|
اخبار
درخواست سازمان غذا و دارو برای ایجاد ذخایر شیر خشک
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از تولیدکنندگان شیر خشک خواست با همکاری شرکتهای پخش، ذخایر استراتژیک 3 ماههای از محصولات خود ایجاد کنند. دکتر علیرضا رستمی با بیان این مطلب گفت: تأکید کردهایم تولید یا واردات شیر خشک باید فراتر از برنامههای اعلامشده باشد و شرکتها ملزم به رعایت دقیق شرایط کیفی و جلوگیری از کاهش مدت مصرف محصولات هستند. بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، وی اضافه کرد: بر اساس این درخواست، شرکتهای تولیدکننده باید تا ۲۲ مهر ۱۴۰۳ پاسخ مکتوب خود را ارائه دهند. رستمی گفت: در صورت عدم همکاری، ایجاد این ذخایر به سایر شرکتها واگذار خواهد شد. به گفته وی، این اقدام با هدف اطمینان از تأمین پایدار بازار و جلوگیری از دسترسی دشوار احتمالی شیر خشک در کشور انجام میشود.
***
رئیس پلیس آگاهی فراجا اعلام کرد
لزوم استفاده از نرمافزارهای چهرهنگاری برای ارتقای کشف جرم
رئیس پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه نمونهبرداریهای ژنتیکی از صحنههای وقوع جرم باید به صورت کاملا علمی پیگیری شود، گفت: نرمافزارهای چهرهنگاری جدید با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان داخلی باید مورد بهرهبرداری قرار گیرد تا شاهد ارتقای کشف علمی جرم در جامعه باشیم. سردار محمد قنبری در جلسه شور معاونان پلیس آگاهی فراجا اظهار داشت: جهت پیشبرد اهداف و دسترسی به مجرمان باید به سمت اقدامات علمی حرکت کنیم، چرا که امروز در دنیا توسعه نیروی انسانی بدون توجه به فناوریهای هوشمند معنایی ندارد و باید گفت در این باره اقدامات اولیه خوبی در پلیس انجام شده است. وی با بیان اینکه نمونهبرداریهای ژنتیکی از صحنههای وقوع جرم باید به صورت کاملا علمی پیگیری شود، افزود: نرمافزارهای چهرهنگاری جدید با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان داخلی باید مورد بهرهبرداری قرار گیرد تا شاهد ارتقای کشف علمی جرم در جامعه باشیم. رئیس پلیس آگاهی فراجا ضمن تاکید به کنترل مجرمان با استفاده از سامانههای هوشمند، گفت: تیمهای بررسی صحنه جرم باید آموزشهای تخصصی و به روز ببینند و این موضوع در رسیدگی به پروندهها و کشف جرائم کمک مطلوبی میکند. سردار قنبری با اشاره به ایجاد روابط راهبردی با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان، خاطرنشان کرد: از ظرفیت مراکز دانشگاهی استفاده و ایدهها و طرحهای تحقیقاتی از سراسر کشور احصا و پیگیری شود تا با استفاده از آنها در جهت پیشبرد اهداف سازمانی اقدامات موثری به عمل آید.
***
فعالیت ۸۰۰۰ خانه هلال شهری و روستایی در کشور
مدیرکل دفتر توسعه خانههای هلال کشور گفت: ۸۰۰۰ خانه هلال روستایی و شهری در سراسر کشور در حال فعالیت هستند. عباس احدپور در حاشیه برگزاری دوره توانافزایی روسای خانههای هلال، افزود: از بین ۸۰۰۰ خانه هلال روستایی و شهری، ۲۰ خانه هلال نیز تخصصی هستند که این خانههای هلال در مجموعههای خاص مثل دانشگاهها و حوزههای تاثیرگذار در جامعه فعالیت میکنند. وی بیان کرد: خانههای هلال با هدف بالا بردن سطح تابآوری جوامع محلی در کنار تمام حوزههای هلالاحمر اعم از جوانان، امدادونجات، آموزش و پژوهش، داوطلبان و بهداشت و درمان و توانبخشی اقدام به ارائه خدمات میکنند. مدیرکل دفتر توسعه خانههای هلال کشور گفت: اعضای خانههای هلال که در نقاط حادثهخیز هستند در حوادث و سوانح با بهرهمندی آموزشهای لازم قبل از رسیدن نیروهای امدادی و درمانی اقدام به ارائه خدمات امدادی جهت نجات انسانها میکنند. احدپور با توجه به نقش بسیار مهم دیدهبانی خانههای هلال در امداد و نجات، افزود: این اهمیت به خاطر این است که اگر زمانی حادثهای رخ دهد قطعا با نخستین تلفن و ارائه اطلاعات کامل و درست، میزان خرابی و میزان تیمهای مورد نیاز امداد و نجات مشخص و این امر منجر به کاهش میزان هزینه و خسارت میشود.
***
واکنش به خبر نظافت مدرسه توسط مادر یکی از دانشآموزان
اداره کل آموزشوپرورش شهرستانهای استان تهران پیرو خبر منتشر شده در فضای مجازی درباره نظافت مدرسه توسط یک مادر بابت نداشتن شهریه، اطلاعیهای صادر کرد. پیرو انتشار بروز تخلف در یکی از مدارس دولتی شهرستان قدس از توابع آموزشوپرورش شهرستانهای استان تهران، بلافاصله نمایندهای از سوی وزارت آموزشوپرورش و اداره کل آموزشوپرورش شهرستانهای استان تهران در محل مدرسه مدنظر حاضر شدند و با مدیر مدرسه و ولی دانشآموز گفتوگو کردند. بر اساس بررسی انجام شده، آنچه تاکنون محرز شده، با مطلب منتشر شده در فضای مجازی فاصله معناداری دارد. بیشک اداره کل آموزشوپرورش شهرستانهای استان تهران رعایت حقوق کامل دانشآموزان، اولیا و فرهنگیان را محور تمام فعالیتها، برنامهها و اقدامات خود دانسته و در صورت تأیید هرگونه تخلف از سوی مدیر مدرسه یا هر یک از ارکان ذیربط، مطابق قوانین و مقررات با متخلفان برخورد خواهد شد. اداره کل آموزشوپرورش شهرستانهای استان تهران در ادامه از مخاطبان خواست اخبار صحیح آموزشوپرورش را صرفاً از پایگاه اطلاعرسانی این ادارهکل و کانال اطلاعرسانی آوای تعلیم به نشانی https://shad.ir/ava_teo دریافت کنند. لازم به ذکر است پیش از این خبری در فضای مجازی مبنی بر اینکه مادری شهر قدسی در ازای هزینه ثبتنام فرزند خود در مدرسه دولتی مجبور به نظافت آن مدرسه شده است، منتشر شد.
ارسال به دوستان
اتصال بیش از ۳۰ هزار دفتر مشاور املاک به سامانه کاتب
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از اتصال بیش از ۳۰ هزار دفتر مشاور املاک به سامانه کاتب خبر داد. حسن بابایی گفت: طی 2 هفته گذشته ۱۳۰ درصد در اتصال مشاوران به سامانه کاتب رشد داشتیم و انتظار داریم علاوه بر استفاده از ظرفیت صداوسیما، از ظرفیتهای محیطی در سطح شهر نیز استفاده شود و تا پایان آبان ۸۰ تا ۹۰ درصد مشاوران به این سامانه متصل شوند.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» از علل عدم اجرای دقیق احکام قانون هوای پاک گزارش میدهد
قانون هوای پا روی هوا
سالانه 30 هزار نفر در کشور بر اثر آلودگی هوا میمیرند؛ نامهنگاری به دیوان محاسبات برای تعیین تکلیف ۷ همتی که قرار است به نوسازی خودروهای فرسوده تخصیص یابد
گروه اجتماعی: با وارونه شدن هوا در پی ورود به ماههای سرد سال هوای تهران دیروز نیز همچون روزهای گذشته در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت. گویا آلودگی هوا دست از سر ساکنان کلانشهرها بویژه تهران برنمیدارد. آنطور که اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرده است طی 5 روز آینده به دلیل افزایش آلایندهها کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود.
همچنین شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، دیروز اعلام کرد: میانگین کیفیت هوای پایتخت همچنان در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار دارد. روز گذشته «ذرات معلق کمتر از 2.5.۵ میکرون» با میانگین ۱۱۹ و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت. این در حالی است که از ابتدای سال تاکنون کیفیت هوای تهران 5 روز پاک، ۱۴۱ روز قابل قبول، ۶۱ روز ناسالم برای گروههای حساس و 2 روز ناسالم بوده است. حال با وجودی که چند سال از قانون هوای پاک میگذرد ولی متاسفانه با وجود این قانون هر سال شاهد آلودگی بیشتر هوا هستیم. طبق آمارهای موجود، آلودگی هوا سالانه باعث مرگ بیش از 3۰ هزار نفر میشود. این در حالی است که بیش از نیمی از جمعیت کشور در معرض آلودگی هوا قرار دارند و خسارات آلودگی هوا در ایران سالانه به میلیاردها دلار میرسد.
رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتوگو با «وطن امروز» درباره عدم اجرای دقیق قانون هوای پاک گفت: تا زمانی که دولت به الزامات مربوط به قانون هوای پاک و دستورالعملهای آن عمل نکند، نمیتوان انتظار داشت تغییری در وضعیت کیفیت هوا رخ دهد.
سمیه رفیعی با بیان اینکه متاسفانه آییننامههایی در قانون هوای پاک تدوین شده است که باعث شده قانون بیشتر دور بخورد و عملیاتی نشود، اظهار داشت: مهلت گرفتنهای مکرر ارگانها و نهادهای موظف به اجرای قانون هوای پاک از سازمان محیط زیست باعث شده است قانون بدرستی اجرا نشود و منابع لازم برای عملیاتی شدن این قانون مهم که با سلامت مردم در ارتباط است تخصیص نیابد.
وی عامل اصلی آلودگی هوا را وجود خودروهای فرسوده دودزا در کشور دانست و افزود: فعالیت این نوع خودروها سهم بسزایی در آلودگی هوا دارد و باید از رده خارج شوند ولی از آنجا که توجهی به تامین اعتبار برای خروج این نوع خودروها نمیشود، نباید انتظار داشت آلودگی هوا در کشور بویژه کلانشهرها مهار شود.
رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی مجلس اضافه کرد: منابعی که قرار است از محل واردات خودرو به این بخش تعلق گیرد، همچنان در صندوق خزانه وزارت صمت قرار دارد و صرف نوسازی ناوگان حملونقل بویژه اسقاط و خارج کردن خودروهای فرسوده نمیشود.
رفعیی اظهار کرد: در این راستا نامهای به دیوان محاسبات ارسال کردهایم تا وضعیت 7 هزار میلیارد تومانی که از محل واردات خودرو باید صرف نوسازی خودروهای فرسوده شود، تعیین تکلیف شود و مشخص شود این پول کجاست.
رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه میزان مرگومیر ناشی از آلودگی هوا به ۳۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، گفت: با گذشت ۷ سال از تصویب و ابلاغ قانون هوای پاک، تنها ۱۲ درصد احکام این قانون اجرایی شده است!
وی ادامه داد: بر اساس گزارش دیوان محاسبات کشور از 228 حکم مندرج در قانون هوای پاک تنها 28 حکم اجرا شده، در حالی که 138 حکم ناقص اجرا شده و 62 حکم نیز اصلا اجرا نشده است.
به هر حال آلودگی هوا از آن دست مشکلاتی است که حق حیات انسان را به خطر میاندازد؛ معضلی که در ایران و بویژه کلانشهرها دیگر هیچ مدیری را زیر سوال نمیبرد. خودروهای غیر استاندارد، موتوسیکلتهای از رده خارج، کارخانههای آلاینده، بنزین و سوختهای فسیلی دست به دست این ورژن یا وارونگی هوا در فصل پاییز داده است تا آلودگی هوا در ایران سومین علت مرگ و میر باشد.
رئیس پلیس راهور فراجا نیز دیروز در دویستوهفتادویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران که به عنوان میهمان ویژه حضور یافته بود، با اشاره به اینکه روزانه ۲۰ میلیون جابهجایی در شهر تهران انجام میشود، افزود: در 6 ماه دوم سال شاهد افزایش ترافیک به علت فعالیت مراکز آموزشی و از سوی دیگر وارونگی هوا هستیم که در مجموع داستان پرقصه آلودگی هوا را به عنوان یکی از دغدغههای اصلی شهروندان در حوزه ترافیک در این کلانشهر ایجاد میکند و متاسفانه با این دست فرمانی که پیش میرویم به نظر نمیرسد در سالهای آینده چیزی از این دغدغه کاسته شود. وی افزود: بیتردید هر تولیدی نیازمند مواد اولیه است و تولید یک حملونقل و ترافیک مناسب و مطلوب نیازمند مواد اولیه مناسب است تا به شرایط مطلوب همگان به لحاظ جابهجایی ارزان، ایمن، سریع و... دست یابیم.
* دلتان را خوش نکنید!
بحث اجرای کمتاثیر قانون هوای پاک در کاهش آلودگی هوای تهران و دیگر کلانشهرها تا جایی است که رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز دیروز با کنایه به وضعیت آلودگی هوای پایتخت گفت: من دلم را خوش نکردم که اوضاع هوای این شهر خوب خواهد شد، شما هم نکنید! مهدی چمران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باید تمام نهادهایی را که در بحث آلودگی هوا دخیل هستند جمع و یک بار دیگر مسؤولیتهایشان را به آنها یادآوری کنیم.
وی با بیان اینکه گوگرد گازوئیلی که در تهران توزیع میشود حداکثر ۵۰ ppm است، افزود: این گازوئیل در دیگر شهرها حتی بالای یکهزار ppm است؛ هیچیک از نیروگاههای ما سوخت مازوت ندارند و با گاز کار میکنند، این اتفاقات رخ داده اما میتوان افزایش تعداد خودروها بویژه پس از ایام کرونا را دلیلی دانست که به وضعیت قبل و استفاده بالا از وسایل حملونقل عمومی دست پیدا نکردهایم، از سویی وسایل حملونقل عمومی کافی نیست و مردم با ازدحام مواجه هستند. رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: با وجود کاهش مصرف سوخت و افزایش کیفیت آن، تهران به دلیل شرایط جوی و عدم وزش باد به شهری آلوده تبدیل شده، این در حالی است که در گذشته باغشهر و شهری خوش آب و هوا و مثالزدنی بوده است.
به گفته چمران، راهحلهای قانون هوای پاک باید ریز به ریز اجرایی شود تا به نتیجه برسیم، مهمترین موضوع هم خارج شدن خودروهای فرسوده از چرخه تردد در شهر است، تاکسیهای برقی جدید هم که هنوز با مشکل پرداخت مبلغ روبهرو هستند.
وی با بیان اینکه شهرداری در حال تنظیم برنامه برای پرداخت تسهیلات بلندمدتتر و بیشتر برای رفع مشکل تاکسیهای برقی است، گفت: شهرداری باید تلاش خود را انجام دهد و اتوبوسهای برقی را نیز وارد کند. رئیس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: وزارت نفت هم باید برای خرید تاکسی برقی کمک کند، در غیر این صورت کسی نمیتواند تاکسی برقی بخرد و اگر هم خریداری پیدا شود توان پرداخت مبلغ آن را ندارد، بنابراین امروز وضعیت خوبی در این بخش نداریم.
ارسال به دوستان
توقف توزیع شیر رایگان در مدارس و درخواست از سازمان برنامه و بودجه
مدارس شیر ندارند
توزیع شیر رایگان در مدارس متوقف شده است؛ مساله مهمی که کارشناسان سلامت تاکید دارند دولت و در ذیل آن سازمان برنامه و بودجه اعتبار لازم را برای تامین این مواد مغذی کودکان اختصاص دهند، چرا که مصرف شیر برای کودکان به دلیل تاثیرگذاری آن بر حفظ سلامت، رشد، افزایش ضریب هوشی و استحکام اسکلتی دانشآموزان بسیار موثر است. این در حالی است که ۶۲ هزار مدرسه سال گذشته از توزیع شیر رایگان برخوردار بودند.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ضمن اشاره به جزئیات تصویب سند امنیت غذایی و تغذیه، در عین حال گفت: توزیع شیر رایگان در مدارس متوقف شده و از سازمان برنامه و بودجه میخواهیم اعتبار مورد نیاز توزیع شیر رایگان در مدارس را تامین کند.
دکتر محمداسماعیل مطلق در «همایش ملی امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیرعامل» که دیروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: امنیت غذایی از مسائل مهم کشور محسوب میشود، به نحوی که در «بند ۶ سیاستهای کلی سلامت» و «بند ۷ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی» و «سیاستهای کلی جمعیت» به موضوع امنیت غذایی تاکید شده است.
وی در تشریح «امنیت غذایی» گفت: امنیت غذایی به معنای دسترسی همیشگی اقتصادی و فیزیکی تمام مردم به غذای کافی، سالم و مقوی با مطلوبیت اجتماعی- فرهنگی و بهرهمندی تمام سلولهای بدن از مواد مقوی و کافی برای دستیابی به زندگی سالم و فعال است.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: تحقق تامین پایدار غذای سالم، اقتدار غذایی، ارتقای سلامت تمام آحاد جامعه و افزایش امید به زندگی، مستلزم «فراهم کردن غذا و بذر غذایی»، «کاشت» و «تولید»، «تامین غذا» و «دسترسی فیزیکی»، «تامین سلامت بدن» و «بهرهمندی سلولی از مواد غذایی» است.
مطلق با بیان اینکه امید به زندگی در کشور افزایش یافته، توضیح داد: روزهای نخست انقلاب اسلامی، میزان امید به زندگی در زنان و مردان به ترتیب ۵۴ و ۵۶ سال بود و این در حالی است که میزان امید به زندگی اکنون در میان زنان و مردان کشورمان به ترتیب به ۷۸ و ۷۵ سال رسیده است. وی درباره ضرورت امنیت غذایی خاطرنشان کرد: امنیت غذایی، زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است و از حلقههای مهم امنیت کشور به شمار میرود.
نتایج مطالعات بیانگر این است که امنیت غذایی بر هزینههای بهداشت و درمان نیز اثرگذار است. مطلق ادامه داد: ناامنی غذایی باعث کاهش توانمندیهای ذهنی و جسمی میشود و روند توسعه کشورها را به مخاطره میاندازد. تحریمهای غذایی، تغییرات اقلیمی و همهگیری بیماریها میتوانند خطر ناامنی غذایی و سوءتغذیه را افزایش دهند.
وی با اشاره به اجرای برنامه نان کامل و توزیع شیر رایگان در مدارس توضیح داد: ۳ برنامه «نان کامل»، «توزیع شیر رایگان در مدارس» و «طرح کالابرگ الکترونیک» در راستای امنیت غذایی کشور اجرا شده است.
امیدواریم این برنامهها ادامه داشته باشد؛ در حال حاضر توزیع شیر رایگان در مدارس متوقف شده و از سازمان برنامه و بودجه میخواهیم اعتبار مورد نیاز توزیع شیر رایگان در مدارس را تامین کند.
مطلق گفت: ۶۲ هزار مدرسه سال گذشته از توزیع شیر رایگان برخوردار بودند و سازمان تامین اجتماعی با تامین منابع از محلهای دیگر میتواند منابع اعتباری مورد نیاز برای توزیع شیر در مدارس را فراهم کند.
دانشآموزان ۶۲ هزار مدرسه طی ۲ نوبت در هر هفته شیر رایگان دریافت میکردند و نتایج این طرح بیانگر این است که توزیع شیر رایگان بر سلامت آنها مثل چاقی و سوءتغذیه اثرگذار است.
اعتبار مورد نیاز برای توزیع شیر مدارس سال آینده در بودجه لحاظ شد اما در سال جاری بودجهای برای این طرح در نظر گرفته نشده است.
ارسال به دوستان
۶ هزار زبالهگرد در تهران شناسایی و ۴ هزار و ۵۰۰ نفر آنها ساماندهی شدند
زبالهگردها مورد استثمار مافیا
زبالهگردها که بیش از 80 درصد آنها اتباع هستند با تفتیش سطلهای زباله سیمای محیط شهری را ناخوشایند میکنند. علاوه بر این استفاده این زبالهگردها از موتورهای ۳ چرخ در شهرهای اطراف تهران و عبور و مرورشان از خیابانها اختلالاتی را در حوزه ترافیک ایجاد میکند. اغلب آنها اگر چه از صبح تا شب دنبال مواد پلاستیکی، آهن و فلزات، نان خشک، کارتن و... هستند و با فروش آن سود قابل توجهی کسب میکنند ولی بعضا زیر نظر مافیاها زباله کار میکنند. معاون حقوق بشر و امور بینالملل وزارت دادگستری درباره وضعیت زبالهگردی در تهران توضیحاتی ارائه کرد. عسگر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بینالملل وزارت دادگستری درباره وضعیت زبالهگردی در شهر تهران اظهار کرد: یکی از دغدغههای جدی ما در وزارت دادگستری موضوع زبالهگردی است. وی با بیان اینکه زبالهگردی نقض کرامت انسانی، بهداشت عمومی و حقوق شهروندی است، از تلاشهای مستمر وزارت دادگستری و شهرداری تهران برای مقابله با این معضل خبر داد.
معاون حقوق بشر و امور بینالملل وزارت دادگستری تصریح کرد: با پدیده زبالهگردی بشدت مخالف هستیم، این موضوع بستر بسیاری از آسیبهای اجتماعی است. جلالیان ادامه داد: تاکنون ۶۰۰۰ زبالهگرد در تهران شناسایی شدهاند که از این تعداد، بیش از ۴۵۰۰ نفر ساماندهی شدهاند. متأسفانه بیش از ۸۰ درصد زبالهگردها اتباع غیرایرانی هستند که بسیاری از آنها اقامت غیرمجاز دارند. وی تأکید کرد: هر زبالهگردی که در سطح شهر مشاهده شود، بلافاصله جمعآوری و مدارک هویتی وی بررسی میشود و در صورتی که غیرمجاز باشد، تحویل مراکز شده و در نهایت از کشور اخراج میشود.
عملکرد شهرداری تهران در ساماندهی موضوع زبالهگردی جای تقدیر و تشکر دارد. وی همچنین از شهروندان خواست در مقابله با پدیده زبالهگردی با شهرداری همکاری کنند. شماره ۱۳۷ برای گزارش حضور زبالهگردها در نظر گرفته شده است و از مردم درخواست شده هرگونه فعالیت مرتبط با زبالهگردی را به شهرداری اطلاع دهند. جلالیان در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از این افراد توسط مافیای زباله استثمار میشوند. این افراد محتاج یا بیکار نیستند، بلکه میتوانند با مراجعه به سازمان مدیریت پسماند شغلی شرافتمندانه به دست آورند. سازمان مدیریت پسماند مجوز استخدام ۵ هزار نفر را دریافت کرده است. در مرحله چهارم طرح ساماندهی آسیبهای اجتماعی شهرداری تهران در مجموع ۲ هزار و ۴۵۸ نفر از سطح شهر جذب شدند که ۹۷۸ نفر از آنها شامل معتادان متجاهر و هزار و ۴۰۵ نفر نیز بیخانمان و کارتنخواب لحاظ میشدند. حدود ۷۴ متکدی هم از سطح معابر و چهارراههای مطرح پایتخت جمعآوری شدند. از بین معتادان متجاهر ۸۴۴ نفر مرد و ۱۳۴ نفر زن بودند. در بین افراد بیخانمان نیز هزار و ۳۱۳ نفر مرد و ۹۲ نفر زن بودند. در بین متکدیان هم ۵۳ نفر آقا و ۲۱ نفر خانم بودند.
ارسال به دوستان
کشف ۹۰۰ سرقت با اجرای مرحله دوم طرح مبارزه با سارقان
دستگیری ۷۰۰ سارق در 3 روز
طرح مبارزه با سارقان اماکن در حالی عملیاتی میشود که در هر مرحله از این طرح بسیاری از سارقان حرفهای و مالخرها دستگیر میشوند. اقدامی که لرزه بر تن سارقان انداخته است، چرا که پلیس به صورت محسوس و نامحسوس برای شناسایی و دستگیری دزدان از هیچ تلاشی دریغ نمیکند. معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان در اجرای مرحله دوم طرح مبارزه با سارقان اماکن، موفق به کشف نزدیک به ۹۰۰ فقره سرقت و دستگیری ۷۰۰ سارق شدند. سرهنگ محمدرضا اکبری افزود: مرحله دوم طرح مبارزه با سارقان اماکن خصوصی و دولتی براساس طرحهای ابلاغی به مدت 3 روز در استانهای سراسر کشور با محوریت پلیس آگاهی به مرحله اجرا درآمد. وی با بیان اینکه این طرح هفته گذشته اجرا شد، گفت: با اقدامات فنی و پلیسی در این طرح کارآگاهان موفق به دستگیری نزدیک به ۷۰۰ سارق، همچنین ۷۰ مالخر شدند که برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند. معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا اظهار کرد: همچنین در این طرح پلیس موفق به کشف نزدیک به ۹۰۰ فقره سرقت شد که برخی از این اقلام پس از شناسایی به مالباختگان برگردانده شد. وی در ادامه ضمن توصیه به شهروندان تصریح کرد: سارقان حرفهای از محلهای احتمالی نگهداری و اختفای طلا و جواهر و وجوه نقد اطلاع دارند، اگر نمیخواهید زیورآلات قیمتی را در مسافرتها همراه خود داشته باشید به صندوقهای امانات بسپارید. سرهنگ اکبری خاطرنشان کرد: در زمان مسافرتهای طولانی به داشتن قفلهای کتابی، کامپیوتری و حفاظ بسنده نکرده و منزل را به فردی مطمئن بسپارید. بر اساس گزارش سایت پلیس، وی گفت: افراد میتوانند در صورت مشاهده هر گونه فعالیت افراد مشکوک در این باره مراتب را در اسرع وقت از طریق فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
* انهدام باند سارقان کابل و تشکیل ۲۵۰ پرونده سرقت
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا از انهدام باند سارقان کابل برق و کشف ۲۵۰ فقره پرونده سرقت خبر داد و گفت در این زمینه ۶ مالخر و سارق دستگیر شدند. سرهنگ ضرغام آذین در تشریح این خبر افزود: برابر گزارش مرکز عملیات ویژه پلیس درباره وقوع چندین فقره سرقتهای سیم برق در یکی از استانهای شمالی کشور، با تشکیل تیمی متشکل از کارآگاهان مراتب شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار قرار گرفت. وی افزود: در نهایت با انجام اقدامات فنی - مخابراتی، 4 سارق و 2مالخر به همراه سلاحهای مورد استفاده در سرقتهای مد نظر دستگیر شدند. رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: سارقان طی بازجوییهای فنی و تخصصی به عمل آمده توسط کارآگاهان به بیش از ۲۵۰ فقره سرقت سیم برق در سطح استان اقرار و اعتراف کردند. وی به شهروندان توصیه کرد چنانچه شخص یا اشخاصی با معرفی خود به عنوان مامور پلیس (حتی با پوشیدن لباس پلیس) و فاقد خودرو آرمدار قصد بازرسی بدنی شما یا بررسی وجوه نقدتان را داشتند قبل از هر اقدامی مراتب را به ۱۱۰ اطلاع دهید و از همکاری بدون هماهنگی ۱۱۰ پرهیز کنید.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|