|
رشد 16.3 درصدی تولید فولاد ایران در زمستان 1402
جدیدترین آمار انجمن جهانی فولاد رشد 16.3 درصدی تولید فولاد ایران در زمستان سال گذشته را نشان میدهد. آمارهای انجمن جهانی فولاد نشان میدهد تولید فولاد ایران در ماه مارس (اسفند) 2 درصد رشد داشته و به 2.8 میلیون تن رسیده است. ایران در 3 ماه نخست سال جاری میلادی هم 7.6 میلیون تن فولاد تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 16.3 درصد بیشتر است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
شروع عملیات احداث 10 هزار واحد مسکونی و افتتاح 8 هزار و 404 واحد نهضت ملی مسکن با حضور بذرپاش در آذربایجان شرقی
۸ هزار کلید
گروه اقتصادی: بر اساس آخرین آمار ارائهشده از سوی وزارت راه و شهرسازی، تعداد واحدهای در حال ساخت نهضت ملی مسکن از 2 میلیون و 500 هزار واحد عبور کرده است به طوری که رشد بخش مسکن از منفی 3.8 در سال 99 به مثبت 4.8 در سال 1402 رسیده است.
وزیر راه و شهرسازی سال گذشته وعده داده بود سال 1403 هر هفته یک افتتاح مسکن در سراسر کشور خواهیم داشت؛ موضوعی که حالا در حال محقق شدن است. به گزارش «وطن امروز»، وزیر راه و شهرسازی دیروز با هدف افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژههای مرتبط با بخش مسکن و شهرسازی و بازآفرینی شهری و بازدید از پروژههای حوزه راه وارد فرودگاه تبریز شد.
در این سفر ۸۴۰۴ واحد نهضت ملی مسکن استان آذربایجان شرقی افتتاح و عملیات احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی آغاز شد. همچنین آغاز عملیات آمادهسازی نخستین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی با مساحت ۱۵۲ هکتار در شهرستان آذرشهر، فرآیند آمادهسازی نخستین دهکده شهری استان نیز با ظرفیت هزار و ۴۰۰ قطعه در شهرستان سراب، افتتاح یک باب مدرسه هوشمند به مساحت هزار و ۸۶۵ متر مربع و کلنگزنی ۴ باب مدرسه ۱۲ کلاسه به مساحت ۱۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع در شهر جدید سهند و آغاز عملیات ساخت مسجد علامه محمدتقی جعفری به مساحت ۲ هزار و ۵۲۴ متر مربع در شهر سهند انجام شد.
* استفاده از ظرفیت مولدسازی برای تسریع در تکمیل آزادراههای آذربایجان شرقی
وزیر راه و شهرسازی در بازدید از قطعه ۶ آزادراه تبریز - ارومیه، از تخصیص اعتبار برای تکمیل آزادراههای آذربایجانشرقی خبر داد و گفت: از ظرفیتهای مولدسازی برای تسریع در انجام پروژهها استفاده میشود.
مهرداد بذرپاش درباره پروژههای در دست ساخت استان نیز گفت: بازدید از پروژههای مهم آزادراهی سطح استان انجام شد. در مجموع بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در سطح استان در دست ساخت و تکمیل است. همچنین این استان، استانی پهناور و مهم است و جمعیت قابل توجه و دسترسیهای ترانزیتی فراوانی دارد. وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه آزادراه تبریز - ارومیه یکی از مهمترین محورهای استان است، یادآور شد: این آزادراه سالهای سال در قطعات مختلف در حال کار بوده و گاهی تغییر سرمایهگذار را شاهد بودیم.
* ۱۲ کیلومتر از آزادراه تبریز - ارومیه عملیاتی شد
وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ۱۲ کیلومتر از قطعه ۶ این آزادراه عملیاتی شده است، گفت: ۱۶ کیلومتر باقیمانده برنامهریزی شده تا با تزریق مالی از روشهای مختلف شامل توزیع قیر، ردیف بودجه و ماده ۵۶ مصوب و کمکهای بانکی در ۲ ماه آینده اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه تاکید دولت بهرهمندی از ظرفیتهای مولدسازی است، افزود: استفاده از ظرفیت مولدسازی برای این پروژه جمعبندی و مقرر شده است سازمان ملی مسکن به عنوان مشارکت و با عنوان آورده دولتی به این پروژه کمک کند.
* پروژه مراغه - هشترود با تزریق مالی تکمیل میشود
بذرپاش در ادامه با بیان اینکه امسال را سال اتمام بسیاری از پروژههای نیمهتمام قرار دادهایم، افزود: پروژه مراغه - هشترود نیز که یک قطعه ۲۹ کیلومتری است در مراحل پایانی بوده و نیاز به تزریق مالی دارد که در چند ماه آینده تامین مالی خوبی خواهد شد.
* تکمیل محور رفت تبریز - صوفیان در ۳ ماه آینده
وی همچنین گفت: محور تبریز - صوفیان نیز از جمله محورهای ترانزیتی و مرز بازرگان به عنوان یکی از مرزهای پرتردد ما با ترکیه است که سهم بالایی در ترانزیت دارد. بنابراین نیازمند کار سریعتر با تزریق مالی است که در این راستا در ۲ یا ۳ ماه آینده محور رفت آن تکمیل و محور برگشت نیز تا هفته دولت آماده میشود. بذرپاش با بیان اینکه در دولت سیزدهم، عزم جدی برای رفع گرههای اصلی محورهای ارتباطی وجود دارد، حضور خود و دیگر مسؤولان را به منظور رفع گرههای استان عنوان کرد.
***
اراضی الحاق شده به محدوده شهری در دولت سیزدهم با گذشته قابل قیاس نیست
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه دولت از وعده خود عقب نیست، گفت: میزان اراضیای که در دولت سیزدهم به محدوده شهری در سراسر کشور متصل کردیم با گذشته قابل قیاس نیست. حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی در جمع مردم جنوب غرب تهران در امامزاده حسن(ع) گفت: در ابتدای دولت گفتیم هر سال باید یک میلیون شغل ایجاد میشد که اگر میشد امروز با مشکل روبهرو نبودیم. وی ادامه داد: امروز از وعده خود عقب نیستیم، در بسیاری از استانها نرخ بیکاری در کشور کاهشی است. رئیسجمهور با تاکید بر اینکه مساله مسکن هم مهم است، بیان کرد: اگر در سالهای قبل سالی یک میلیون مسکن ساخته میشد، امروز در تهران و استانها مشکل مسکن نداشتیم. رئیسی تاکید کرد: طبق قانون و نیاز کشور اگر یک میلیون مسکن در سال ایجاد شود، با مشارکت مردم، نیازها در این زمینه برطرف میشود. رئیسجمهور تصریح کرد: میزان زمینهایی که در دولت سیزدهم به محدوده شهری در سراسر کشور متصل کردیم با گذشته قابل قیاس نیست. وی گفت: ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن در حال ساخت است و شبانهروز وزارتخانهها و دستگاهها در این زمینه مشغول فعالیت هستند. رئیسجمهور تصریح کرد: هم قانون میگوید و هم نیاز کشور است که یک میلیون مسکن ساخته شود، اگر این اتفاق رخ دهد نیاز مردم برطرف خواهد شد. رئیسی خاطرنشان کرد: آنچه در وصایای شهدا آمده، اجرای عدالت است، یعنی آن ظرفیتی که در کشور وجود دارد، بر اساس عدالت توزیع شود. رئیسجمهور تصریح کرد: امروز طبق برنامهریزیها مشکلات آبی و برقی کشور در حال برطرف شدن است.
* تسریع در نوسازی بافتهای فرسوده
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بازدید رئیسجمهور از مناطق حاشیهنشین تهران گفت: یکی از راهکارهای تسریع در نوسازی بافتهای فرسوده بسته پیشنهادی ۱۹ بندی است که به شهردارهای کشور ابلاغ شده و درباره تسریع صدور پروانه برای بافتهای فرسوده است.
* رشد ۲۵ درصدی صدور پروانه ساختمانی در سال گذشته
وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۲۵ درصدی در صدور پروانهها بودیم، گفت: امسال نیز حتما این رشد بیشتر خواهد بود و به همه شهرداران اختیار دادیم تا پیشنهادات خود برای این بسته را اعلام کنند. بذرپاش با بیان اینکه یکی از مشکلات حاشیهنشینی در رفع موانع مثل حریم راهآهن است، افزود: حریم ۱۷ متری راهآهن، حریم ایمنی است اما حریم ۳۰ متری نیز داریم که بسیاری از شهرها را دچار مشکل کرده است. وی اعلام کرد: بسیاری از خانهها در این حریم قرار گرفته و مشمول بافت فرسوده شدهاند که دستور بازسازی این خانهها نیز داده شده است. بذرپاش با بیان اینکه راهکار دیگر تسهیلات بانکی ارزان است، اظهار کرد: با تسهیلات ۵ درصدی که برای خانههای روستایی داده شده، شاهد رشد بازسازیها بودیم و الان به ۵۰۰ هزار واحد رسیده است. وی با بیان اینکه تلاش میکنیم وامهای ارزانقیمت البته اندکی بالاتر از ۵ درصد ارائه دهیم، خاطرنشان کرد: سکونتگاههای غیرمجاز اگر در سامانه بازآفرینی ثبتنام کنند، هویت آنها مشخص میشود و دولت نسبت به صدور پروانه اقدام میکند.
ارسال به دوستان
برگزاری همزمان نمایشگاه توانمندیهای صادراتی کشورمان و اجلاس همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا
نمایش توانمندیهای تولیدی ایران
ایران میزبان ۲۰۰۰ فعال و مسؤول اقتصادی از سراسر جهان خواهد بود
گروه اقتصادی: از امروز ۲ رویداد بزرگ نمایشگاهی برای تولیدکنندگان ایرانی آغاز خواهد شد؛ دومین اجلاس همکاریهای اقتصادی کشورمان و نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران که هر یک میتواند بستر مناسبی برای معرفی تولیدات ایران باشد. در این ۲ رویداد ۲ هزار فعال اقتصادی از سراسر جهان شرکت خواهند کرد.
مدیرکل دفتر آماد و پشتیبانی تجاری سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه رویداد ایراناکسپو نقطه عطف تجارت خارجی است، گفت: این رویداد از فردا (امروز) به مدت ۵ روز برگزار میشود.
سیدعلی امامی، مدیرکل دفتر آماد و پشتیبانی تجاری سازمان توسعه تجارت ایران روز گذشته در گفتوگو با مهر، با بیان اینکه دومین دوره ایران اکسپو ۲۰۲۴ در دولت سیزدهم، ۸اردیبهشت(امروز) برگزار خواهد شد، گفت: ایران اکسپو نقطه عطف تجارت خارجی محسوب میشود، چرا که در این رویداد پتانسیلهای صادراتی ایران مشخص و بسترهای اصلی تجارت خارجی ایران برای سایر کشورها به نمایش گذاشته میشود.
وی تصریح کرد: تعدادی از میهمانان دعوتشده در اکسپو با هدف بازدید از زیرساختهای تجاری ایران در این رویداد شرکت کردهاند و گروههای تجاری علاوه بر آسیبشناسی زیرساختهای تجاری کشور، پتانسیلها و توانمندیهای ما را شناسایی میکنند.
این مقام مسؤول با تاکید بر اینکه بسیاری از کشورها با ظرفیتهای تجاری ایران آشنا نیستند، افزود: نمایشگاه ایران اکسپو میتواند تواناییهایی تولیدی و صادراتی کشور را در یک رویداد ۵ روزه به تجار خارجی ارائه بدهد و مبنایی برای افزایش صادرات و تعاملات تجارت خارجی شود.
مدیر کل دفتر آماد و پشتیبانی تجاری سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه ایران اکسپو باید به عنوان یک حرکت ملی تلقی شود، گفت: دبیرخانه دائمی ایران اکسپو در سازمان توسعه تجارت ایران، در طول سال پیگیر موافقتنامهها، قراردادها و نتایج مذاکرات با سایر کشورها که در نمایشگاه اکسپو حاصل شده، است و به نظر میرسد با برنامهریزیهای انجامشده در سال جاری تعداد میهمانان دعوت شده در این رویداد افزایش قابل توجهی کرده است.
به گفته وی، اکسپو ۲۰۲۴ هدفمندتر از سال گذشته برگزار خواهد شد و گروههای مطالعاتی اشکالات را در زمان برگزاری بررسی میکنند تا در سالهای آینده ایران اکسپو قویتری داشته باشیم.
امامی با تاکید بر اینکه ایران اکسپو ۱۴۰۳ یکی از مهمترین اتفاقات تجاری در دولت سیزدهم است، گفت: ایران اکسپو پرچم برافراشته شده تجارت خارجی است که میتواند در تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم عمل کند. اگر صنعت پتروشیمی و محصولات پایه نفتی را از حوزه صادرات و تجارت خارجی کشور جدا کنیم ۵۰ درصد صادرات کشور کاربرمحور است و هر چه دولت تلاش کند تا صادرات کشور در این حوزهها افزایش یابد در واقع به طور عملی مشارکت مردم را در تولید و تجارت افزایش داده است.
وی بیان کرد: ایران اکسپو زمینههای رونق اشتغال، تولید با مشارکت مردم را فراهم میکند. اکسپو این قابلیت را دارد که صادرات را افزایش بدهد، البته به ثمر رسیدن اینچنین رویدادی نیاز به زمان و صبوری دارد.
امامی ابراز امیدواری کرد هر استان بر اساس استعداد و توانمندی خود چنین رویدادی را در منطقه خود برگزار کرده تا ظرفیتهای صادراتی استان خود را در معرض نمایش بگذارد.
* آفریقا، بازاری برای کالاهای ایرانی
سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت از صادرات کالاهای ایرانی به ۳۹ کشور آفریقایی و واردات از ۲۲ کشور این قاره در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: سال گذشته صادرات به شرق، غرب، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه پیدا کرد.
سیدروحالله لطیفی همزمان با دومین اجلاس بینالمللی ایران و آفریقا اظهار داشت: قاره آفریقا با دارا بودن ۱,۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است.
وی افزود: ایران میتواند به واسطه نیاز این قاره به سوخت و انرژی، فناوری و مکانیزاسیون در تولید محصولات کشاورزی، سرمایهگذاری و طراحی و ساخت امور زیر بنایی از جمله معدن، سد، راهسازی و پروژههای عمرانی، اورهال کردن پالایشگاهها، استخراج گاز، بازار مصرف مناسب مواد غذایی و محصولات صنعتی، تجاری و مصرفی و نیاز ما به کشت فراسرزمینی همراه با توانمندی کشورمان در صادرات خدمات فنی و مهندسی در این قاره فرصتها ضمن حفظ شئونات انسانی و حفظ منافع توأمان کشورمان و کشورهای آفریقایی حضور یابد.
سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت ادامه داد: سال ۱۴۰۲ پراکنش صادراتی کشور به این قاره از نکات قابل توجه بود و صادرات در شرق، غرب، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه یافت و ۳۹ کشور از این قاره، مقصد صادرات کالاهای ایرانی به صورت مستقیم بودند.
لطیفی گفت: با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سالهای گذشته، شاهد افزایش صادرات به کشورهای الجزایر، مصر، لیبی، تونس، جیبوتی و مراکش در سال ۱۴۰۲ با وجود بحران حملونقل در دریای سرخ بودیم.
وی درباره 7 مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ غنا با خرید 173.5 میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با 92.8 میلیون دلار، کنیا با 48.7 میلیون دلار، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار، موزامبیک با 47.1 میلیون دلار و سومالی با ۳۳,۳ میلیون دلار 7 مقصد نخست صادرات کالاهای ایرانی به صورت مستقیم به این قاره بودند. سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت بیان داشت: ۵۱ درصد صادرات ایران به این قاره مشتقات نفتی، شامل کود اوره، قیر، گاز مایع و انواع روغنهای صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات کشورمان را محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است. مواد غذایی، مصالح ساختمانی، انواع فرش و کفپوش، شویندهها و لوازم بهداشتی، لوازم خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی، قطعات خودرو، لاستیک، مواد معدنی، لوازم الکتریکی، لوستر، مبلمان و اسباببازی از دیگر کالاهای صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند.لطیفی درباره واردات از قاره آفریقا توضیح داد: سال گذشته ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران بودند که آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار، زامبیا با 12.5 میلیون دلار، غنا با ۱۲ میلیون دلار، سیشل با 11.7 میلیون دلار، کنیا با ۹,۵ میلیون دلار، تانزانیا با 6.1 میلیون دلار و اوگاندا با 4.1 میلیون دلار، 7 کشور نخست فروش کالا در بین کشورهای قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند. وی گفت: ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی مانند چای، ذرت، قهوه، توتون، حبوبات، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بود و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز، سنگ و خاک روی، کنسانتره گروم، و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتا روغن صنعتی و گریس، انواع تسمه، ماشینآلات، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بود.سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت درباره موانع توسعه روابط اقتصادی با قاره آفریقا تاکید کرد: عدم شناخت ظرفیتها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حملونقل ارزان، مستمر و فراگیر و موانع جابهجایی مستقیم ارز و پول، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقاست که رفع این موانع با اراده دولتها و پیگیری بخش خصوصی تا حدودی به تجارت ایران با این قاره شتاب خواهد داد.
ارسال به دوستان
اخبار
خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راهاندازی میشود
معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در «دومین اجلاس بینالمللی ایران و آفریقا» ضمن اشاره به در دستور کار قرار گرفتن ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا، از افزایش تعداد رایزنان بازرگانی به ۱۴ نفر در قاره آفریقا خبر داد. مهدی ضیغمی در دومین اجلاس بینالمللی ایران و آفریقا گفت: یکی از افتخارات بزرگ نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت سیزدهم این است که تحت منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری سیاست توجه به آفریقا را در کانون توجه سیاستهای خارجی کشور بویژه در حوزه تجاری قرار داده است. وی با خطاب قرار دادن رئیسجمهور افزود: موفقیتهای نخستین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بینالمللی شد. آن موفقیت انگیزهای شد تا شما دستور بفرمایید اجلاس ایران و قاره آفریقا ادامه یابد. مفتخر هستم اعلام کنم ابتکار شما منجر به بزرگترین رویداد همکاریهای اقتصادی ایران و قاره آفریقا شده است. به گفته معاون وزیر، در این اجلاس، جمهوری اسلامی ایران میزبان بیش از 30 کشور آفریقایی است و وزارت صمت به عنوان سیاستگذار و سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان متولی برگزاری این اجلاس، در تعامل نزدیک با وزارت امور خارجه کشور، سفرای محترم کشورهای آفریقایی در ایران و نمایندگان ایران در قاره آفریقا، برنامهریزی گستردهای را برای برگزاری هدفمند این اجلاس انجام دادهاند. همانگونه که مستحضرید این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران در حال اجراست.
ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندیهای صادراتی ایران در دستور کار این اجلاس است، افزود: دستگاههای تخصصی، اتاقهای بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشستهای تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب 12 کمیته تخصصی نسبت به همکاریهای مشترک تبادل نظر کنیم. وی با تاکید بر لزوم افزیش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگرند و به راحتی میتوان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه، تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از 3 نفر به 14 نفر افزایش دهد. رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی گفت: شناخت از ظرفیتها و پتانسیلهای طرفین محدود است و امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو 2024 و نشستهای فراوانی که برنامهریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی از جمله ضرورت راهاندازی خط منظم هوایی بویژه به غرب و جنوب آفریقا (توافقنامهای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده است) و ضرورت راهاندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است. وی ادامه داد: به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راهاندازی کردیم و با دستور رئیسجمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: موضوع بعدی زیرساختها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این ۳ موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند. ضیغمی در پایان پیشنهاد داد با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز سازوکاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد و امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد.
***
آمادهسازی نیروگاههای کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
وزیر نیرو با بیان اینکه برنامه تعمیرات اغلب نیروگاههای کشور به پایان رسیده است، گفت: تا نیمه اردیبهشت با اتمام فعالیتهای پیشبینیشده در این بخش، تمام نیروگاههای کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق تابستان خواهند رفت. علیاکبر محرابیان در بازدید از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: با توجه به شروع فصل گرم سال در حال آمادهسازی نیروگاههای کشور برای تولید برق پایدار و مطمئن در سراسر کشور هستیم. وی با اشاره به اینکه از سال گذشته 180 پروژه در بخشهای توسعه نیروگاهها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: در همین راستا از جمله مهمترین اقدامات صنعت برق، آمادهسازی تمام نیروگاههای کشور برای تولید حداکثری در روزهای اوج مصرف تابستان است. وزیر نیرو با تاکید بر اینکه شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران نقش بسیار مهم و برجستهای را برای تعمیرات، آمادهسازی و ارتقای توان تولیدی نیروگاههای کشور برعهده دارد، گفت: همکاران این مجموعه در چند ماه اخیر و حتی در ایام تعطیلات نوروز به صورت بیوقفه در تلاش بودند با آمادهسازی نیروگاههای کشور مردم دغدغهای برای تامین برق تابستان امسال نداشته باشند. محرابیان اضافه کرد: از جمله پروژههای مهم در حال اجرای این شرکت بازسازی کامل واحد یک 225 مگاواتی نیروگاه برقابی رودبار لرستان است. این واحد سال گذشته دچار مشکلات اساسی شد و نیاز به تعمیرات اساسی داشت. با توجه به اینکه تجربه انجام این پروژه در کشور وجود نداشت، برخی معتقد بودند اجرای این طرح با توان داخل کشور امکانپذیر نیست و باید برای بازسازی آن از پیمانکاران و مشاوران خارجی استفاده کنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|