|
اخبار
احداث 2 آرامستان جدید در تهران برای سال آینده
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) با تأکید بر اینکه ظرفیت قطعات جدید بهشت زهرا رو به اتمام است، از احداث 2 آرامستان جدید در تهران برای سال آینده خبر داد. جواد تاجیک در حاشیه برگزاری جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در تشریح ظرفیت بهشت زهرا(س) تهران، گفت: بهشت زهرا(س) سال ۱۳۴۹ تأسیس شده و ظرفیت آن رو به اتمام است. در طول سالهایی که بهشت زهرا(س) تأسیس شده حدود 2 میلیون نفر به خاک سپرده شدهاند و به این ترتیب بزرگترین آرامستان کشور است. به صورت میانگین روزانه ۱۸۰ متوفی در بهشت زهرا پذیرش میشود. وی در پاسخ به سوالی درباره امکان توسعه بهشت زهرا(س) در محل فعلی آن گفت: امکان توسعه بهشت زهرا وجود ندارد، چراکه پیرامون آن ساختمانهای مسکونی قرار گرفته و اگر حداقل فضاهایی هم وجود داشته باشد با توجه به شرایط ترافیکی تصمیمی برای توسعه آن در این محدوده نداریم، لذا بهتر است به فکر آرامستان جدید باشیم. تاجیک گفت: این آمادگی را داریم که 4 آرامستان بزرگ را با هدف تأمین 7 میلیون قبر برای نیاز ۵۰ سال آینده تهران احداث کنیم.
***
«ایران آینده»؛ ویژهبرنامه شبکه امید برای دانشآموزان
ویژهبرنامه «ایران آینده» با هدف ترویج روحیه خودباوری، تحکیم غرور ملی و بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با رویکرد روایت پیشرفت در حال پخش از شبکه امید است. این برنامه با حضور گروههای سرود دانشآموزی، اجراهای استیجی متنوع و شاد و برگزاری مسابقاتی جذاب با محوریت آشنایی هر چه بیشتر دانشآموزان با دستاوردهای میهن عزیزمان ایران است. استیج این برنامه در باغ کتاب تهران بنا شده و شما میتوانید با حضور در باغ کتاب از لیگ فیفا، بازی رومیزی، بازی حرکتی، بازی گروهی، پخش انیمیشن، لیزرتگ؛ استیج با حضور هنرمندان و عروسکهای شبکه کودک و امید، جشنواره سرود، استارتاپ ویکند طراحی کاراکتر، نمایشگاه علوم شناختی؛ نمایشگاه هوش مصنوعی، استعدادیابی، گپ و گفت نوجوانی و کلی مسابقه و جایزه برای کودکان و نوجوانان لذت ببرید. «ایران آینده» به تهیهکنندگی محمد دولتی، سردبیری هانیه سمندری و با اجرای حامد مدرسی و محسن محبی، به مناسبت دهه مبارک فجر تا ۲۲ بهمن هر روز ساعت ۱۸:۳۰ از شبکه امید به روی آنتن میرود.
***
واگذاری ۴۶ دستگاه آمبولانس جدید به بخش درمان تأمیناجتماعی
۴۶ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته که برای توسعه و تقویت ناوگان حملونقل بیمار و اورژانس مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی تهیه و تجهیز شده است، واگذار شد. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین رونمایی این آمبولانسها گفت: شاهد مراسم الحاق ۴۶ دستگاه آمبولانس مجهز به امکانات امدادی و درمانی به استانهای مختلف کشور هستیم که این آمبولانسها در مراکز درمانی تامین اجتماعی، در خدمت بیمهشدگان و بازنشستگان عزیز خواهد بود. سیدصولت مرتضوی افزود: برای خرید و تجهیز این تعداد آمبولانس که به امکانات و تجهیزات درمانی و امدادی مورد نیاز تجهیز شدهاند، حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. وی گفت: سازمان تامین اجتماعی بالغ بر ۱۳۰ واحد درمانی در دست ساخت و نوسازی دارد.
ارسال به دوستان
دستگیری2 نفر از عوامل گروهکهای تروریستی در سیستانوبلوچستان
سخنگوی پلیس طی اطلاعیهای از دستگیری یک نفر از اعضای گروهک تروریستی داعش و یک نفر از گروهک تروریستی انصارالفرقان خبر داد.
سردار سعید منتظرالمهدی گفت: اعضای این تیم، قصد انجام اقدامات تروریستی را داشتند که با اشراف و تعامل جوامع اطلاعاتی، شناسایی و قبل از هرگونه اقدام خرابکارانه، توسط ماموران جان بر کف انتظامی طی عملیات فنی و پیچیده دستگیر شدند.
ارسال به دوستان
بهرام عیناللهی: برنامه وزارت بهداشت این است که با ایجاد امکانات و ارائه خدمات، هزینه بیماران سرطانی را صفر کند
سلامت علیه سرطان
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در گفتوگو با «وطن امروز»: ۷۰ درصد هزینه درمان بیماران سرطانی را میپردازدیم
گروه اجتماعی: کاهش هزینه درمان بیماران سرطانی و به صفر رساندن آن مورد تاکید وزارت بهداشت است، به طوری که بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت دیروز در آیین افتتاح پروژههای بهداشتی - درمانی اهواز با بیان اینکه درمان سرطان باید رایگان باشد، گفت: برنامه ما این است که آنقدر امکانات پیشرفته مستقر شود تا خدمات را به صورت رایگان به این بیماران ارائه دهیم.
در این باره مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: بیماران سرطانی هماکنون جزو بیماران خاص محسوب میشوند و بیمه سلامت از طریق صندوق صعبالعلاج مربوط به بیماران سرطانی تا 70 درصد هزینه درمان این بیماران را پرداخت میکند. محمدمهدی ناصحی با بیان اینکه هزینه بیماران اگرچه بالاست، از طریق این صندوق تقبل میشود، اظهار داشت: وزیر بهداشت دغدغه کاهش هزینه بیماران و حتی به صفر رساندن آن را دارد. در حال حاضر افرادی که تحت پوشش بیمه هستند، بخشی از هزینههای درمانشان از طریق بیمه پایه و مابهالتفاوت آن نیز از طریق صندوق بیماریهای صعبالعلاج پرداخت میشود.
همچنین متخصص پرتودرمانی (رادیوتراپی) نیز در این باره گفت: بیمهها باید تقویت شود تا هزینه بیماران سرطانی کاهش یابد، با توجه به اینکه دولت درصدد کاهش هزینه بیماران سرطانی است، باید فکری اساسی برای این بخش شود. دکتر منوچهر احمدی در گفتوگو با «وطن امروز»، با بیان اینکه هزینه داروهای سرطانی سرسامآور است و خیلی از افراد که به این بیماری دچار میشوند، توان تهیه آنها را ندارند، افزود: همانطور که دولت سیزدهم درصدد است هزینه بیماریهای سرطانی کاهش یابد، به نظر میرسد برای تامین بخشی از هزینههای بیماران سرطانی ردیف بودجهای در نظر گرفته شود تا از این طریق بیمهها در پرداخت هزینه بیماران تقویت شوند.
وی افزود: اکنون درمانهای اولیه بیماران سرطانی چون شیمیدرمانی انجام میشود اما برخی داروها به قدری گران است که فقط افراد متمکن میتوانند به آن دست یابند. در چنین شرایطی بیمهها همانطور که گفته شد باید داروهای درمان سرطان را در سبد تامین بگنجانند؛ داروهای جدیدی که تاثیر بسیار بالایی در درمان انواع سرطان دارند ولی گران هستند. وی خاطرنشان کرد: سازمان تامیناجتماعی با آنکه شاید شرایط مطلوبی از حیث منابع مالی نداشته باشد اما همچنان کمک شایانی به بیماران خاص و سرطانی میکند. وی با اشاره به اینکه عملا ۳ گروه بیمار در کشور وجود دارند، گفت: بیماران عام، بیماران خاص (هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی) و بیماران صعبالعلاج (اماس و سرطانی) ۳ گروه بیماران تحت پوشش در کشور هستند که همه هزینههای دارویی بیماران خاص رایگان شده است.
طبق اعلام مسؤولان تامین اجتماعی به طور کلی بیش از 2000 قلم دارو در کشور تحت پوشش سازمانهای بیمهگر است که از این تعداد 136 قلم دارو توسط وزارت بهداشت مختص بیماران صعبالعلاج شناسایی شده و بنا بر لیست اعلام شده توسط این وزارتخانه، به گونهای متغیر و با توجه به نوع دارو، هزینه آن از 5 تا 15 درصد سهم بیمار و از 85 تا 95 درصد سهم سازمانهای بیمهگر است. از طرفی داروهای بیماران سرطانی بر اساس لیست 136 قلمی شناسایی شده توسط وزارت بهداشت برای این بیماران با ثابت نگه داشتن فرانشیز بیمار نسبت به سال 91 و تقبل مابهالتفاوت آن از محل مابهالتفاوت نرخ ارز مرجع با ارز مبادلهای و از محل منابع سازمانهای بیمهگر تهیه میشود.
* درمان سرطان باید رایگان باشد
وزیر بهداشت دیروز در حاشیه بازدید از برخی پروژههای بهداشتی - درمانی اهواز که در بیمارستان گلستان اهواز انجام شد، اظهار کرد: یکی از مسائلی که مردم درگیر آن هستند، سرطانها است و باید به کسی که درگیر این بیماری میشود، از نظر هزینهها و از کار افتادن وی توجه ویژه شود.
وی افزود: سرطان را بیماری خاص تلقی میکنیم و برنامه ما این است که آنقدر امکانات پیشرفته مستقر شود تا خدمات را به صورت رایگان به این بیماران ارائه دهیم. در این راستا، دستگاههای جدید و پیشرفتهای وارد بیمارستان گلستان اهواز کردیم و این کار ادامه خواهد داشت.
وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر ۳ دستگاه بسیار پیشرفته برای این بیمارستان در نظر گرفته شده است؛ یکی از این دستگاهها، دستگاه سیتی سیمولاتور است که میتواند غده سرطانی را بسیار دقیق مشخص کند و نقشه آن را به دستگاه شتابدهنده بدهد و با انرژی آن، سلولهای سرطانی را از بین ببرد. دستگاه پتاسکن نیز داده شده است و تنها به فضای فیزیکی نیاز دارد که باید ساخته شود تا از دستگاه استفاده شود. زیرساختهای لازم آن نیز باید فراهم شود.
عیناللهی اظهار کرد: ۳ دستگاه پیشرفته درمان سرطان به استان خوزستان داده شده است. دستگاههای پیشرفته دیگر نیز بتدریج در نظر گرفته میشود. از ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز میخواهیم هیچ بیمار سرطانی از استان خوزستان خارج نشود و در خود استان درمان شود، زیرا این بیماران برای درمان باید چند بار مراجعه و هزینه رفت و آمد پرداخت کنند.
وی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز یکی از دانشگاههای قدیمی است و اکنون 8 متخصص استاد و متخصص درمان رادیوانکولوژی دارد و رزیدنت نیز دارند. این دانشگاه در سطح عالی تخصص قرار داشته، بنابراین با تامین دستگاهها و با وجود این استادان، نیاز مردم برطرف میشود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه درمان باید رایگان باشد، گفت: با وجود اینکه برنامه این است که پروژه جدیدی شروع نکنیم و برنامه ما این نیست که بیمارستان جدیدی را ایجاد کنیم بلکه پروژههای نیمهتمام را تکمیل کنیم اما با توجه به سفر رئیسجمهور به خوزستان و بازدید از بیمارستان گلستان اهواز و قدیمی بودن این بیمارستان و با توجه به حجم زیاد بیمار، چند ماه قبل پروژه بیمارستان جایگزین گلستان کلنگزنی شد و قرارگاه خاتمالانبیا به عنوان پیمانکار در حال اجرای پروژه است. امیدواریم این پروژه به سرعت پیش برود و با الحاق آن به بیمارستان گلستان، بخشی از نیازها را رفع کنیم.
وی افزود: البته پروژه بیمارستان هزار تختخوابی را به عنوان مگاهاسپیتال یا کلانبیمارستان داریم و به دنبال این هستیم که در استانهای بزرگ، کلانبیمارستانها را ایجاد کنیم. امیدواریم با افزوده شدن حدود هزار و ۵۰۰ تا هزار و ۶۰۰ تخت به اهواز بخشی از مشکلات مردم حل شود.
ارسال به دوستان
افزایش 37 میلیمتری بارشها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه
دریاچه ارومیه زنده است
افزایش 37 میلیمتری بارشها در ماههای اخیر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه نسبت به مدت مشابه سال قبل و فعال شدن مجدد چشمههای زیر پل میانگذر دریاچه، ضمن اینکه نشان داد پتانسیل آبی برای احیای دوباره این پهنه آبی راهبردی کشور - که همه منتظر مرگ آن بودند - وجود دارد، ادعاها و اظهار نظرهای قطعی بسیاری از کارشناسان محیط زیست مبنی بر عدم احیای مجدد دریاچه ارومیه را رد کرد. در همین ارتباط رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی اظهارنظر قطعی درباره مرگ یا احیای یک اکوسیستم را اظهار نظر باطلی خواند و گفت: بارشهای اخیر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه موجب بهتر شدن وضعیت این دریاچه شد اما در کنار آن حتما باید اقداماتی برای احیای آن انجام شود که مهمترین آن تغییر الگوی کشت است. سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس ضمن اشاره به اینکه رفتارهای طبیعت به صورت قطعی قابل پیشبینی نیست، عنوان کرد: زمانی که صحبت از حال و هوای دریاچه ارومیه میشود، به عنوان یک اکولوژیست بارها گفتهام و میگویم اظهارنظر قطعی درباره مرگ یا احیای یک اکوسیستم، اظهار نظر باطلی است، زیرا ساختارهای طبیعی و رفتار طبیعت قابلیت پیشبینی صددرصدی ندارد، بنابراین به همه دوستانی که به نحوی راجع به حوزه محیط زیست صحبت میکنند، توصیه میکنم نسبت به اظهارنظرهای قطعی و بدون شناخت دقیق و پیشبینیهای درست، بیشتر تامل کنند. وی با اشاره به وظیفه کارشناسان محیط زیست در قبال آگاهیای که میخواهند از این طریق به جامعه برای مطالبه بدهند، اضافه کرد: باید دقت لازم را در آگاهی دادن به مردم و همراه کردن آنها داشته باشیم. آگاهی اگر میخواهد مردم را همراه کند، باید اصولی و درست باشد. امیدوار یا ناامید کردن مردم از یک پدیده زیستی هم مرحله بعد از آگاهی دادن است که البته اساتید حوزه محیط زیست هم بر آن تأکید دارند. رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در ادامه درباره امکان احیای مجدد دریاچه ارومیه هم عنوان کرد: بارشهایی که اخیرا در حوضه آبریز دریاچه ارومیه اتفاق افتاده، جای خوشحالی دارد و امیدواریم با ادامه این بارشها حال دریاچه ارومیه بهتر شود. البته در کنار آن حتما باید اقداماتی برای احیای دریاچه انجام شود؛ مهمترین آن هم بستن چاههای آب کشاورزی و تغییر الگوی کشت است که هم زمانبر و هم هزینهبر است و بهتر بود در طول این سالها که بحث دریاچه ارومیه مطرح بوده است، انواع و اقسام کارهایی که انجام شده، با تمرکز بر این موضوع بود. وی در پایان پروژه انتقال آب را که برای تغذیه دریاچه ارومیه در حال انجام است، جزو اقدامات خوب و درخور برای حفظ و احیای این دریاچه مهم کشور خواند که باید انجام شود و افزود: امیدوارم یکپارچگی در تصمیمات برای احیای دریاچه ارومیه بیش از پیش شکل بگیرد. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|