|
اخبار
روایت مخبر از نخستین جلسه با رهبری پس از سقوط بالگرد رئیسجمهور
کفیل ریاستجمهوری روایت نخستین جلسه با رهبر انقلاب پس از سقوط بالگرد شهدای خدمت را تشریح کرد.محمد مخبر روایت نخستین جلسه با رهبر انقلاب پس از سقوط بالگرد شهدای خدمت را تشریح کرد. مخبر در تشریح جلسه با رهبر انقلاب گفت: جلسه دولت که تمام شد، دفتر ما را صدا کرد که خدمت رهبر انقلاب برسیم. ابهت، وقار و اطمینانی در چهره باوقار ایشان بود که حالی به من دست داد. گفتم خدا را شکر یک نعمت بزرگی مثل رهبر انقلاب بالای سرمان است. وی افزود: رهبر انقلاب فرمودند انشاءالله اتفاقی نیفتد و رئیسجمهور سالم باشد، چون هنوز معلوم نبود. مخبر ادامه داد: رهبر انقلاب فرمودند حرکت کشور با همان اقتدار باید دنبال شود و یک کار هم نباید زمین بماند، محکم بروید و اگر هم برگشت که الحمدلله. ایشان فرمودند اگر این اتفاق به شهادت شهید رئیسی منجر شود، حماسهای در کشور اتفاق میافتد.
***
جواد لاریجانی با اشاره به بیاطلاعی کاندیدای اصلاحطلبان از مسائل اصلی کشور:
پزشکیان اصلا نمیداند
لاریجانی گفت: کسی که بناست دیپلمات و کارشناس این نظام باشد، تبدیل شده به یک شومن که حرفهای بیاساس را با جیغ و داد و فریاد میزند؛ چرا نمیتوانی با استدلال صحبت کنی؟
محمدجواد لاریجانی در سخنانی سراسر انتقادی درباره تحرکات انتخاباتی ظریف، عنوان کرد که وزیر امور خارجه سابق کشورمان در دفاع از برجام حتی سخنان رئیسجمهور وقت آمریکا را نیز تقطیع کرده است.
لاریجانی گفت: (ظریف) صحبتهای ترامپ بعد از خروج برجام را تقطیع کرد او گفت «دلیل خروج ما این است که ایران مستاصل است و من تحریمها را تقویت میکنم و ایران جلوی ما زانو میزند!». وی در ادامه بیان داشت: آنچه ظریف درباره برجام میگوید همان مورد اعتقاد و قبول پزشکیان است. پزشکیان اصلا بنده خدا، طفلک نمیداند برجام چی هست؟ فکر میکند یک جام مسابقات لیگ حذفی هست. این کارشناس مسائل سیاسی همچنین تاکید کرد: پزشکیان اصلا حتی متن نوشته شده برجام به فارسی را هم ندیده است. چه برسد متن انگلیسی آن را هم خوانده باشد. برای نخستین بار در جهان فردی مدعی ریاست مملکتی هست که اصلا نمیداند مسائل اصلی مملکتش چی هست!
لاریجانی افزود: در برجام، پزشکیان عبد و عبید و برده و نوکر ظریف هست. «در پس پرده طوطی صفتم داشتهاند/ آنچه استاد ازل گفت بگو، میگویم».
***
دلایل اختلاف پیشبینی نظرسنجیها و نتایج مشارکت در انتخابات
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در تبیین دلایل اختلاف پیشبینی نظرسنجیها و نتایج مشارکت در انتخابات گفت: کسانی که در انتخاب کاندیدا مردد بودند، نقش مهمی در فاصله میان نتایج نظرسنجیها با نتیجه نهایی انتخابات ریاستجمهوری داشتهاند. بابک نگاهداری در تشریح اهداف و نتایج پروژه سنجش عوامل اثرگذار بر مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری بیان کرد: با هدف شناسایی عوامل اثرگذار بر مشارکت و افزایش مشارکت آحاد مردم در انتخابات، موسسه افکارسنجی ملت وابسته به مرکز پژوهشهای مجلس، اقدام به اجرای 5 موج پیمایش تلفنی در سطح ملی کرد. روند مشارکت مردم در این موجها متفاوت بود و در آخرین موج که در 6 و 7 تیرماه 1403 اجرا شد، نرخ مشارکت با خطای 3 درصد در حدود 48 درصد پیشبینی شد. وی افزود: پس از اعلام نتایج مشارکت واقعی مردم، هرچند این مرکز نزدیکترین برآورد به نرخ واقعی مشارکت را در مقایسه با سایر مراکز معتبر ارائه کرده بود و برآورد آن از ترتیب نامزدها بر اساس میزان رای و ۲ مرحلهای شدن انتخابات صحیح بوده است اما همچنان اختلاف اعداد پیشبینی شده با نرخ واقعی، معنادار بوده است. نگاهداری بیان کرد: همانطور که در آخرین موج پیمایش موسسه افکارسنجی ملت نیز پیشبینی شده بود و بنده هفتم تیر به آن اشاره داشتم، مرددان نقش مهمی در تعیین نتیجه نهایی انتخابات ایفا کردهاند. وی ادامه داد: طبق نتایج آخرین موج پیمایش، حدود 25 درصد افرادی که اعلام کرده بودند قطعا در انتخابات شرکت میکنند، تا روز قبل از برگزاری انتخابات، نامزد موردنظر خود را انتخاب نکرده بودند. به نظر میرسد بخشی از این افراد عملا در انتخابات شرکت نکردهاند. نگاهداری یادآور شد: به منظور راستیآزمایی این فرضیه و شناسایی سایر منابع احتمالی که موجب این موضوع شده، در پیمایشهای آتی، افکارسنجی ملت اقدام به اجرای یک پیمایش مجدد از پاسخگویان آخرین موج کرد. نتایج نشان داد بخشی از کسانی که گفته بودند قطعا در انتخابات شرکت خواهند کرد اما در انتخاب نامزد مردد بودند، عملا در انتخابات شرکت نکردهاند، لذا به نظر میرسد این عده، نقش موثری در عدم تطابق نتایج نظرسنجیها با نتیجه واقعی انتخابات داشتهاند. البته نمیتوان از سایر منابع احتمالی در این موضوع نیز چشمپوشی کرد. رئیس مرکز پژوهشهای مجلس خاطرنشان کرد: افکارسنجی ملت، اجرای پیمایش تلفنی در دور دوم انتخابات را در دستور کار قرار داده و امید است همراه با افزایش مشارکت مردم، نتیجه نهایی انتخابات به نفع نظام جمهوری اسلامی و مردم ایران باشد.
***
باقری عنوان کرد
سردشت یک غزه بود و غزه هم یک سردشت
سرپرست وزارت امور خارجه به مناسبت سالگرد حمله شیمیایی به شهر سردشت با بیان اینکه سردشت یک غزه بود و غزه هم یک سردشت، گفت: دولتها و ملتهای مستقل باید در برابر یکجانبهگرایی آمریکا بایستند. علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در حاشیه مراسم روز ملی مبارزه با سلاحهای شیمیایی و سالگرد حمله شیمیایی به شهر سردشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کشورهای غربی اگر منافعشان اقتضا کند از دیکتاتور دفاع میکنند، در یک کشور دیگری علیه یک حکومت مردمی کودتا میکنند، در کشورهای مستقل جنگ به راه میاندازند و ظالمانه ملتها را تحریم میکنند.
ارسال به دوستان
تأکید مخبر بر ابلاغ تصمیمات اتخاذشده برای سیستانوبلوچستان
سرپرست ریاستجمهوری بر ابلاغ تصمیمات اتخاذشده برای سفر دوم دولت مردمی به سیستانوبلوچستان تاکید کرد. محمد مخبر، کفیل ریاست جمهوری در دیدار مجمع نمایندگان سیستانوبلوچستان، با اشاره به تاکیدات ویژه شهید رئیسی نسبت به مردم و نیازهای این استان تصریح کرد: با وجود اینکه سفر دوم آیتالله رئیسی به سیستانوبلوچستان انجام نشد اما مصوبات تصمیمگیریشده درباره این سفر حتما ابلاغ و اجرایی خواهد شد.
ارسال به دوستان
چرا تلاش اصلاحطلبان برای حاشیهسازی و ترساندن مردم از رقیب مؤثر نبوده است؟
بازی با مشت پوچ
گروه سیاسی: واژه «هشدار» این روزها از دهان اصلاحطلبها نمیافتد! آنها دوباره میخواهند مردم را بترسانند، چرا که بیش از هر کسی خودشان احساس خطر کردهاند. از بیبرنامه بودن نامزدشان گرفته تا بنبستی که مدتهاست گریبان این طیف را گرفته، همگی حکایت از ضعفی دارد که سعی دارند با به حاشیه کشاندن رقابتهای انتخاباتی و ترساندن مردم از رقیب، روی آن سرپوش بگذارند. به گزارش «وطن امروز»، در روزهای اخیر بهزاد نبوی که خود اصلاحطلبها او را چهره با سابقه جریان اصلاحات میخوانند، گفته است: «در حال حاضر ما در حال ورود به مرحله دوم انتخابات هستیم. ایستادن جایگاه اول تبریک دارد و ورود به مرحله دوم، نیازمند هشدار است که مرحله بسیار مهمتری است».
«هشدار» بهزاد نبودی در مرحله اول متوجه خود اصلاحطلبها است که مبادا در عین بیبرنامگی، قافیه را به رقیب پر از ایده و برنامهشان ببازند. هشداری است به آنها که اگر متن را به حاشیه نکشانند، میدان را باختهاند. از همین جاست که این روزها اگر سری به صفحه ایکس هر کدام از سران اصلاحات بزنیم، مردم را با انواع «هشدارها» خطاب قرار میدهند و از استیلای طالبان برکشور گرفته تا حاکم شدن فقر مطلق! فروپاشی اقتصاد، نابودی حیثیت اجتماعی و بینالمللی ایرانیان و... هرچه به ذهنشان میآید مینویسند تا مگر از ترساندن مردم طرفی ببندند.
کارنامه گذشته اصلاحطلبان مملو از رقیبهراسی و به حاشیه کشاندن فضای انتخابات است. مثل اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت روحانی که ۲۲ اردیبهشت ۹۶ در تبلیغات انتخاباتی ریاستجمهوری بیپرده و صریح به دوریین صداوسیما زل زد و تا توانست هشدار داد و مردم را ترساند. او میگفت: «ملت مگر یادتان رفته قیمت دلار لحظهای عوض میشد؟ لحظهای قیمت کالا عوض میشد. اصلا مگر سرمایهگذار میتوانست برای تولید و سرمایهگذاری فکر بکند...».
جهانگیری در آن مقطع 4 سال معاون اول دولتی بود که سال 1392 نیز با شیوه رقیب هراسی موفق شد با چند هزار رای بیشتر پیروز انتخابات شود. سپس در سال 96 آقای معاون اول وقت که در کسوت کاندیدای پوصششی ظاهر شده بود، دوباره از حربه رقیبهراسی استفاده کرد. در واقع شیوه «ترساندن مردم از رقیب» شیوه متداول جریان اصلاحات است اما حالا که آنها تمام توانشان را از حلقوم تقویتشده ظریف گرفته تا آشتی مجدد محمد خاتمی با صندوقهای رای و حمایتهای حسن روحانی و تمام کابینهاش از پزشکیان به صحنه آوردهاند و نتیجه مطلوب را نگرفتهاند، نگرانند مردم در دور دوم انتخابات به دولت سوم روحانی نه بگویند.
شاید همین ترس درونی است که باعث شده برخی چهرههای اصلاحطلب پا را فراتر بگذارند و به لفاظیهای جدیدتری روی بیاورند. در همین زمینه احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی اصلاحطلب گفته است: من سال ۱۳۸۴ رای ندادم، چون از محمود احمدینژاد نمیترسیدم. سال ۱۴۰۰ رای ندادم، چون از مرحوم سید ابراهیم رئیسی نمیترسیدم. دور اول انتخابات ۱۴۰۳ رای ندادم، چون از محمدباقر قالیباف نمیترسیدم. واقعیت اما این است که الان از تیم سعید جلیلی میترسم!» زیدآبادی اگر انصاف را بهکار ببرد و به همین 3 سال پیش و به دولت دوم روحانی برگردد، مطمئنا معنای «ترس» را در کشتههای روزانه 700 نفری کرونایی مردم ایران بهتر درک میکند. همانطور که جهانگیری میگفت، «یادمان نرفته» در دولت دوم روحانی با یک امضای ترامپ و خروج او از برجام، کشوری که بهرغم تمام پتانسیلها و داشتههای درونی چشم دولتمردانش به آن سوی مرزها دوخته شده بود، چطور در منگنه اینستکس 3 کشور اروپایی و وعدههای سرخرمن آنها معطل ماند تا با گرانی یک شبه بنزین در بیخبری محض رئیسجمهور! با 10 برابر شدن قیمت دلار، با سوخت رفتن سرمایه مردم در بورس، با کشتههای 700 نفری روزانه کرونا، با کمبود روغن خوراکی و خرید گوشت با کارت ملی و... مردم ایران در وضعیت نابسامانی سردرگم بمانند. ما آن روزها را یادمان نرفته که رفع همه مسائل و مشکلات کشور به آن سوی مرزها گره خورده بود و در این شرایط چون همه راهها به غرب ختم میشد، حتی دورنمایی نیز برای رفع مشکلات وجود نداشت. یادمان نرفته که چطور برخی از مردم از وحشت کشتههای روزانه کرونا به ارمنستان و کشورهای اطراف میرفتند و شبها را در خیابانهای این کشورها به سر میبردند تا بلکه بتوانند به عنوان یک گردشگر واکسن کرونا دریافت کنند! واکسنی که حتی واردات آن نیز منوط به رفع تحریمها، FATF و... شده بود.
واقعیت این است که اصلاحطلبان از گذشته خود میترسند. از اینکه دهه 90 را با وعدههای گره خورده به آن سوی مرزها هدر دادند و رشد اقتصادی را به کمترین میزان نسبت به سالهای قبل رساندند. در آن دهه پرحسرت که مقام معظم رهبری تقریبا هر سالش را به شعارهای اقتصادی مزین کرده بودند، وضعیت اقتصادی کشور روز به روز بدتر میشد. چنانکه در آن دهه یکی از ضعیفترین عملکردهای اقتصادی ثبت شده است. در بخش مربوط به رشد اقتصادی اگرچه در برنامههای پنجم و ششم توسعه میانگین رشد این شاخص برابر با ۸ درصد در نظر گرفته شده بود، اما آنچه در واقعیت رخ داد، فاصله معناداری با اهداف مدنظر داشت.
با یک نگاه اجمالی میبینیم در سالهای ۹۲ و ۹۳ تشکیل سرمایه بهبود نسبی یافت، اما شدت گرفتن رکود اقتصادی در سال ۹۴ به منفی شدن این شاخص منجر شد و روند نزولی تا سال پس از آن نیز ادامه یافت. امضای برجام در سال ۹۶ امیدواریها برای بهبود وضعیت اقتصادی را زنده کرد و تشکیل سرمایه ثابت را بهبود بخشید اما بازگشت تحریمها در سال ۹۷ وضعیت را به سالهای پیشین دهه ۹۰ بازگرداند. سرانجام اینکه در دهه ۹۰ چون چشم دولتمردان به آن سوی مرزها دوخته شده بود، رشد اقتصادی بسیار پرنوسان شد و متوسط این رشد به رقمی نزدیک صفر رسید. نیمی از سالهای دهه ۹۰ رشد اقتصادی منفی گزارش و در دو سال رشد اقتصادی از منفی ۶ درصد نیز کمتر شده بود!
حسرت دهه از دست رفته90 از طرز فکری نشأت میگیرد که گویی برنامهای ندارد جز مذاکره با غرب. حالا این مذاکره نتیجهبخش باشد یا نه انگار برای این طیف اصلا مهم نیست! بر همین اساس است که آنها میتوانند راه رفته و به بن بست خورده را دوباره با آبوتاب و لفاظیهای امثال ظریف در بوق و کرنا کنند و به خورد دیگران بدهند. در همین وانفسا است که «هشدار» دادنها و ترساندنها و عصبی کردن مخاطب و نهایتا به حاشیه کشاندن فضا به آنها کمک میکند بهرغم بیبرنامگی و دعوت مردم برای بازگشت به گذشتهای تلخ، همچنان امیدوار به موفقیت در کارزار انتخاباتی باشند.
پیش از آنکه نخستین مناظره کاندیدای جبهه انقلاب با نامزد اصلاحطلبان برگزار شود، در «وطن امروز» گزارش داده بودیم «قرار است نخستین مناظره 2 نامزد راهیافته به دور نهایی انتخابات انجام گیرد، به نظر میرسد کاندیدای جبهه انقلاب باید از گرفتار شدن در حربه دوقطبیسازی طیف مقابل پرهیز کند و با به چالش کشیدن برنامه نداشتن کاندیدای این طیف، ضمن ورود نکردن به حاشیههای غیرضروری، به اعلام برنامههای خود بپردازد. مشکلات مردم واقعی است و آنها نه نیازی به رویاپردازیهای ظریف برای احیای برجامی دارند که بود و نبودش متکی به امضای ترامپ است و نه در پی سیاسیبازیها و دوقطبیسازیهای طیف اصلاحطلب هستند. آنها نیاز به رئیسجمهوری دارند که مردانه به میدان بیاید و همچون شهید جمهور «آیتالله رئیسی» خود را خالصانه وقف خدمت به مردم کند».
امروز دومین و البته آخرین مناظره برگزار میشود. باید از گذشته درس بگیریم و اجازه ندهیم انتشاردهندگان ترس، وحشت و ناامیدی در جامعه بار دیگر از شفافیت بگریزند و با گلآلود کردن آب و تار کردن فضای انتخابات، بر ضعفهای خود سرپوش بگذارند. آنها حاشیه را دوست دارند، چرا که در متن برنامهای ندارند. آنها در پی ایجاد دوقطبیسازی و ایجاد لج و لجبازی هستند، چرا که از شفافیت و بحثهای سازنده میترسند، لذا باید حواسمان جمع باشد تا نیازهای واقعی خود را به هیجانات کاذب و سیاسیبازیهای بیهوده نبازیم.
رهبر معظم انقلاب درباره رقیبهراسی به عنوان یکی از آفتهای فضای انتخاباتی فرمودهاند: «در گذشته هم هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی و... روش اهانت، توهین، تهمت، تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحا ضرر کرد. در گذشته هم اینجور بوده؛ اینجوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد، چنان خواهد شد».
***
طیبنیا: ظریف ضعیفترین وزیر خارجه تاریخ است
بهتازگی یک فایل صوتی از علی طیبنیا در کلاس درس وی در دانشگاه تهران منتشر شده که در آن سخنان جالبی را درباره ظریف، وزیر امور خارجه دولت روحانی بیان میکند. طیبنیا میگوید: ایشان (پزشکیان) فردا بشود رئیسجمهور، ظریف را میخواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند. حتما مجلس رای نخواهد داد. بگذریم از اینکه من ظریف را ضعیفترین وزیر امور خارجه بعد از انقلاب میدانم. وی در ادامه سخنانش درباره تواناییهای ظریف بیان میکند: قویترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قویترین کارشناس، ضعیفترین وزیر امور خارجه! طیبنیا میافزاید: دوره آقای ظریف روابط خارجی ما افتضاح بود بویژه روابط منطقهای! ایشان اصلا آدم اجرایی نیست. قائممقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی گذاشته بود. وزیر امور خارجه خوب میخواهید آقای عراقچی، من اگر رئیسجمهور بودم ایشان را میگذاشتم.
ارسال به دوستان
سعید جلیلی در جمع مردم گرگان: باید تعامل گستردهای با جهان داشته باشیم اما نه تعامل از روی ضعف، بلکه از روی قوت؛ ملت ما برای استفاده از یک جهان پیشرفت باید تعامل گسترده با جهان داشته باشد
یک جهان تعامل
گروه سیاسی: نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در جمع مردم گرگان گفت میخواهند دوباره همان نسخه غلط منسوخ را برای مردم بپیچند.
به گزارش مهر، سعید جلیلی که در سیزدهمین مقصد سفرهای انتخاباتی خود به استانهای کشور روز گذشته به گلستان سفر کرد بود، در جمع مردم در مصلای شهر گرگان گفت: خدا را سپاس میگویم که در جمع شما مردم خونگرم و دوستداشتنی استان گلستان حضور پیدا کردم؛ مردمی که نشان دادید با همه قدرت به سمت جهش کشور حرکت میکنید؛ استانی که در قومیتها دارای تنوع است و مجموعهای از اقوام را دارد که سرشار از فرصتهاست.
وی ادامه داد: فرصت دیگر این مردم و جوانان عزیز هستند که امروز همه دارای تحصیلاتند. حق مردم این است که نهتنها شغل داشته باشند، بلکه باید هر کدام از اینها برای کشور افتخارآفرینی کنند.
جلیلی بیان کرد: مردم عزیز این استان فرصتهای ارزشمندی دارند و جهش در گلستان اتفاقی نیست و با مردم موفقی که دارد هر روستا میتواند به سلول موفقیت تبدیل شود. شرط این است حقوق مردم را در اختیار آنها قرار دهیم و نمیشود فقط عدهای با فساد و رانت از تسهیلات بانکی استفاده کنند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری گفت: امروز جنگل، کشاورزی و شیلات و روستاهای غنی و ارزشمند و جوانان این استان با برنامهریزی درست میتوانند به قله برسند. این همه ظرفیت و فرصت مجال این را نمیدهد که خدای نکرده جوان شما بیکار باشد. این فرصت را خداوند در اختیار شما قرار داده است.
جلیلی در ادامه با تاکید بر اینکه هر ایرانی یک نقش پرشکوه ایفا میکند، بیان کرد: امروز در آستانه انتخاب هستیم. وقتی میگفتیم مشکلاتی که وجود دارد را چگونه حل میکنید، میگفتند اجازه دهید به 3-2 قدرتی که با ما دشمنی دارند امتیاز دهیم و نتیجه آن چه شد؟ دیدید که توافق کردند و امتیازات را دادند و نتیجه آن شد که طرف مقابل از توافق خارج شد و تحریمها ۲ برابر و دلار ۳ هزار تومانی ۳۰ هزار تومان شد.
* پیچیدن نسخه غلط منسوخ
وی در همین راستا تاکید کرد: عوض اینکه از مردم عذرخواهی کنند، دوباره همان نسخه غلط منسوخ را برای مردم میپیچند. ضعف را با ضعف نمیتوان برطرف کرد. ملتی میتواند موفقیتهای خود را ادامه دهد که تعامل گسترده و سازنده با جهان داشته باشد نه تعامل حداقلی و از موضع ضعف. امروز ملت میداند برای استفاده از یک جهان فرصت باید یک تعامل گسترده وجود داشته باشد. ملت ما انتخاب خواهد کرد تا جهش خود را شکل دهد.
* تعامل گسترده با جهان
وی در ادامه تصریح کرد: کسی نمیگوید در کشور مشکلات وجود ندارد اما من از شما سوال میکنم: ضعف را با چه چیزی درست میکنند؟ ضعف را به واسطه توانایی شما درست میکنند یا با کشورهای دیگر؟ ما باید بتوانیم تعامل گستردهای با جهان داشته باشیم اما نه تعامل از روی نقطه ضعف، بلکه از روی نقطه قوت. امروز ملت ما برای استفاده از یک جهان پیشرفت باید یک تعامل گسترده با جهان داشته باشد. ما در دنیا ۲۰۰ کشور داریم که میتوانیم با آنها ارتباط بگیریم اما شما میدانید که در آن ۸ سال، آن دولت از همین همسایهها که فرصتهای ارزشمندی داشتند استفاده نکرد. وی افزود: من میدانم اراده شما ملت به گونهای است که در برابر خارجی سر تعظیم فرود نمیآورید. وقتی ملتی مصمم باشد تولید قدرت میکند و این تولید قدرت است که در همین عملیات «وعده صادق» رژیم صهیونیستی را با صدها موشک زد و رژیم صهیونیستی هم هیچ غلطی نتوانست بکند. امروز این قدرت ملت ایران در عرصههای مختلف میتواند تکثیر شود. آیا این جوانان در عرصههای اقتصاد، صنعت و فرهنگ نمیتوانند چنین قدرتی بیافرینند؟ حتما میتوانند.
جلیلی در پایان سخنانش گفت: ما امروز در یک بزنگاه تاریخی هستیم و زمان را باید قدر بدانیم. اگر میگوییم یک جهان فرصت داریم پس باید از فردای روز انتخابات با برنامهریزیهای از قبل کار کنیم، نه اینکه بگوییم کارشناسان ما چه میگویند. باید همه دستگاهها در خدمت ملت شریف ایران باشند تا بستر فراهم شود و شما در کنار دولت نقش ایفا کنید. پس یک جهان فرصت باید یک ایران جهش باشد و همین استان گلستان یکی از بهترین فرصتهاست. پس ما میتوانیم.
ارسال به دوستان
محسنیاژهای اعلام کرد
رسیدگی سریع به گزارشها و شکایات انتخاباتی
گروه سیاسی: رئیس قوهقضائیه گفت مسؤولان ذیصلاح در دادسرا و دادگاه در قبال گزارشها از مراجع ذیربط یا مردم درباره امر انتخابات، دقت و سرعت عمل به خرج دهند و به این گزارشها بدون تبعیض رسیدگی کنند.
حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنیاژهای با اشاره به در پیش بودن مرحله دوم انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، گفت: در ابتدای ورود به بحث انتخابات بر خود لازم میدانم شهادت شهیدان «فرهاد جلیل» و «ابراهیم مرمزی» را که توسط اشرار مسلح در حمله به صندوق آرای ریاستجمهوری در منطقه راسک استان سیستانوبلوچستان به شهادت رسیدند به همه نیروهای مسلح و فرماندهی کل فراجا و خانوادههای آنان تبریک و تسلیت بگویم؛ این شهیدان حافظان رای مردم بودند و مردم ما قطعا اجازه نمیدهند خون این شهیدان پایمال شود.
رئیس عدلیه تصریح کرد: بدون تردید، همه مردم ما توقع دارند نامزدهای محترم و ستادها و هواداران آنها، ملتزم به رعایت قانون و اخلاق باشند و حقوق مردم را رعایت کنند؛ خدای ناکرده چنانچه نامزد یا ستادی انتخاباتی، قانون و اخلاق را رعایت نکنند، مردم نزد خود میگویند چگونه باید از چنین افرادی توقع داشته باشیم که پس از تصدی مسؤولیت اجرایی کشور، به رعایت قانون ملتزم باشند؟
رئیس قوهقضائیه در ادامه بیان داشت: همچنین باید از تمام مردمِ مسؤولیتپذیر و وظیفهشناسی که در دور اول انتخابات مشارکت کردند قدردانی کنم و آحاد مردم را دعوت کنم که در مرحله دوم انتخابات با مسؤولیتپذیری بیشتری مشارکت جویند تا دشمن بیش از پیش ناامید و مأیوس شود. قطعا از هر وجه و بعدی که بنگریم اعم از وجوه دینی و ملی و وجوه ناظر بر نقشآفرینی برای آینده بهتر و ارتقای کشور و رفع مسائل و مشکلات، شرکت در انتخابات امری ضروری است.
قاضیالقضات در ادامه خطاب به مقامات مسؤول قضایی گفت: مسؤولان ذیصلاح در دادسرا و دادگاه در قبال گزارشها و شکایات واصله از مراجع ذیربط یا مردم درباره امر انتخابات، دقت و سرعت عمل به خرج دهند و به این گزارشها و شکایات، بدون تبعیض و اغماض رسیدگی کنند. بدونتردید همانطور که بارها تاکید کردهایم رسیدگیهای بهموقع و سریع و دقیق که با صدور احکام قانونی و قاطع مواجه میشوند، از اثرات بالایی در حوزه پیشگیری و بازدارندگی برخوردارند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|