|
اخبار
جدایی ویرا از پرسپولیس؛ واقعیت یا بازارگرمی؟!
به نظر میرسد موضوع رفتن سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس جدی نیست و مربی برزیلی فصل بعد هم روی نیمکت این تیم خواهد بود.
اوسمار ویرا پس از قهرمانی با پرسپولیس راهی کشورش شد تا به استراحت بپردازد. از طرف دیگر موضوع بیماری همسر این مربی برزیلی باعث شده شایعاتی مبنی بر جدایی ویرا از پرسپولیس مطرح شود، هرچند گفته میشود ویرا به کارش در پرسپولیس ادامه خواهد داد و بیماری همسر او جدی نیست. این در حالی است که چندی پیش هم صحبتهایی مبنی بر پیشنهادهایی از کشورهای حوزه خلیجفارس به ویرا مطرح شده بود، البته به نظر میرسد این مسائل بیشتر بازارگرمی است تا واقعیت. در شرایط موجود اعضای تیم پرسپولیس به بازگشت ویرا اطمینان دارند و حتی گفته میشود او لیست بازیکنان مدنظر خود را هم در اختیار مدیریت باشگاه قرار داده تا روند نقل و انتقالات پرسپولیس برای فصل بیستوچهارم لیگ برتر بدون مشکل انجام شود. جالب اینجاست که اعضای تیم پرسپولیس هم معتقدند موضوع جدایی ویرا بیشتر بازارگرمی است تا واقعیت!
***
اعتراض تراشتگن به نیمکتنشینی!
سنگربان سرشناس ژرمنها از اینکه نیمکتنشین مانوئل نویر است ناراحت و معترض است. به گزارش ایسنا، آندره تراشتگن یکی از بهترین دروازهبانهای حال حاضر فوتبال جهان است که در بارسلونا بازی میکند. تراشتگن دروازهبان آماده و سرحالی است، با این حال در تیم ملی فوتبال آلمان همچنان نیمکتنشین مانوئل نویر است که این اعتراض او را به دنبال داشته است. به نوشته اسپورت، تراشتگن به نیمکتنشینی خود در تیم ملی فوتبال آلمان واکنش نشان داد. او گفت: این وضعیت مناسب نیست. با این حال تصمیمی است که سرمربی تیم گرفته است و من باید آن را قبول کنم، حتی اگر موافق آن نباشم.
***
حضور ۳۴ ورزشکار قطعی است
۶ رشته همچنان دنبال سهمیهاند
۵۰ روز تا المپیک پاریس
تا آغاز رسمی سیوسومین دوره بازیهای المپیک تنها ۵۰ روز دیگر باقی مانده و تعداد ورزشکار قطعی ایران فعلا ۳۴ نفر است. روزشمار بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس به عدد ۵۰ روز رسید و در حال حاضر حضور ۳۴ ورزشکار از ایران در این رقابتها قطعی شده است. کاروان ایران در رشتههای تیراندازی، وزنهبرداری، تکواندو، کشتی، شمشیربازی، دوچرخهسواری، تنیس روی میز، ژیمناستیک و قایقرانی سهمیه المپیک گرفته است. البته ورزش ایران هنوز هم امید به گرفتن سهمیه المپیک دارد تا در نهایت بتواند تعداد ورزشکاران خود را به عدد ۴۰ برساند. در این میان شمشیربازی تنها رشته تیمی ایران در المپیک پاریس است. از سویی کشتی با ۱۱ ورزشکار و دوچرخهسواری و ژیمناستیک با یک ورزشکار بیشترین و کمترین تعداد سهمیه را در المپیک دارند. در این بین رشتههایی هم بودهاند که با وجود تلاش برای گرفتن سهمیه المپیک ناکام ماندند و بر خلاف المپیک ۲۰۲۰ توکیو، در سیوسومین دوره بازیها حضور ندارند.
رشتههایی که ایران نماینده دارد:
قایقرانی: ۵ سهمیه
شمشیربازی: ۴ سهمیه
دوچرخهسواری: یک سهمیه
ژیمناستیک: یک سهمیه
تیراندازی: ۴ سهمیه
تکواندو: ۴ سهمیه
وزنهبرداری: ۲ سهمیه
کشتی آزاد: ۵ سهمیه
۶۵ کیلوگرم: رحمان عموزاد
۷۴ کیلوگرم: یونس امامی
۸۶ کیلوگرم: هنوز معرفی نشده است.
۹۷ کیلوگرم: امیرعلی آذرپیرا
۱۲۵ کیلوگرم: امیرحسین زارع
کشتی فرنگی: ۶ سهمیه
۶۰ کیلوگرم: مهدی محسننژاد یا امیررضا دهبزرگی
۶۷ کیلوگرم: محمدرضا گرایی یا سعید اسماعیلی
۷۷ کیلوگرم: هنوز معرفی نشده است.
۸۷ کیلوگرم: علیرضا مهمدی
۹۷ کیلوگرم: هادی ساروی
۱۳۰ کیلوگرم: امین میرزازاده
* سهمیههای در انتظار
دوومیدانی: هنوز سهمیه رسمی نگرفته است و در انتظار اعلام رنکینگ المپیک در ۱۰ تیر است.
تنیس روی میز: نوشاد عالمیان در انتظار اعلام رنکینگ المپیک در ۲۹ خرداد است تا سهمیه او به صورت رسمی اعلام شود.
سنگنوردی: آخرین مرحله کسب سهمیه المپیک ۳۰ تیر تا ۲ مرداد در مجارستان است و ایران به دنبال گرفتن سهمیه در این مسابقات است.
تیروکمان: آخرین مرحله کسب سهمیه المپیک در جامجهانی ترکیه است. ایران به دنبال گرفتن سهمیه در این مسابقات است.
شنا: یک سهمیه قطعی است که از طریق وایلدکارت یا کسب سهمیه در مسابقات ایتالیا به دست میآید.
جودو: احتمال گرفتن یک سهمیه از طریق وایلدکارت وجود دارد.
* رشتههای ناکام
برخی رشتهها در المپیک ۲۰۲۰ توکیو حضور داشتند که 4 سال بعد در المپیک پاریس موفق به گرفتن سهمیه نشدند.
بسکتبال، بوکس و بدمینتون در المپیک توکیو حضور داشتند اما در این دوره موفق به گرفتن سهمیه نشدند. والیبال هم در حال حاضر در مسابقات لیگ ملتهاست اما از شانس بسیار کمی برای گرفتن سهمیه برخوردار است.
ارسال به دوستان
نامه فیفا به استقلال رسید؛ پنجره آبیها باز شد
پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال که به دلیل بدهی به باشگاه سانتاکلارا بسته شده بود، پس از توافقات و صلحنامهای که منعقد شد و همچنین همکاری فدراسیون فوتبال در تامین اعتبار از فیفا و AFC، سرانجام باز شد. با اعلام محمدرضا بختیاری، معاون حقوقی باشگاه استقلال تایید تسویه حساب و اعلام باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه دیروز از جانب فیفا اعلام شد و به این ترتیب پنجره نقل و انتقالاتی آبیها باز است.
ارسال به دوستان
ابعاد جدید فساد در فوتبال با بازداشت خداداد افشاریان
بله! با شما هستیم
پرونده فساد در فوتبال ایران این بار قرار نیست به مرور زمان به دست فراموشی سپرده شود. اگرچه پیش از این پروندهای در این سطح و حجم نداشتیم اما اگر مواردی هم بود سعی میکردند به واسطه برخی ملاحظات، بدون سر و صدا پرونده را مختومه کنند. یک دهه قبل آخرین مرتبه پرونده محسن قهرمانی به واسطه افشاگریهای علی دایی مطرح شد که بعد از یک سال محرومیت این داور پرحاشیه برای مدت کوتاهی به داوری بازگشت و سپس از صحنه فوتبال ایران محو شد.
اما این بار قضیه متفاوت است. نهادهای امنیتی و قضایی تمام قد به داستان ورود کردهاند و گویا ابعاد رشوه خیلی فراتر از آن چیزی است که گفته میشود. بر اساس آخرین اتفاقات رخ داده در پرونده فساد اخیر، بعد از مس رفسنجان، رسیدگی به تخلفات ۳ باشگاه صنعتی لیگ برتری در دستور کار قرار دارد. ماجرای پرونده فساد در فوتبال با توجه به اتفاقات رخداده در باشگاه مس رفسنجان در سالهای 1399 و 1400 با شکایت شرکت ملی صنایع مس آغاز شد اما پیشرفت تحقیقات موجب ورود ۳ باشگاه صنعتی دیگر به پرونده شده و بر همین اساس انتظار میرود بزودی ابعاد تازهای از این پرونده روشن شود. بر این اساس، بررسی موضوع فساد در فوتبال دیگر محدود به شهر رفسنجان و استان کرمان و محدوده سال 1400 نخواهد بود و عوامل متخلف در برخی دیگر از استانهای کشور در سالهای بعد نیز وارد روند تحقیقات خواهند شد. انتظار میرود با جدیت قوه قضائیه و نهادهای مربوط ادامه روند بررسی موضوع، موجب دعوت از برخی عوامل مرتبط با تخلفات سالهای اخیر و محرومیت طولانیمدت متخلفان بویژه مسؤولان وقت ۳ باشگاه صنعتی شود. پرونده مس رفسنجان مربوط به سالی است که این تیم از لیگ دسته اول به لیگ برتر صعود کرد. بر این اساس نام ۳ فرد مسؤول در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به عنوان متهم به چشم میخورد. پرونده این موضوع همچنان در حال بررسی است.
* افشاریان بازداشت شد
مهمترین خبری که روز گذشته درباره این پرونده مخابره شد، به رئیس سابق کمیته داوران مربوط میشد. خبرگزاری تسنیم در این مورد خبر زندانی شدن خداداد افشاریان را اعلام کرد. در این مورد تسنیم نوشت: «خداداد افشاریان رئیس پیشین کمیته داوران فدراسیون فوتبال که نامش در پرونده فساد در این رشته به عنوان متهم به چشم میخورد بازداشت و روانه زندان شد»؛ تحقیقات جدی درباره 2 متهم دیگر این پرونده یعنی سهیل مهدی، رئیس پیشین کمیته مسابقات سازمان لیگ و فریبرز محمودزاده مسؤول وقت لیگ دسته اول همچنان ادامه دارد. برای دیگر متهم این پرونده که فردی رسانهای است نیز قرار بازداشت صادر شد اما وی با قرار وثیقه میلیاردی آزاد شده است.
* قصه تخلف بزرگ کجا فاش شد؟
گفته میشود در جریان بررسی اسناد مالی باشگاه مس رفسنجان، سند مربوط به خرید تعداد قابل توجهی سکه طلا کشف شده که این موضوع حساسیت مراجع ذیصلاح را به دنبال داشت. به همین علت موضوع با حساسیت فراوان دنبال میشود که پس از احضار مدیر باشگاه کاشف به عمل میآید این حجم از سکه طلا برای مصارف مرتبط با تیم خریداری نشده بلکه هدف از خرید سکهها چیز دیگری بوده است. با انجام تحقیقات گسترده و اعتراف آقای مدیرعامل پای نفرات دیگر هم به این ماجرا باز میشود که بر اساس اعلام رسانههای خبری نام چند مدیر از داخل فدراسیون فوتبال، چند فرد رسانهای و یک مربی لیگ برتری به میان آمد.
* آغاز موج برکناریها در فدراسیون فوتبال
پس از چند هفته گمانهزنی و اخبار پراکنده درباره پیامدهای پرونده قضایی مس رفسنجان، در نهایت فدراسیون فوتبال هم مجبور به واکنش شد و به صورت رسمی 2 مدیر خود را برکنار کرد. بنا بر اعلام فدراسیون فوتبال، سهیل مهدی، مسؤول مسابقات سازمان لیگ و خداداد افشاریان، رئیس کمیته داوران تا پایان رسیدگی به این پرونده از سمتهای خود برکنار شدند. فدراسیون فوتبال طی حکمی فعلا دانیال مرادی را به عنوان سرپرست موقت کمیته داوران معرفی کرده و امیرحسین روشنک هم به عنوان مسؤول مسابقات لیگ برتر انتخاب شده است. در این بین حتی پای AFC هم به این پرونده باز شده و کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامهای خطاب به فدراسیون فوتبال خواستار توضیح درباره این پرونده شده است. در نهایت دیروز خبر بازداشت خداداد افشاریان در چند خبرگزاری منتشر شد تا مشخص شود این پرونده قرار است به صورت جدی بررسی شود که اتفاق مثبتی برای فوتبال ایران است.
***
احتمال سقوط مس به دسته دوم
صدور حکم کمیته انضباطی برای جنجالیترین پرونده فساد در فوتبال باشگاهی ایران میتواند سرنوشت تیمهای حاضر در فصل آینده لیگ برتر را نیز تغییر دهد. رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور در فصل بیستوسوم در حالی به پایان رسید که پرسپولیس به قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت. همچنین پیکان تهران و صنعت نفت آبادان با قرار گرفتن در رتبههای ۱۵ و ۱۶ به لیگ دسته اول سقوط کردند تا کار خود را در لیگ آزادگان ادامه دهند. با این حال مهمترین اتفاق مربوط به بازشدن دوباره پرونده فساد در فوتبال مربوط به فعالیتهای باشگاه مس رفسنجان در فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ است که با ورود مراجع قضایی همراه بود تا مهدی تاج رئیس فدراسیون نیز چارهای جز کنار گذاشتن خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران، همچنین سهیل مهدی مسؤول کمیته مسابقات سازمان لیگ نداشته باشد؛ موضوعی که به مراجع بینالمللی فوتبالی همچون AFC نیز کشید تا آنها خواستار آن شدند در جریان روند رسیدگی به پروندهای که شامل ارتشا و دستکاری در قراردادهاست قرار گیرند. همین موضوع باعث ورود جدی کمیتههای انضباطی و اخلاق فدراسیون فوتبال شده است تا آنها پیگیر ماجرا شوند تا جایی که احتمال کنار گذاشتن مس رفسنجان از لیگ برتر و حکم به سقوط این تیم به لیگ دسته دوم مطرح است. پروندهای که با دستور مهدی تاج قید فوریت خورده است تا قبل از شروع رقابتهای فصل آینده لیگ برتر مورد بررسی و تعیین حکم انضباطی قرار بگیرد. در صورتی که باشگاه مس رفسنجان به لیگهای رده پایینتر با حکم کمیته انضباطی سقوط کند ابهام بزرگی در آییننامه رقابتهای سازمان لیگ وجود دارد. در چنین مواردی هیأترئیسه سازمان لیگ درباره نحوه انتخاب تیم جایگزین به جای تیمی که حکم انضباطی گرفته است، تصمیمگیری میکند؛ موضوعی که احتمال بازگشت یکی از 2 تیم سقوط کرده در جدول لیگ برتر فصل بیستوسوم یعنی پیکان تهران و صنعت نفت آبادان را مطرح میکند که طبق پیگیریها احتمال میرود تیم رده پانزدهم یعنی پیکان در لیگ برتر باقی بماند و مس همراه با صنعت نفت آبادان به رقابتهای لیگ در سطوح پایینتر سقوط کنند. با این حال هیأترئیسه سازمان لیگ فوتبال قصد دارد در نشست پیش روی خود این موضوع را در دستور کار قرار دهد و هرگونه احتمالی را بررسی کند تا با قوت گرفتن حکم کمیته انضباطی مبنی بر سقوط مس رفسنجان به دلیل فساد مالی، تیم جایگزین را انتخاب کند.
ارسال به دوستان
جای خالی وار در فوتبال ایران
تا عدالت رعایت شود
زهره فلاحزاده: در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال، استقلال تهران مانند پرسپولیس همچنان شانس قهرمانی داشت اما با شرایطی نابرابر. آبیهای پایتخت باید در ورزشگاه خالی از تماشاگری بازی میکردند که بدون شک نبود هوادار تاثیر زیادی روی کیفیت بازی میگذاشت اما در نقطه مقابل قرمزهای تهرانی در ورزشگاه آزادی - بیش از ظرفیتی که در ۲ فصل اخیر به دلیل تعمیر استادیوم اجازه ورود هوادار وجود داشت - سکوها را پر کرده بودند. استقلال برای قهرمان شدن نیاز مبرم به برد و متوقف شدن پرسپولیس مقابل مس رفسنجان داشت؛ پرسپولیسی که ۷۰ هزار هوادار را در کنار خود داشت که ورزشگاه آزادی را برای رفسنجانیها به جهنمی سوزان تبدیل کرده بودند. آبیها خیلی زود به گل رسیدند و گل دوم را هم یک دقیقه بعد از گل اول به ثمر رساندند. بازی هجومی و روان این تیم، علاقهمندان دور از ورزشگاه را هم به وجد آورده بود. همه چیز برای قهرمانی استقلال در حال آماده شدن بود؛ استقلالی که یک فصل پر از بحران و حاشیه را سپری کرده بود و جواد نکونام در نخستین تجربه البته تلخش در این تیم در آستانه تصاحب جام بود اما شانس با نکونام و شاگردانش یار نبود و دقیقه ۸۶ پرسپولیس با یک ضربه سر آفساید به گل رسید. تیمی که تنها ۴ دقیقه با قهرمانی فاصله داشت، به یکباره کاخ آرزوهایش بر سرش آوار شد و به نایبقهرمانی رسید اما همین یک گل کافی بود تا جام تقدیم پرسپولیس و یک قهرمانی دیگر در کارنامهاش ثبت شود اما نکته مهم ماجرا این است که استقلال نخستین تیم در تاریخ لیگ برتر است که با ۶۷ امتیاز به نایبقهرمانی رسیده است. پیش از این هیچ تیمی با این امتیاز رده دوم را تصاحب نکرده بود. جواد نکونام در نخستین حضورش روی نیمکت استقلال عملکرد فوقالعادهای از خود به جا گذاشت؛ ۱۹ برد، ۱۰ مساوی و تنها یک باخت. تیم استقلال تحت هدایت نکونام کمترین باخت و کمترین گل خورده را از خود به جا گذاشت و این آمار نشان میدهد سرمربی آبیها کارش را خوب بلد است و میتوان به آینده او و استقلال خوشبین بود. استقلال به قهرمانی نرسید اما با برد مقابل پیکان این تیم را به لیگ آزادگان فرستاد؛ تیمی که همیشه دست به عصا در لیگ برتر حضور داشته و هیچگاه مدیران ایران خودرو توجه کافی به آن نداشتهاند. تیمی که نه میخواهد خرج کند و نه میخواهد ورزشگاهی داشته باشد که بازیهایش با حضور هوادار باشد، چه بهتر که در سطح پایینتری فوتبالش را ادامه دهد. در این بین آنچه پس از قهرمانی پرسپولیس مورد بحث زیادی قرار گرفت، گل آفساید پرسپولیس بود؛ جایی که به زعم اکثر کارشناسان، گئورگی گولسیانی، مدافع گرجستانی پرسپولیس هنگام ضربه زدن به توپ در موقعیت آفساید قرار داشت و همان گل هم تکلیف قهرمان را مشخص کرد. فارغ از آفساید بودن این گل، باید اذعان داشت لیگ بیستوسوم با اشتباهات فاحش داوری روبهرو بود و در بسیاری از بازیها این اشتباهات بر نتیجه بازی تاثیر مستقیم داشت. شاید اگر VAR در لیگ ما بود، شاهد این اشتباهات تاثیرگذار نبودیم و تکلیف تیمهای سقوطکرده و تیم قهرمان با داوری صحیح و بیحرف و حدیث مشخص میشد. بهتر است فدراسیون فوتبال فکری به حال کمیته داورانش کند و البته مهدی تاج، رئیس فدراسیون هر چه زودتر امکانات و مجوز ورود VAR به لیگ فوتبال را فراهم کند تا حداقل فصل بعد نه فشاری روی داوران باشد و نه تیمها. آنچه مهم است، آمدن VAR به لیگ ما است و بس.
ارسال به دوستان
یادداشت
رژیم صهیونیستی در اغما
دکترمحمدمهدی ایمانیپور*: حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی در سخنرانی مراسم سیوپنجمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی رحمتاللهعلیه، نکات مهمی را درباره عملیات توفان الاقصی و تاثیر آن بر آینده مساله فلسطین مورد توجه قرار دادند. حضرت معظمله در این باره فرمودند: «عملیات توفان الاقصی یک ضربه تعیینکننده به رژیم صهیونیستی بود. حضرت امام فرمودند خود مردم فلسطین باید در میدان عمل حق خودشان را بگیرند و رژیم صهیونیستی را وادار به عقبنشینی کنند. فلسطینیها در توفان الاقصی دشمن را به کنج میدان بردند که راه نجات ندارد. توفان یک ضربه تعیینکننده به رژیم صهیونیستی بود. حمله توفان الاقصی نقشههای دشمن را بر باد داد. حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، واکنش عصبی به باطل شدن نقشه آنهاست». درباره فرمایشات رهبر معظم انقلاب، ۵ نکته اساسی و مهم وجود دارد که لازم است به صورت همزمان مورد توجه و مداقه قرار گیرد.
۱- توفان؛ نقطه عطف تاریخ مقاومت
عملیات توفان الاقصی نه یک حادثه مقطعی و گذرا، بلکه یک «نقطه عطف» در تحولات منطقه غرب آسیا، جهان اسلام و نظام بینالملل محسوب میشود. ضربه تعیینکننده توفان الاقصی به رژیم اشغالگر قدس، قطعا فصل نوینی را در تاریخ مقاومت رقم خواهد زد. آیندهنگاری دوران پساتوفان به اندازهای برای واشنگتن و تلآویو هولناک است که استراتژیستها و مقامات سیاسی آنها ترجیح میدهند کمتر درباره آن سخن بگویند!
۲- جنس گفتمانی عملیات توفان
اگرچه عملیات توفان الاقصی به لحاظ میدانی و تاکتیکی از بینقصترین و دقیقترین عملیاتهای تاریخ مقاومت علیه صهیونیستها محسوب میشود اما نمیتوان ماهیت گفتمانی این عملیات بزرگ و غرورآفرین را منکر شد. یکی از اصلیترین دلایل شکست صهیونیستها در جنگ ۸ ماهه اخیر غزه و ناتوانی مطلق آنها در عملیات توفان، عدم اشراف آنها بر ابعاد عمیق و غنی گفتمان مقاومت و درک ماهیت و متعلقات آن است.
۳- رشد صهیونیستستیزی در جهان
رژیم اشغالگر قدس از یک سو به واسطه عدم تحقق اهداف سهگانهاش در میدان جنگ غزه (نابودی حماس، اشغال غزه و آزادی اسرای صهیونیست بدون آتشبس) به طرف مغلوب میدان تبدیل شده و از سوی دیگر، برای نخستین بار در تاریخ روابط بینالملل شاهد شکلگیری و تثبیت اجماعی جهانی در تقابل با ماهیت و عملکرد این رژیم اشغالگر و نامشروع هستیم.
خیزشهای گسترده دانشجویی در آمریکا و اروپا و رشد تصاعدی صهیونیستستیزی میان شهروندان 5 قاره دنیا، از این روند رو به رشد پرده برمیدارد.
۴- ابطال نقشه راه صهیونیستها در قرن ۲۱
عملیات توفان الاقصی، مبطل نقشه راه صهیونیستها در قرن بیستویکم بود. این نقشه راه مبتنی بر تحقق ۲ مولفه بوده است: ایجاد حاشیه امن گفتمانی و نظری برای صهیونیسم از طریق مترادفسازی یهودستیزی و صهیونیستستیزی و دیگر، نابودی غزه، کرانه باختری و حتی تسخیر بخشی از خاک اردن به عنوان گام نخست تسخیر نیل تا فرات و شکلدهی به خاورمیانه جدید. آمریکا و اتحادیه اروپایی حامیان اصلی صهیونیستها در هر ۲ رکن و مولفه این نقشه راه خطرناک بودند. عملیات توفان الاقصی هر ۲ مولفه مذکور و متعاقبا نقشه راه ترسیمشده از سوی تلآویو و حامیانش را هدف قرار داد و
نابود کرد.
۵- واکنش عصبی صهیونیستها به شکست
هزینه شکست راهبردی، گفتمانی و تبلیغاتی صهیونیستها در عملیات توفان و متعاقبا جنگ غزه به صورت تصاعدی افزایش یافته است. در این میان، تل آویو قاعدتا ۲ راهحل بیشتر پیش رو ندارد: پذیرش این شکست همهجانبه و تن دادن به تبعات گسترده آن و دیگر، تعمیق دامنه این شکست از طریق اصرار بر ادامه جنگ. به یقین هر ۲ گزینه موجب ذوب شدن صهیونیسم و تسریع حرکت آن به سوی سقوط نهایی خواهد شد. در چنین شرایطی قطعا مصادیق و نشانههای استیصال بیش از هر زمان دیگری در اراضی اشغالی نمود دارد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی *
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|