|
اسلامی: ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما ورود هیچ یک از بازرسان آژانس به ایران را ممنوع نکردیم و هماکنون هم بیش از 130 نفر از بازرسان آژانس مجاز هستند برای بازرسی در ایران حضور داشته باشند و بر همین اساس هم بازرسیهای آژانس در چارچوب پادمان از سایتهای ایران در جریان است.
ارسال به دوستان
اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی ادامه دارد
ستون سرکوب
تعداد افراد دستگیرشده توسط پلیس آمریکا در جریان اعتراضات دانشجویی در حمایت از فلسطین، به بیش از 1200 نفر رسید!
گروه بینالملل: پلیس آمریکا با حمله به ساختمان اداری دانشگاه کلمبیا 100 دانشجوی معترض به سیاستهای واشنگتن و جنایتهای اسرائیل در نوار غزه را بازداشت کرد؛ تهاجمی که بسیاری را در جهان تکان داد.
«خاطره جنگ ویتنام تکرار شد»؛ این تیتر خبرگزاری یورونیوز اروپا بود. بامداد دیروز پلیس آمریکا در حمله به ساختمان همیلتون دانشگاه کلمبیا بیش از 100 دانشجوی این دانشگاه را بازداشت کرد. نیویورکتایمز در گزارشی خبری اعلام کرد پلیس فدرال آمریکا به درخواست رئیس مصری-آمریکایی دانشگاه کلمبیا به این ساختمان حمله و طرفداران فلسطین را بازداشت کرده است. در تصاویری که از این بازداشت دسته جمعی منتشر شده است، پلیس به صورت اتوبوسی دانشجویان را بازداشت و با چهرهنگاری، آنها را به زندان منتقل میکند. تعداد افراد دستگیر شده توسط پلیس آمریکا در جریان اعتراضات دانشجویی در حمایت از فلسطین، حالا به بیش از 1200 نفر رسیده است! اغلب دانشجویان در جریان اعتراضات و تحصنها در 23 دانشگاه ایالات متحده بازداشت شدهاند. بازداشت بیسابقه دانشجویان توسط پلیس آمریکا که همراه با خشونت بود، با اعتراض بسیاری از دانشجویان و اساتید حاضر در دانشگاه روبهرو شد. ساختمان همیلتون، همان ساختمانی است که دانشجویان دانشگاه کلمبیا سال ۱۹۶۸ در اعتراض به جنگ ویتنام در آن تحصن کرده بودند.
یکی از کارهایی که دانشجویان معترض آمریکایی در دانشگاه کلمبیا انجام دادند، تغییر نام ساختمان اداری این دانشگاه به اسم دختر 6 ساله فلسطینی «هند» بود. این دختر کوچک فلسطینی چند ماه قبل توسط اسرائیلیها در غزه شهید شد. او که به همراه عمو و دخترعموهایش قصد فرار از مرکز غزه را داشتند، توسط تانکهای اسرائیلی محاصره و شهید شدند. این اتفاق باعث برانگیخته شدن احساسات بسیاری از مردم جهان شد، بویژه آنکه فایل صوتی تماس لحظه آخر او با هلال احمر فلسطین منتشر شد که او از هلال احمر فلسطین درخواست کمک کرده بود.
پس از آنکه رئیس دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک اعلام کرد دیگر راهی برای تضمین امنیت و برقراری نظم در پردیس این دانشگاه وجود ندارد، صدها تن از ماموران پلیس نیویورک برای کمک فراخوانده شدند و دانشجویان را سرکوب کردند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، ساختمان همیلتون واقع در دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویان حامی فلسطین اشغال شده بود و دانشجویان در آنجا تحصن کرده بودند که ماموران پلیس ضمن بیرون کردن دانشجویان معترض و تخلیه ساختمان، آنها را دستگیر کردند. درگیری پلیس و دانشجویان معترض ساعت ۲۱ سهشنبه به وقت محلی در حالی رخ داد که ماموران با کلاه و لباس کامل ضد شورش وارد ساختمان شدند. بر اساس ویدئوهای منتشر شده، دهها نفر از ماموران از پنجره ورودی ساختمان محل تجمع و دیگر ماموران از روی خودروهای پارک شده در کنار ساختمان وارد شدند. بر اساس گزارشها حدود ۱۰۰ معترض دانشجو دستگیر شده و با اتوبوس از محوطه پردیس دانشگاه کلمبیا خارج شدند.
این درگیری ۱۲ ساعت پس از آن رخ داد که معترضان حامی فلسطین کمی پس از نیمهشب سهشنبه در ساختمان همیلتون تحصن کردند. اقدام پلیس در پنجاه و ششمین سالگرد یورش پلیس نیویورک به همین ساختمان در دوران اعتراضات علیه نژادپرستی و جنگ ویتنام انجام شد. مدیریت دانشگاه کلمبیا هم پس از مداخله پلیس و ورود آن به پردیس این دانشگاه، در بیانیهای اعلام کرد تصمیم پلیس نیویورک «آخرین مرحله و آخرین گزینه» بوده است. اداره پلیس نیویورک پیشتر اعلام کرده بود افسرانش بدون درخواست مقامها و مسؤولان دانشگاه یا وقوع یک رویداد کاملا اضطراری وارد محوطه دانشگاه نمیشوند.
«نعمت شفیق» رئیس دانشگاه کلمبیا در نامهای به مقامات ارشد پلیس نیویورک نوشت: دانشگاه با نهایت تاسف درخواست میکند پلیس معترضان را از ساختمان اشغالشده و چادری که در نزدیکی ساختمان همیلتون برپا شده، خارج کند. پیش از رسیدن نیروهای پلیس به دانشگاه کلمبیا، کاخ سفید بنبست در آنجا و دانشگاه پلیتکنیک ایالتی کالیفرنیا، جایی که معترضان 2 ساختمان را به کنترل خود درآوردند، محکوم کرد.
جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا گفت جو بایدن، رئیسجمهور معتقد است «اشغال یک ساختمان دانشگاهی توسط دانشجویان رویکرد کاملا اشتباهی است و نمونهای از اعتراض مسالمتآمیز محسوب نمیشود». همچنین همزمان با ادامه درگیریها در پردیسهای دانشگاهی در اعتراض به تداوم جنگ غزه، شامگاه سهشنبه نیروهای پلیس دهها نفر از معترضان حامی فلسطین را در «کالجسیتی نیویورک» در منطقه «هارلم» دستگیر کردند.
سهشنبه عصر، معترضان تلاش کردند وارد ساختمان اداری کالجسیتی شوند که پلیس با معترضان درگیر شد و آنها به سمت ساختمان اداری «هاوارد ای ویل» رفتند. بسیاری از معترضان در نهایت به چادرهای خود در پردیس دانشگاهی بازگشتند. این در حالی است که مقامهای دانشگاه کالیفرنیای لسآنجلس برای نخستین بار اعتراضات حامی فلسطین را غیرقانونی اعلام کرده و به معترضان هشدار دادند اگر محوطه پردیس دانشگاهی را ترک نکنند، با پیامدهای این اقدامات روبهرو خواهند شد. در پی اعلام این خبر، درگیریهایی میان حامیان فلسطین و معترضان طرف مقابل درگرفت.
«دانشگاه براون» در رودآیلند هم سهشنبه اعلام کرد با گروهی از دانشجویان مخالف جنگ غزه به توافق رسیده که دانشجویان معترض در ازای این قول که دانشگاه در روابط خود با شرکتهای مرتبط با رژیم صهیونیستی بازنگری کند، اردوگاه خود را از محوطه دانشگاه جمع کنند. این نخستین توافق از نوع خود بین یک دانشگاه معتبر آمریکایی و جنبش دانشجویی حامی فلسطین در نظر گرفته میشود.
در همین حال یک سخنگوی دانشگاه کلمبیا روز سهشنبه در واکنش به اشغال ساختمان همیلتون توسط دانشجویان در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: دانشجویانی که به اشغال ساختمان بپردازند با اخراج مواجه خواهند شد. وی همچنین اعلام کرد دانشجویانی که تا بدین لحظه به صورت مسالمتآمیز دانشگاه را ترک نکردهاند، تعلیق میشوند و دانشجویان ارشد از فارغالتحصیلی بازخواهند ماند. این در حالی است که ایلهان عمر، نماینده مسلمان کنگره در پاسخ به پست یک سناتور آمریکایی در فضای مجازی که دانشجویان مخالف نسلکشی اسرائیل را تروریست خوانده است، چنین گفت: یک سناتور، آمریکاییهایی را که علیه یک رژیم خارجی که متهم به انجام نسلکشی است و با دلارهای مالیاتی ما تامین میشود، اعتراض میکنند، تروریست میخواند و آنها را مورد اتهام قرار میدهد تا مورد حمله قرار گیرند. این بسیار خطرناک است و به نوعی هیچکس آن را محکوم نکرده است.
فاکسنیوز هم در خبری درباره حمله پلیس به دانشگاه کلمبیا اعلام کرد پلیس از یک اسلحه جدید برای مقابله با دانشجویان استفاده کرده است. در یکی از فیلمها نشان داده میشود که پلیس از طبقه دوم با پلهای شبیه پلههای آتشنشانی وارد ساختمان میشود و دانشجویان را بازداشت میکند. پلیس در این هجوم از «distraction devices» استفاده کرده است که نوعی گاز اشکآور با دود زیاد محسوب میشود. در این میان رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا در صحن سنا درباره حمله پلیس به دانشگاه کلمبیا گفت: «پردیسها نمیتوانند محل یادگیری و بحث و گفتوگو باشند زمانی که اعتراضات به سمت جنایت منحرف میشود و کسانی که مرتکب چنین اعمالی میشوند، هیچ کاری برای متقاعد کردن دیگران انجام نمیدهند».
چاک شومر پس از آن این اظهارات را مطرح کرد که معترضان، ساختمان همیلتون دانشگاه کلمبیا را اشغال کرده و مسؤولان دانشگاه نیز آنها را تهدید کردند که از تحصیل تعلیقشان میکنند. در این میان، برخی قانونگذاران جمهوریخواه مانند مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار استعفای نعمت شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا شدهاند «چون او اجازه داده اوضاع در پردیس این دانشگاه از کنترل خارج شود». در میان کسانی که دانشگاه کلمبیا را برای سرکوب دانشجویان حامی فلسطین پیش از دستگیری دهها معترض در روز سهشنبه، تحت فشار قرار دادند، یک گروه ۲۱ نفره از دموکراتهای مجلس نمایندگان بودند که از روسای دانشگاه خواستند «قاطعانه عمل کنند» یا استعفا دهند. این قانونگذاران در نامهای به تاریخ روز دوشنبه ضمن درخواست برای تخلیه معترضان نوشتند: «زمان برای مذاکره به اتمام رسیده است. اکنون زمان اقدام است. اگر متولیان مایل به این کار نیستند، باید استعفا کنند تا افرادی جایگزین شوند که به تعهدات قانونی دانشگاه پایبند باشند». از سوی دیگر دانشگاه کلمبیا از پلیس خواسته است تا 17 مه در دانشگاه بماند که همین موضوع اقدامی بیسابقه است! همچنین صبح روز سهشنبه، پلیس آمریکا برای برچیدن چادرهای اعتراضی معترضان در دانشگاه کارولینای شمالی وارد عمل شد. برخی تصاویر منتشر شده در شبکههای اجتماعی از بازداشت چند معترض در این دانشگاه حکایت دارد. تجمعات اعتراضی علیه جنگ غزه به یک چالش مدیریتی برای مسؤولان دانشگاهها تبدیل شده است.
در همین رابطه تحلیلگر مشهور انگلیسی موج اخیر اعتراضات ضدصهیونیستی در دانشگاههای غرب را با جنبش اعتراضات دانشجویی دهه ۱۹۶۰ در کشورهای غربی در اعتراض به جنگ ویتنام قابل مقایسه دانسته و یکی از دلایل اصلی شعلهور شدن هر چه بیشتر جنبش کنونی را تداوم حمایتهای جو بایدن، رئیسجمهور دموکرات آمریکا از رژیم صهیونیستی میداند. «دیوید هرست» در ابتدای مقاله خود با تیتر «اعتراضات پردیسهای دانشگاهی؛ میتواند موقعی باشد که اسرائیل، غرب را از دست میدهد» به ارائه شرحی از تحولات مربوط به جنبشهای دانشجویی ضد جنگ ویتنام در دهه ۱۹۶۰ پرداخته و نوشته است در پی تحولات سال ۱۹۶۸ در این جنگ بویژه بعد از عملیات موسوم به «حمله عید تت» انتقادات از شکستها و تلفات بالای آمریکا در این جنگ در داخل رو به تشدید گذاشت و جنبشهای دانشجویی ضد جنگ ویتنام در آمریکا، آلمان و فرانسه شعلهور شد. او خاطرنشان میکند: «سال ۱۹۶۸ دانشگاه کلمبیا تبدیل به یکی از کانونهای اعتراضات ضد جنگ ویتنام شد؛ یکی از مبناهای این اعتراضات این بود که دانشگاه کلمبیا ارتباطات گستردهای با صنایع دفاعی آمریکا داشت. دانشجویان در یک مقطع 5 ساختمان را اشغال و هنری کولمن، مسؤول ارشد دانشگاه را به مدت ۳۶ ساعت گروگان گرفتند. پس از آن تصویری نمادین از یک دانشجو در حال کشیدن سیگار در دفتر کولمن منتشر شد. در پی این اتفاقات پلیس وارد عمل شد و صدها دانشجو دستگیر و مجروح شده و سپس دست به اعتصاب زدند و در ادامه گریسون کرک، رئیس وقت دانشگاه کلمبیا استعفا کرد.
موج اعتراضات ضد جنگ ویتنام در خارج از محل برگزاری کنوانسیون ملی دموکراتها در شیکاگو به اوج خود رسید و بعدها این اعتراضات به عنوان یکی از دلایل پیروزی ریچارد نیکسون، رئیسجمهور اسبق جمهوریخواه آمریکا در دهه ۱۹۷۰ تلقی شد. در این میان، جنبش مخالف با جنگ ویتنام مانند آتش در سراسر جهان گسترش یافت.
دانشجویان «دانشگاه پاریس ۱ پانتئون-سوربن» فرانسه روز سهشنبه به نشانه همبستگی با مردم فلسطین، تظاهرات و جنگ علیه غزه را محکوم کردند. دانشجویان خواستار توقف نسلکشی در غزه، برقراری آتشبس فوری و پایان دادن به خشونت علیه مردم فلسطین شدند. آنها پرچمهای فلسطین در دست داشته و اعلام کردند امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه شاید تمایلی نداشته باشد اما «ما برای حمایت از فلسطین و گرامیداشت کسانی که کشته شدهاند، اینجا هستیم». در همین رابطه پلیس تظاهرات حامیان فلسطین را با باتوم و گاز اشکآور سرکوب کرد.
همچنین دانشگاه علوم سیاسی پاریس که از آن به عنوان یکی از معتبرترین موسسات آموزش عالی فرانسه یاد میشود طی 2 روز گذشته شاهد تحصن و تجمع اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین و معترضان به تهاجم نظامی اسرائیل به غزه بود.
ارسال به دوستان
پشتپرده اقدام گوگل در اخراج دهها نفر از کارکنان خود؛ پای دلارهای اسرائیلی در میان است
سرچ ترور با گوگل!
گروه بینالملل: گروهی از کارکنان گوگل، از این غول فناوری آمریکایی شکایت کرده و مدعی شدند اخراج حدود ۵۰ کارمند به دلیل اعتراض به قرارداد ابری با رژیم صهیونیستی، غیرقانونی بوده است. این شکایت یک صفحهای روز دوشنبه نزد کمیسیون روابط کارگری ملی آمریکا (NLRB) تنظیم و در آن عنوان شد گوگل با اخراج کارکنان، در حقوقی که تحت قانون کار آمریکا برای حمایت از شرایط کاری بهتر دارند، مداخله کرده است. گوگل ماه جاری اعلام کرد ۲۸ کارمند را که هنگام اعتراض به قرارداد پروژه نیمبوس، کار در دفاتر این شرکت را مختل کرده بودند، اخراج کرده است. پروژه 1.2 میلیارد دلاری نیمبوس به صورت مشترک به گوگل و آمازون اعطا شده تا خدمات ابری برای رژیم صهیونیستی فراهم کنند. این شرکت هفته گذشته اعلام کرد ۲۰ کارمند دیگر را که هنگام حضور در دفتر این شرکت، به این قرارداد اعتراض کرده بودند اخراج کرده است. گوگل در بیانیهای روز سهشنبه اعلام کرد رفتار این کارکنان، کاملا غیرقابل قبول بود و باعث شد کارمندان دیگر، حس تهدید شدن و ناامنی پیدا کنند. این شرکت اعلام کرد ما به دقت، تایید و مجددا تاکید کردیم هر فردی که کارش خاتمه یافته، مستقیما و به طور قطعی در ایجاد اختلال در داخل دفاتر ما نقش داشته است. کارکنان اخراجی میگویند این پروژه از توسعه ابزارهای نظامی رژیم صهیونیستی حمایت میکند. گوگل اعلام کرده است که قرارداد نیمبوس برای کاری بسیار حساس، محرمانه یا نظامی مرتبط با سلاحها یا سرویسهای اطلاعاتی، منعقد نشده است. زلدا مونتز، کارمند سابق گوگل که در جریان اعتراضات علیه پروژه نیمبوس دستگیر شد، اظهار کرد: گوگل، کارمندانش را اخراج کرد تا سازماندهی را سرکوب کند و این پیام را به کارکنان خود بفرستد که مخالفت را تحمل نخواهد کرد. وی در بیانیه گروه «هیچ فناوری برای آپارتاید»، گفت: گوگل در تلاش است ترس را در کارکنان ایجاد کند.کارکنان عضو این گروه، خواستار بازگشت به کار خود و دریافت حقوق معوقه و یک اظهاریه از سوی گوگل هستند که حقوق کارکنان برای ایجاد تشکیلات را نقض نخواهد کرد.
بر اساس گزارش رویترز، شورای عمومی NLRB که به عنوان یک دادستان عمل میکند، شکایات را مورد بررسی قرار داده و تلاش میکند ادعاهای واجد رسیدگی را حل و فصل کند. اگر اقداماتش نتیجهبخش نباشد، شورای عمومی میتواند پروندهها را نزد قضات اداری و یک هیات ۵ نفره منصوب شده توسط رئیسجمهور آمریکا پیگیری کند. گوگل بر سر مشارکت در پروژه نیمبوس هنگامی که این قرارداد سال ۲۰۲۱ امضا شد، با انتقاد روبهرو شد. صدها کارمند گوگل و آمازون، در نامه سرگشادهای، علیه این قرارداد گفتند: این فناوریها به شنود بیشتر و جمعآوری غیرقانونی داده از فلسطینیها کمک میکنند. بر اساس گزارش ورج، از زمان آغاز جنگ غزه در اکتبر گذشته، کارمندان گوگل به این قرارداد خدمات ابری اعتراض کردهاند و بیش از ۶۰۰ نفر، نامهای را امضا کرده و از گوگل خواستند اسپانسرینگ کنفرانس Mind the Tech را متوقف کند. پروژه نیمبوس، قراردادی 1.2 میلیارد دلاری است که شرکت گوگل و خدمات وب آمازون با دولت و ارتش اسرائیل منعقد کردهاند. از همان ابتدای راهاندازی پروژه نیمبوس در سال ۲۰۲۱ میلادی، جمعی از کارمندان نسبت به اینکه این فناوری گوگل میتواند به نیروهای نظامی اسرائیل در نظارت و آسیب رساندن به فلسطینیان کمک کند، مراتب نگرانی و اعتراض خود را اعلام کردند. کارمندان گوگل اعلام کردهاند پروژه نیمبوس از آن نوع قراردادهای پرسودی است که خطوط اخلاقی قیدشده توسط کارکنان گوگل را نادیده میگیرد. وزارت دارایی اسرائیل آوریل ۲۰۲۱ قرارداد خود با گوگل و آمازون را به عنوان «راهحل فراگیر ابری برای استفاده دولت، نهادهای دفاعی و...» اعلام کرد.
گوگل تا حد زیادی از انتشار جزئیات قرارداد، قابلیتهای خاصی که اسرائیل دریافت خواهد کرد یا چگونگی استفاده از آن توسط اسرائیل خودداری کرده است. ژوئیه ۲۰۲۲ میلادی نیز وبسایت «اینترسپت» گزارش داد اسناد آموزشی پرسنل دولت اسرائیل نشان میدهد نرمافزاری که گوگل ارائه میکند، میتواند چهره افراد را شناسایی کند، حالات عاطفی را از روی حالات چهره اندازهگیری و اشیا را در تصاویر ویدئویی ردیابی کند.
آتل ارلینگسون، سخنگوی Google Cloud سپتامبر ۲۰۲۲ گفته بود این شرکت با افتخار از دولت اسرائیل حمایت میکند و به این ترتیب استدلال منتقدان پروژه Nimbus را نادرست ارزیابی کرد. موضوع این قرارداد تجهیزات و پشتیبانی «رایانش ابری» از جمله زیرساختها و نرمافزارهای رایانه و اینترنت و تجهیزات هوش مصنوعی است. کارمندان وابسته به گروه اعتراضی «نه به تکنولوژی برای آپارتاید» در دفتر این شرکت در نیویورک و سانیویل کالیفرنیا در تجمع اعتراضی شرکت کردند. سال گذشته و پس از آغاز جنگ غزه در ماه اکتبر، معترضان با در دست داشتن بنرهایی که روی آن نوشته شده بود «دیگر نسلکشی برای منفعت نیست»، راهپیمایی کردند. گوگل تنها شرکت تجاری نیست که در رابطه با اسرائیل مورد انتقاد قرار گرفته است.
مک دونالد یکی از چند ابرشرکت بزرگ غربی مانند استارباکس و کوکاکولا است که اخیرا با بایکوت معترضان به حملات اسرائیل به غزه روبهرو شدهاند. سال گذشته اغذیهفروشی زنجیرهای مکدونالد نتوانست به اهداف خود در میزان فروش دست یابد که بخشی از آن به بایکوت محصولات این شرکت به علت حمایتش از اسرائیل بود. زلدا مونتس، کارمند سابق گوگل که در جریان اعتراضات پروژه نیمبوس دستگیر شده، در بیانیهای گفت: گوگل با اخراج گروهی از کارکنان معترض سعی در سرکوب و سازماندهی اعتراضات داشت و این پیام را به نیروهای خود فرستاده که بدانند مخالفت را تحمل نمیکند. مونتس سپس اضافه کرد: گوگل با این اقدام در پی ایجاد ترس در میان کارکنان خود است.
ارسال به دوستان
دور دنیا
گروسی هفته آینده به ایران سفر میکند
آژانس بینالمللی انرژی اتمی به یک خبرگزاری روس اعلام کرد مدیرکل این نهاد بینالمللی هفته آینده به ایران سفر میکند. آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرد «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی از ۶ تا ۷ ماه مه (۱۷ تا ۱۸ اردیبهشت) برای دیدار با مقامات بلندپایه ایرانی به این کشور سفر میکند. خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد که این نهاد بینالمللی به این خبرگزاری گفت: ما تایید میکنیم که رافائل گروسی، مدیرکل از ۶ تا ۷ مه برای دیدار با مقامات رسمی ارشد ایران به این کشور سفر میکند. پیش از این «بهروز کمالوندی» سخنگو و معاون امور بینالملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی اعلام کرده بود در سفر گروسی، مقامات آژانس بینالمللی انرژی اتمی و سازمان انرژی اتمی ایران درباره موضوعات فیمابین مذاکره میکنند. به گفته وی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای شرکت در نخستین کنفرانس بینالمللی هستهای ایران که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت در اصفهان برگزار میشود به ایران میآید. گروسی علاوه بر شرکت در این کنفرانس با مقامات کشورمان در تهران و اصفهان نیز دیدار میکند.
***
دیدار بلینکن و نتانیاهو درباره رفح
در حالی که نخستوزیر رژیم صهیونیستی بر انجام عملیات رفح اصرار دارد، یک مقام آمریکایی گفت آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جریان گفتوگو با بنیامین نتانیاهو، مخالفت واشنگتن با حمله اسرائیل به شهر رفح در جنوب نوار غزه را که میزبان آوارگان فلسطینی است، مورد تاکید قرار داد. به گفته مقام آمریکایی، بلینکن به نتانیاهو گفته واشنگتن بدون طرح حمایت از غیرنظامیان با حمله زمینی به رفح مخالف است. بلینکن همچنین گفته راههای دیگری به جز عملیات گسترده در رفح برای برخورد با گردانهای حماس وجود دارد. وبگاه واللا وابسته به رژیم صهیونیستی نیز به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیست نوشت: نتانیاهو به بلینکن اطلاع داده هرگز توافقی که متضمن درخواست پایان جنگ باشد، نمیپذیرد. این وبگاه به نقل از مقامات آورده است: نتانیاهو همچنین گفته اگر حماس بر این خواسته تاکید دارد و آن را کنار نگذارد هرگز توافقی وجود نخواهد داشت و اسرائیل به رفح حمله خواهد کرد. این در حالی است که خبرنگار الجزیره گزارش داد از بامداد دیروز در حملات و گلولهباران رژیم صهیونیستی به شهر رفح، 4 فلسطینی از جمله ۲ کودک و یک زن شهید شدند.
***
۷۱۹ حمله حزبالله علیه رژیم صهیونیستی در یک ماه
یک سازمان صهیونیستی اعلام کرد حزبالله لبنان طی یک ماه ۷۱۹ حمله علیه این رژیم با سلاحهای مختلف انجام داده است. سازمان «۱۷۰۱» اسرائیل اعلام کرد حزبالله لبنان در ماه چهارم میلادی ۷۱۹ حمله علیه این رژیم با سلاحهای مختلف انجام داده است. در اعلام جزئیات این حملات آمده است: در این ماه ۵۷۴ فروند موشک و راکت، ۷۴ موشک ضدزرهی و ۶۱ پهپاد به سمت سرزمینهای اشغالی شلیک شد. این سازمان در گزارش خود آورده است که در این حملات ۲ اسرائیلی کشته و ۳۲ نفر مجروح شدند. یک روز پس از آغاز تجاوزات رژیم اشغالگر به نوار غزه از هفتم اکتبر، حزبالله لبنان نخستین طرف در محور مقاومت بود که با انجام حملاتی به شمال فلسطین اشغالی، رسما به عملیات فلسطینی توفان الاقصی ملحق شد و پس از آن مرزهای لبنان و سرزمینهای اشغالی فلسطین بهصورت روزانه و تقریبا ۲۴ ساعته صحنه تبادل آتش میان حزبالله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی شده است.
***
خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ ویرانگر در غزه
دفتر اطلاعرسانی دولتی در نوار غزه از خسارت ۳۳ میلیارد دلاری واردشده به این باریکه در نتیجه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی خبر داد. «اسماعیل الثوابته»، مدیر دفتر اطلاعرسانی دولتی در نوار غزه به الجزیره گفت: رژیم اشغالگر بیش از ۱۵ بخش اشتغال در غزه را هدف قرار داده است. این مقام غزه اعلام کرد: ۹۵ درصد مؤسسات اقتصادی در غزه به دلیل حملات اسرائیل از کار افتادهاند. وی همچنین افزود: خسارات مستقیم اولیه جنگ در نوار غزه بالغ بر ۳۳ میلیارد دلار بوده است. الثوابته ادامه داد: بیش از ۲۰۰ هزار نفر در نوار غزه در طول 3 ماه اول جنگ شغل خود را از دست دادند. وی همچنین گفت: از کشورهای سراسر جهان و سازمانهای بینالمللی میخواهیم از کارگران نوار غزه حمایت مستقیم کنند.
***
تظاهرات دانشجویان پاکستانی در مقابل کنسولگری آمریکا
دانشجویان و شخصیتهای دانشگاهی در پاکستان در مقابل کنسولگری آمریکا در لاهور تجمع و حمایت ایالاتمتحده از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند. صدها دانشجو از دانشگاههای مختلف پاکستان در مقابل کنسولگری آمریکا تجمع و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند. تظاهراتکنندگان برای نشان دادن همبستگی خود با فلسطینیان، چفیه بر گردن انداخته و نسلکشی ساکنان غزه توسط نظامیان صهیونیست را محکوم کردند، جنایاتی که با حمایت تمامعیار ایالات متحده ممکن شده است. این تظاهرات توسط «جمعیت دانشجویان پیشرو» سازماندهی شد و طیف گستردهای از دانشجویان، کنشگران سیاسی و اجتماعی، شخصیتهای دانشگاهی، هنرمندان و شهروندان عادی در آن حضور داشتند و همگی خواستار عدالت و آزادی برای فلسطین بودند. سخنگوی جمعیت دانشجویان پیشرو گفت: «تهاجم اسرائیل جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته است، از جمله ۵۰۰۰ دانشآموز و ۳۰۰ مدرس. این حملات همچنین زیرساختهای آموزشی غزه را از بین برده است». تظاهراتکنندگان همچنین از دولت پاکستان خواستند در مجامع حقوقی جهانی رژیم صهیونیستی را وادار به پاسخگویی کند، از جمله با شکایت در دیوان بینالمللی دادگستری، حمایت از جنبش «بایکوت، عدم سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل» و حمایت از تظاهرات دانشجویی در داخل و خارج از پاکستان.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|