونوکسیدکربن شدند. رئیس سازمان اورژانس کشور، استاندارد نبودن سیستم دودکش و احتراق ناقص وسایل گرمایشی را مهمترین دلایل تولید گاز مرگبار مونوکسید کربن دانست.
ارسال به دوستان
«آبی فیروزهای»؛ رنگ تاکسیهای برقی شهری
مدیرکل حملونقل و دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور رنگ تاکسی برقی شهری کشور را اعلام کرد. مجتبی شفیعی در حساب شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «رنگ ناوگان تاکسی برقی شهری کشور در جلسه ۱۹۱ شورای عالی ترافیک «آبی فیروزهای» تعیین شد. مفهوم سازگاری با محیط زیست، سهولت تشخیص برای مسافر، متداول بودن در دنیا، تمایز رنگی در جریان ترافیک (ایمنی) و کاربرد در معماری ایرانی - اسلامی از جمله دلایل این انتخاب بود».
ارسال به دوستان
حادثه بیمارستان گاندی، بار دیگر ضرورت تصویب قوانین برای ایجاد ضمانت اجرایی در ایمنسازی ساختمانهای پرخطر را گوشزد کرد
آتش در خلأ قانون
ورود قوهقضائیه به بحث ایمنسازی ساختمانها باعث شده تا طی یک سال تعداد ساختمانهای پرخطر از 129 به 75 ساختمان تقلیل یابد
گروه اجتماعی: وقوع آتشسوزی گسترده در ساختمان بیمارستان گاندی تهران، زنگ خطر را برای صاحبان و ساکنان ساختمانهای ناایمن که اخطار پرخطر بودن را دریافت کردهاند، به صدا درآورد؛ هشداری که در زمان حادثه تلخ پلاسکو در دیماه 95 و پس از آن آتشسوزی کلینیک سینا اطهر در سال ۹۹ داده شد اما کسی به آن توجه نکرد.
ساعت 18:15 شامگاه پنجشنبه (۵ بهمن)، نمای ساختمان بخش هتلینگ بیمارستان گاندی در قسمت شرقی آن در خیابان ولیعصر تهران دچار حریق شد که به دلیل جنس نمای این بیمارستان، آتش به سرعت به دیگر بخشهای این مرکز درمانی سرایت کرد. خوشبختانه با حضور نیروهای امدادی، همه بیماران از بیمارستان خارج و به بیمارستانها و مراکز درمانی دیگر منتقل شدند؛ حادثهای که چند ساعت دلهرهآور را برای تهران و تهرانیها رقم زد و یکبار دیگر پایتخت را درگیر دلهرهای از جنس حادثه تلخ پلاسکو کرد.
شامگاه پنجشنبه وقوع حریقی در بیمارستان گاندی به مرکز فوریتهای آتشنشانی اطلاع داده شد؛ با توجه به محل وقوع حریق، بلافاصله تیمهای مختلف آتشنشانی به محل وقوع حادثه اعزام شدند و از آن به بعد ساعتهای دلهرهآوری پیش روی تهرانیها بود، چرا که بیمارستان مملو از بیمار بود اما خوشبختانه همه بیماران تخلیه شدند و این حادثه تلفات جانی و مصدوم نداشت. با تلاش آتشنشانان آتش مهار شد اما موضوعی که همچنان به عنوان یک نگرانی جدی مطرح است، بیتوجهی مالکان ساختمانهای فرسوده و پرخطر نسبت به هشدارها و اخطارهای آتشنشانی است. با وجود هشدارها و اخطارهای مکرر، مالکان برخی ساختمانها همچنان بیاعتنایی میکنند و این بیتوجهی میتواند منجر به فاجعههایی مانند پلاسکو شود. این سوال مطرح است که چرا اخطارها ضمانت اجرایی ندارد؟
مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در این باره گفت: بر اساس آخرین تصمیمات، مقرر شد کمیتههای ایمنی در نواحی برگزار شود و با توجه به اینکه پیگیری وضعیت ساختمانهای ناایمن از لحاظ حریق بر اساس لایحه بهبود و توسعه خدمات آتشنشانی بتازگی در دستور کار قرار گرفته، نواحی عملکرد مطلوبی داشتهاند. وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه فرآیند تعیین تکلیف ساختمانهای ناایمن با سرعت ادامه پیدا کند، یادآور شد: تلاش ما این است که تا پایان امسال، حداقل ساختمانهای بحرانی پایتخت تعیین تکلیف شود و امید میرود تعداد ساختمانهای ناایمن تکرقمی شود.
سوده نجفی، رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران میگوید: سازمان آتشنشانی در ۵ مرحله نسبت به ایمنی این بیمارستان اخطارهای لازم را داده بود اما اقدامی درباره رفع آن نشده بود. این حادثه زنگ خطری بود درباره ساختمانهای ناایمن شهر که متاسفانه توجهی به آن نشده است. وی به ایسنا یادآور شد: اگر اقدامات و تلاشهای مداوم عوامل آتشنشانی نبود، این حادثه با توجه به موقعیت بیمارستان و بیمارانی که در آن حضور داشتند، میتوانست فاجعهآفرین باشد که با تلاشهای به موقع اورژانس به سایر بیمارستانها و مراکز درمانی منتقل شدند.
* بیتوجهی به اخطارها حادثه آفرید
جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتشنشانی نیز درباره اطفای حریق و بیتوجهی به هشدارها به «وطنامروز» گفت: از ساعت ۱۸:۲۰ عصر روز پنجشنبه که وقوع حریق در بیمارستان گاندی به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد، دهها نفر از آتشنشانان در محل حاضر شدند و اقدامات خود برای اطفای حریق، تخلیه بیمارستان و نجات در دستورکار قرار دادند. آتشنشانان در شرایط دشوار خود را به طبقات رسانده و در شرایطی که همه در حال گریز از خطر بودند، با ورود به میانه آتش عملیات جستوجو و اطفای حریق را اجرا کردند. وی با بیان اینکه این حادثه خوشبختانه مورد فوتی و مصدوم نداشت، گفت: حوالی ساعت ۲۲ شعلههای آتش به طور کامل در بیمارستان گاندی مهار شد، پس از آن نیز کارشناسان آتشنشانی اقدامات خود برای بررسی علت وقوع حریق را آغاز کردند. ملکی با بیان اینکه پیش از این بیمارستان گاندی ۵ مرتبه از آتشنشانی اخطار ایمنی دریافت کرده بود، گفت: آخرین اخطار مربوط به آبان امسال بود اما متاسفانه به این اخطارها توجهی نشد. سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران افزود: حالا این حادثه حریق رخ داد و خسارت عظیمی به بیمارستان وارد شد. خدا را شکر که جان کسی گرفته نشده و کسی هم آسیب ندید که آن وقت دیگر غیرقابل جبران بود.
سخنگوی آتشنشانی تهران درباره علل حادثه اخیر آتشسوزی بیمارستان گاندی گفت: با توجه به گستردگی آتشسوزی، همچنین پیچیدگی آن، اعلام علل آتشسوزی زمانبر بوده و موضوع هم اکنون توسط کارشناسان در دست بررسی است اما علل اصلی حریق ساختمان بیمارستان تاکنون اعلام نشده است.
سیدجلال ملکی در پاسخ به اینکه چرا با وجود هشدارها و اخطارهای متعدد سازمان آتشنشانی و شهرداری به ساختمانهای ناایمن در تهران اما همچنان شاهد اتفاقاتی چون فرو ریختن برخی ساختمانها یا وقوع آتشسوزی هستیم، گفت: نکته قابل توجه این است که تا سال گذشته به دلیل نبود ضمانتنامههای اجرایی، اخطارها و هشدارها به صاحبان چنین املاکی نه تنها کارساز نبود، بلکه بر تعداد ساختمانهای ناایمن و خطرآفرین نیز اضافه میشد اما با توجه به همکاریهای اخیر شورای شهر تهران در کنار شهرداری و در ذیل آن سازمان آتشنشانی همچنین ورود مقتدرانه و بجای دستگاه قضایی، خوشبختانه میزان ساختمانهای ناایمن از سال گذشته از 129 ساختمان بسیار پرخطر شناسایی شده به 75 ساختمان رسیده است. وی در ادامه افزود: سازمان آتشنشانی پس از شناسایی ساختمانهای ناایمن پرخطر ضمن مکاتبه با صاحبان آنها درباره رعایت دستورالعملها لازم ایمنی، در صورت بیتوجهی، آنها را به دستگاه قضا معرفی میکند و دستگاه قضا نیز با همکاری سایر ارگانها و دستگاههای مرتبط در صورت بیتوجهی به اخطارها اقدامات لازم را درباره قطع انشعابات و بعضا پلمب و تخلیه انجام میدهد و با کسی در این زمینه شوخی ندارد؛ اقداماتی که باعث شده است ظرف یک سال ساختمانهای پرخطر شناسایی شده در پایتخت به نصف کاهش یابد.
ملکی اضافه کرد: طرف حساب صاحبان ساختمانهای ناایمن در صورت عدم توجه به هشدارها و اخطارهای قوهقضائیه خواهد بود و دستگاه قضا هم بدون اغماض با صاحبان چنین ساختمانهایی که با جان و مال مردم بازی میکنند، برخورد جدی خواهد کرد. البته هنوز برخی ساختمانها هستند که شرایط نامناسب و پرخطری دارند که چنانچه پس از ابلاغ ناایمن بودن به صاحبانشان، ایمنسازی نشوند، تعیین سرنوشت آنها با دستگاه قضا خواهد بود. این در حالی است که باید قوانین در این زمینه تصویب شود و مجلس شورای اسلامی وارد عمل شود تا با تصویب قوانین، کارها قانونی پیش رود. به گفته وی تا زمانی که قانون درباره ایمنسازی ساختمانها و ساختوسازها بدرستی در مجلس شورای اسلامی مصوب نشود، همچنان شاهد این مسائل و اتفاقات خواهیم بود، بنابراین ضروری است قانونی جامع و کامل در این زمینه در قوه مقننه مصوب شود.
* ناایمن بودن «ساختمانهای امدادی» پذیرفتنی نیست
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز در این باره خواستار دستور عاجل رئیسجمهور مبنی بر ایمنسازی ساختمانهای ناایمن و پرخطر شد. مهدی پیرهادی گفت: امیدوارم اخطارهای چندباره سازمان آتشنشانی مبنی بر ایمنسازی ساختمانهای ناایمن جدی گرفته شود و دستگاههای مسؤول درباره اخطارهای سازمان آتشنشانی، اقدام سریع، قاطع و قانونی خود را انجام دهند تا پس از این شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم. ساختمان این بیمارستان در رسته ساختمانهای پرخطر بوده و 5 بار اخطار دریافت کرده است؛ ۳ بار در کمیته رفع خطر منطقه طرح موضوع ناایمنی بیمارستان در دستور بوده و دستورالعمل ایمنی به مالکان ابلاغ شده است اما متأسفانه موضوع با پیگیری مناسب روبهرو نشده است. در صدر توجهات باید ساختمانهای امدادی، خدمترسان و دولتی ایمنسازی شوند و وجود ساختمان ناایمن در این مجموعهها به هیچ وجه قابل قبول نیست. در این راستا از رئیس جمهور و وزیر کشور میخواهم دستور رسیدگی عاجل صادر فرمایند».
* فاجعه در نبود قانون
حادثه آتشسوزی بیمارستان گاندی بدون تلفات جانی کنترل شد اما با توجه به اظهارات کارشناسان و مقامات اجرایی سازمان آتشنشانی، آنچه درباره ساختمانهای ناایمن همچنان موجب نگرانی است، بیتوجهی مالکان این ساختمانها نسبت به اخطارها و هشدارها و رفع خطرات است. به نظر میرسد اصلیترین عامل فرار صاحبان این ساختمانها از اجرای دستورالعملهای ایمنی، ضعف قانون و نبود ضمانت اجرایی درباره هشدارها و اخطارهاست. هم دولت و هم مجلس برای رفع این نقص در حوزه قانونگذاری باید اقداماتی انجام دهند.
ارسال به دوستان
سازمان هواشناسی نسبت به لغزندگی جادهها و احتمال سقوط بهمن هشدار داد
تشدید بارش برف و باران از امروز
با نفوذ سامانه بارشی به کشور ساکنان استانهای خوزستان، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، کردستان، کرمانشاه، جنوب آذربایجان غربی، مناطق مرکزی، شرق و شمال شرق کشور روز گذشته با بارش برف و باران مواجه بودند و طبق پیشبینی سازمان هواشناسی این بارشها همچنان ادامه دارد و مردم باید نسبت به لغزندگی جادهها و احتمال سقوط بهمن هوشیار باشند. در این باره رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا روز گذشته از ادامه بارش برف و باران در برخی نقاط کشور خبر داد و گفت شنبه (امروز) بارشها در غرب و زاگرس مرکزی تشدید شده و نیمه غربی و مناطقی از جنوب و شمال شرق کشور را نیز فرا میگیرد. صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، با بیان اینکه شنبه بارش در غرب و زاگرس مرکزی تشدید شده و نیمه غربی و مناطقی از جنوب و شمال شرق کشور را نیز فرا میگیرد، افزود: یکشنبه در دامنههای زاگرس واقع در جنوب غرب، غرب و شمال غرب کشور بارش پراکنده رخ میدهد و سپس بارشها به شرق سواحل دریای خزر و کل نوار شرقی کشور کشیده میشود. به گفته وی، برای روز دوشنبه در شمال آذربایجان شرقی، برخی مناطق اردبیل، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پیشبینی میشود و روز سهشنبه نیز بارشها در شمال غرب و غرب سواحل ادامه خواهد داشت.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران گفت: آسمان تهران شنبه ۷ بهمن ابری، در برخی ساعات همراه با بارش باران و مه رقیق و از بعدازظهر افزایش باد با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و در روز یکشنبه ابری، بارش پراکنده و بهتدریج وزش باد شدید و کاهش ابر با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی شنبه 7 بهمن و یکشنبه ۸ بهمن بندرعباس با دمای ۲۵ و ۲۶ درجه سانتیگراد گرمترین و اردبیل با دمای ۹- و ۱۰- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.
* امدادرسانی به ۵۸۷۶ نفر در برف و کولاک
رئیس سازمان امداد و نجات هلالاحمر از امدادرسانی به ۵۸۷۶ نفر و اسکان بیش از ۱۳۰۰ فرد گرفتار در برف و کولاک خبر داد. بابک محمودی در این باره گفت: در عملیات امداد و نجات در برف و کولاک از ۳ تا ۶ بهمن تا ساعت ٧ صبح دیروز ١٢ استان (آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، البرز، چهارمحال و بختیاری، زنجان، قزوین، کردستان، گلستان، گیلان، لرستان و مازندارن) از این پدیده متاثر شدهاند. وی در ادامه با بیان اینکه طی این مدت در ٦٣ محور کوهستانی عملیات امدادرسانی انجام شده است، افزود: به ۵۸۷۶ نفر امدادرسانی شده و به ۱۳۲۷ نفر اسکان اضطراری داده شده است. محمودی با اشاره به اینکه ۱۴۱ تیم عملیاتی متشکل از ۳۹۶ نفر طی این مدت زمان مشغول خدماترسانی هستند، ادامه داد: ۵۸۹ خودرو از برف توسط نیروهای عملیاتی هلالاحمر رهاسازی شدهاند. وی افزود: ۱۱۴۰ تخته پتو، ۳۶ بسته غذایی، ۶۰۱ بطری آب معدنی، ۱۴۵ قوطی کنسروجات، ۷۲۶ قرص نان و ۴۲۳ بسته بیسکویت بین متاثرین از این حوادث توزیع شد.
* از تردد غیرضرور در مسیرهای کوهستانی پرهیز کنید
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با صدور هشدار خطر ریزش بهمن در ارتفاعات شمالی پایتخت گفت: کوهنوردان از صعود به ارتفاعات شمال و شمال غرب استان خودداری کنند. حامد یزدیمهر، دیروز از صدور هشدار نارنجی با فعال شدن 2 سامانه بارشی و وزش باد شدید توسط هواشناسی خبر داد و اظهار کرد: طبق این هشدار از فردا شنبه هفتم بهمن تا پیش از ظهر روز دوشنبه نهم بهمن شاهد فعالیت این 2 سامانه خواهیم بود. وی با بیان اینکه طبق اعلام هواشناسی طی روزهای شنبه و یکشنبه، هفتم و هشتم بهمن در مناطق شمال و شمال غربی بویژه ارتفاعات استان تهران، بارش برف و کولاک و وقوع مه مورد انتظار است، گفت: توصیه مدیریت بحران به کوهنوردان این است که از صعود به ارتفاعات خودداری کنند. وی با اشاره به اینکه با فعال شدن سامانه بارشی احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانهها وجود دارد، افزود: مردم از توقف در حاشیه رودها و مسیلها بپرهیزند و با توجه به اینکه احتمال خطر ریزش سنگ و سقوط بهمن در ارتفاعات وجود دارد، از همه کسانی که قصد تردد در مسیرهای کوهستانی را دارند میخواهیم در صورت عدم ضرورت، از سفر به این مناطق خودداری کنند و در صورت ضرورت حضور در این مسیرها حتما مجهز به تجهیزات زمستانی باشند.
ارسال به دوستان
۳۵ همت تسهیلات اشتغالزایی از سوی کمیته امداد به مددجویان پرداخت شد
توانمندسازی به جای حمایت مالی
کمیته امداد علاوه بر حمایت از بیبضاعتان، مدتهاست با رویکرد توانمندسازی تلاش میکند به جای کمک به افراد تحت پوشش، زمینه اشتغال را برای آنها ایجاد کند و در این مسیر به موفقیتهایی زیادی نیز دست یافته است به طوری که قائممقام کمیته امداد از اعطای ۳۵ همت تسهیلات اشتغال از سوی کمیته امداد کشور در یک سال اخیر خبر داد و گفت: این رقم سال آینده افزایش بیشتری خواهد یافت. جعفر صباغیان در مراسم جشن خودکفایی ۱۵۵۰ خانوار مددجو در سمنان با اشاره به بررسی بودجه سال ۱۴۰۳ در مجلس، اظهار کرد: انتظار میرود مجلس انقلابی فعلی، رقم بیشتری به حوزه اشتغالزایی کمیته امداد اختصاص دهد. وی از کمیته امداد به عنوان یکی از موفقترین دستگاههای کشور در حوزه اشتغالزایی نام برد و گفت: اشتغالزایی به عنوان اصلیترین مولفه توانمندسازی در اولویت کاری کمیته امداد در سراسر کشور است. قائممقام کمیته امداد کشور به تنوع بالای خدمات و ماموریتها در این نهاد حمایتی اشاره و بیان کرد: بیش از ۱۲۰ خدمت هدفمند در کمیته امداد امام(ره) به مددجویان تحت پوشش ارائه میشود که توانمندسازی و اشتغالزایی فقط یکی از این خدمات است. پرداخت مستمری، رسیدگی به امور تحصیلی دانشآموزان و دانشجویان مستعد و نیازمند، خدمات درمانی و بهداشتی به جامعه مددجویی، کمک به ایجاد سرپناه و مسکن، توانمندسازی خانوادهها، فعالیتهای فرهنگی، کمک به بیماران خاص و صعبالعلاج و... از جمله خدمات کمیته امداد است. صباغیان از کمک به کاهش فقر به عنوان یکی از ماموریتهای مهم در کمیته امداد نام برد و افزود: رسیدگی به محرومان و افراد نیازمند و تحت پوشش، یکی از اهداف و برنامههای اولویتدار در کمیته امداد است. او با بیان اینکه تشکیل کمیته امداد به دوران قبل از پیروزی انقلاب بازمیگردد، اظهار کرد: از همان دوران مبارزههای امام در دوران تبعید و مبارزه در حکومت ستمشاهی، دغدغه کمک به نیازمندان و انقلابیونی که در زندان بودند، سبب شد کمیته امداد با فرمان امام راحل و توسط برخی یاران خاص ایشان با هدف رفع حوائج انقلابیون زندانی و نیازمندان ایجاد شود. وی با تمجید از خدمات کمیته امداد استان سمنان در حوزه اشتغالزایی، گفت: با ایجاد اشتغال و درآمد پایدار، مددجویان دیگر از بستههای حمایتی کمیته امداد بینیاز میشوند و کمکم از زیر چتر حمایتی نهاد خارج میشوند. او با بیان اینکه اگر فرآیند اشتغال و توانمندسازی به درستی طی شود، افراد کمکگیرنده میتوانند به افرادی کمکدهنده تبدیل شوند، ادامه داد: امروز در این جشن خودکفایی، نمونههای زیادی از افرادی را دیدیم که با حمایت تسهیلاتی کمیته امداد از یک فرد کمکگیرنده به فردی کمکدهنده تبدیل شده و نهتنها خود صاحب اشتغال شدهاند، بلکه برای چند نفر نیز اشتغال ایجاد کردهاند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|