|
اخبار
فروش داروهای قاچاق در بسترهای اینترنتی
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر تقویت نظارت بر فروش دارو گفت: دسترسی آسان مردم به دارو در داروخانهها باید به گونهای باشد که نیازی به استفاده از پلتفرمهای غیرقانونی احساس نشود. دکتر مهدی پیرصالحی افزود: هدف ما این است که دارو بهراحتی در داروخانهها در دسترس باشد تا مردم مجبور نباشند برای تامین داروی مورد نیاز خود به بسترهای غیرقانونی اینترنتی رو آورند. وی افزود: متاسفانه در بسترهای اینترنتی، دارو به وضوح به فروش میرسد اما این فعالیتها شفاف و قانونی نیستند. بسیاری از این داروها قاچاق هستند. همچنین برخی داروها ممکن است از زنجیره توزیع رسمی خارج شده باشند. پیرصالحی بر اهمیت تقویت سیستم نظارتی از طریق سامانه تیتک تاکید کرد و خواستار همکاری نهادهای امنیتی، پلیس و دیگر ارگانهای مرتبط برای مقابله با این چالش شد.
***
منشأ آلودگی هوای تهران خودروهای فرسوده است
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ذرات معلق موجود در هوای تهران به منابع متحرک بازمیگردد که سهم ۵٨ درصدی دارد، از این رو باید تمرکز اصلی بر خروج خودروهای فرسوده باشد. شینا انصاری در نشستی خبری اظهار داشت: تلاش میکنیم در بودجه سال آینده ضمن ارتقای حفاظت و پایش محیط زیست و استفاده از ظرفیتهای مشارکتی مردم، بتوانیم سهم محیطزیست از بودجه عمومی را افزایش دهیم. وی در ادامه گفت: تصمیم گرفتیم در سازمان حفاظت محیط زیست بر موضوع سوخت نظارت داشته باشیم و پایشهای سوخت را به صورت فصلی مجددا آغاز کنیم. انصاری به توقف مازوتسوزی در ۳ نیروگاه هم اشاره کرد و افزود: قرار نبود با توقف مازوتسوزی در ۳ نیروگاه، آلودگی هوای تهران هم کاهش یابد، چون منابع انتشار آلایندگی در کلانشهرها متفاوت است و بر اساس همان هم تصمیم میگیریم. وی اظهار داشت: منبع تصمیمگیری ما سیاهه انتشار آلایندگی است، بنابراین نقش مازوت در هوای 3 کلانشهری که مازوتسوزی در آنها متوقف شد محرز بود اما نقش ذرات معلق در هوای تهران به منابع متحرک بازمیگردد، از این رو باید تمرکز بر خروج خودروهای فرسوده باشد. وی ادامه داد: بنابراین اولویت در تهران و شهری مانند مشهد منابع متحرک از جمله اسقاط و نوسازی خودروهای فرسوده و توسعه حملونقل عمومی است. متأسفانه نسبت اسقاط به تولید بسیار ناچیز است.
***
بررسی فرصتها و تهدیدهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی
دبیر هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی از بررسی فرصتها و تهدیدهای هوش مصنوعی در حوزه مدیریت منابع انسانی سازمانها خبر داد. نشست خبری هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی با حضور طاهر روشندل، رئیس دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران و آرین قلیپور، رئیس دانشکده مدیریت دولتی و علوم سازمانی دانشگاه تهران برگزار شد. روشندل با اشاره به اینکه یکی از رویدادهای مهم در این سالها، کنفرانس ملی و جایز مدیریت منابع انسانی است، گفت: کشورهای جهان برای مدیریت نیروی انسانی برنامهریزی میکنند و امروز نبردی برای جذب استعدادها، نیروی انسانی و نگهداشت نیروی انسانی وجود دارد. وی افزود: این رویداد ظرفیت خوبی برای همفکری در مسائل نیروی انسانی سازمانهای کشور ایجاد کرده است، همچنین رفع مسائل و مشکلات نیروی انسانی در این کنفرانس بررسی میشود. روشندل ادامه داد: در فرآیند مدیریت انسانی بحث انتخاب کارمند و مدیرگزینی بسیار مهم و تعیینکننده است و در این همایش به این موضوعات توجه شده است. آرین قلیپور، دبیر علمی کنفرانس نیز در این نشست گفت: ۸۶ ارزیاب در جایزه مدل ۳۴ هزار از صنایع و شرکتهای مختلف در حضور دارند و در این 18 دوره برگزاری کنفرانس سعی شده سوگیریها حذف شود و حواشی در ارزیابی و اهدای جایزه نداشته باشیم. وی با بیان اینکه در حوزه هوش مصنوعی، هم تهدید وجود دارد و هم فرصت، ادامه داد: عدهای میگویند هوش مصنوعی آنقدر پیشرفت میکند که بر انسان چیره میشود که البته ما به این دید اعتقاد نداریم، همچنین دید دیگری در این حوزه وجود دارد مبنی بر اینکه در کنار پیشرفت فناوری، فرصتهای اشتغالزایی افزایش مییابد. قلیپور افزود: در این راستا نشست هوش مصنوعی و نیروی انسانی در خلال این کنفرانس برگزار میشود که در این نشست درباره کاهش تهدیدها و افزایش فرصتها بحث خواهیم کرد. وی با بیان اینکه ۲۰۰ شرکت در طول سال در این جایزه ارزیابی میشوند که تعدادی از آنها در کنفرانس شرکت کرده و پیشرفتهای خود را ارائه میدهند، ابراز کرد: امسال برای نخستینبار مدیرعامل برتر را انتخاب خواهیم کرد. گفتنی است هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی دوم و سوم بهمن در دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
3 نفر از باند سارقان مسلحی که وارد خانههای مردم میشدند به اعدام محکوم شدند
امنیت چوبه دار
گروه اجتماعی: 3 نفر از دزدان مسلح بیرحمی که وارد خانهها میشدند و ضمن ضرب و جرح افراد خانواده، اموال آنها را سرقت میکردند، به اعدام محکوم شدند. حد فاصل ۸ تا ۲۵ اردیبهشت سال جاری، چند فقره سرقت مسلحانه با سلاحهای گرم کلاشنیکف و کلت کمری از سوی یک گروه مجرمانه ۵ نفره در نواحی مختلف شهر تهران بویژه مناطق ۲ و ۵ همچنین شهرهای هشتگرد، کرج و مشهد مقدس رخ داد؛ اعضای این گروه با تعدی به منازل مردم به همراه ایذا و آزار و ایراد ضرب و جرح عمدی و حبس افراد در منازل خود، طلاجات و اموال قیمتی آنها را سرقت میکردند.
اقدامات این افراد ضمن ایجاد فضای رعب و وحشت در جامعه، بازتاب گستردهای نیز در فضای مجازی داشت و احساس امنیت شهروندان را بشدت به مخاطره انداخت؛ سارقان مسلحی که فکر نمیکردند به دام پلیس بیفتند اما آنها اواخر مرداد در عملیاتهای پیچیده پلیس دستگیر شدند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: 3 سارق مسلح که در استانهای تهران، البرز و خراسان رضوی مبادرت به اقدامات جنایتکارانه کرده بودند به اعدام و پرداخت دیه محکوم شدند. اصغر جهانگیر دیروز در نشستی خبری با اشاره پرونده 3 سارق مسلح که به سرقتهای مسلحانه اقدام کرده بودند، گفت: این افراد به روی مردم سلاح کشیده و ضمن ضرب و جرح، آنها را در خانههایشان حبس کرده بودند.
وی ادامه داد: بلافاصله برای این پرونده پس از رسیدگی در دادسرا کیفرخواست و قرار مجرمیت صادر و پرونده به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب ارجاع شد. جهانگیر اضافه کرد: از ۳۰ مهر پرونده در دادگاه با حضور وکلای متهمان و خانواده شکات مورد رسیدگی قرار گرفت و با توجه به اقرار متهمان مشخص شد این افراد در استانهای تهران، البرز و خراسان رضوی دست به ارتکاب جرم زدهاند.
سخنگوی قوه قضائیه اظهار داشت: رأی بدوی این پرونده در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام محاربه مبنی بر اعدام صادر شد، همچنین از نظر ایراد ضرب و جرح نیز به پرداخت دیه محکوم شدند که البته رأی صادره بدوی است و پس از ابلاغ، محکومان ظرف ۲۰ روز فرصت فرجامخواهی در دیوان عالی کشور را دارند که پس از قطعیت آرای صادره، نتیجه نهایی به اطلاع مردم خواهد رسید. سخنگوی قوه قضائیه در ادامه در پاسخ به سوالی درباره اجرای حکم اعدام جمشید شارمهد هم گفت: این خبر بر مبنای جمعبندی مرکز رسانه قوه قضائیه در قالب بیانیه اطلاعرسانی شد و هیچ امر غیرواقعی در این بیانیه دیده نمیشود.
وی ادامه داد: به محض مرگ این تروریست که به اعدام محکوم شده بود، از طریق مراجع قانونی و وزارت خارجه به دولت آلمان اعلام شد وی به مرگ طبیعی فوت کرده است، بنابراین آلمان در وقت مقرر مطلع بود. جهانگیر تصریح کرد: اقدامات بعدی آلمان فرافکنی، غیرقابل قبول و غیرمنطقی بود.
سخنگوی قوه قضائیه همچنین در پاسخ به سوالی درباره اظهارات عباس پالیزدار عضو هیات تحقیق و تفحص مجلس هفتم و ورود قوهقضائیه به این موضوع گفت: قوه قضائیه نسبت به حفظ امنیت روانی مردم و جلوگیری از سیاهنمایی چه از طریق افراد و چه از طرق دیگر پیگیریهای لازم و برخوردهای مقتضی را دارد، بویژه اینکه این اظهارات از سوی افرادی مطرح شده باشد که بابت کذب بودن اظهارات خود به زندان رفتهاند.
وی ادامه داد: درباره این پرونده با توجه به شکایت شخص حقیقی در شعبه بازپرسی تهران پرونده تشکیل شده و در مرحله رسیدگی مقدماتی است که نتایج آن به موقع اطلاعرسانی خواهد شد.
* برخورد قاطع با مجرمان
دکتر حمیدررضا اشراقی، فعال و پژوهشگر اجتماعی در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: برخورد قاطع قوهقضائیه با بزهکارانی که آسایش و امنیت جامعه را سلب میکنند اقدامی درست و الزامآور است. البته قوانین در کشور ما منبعث از قواعد و قوانین مدنی در کنار موضوعات فقهی و اسلامی است، بنابراین در وضع احکام جوانب لازم برای مجرم در نظر گرفته میشود، به طوری که اگر فردی اقدام به سرقت مسلحانه، قتل، ورود به حریم خانواده، تعرض به عنف و ایجاد اختلال و ناهنجاریهای اجتماعی کند، بیتردید قوهقضائیه متناسب با قوانین وضع شده با او برخورد بیاغماض میکند.
وی با بیان اینکه اقداماتی مثل سرقت، قتل و بزههای اجتماعی در شهرهای پرجمعیت چون تهران زیاد است، افزود: گرایش بزهکاران به چنین اقداماتی ناشی از مشکلات خانواده، ضعف فرهنگی و نیازهای اقتصادی است که برای جلوگیری از بزهکاریهای اجتماعی باید به این موضوعات توجه ویژه شود. این در حالی است که از طرفی هر کسی بخواهد دست به اقدامات مجرمانه بزند باید منتظر تاوان آن با اجرای قانون باشد.
فعال و پژوهشگر اجتماعی افزود: در کنار اقدامات بازدارنده و وضع قوانین، تقویت مؤلفههای اقتصادی توجه به پیشگیری از وقوع جرم و جنایت باید مورد توجه قرار گیرد که بخش عمده آن ایجاد رفاه نسبی در جامعه، ارتقای سطح فرهنگ و مسائل اقتصادی است تا با این شیوه انگیزه عوامل ارتکاب جنایت کنترل شود.
هر چند باید با مجرمان حرفهای که مرتکب جرمهای متعدد میشوند مطابق قانون برخورد جدی شود، ولی با اقدامات پیشگیرانه میتوان سطح جرم و جنایت را در جامعه کاهش داد از جمله اقدامی چون پابند الکترونیکی که موجب شده است سارقان کنترل شوند.
* دستگیری ۲۷۷ سارق و مالخر طی ۳ روز
در پی اجرای مرحله دوم طرح مبارزه با سارقان مغازه در سراسر کشور 277 سارق و مالخر بازداشت شدند. معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا از اجرای مرحله دوم طرح مبارزه با سارقان مغازه خبر داد و گفت: در این راستا ۲۵۰ سارق و ۲۷ مالخر دستگیر شدند. سرهنگ محمدرضا اکبری اظهار کرد: مرحله دوم طرح مبارزه با سارقین مغازه، هفته گذشته به مدت 3 روز در استانهای سراسر کشور به مرحله اجرا درآمد. وی افزود: در این طرح که با محوریت پلیس آگاهی انجام شد، کارآگاهان موفق شدند ۲۵۰ سارق و ۲۷ مالخر را دستگیر کنند، همچنین ۳۱۸ فقره سرقت نیز کشف شد.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه سرقت مغازه به دلیل داشتن برخی ویژگیها نسبت به دیگـر سرقتها همـواره در کانون توجه سارقان است، به مالکــان مغازهها توصیـه کرد: چنانچه آژیر خطر استفاده میکنید، محل نصب آن را طوری انتخاب کنید که سارقان نتوانند آن را به سهولت تشخیص دهند.
وی با اشاره به اینکه درهای ورودی مغازه را از نوع کرکرهای مشبک کنید و شبها نیز در محل مزبور روشنایی کافی وجود داشته باشد، تصریح کرد: مغازههایی که از در آهنی و شیشهای به طور همزمان استفاده میکنند برای بالا بردن ضریب اطمینان هر دو را قفل کنند.
به گزارش پلیس، اکبری با اشاره به اینکه ارتقای نظم و امنیت همواره در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار دارد، خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک بلافاصله با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند.
ارسال به دوستان
درباره مرگ نوزاد پلدختری به دلیل نبود متخصص بیهوشی در اتاق عمل
وزارت بهداشت به هوش باشد
هادی مرشدی: صبح ۱۷ آبانماه، مادری باردار از پلدختر با درد اولیه زایمان به بیمارستان امام خمینی این شهر مراجعه میکند اما این مراجعه با پایانی تلخ همراه میشود. به دلیل نبود متخصص بیهوشی، امکان انجام سزارین برای این مادر وجود نداشت و بیمار به شهری دیگر اعزام میشود؛ طولانی شدن فرآیند زایمان باعث وخامت وضعیت نوزاد و در نهایت مرگ او میشود. این اتفاق تلخ، تنها یک حادثه نیست، بلکه تصویری از یک بحران عمیق در نظام سلامت کشور است که در صورت عدم توجه، جانهای بیشتری را به خطر خواهد انداخت. بیهوشی، نه یک تخصص جانبی، بلکه قلب بسیاری از مداخلات پزشکی است. از زایمانهای سزارین گرفته تا جراحیهای اورژانسی مانند آپاندکتومی، جراحی ترمیمی برای تصادفات، برداشتن کیستهای تخمدان، یا حتی جراحیهای غیرمنتظره در بیماران قلبی، همه و همه بدون حضور متخصص بیهوشی ممکن نیست. در واقع، حضور متخصص بیهوشی تضمینکننده انجام ایمن و موفقیتآمیز بسیاری از عملهاست.
عدم حضور متخصصان، حتی در سادهترین جراحیها، میتواند به فجایعی همچون مرگ یا ناتوانی دائم بیمار منجر شود. در این میان، کمبود پزشک متخصص و دسترسی محدود به متخصصان بیهوشی، بویژه در مناطق محروم، چالشی جدی برای نظام سلامت کشور ایجاد کرده است. همه این تحلیلها نشاندهنده نیاز فوری به برنامهریزی دقیقتر و تأمین زیرساختهای لازم است.
بر اساس آمار سازمان نظام پزشکی، کشور ما ۴۱۷۵ متخصص بیهوشی دارد. در نگاه اول، این تعداد ممکن است کافی به نظر برسد اما وقتی بدانیم تعداد بیمارستانهای فعال در سراسر کشور ۱۰۵۴ مورد است و متخصص بیهوشی باید بهصورت ۲۴ ساعته در بیمارستان حضور داشته باشد، چالش بزرگی نمایان میشود. اگر بیمارستانی در ساعات خاصی از شبانهروز متخصص بیهوشی نداشته باشد، جراحیهای اورژانسی امکانپذیر نخواهد بود.
حتی اگر این تعداد متخصص، در تمام بیمارستانها به صورت منظم توزیع شده باشند، با یک حساب سرانگشتی درمییابیم به سختی میتوان نیازهای بیمارستانها را پوشش داد. در این میان، بسیاری از متخصصان بیهوشی به دلایل اقتصادی و شرایط کاری بهتر، بیمارستانها را ترک کرده و به کلینیکهای زیبایی روی آوردهاند. این کلینیکها، که خدماتی چون جراحیهای زیبایی، لیپوساکشن یا تزریقهای زیبایی ارائه میدهند، درآمد بسیار بالاتری برای متخصصان بیهوشی فراهم میکنند، در نتیجه بیمارستانها از حضور این متخصصان حیاتی خالی ماندهاند.
حتی اگر فرض کنیم که تمام ۴۱۷۵ متخصص بیهوشی کشور فعال هستند، باز هم برای تأمین نیاز بیمارستانها، بهویژه در مناطق محروم و دورافتاده، این تعداد کافی نیست.
کمبود متخصص بیهوشی، چالشی است که به شکل مستقیم و غیرمستقیم بر سلامت عمومی تأثیر میگذارد. یکی از مصداقهای این مساله، در زایمانهای اورژانسی دیده میشود. مادرانی که در ساعات نیمهشب به بیمارستان مراجعه میکنند و نیاز به سزارین فوری دارند، اگر متخصص بیهوشی در دسترس نباشد، با خطراتی جدی مواجه میشوند.
این شرایط تنها محدود به زایمان نیست. تصور کنید بیماری به دلیل آپاندیسیت حاد باید فوراً جراحی شود، یا بیمارانی که پس از تصادفهای شدید نیاز به جراحی فوری برای جلوگیری از خونریزی داخلی دارند. نبود متخصص بیهوشی در این مواقع میتواند به معنی از دست رفتن جان بیمار باشد.
مساله وقتی جدیتر میشود که به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته بیهوشی نگاه بیندازیم. طبق آمار وزارت بهداشت، ظرفیت پذیرش این رشته از ۳۹۵ نفر در سال ۱۴۰۲ به ۴۴۴ نفر در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است. این افزایش ظرفیت، در نگاه اول نویدبخش است اما در سال ۱۴۰۲ تنها ۱۴۶ نفر در این رشته پذیرش شدهاند. این یعنی تنها ۳۷ درصد ظرفیت این رشته حیاتی تکمیل شده است؛ رقمی که نشاندهنده عدم جذابیت این رشته برای داوطلبان یا مشکلات در ساختار آموزش پزشکی کشور است.
بسیاری از دانشجویان پزشکی، رشته بیهوشی را به دلیل شرایط کاری دشوار، ساعات کاری طولانی و استرس بالا انتخاب نمیکنند. متخصصان بیهوشی باید در تمام ساعات شبانهروز در دسترس باشند و مسؤولیت سنگینی بر دوش آنهاست، چرا که کوچکترین اشتباه در محاسبات دارویی یا مراقبتهای حین عمل میتواند به مرگ بیمار منجر شود. در مقابل، رشتههایی که ساعات کاری منظمتر و درآمد بالاتری دارند، جذابیت بیشتری برای دانشجویان دارند.
این چرخه معیوب، جایی برای بهبود نمیگذارد. کمبود متخصصان بیهوشی، فشار کاری روی پزشکان فعلی را افزایش داده و این فشار، باعث میشود بسیاری از آنها ترجیح دهند در بخش خصوصی یا کلینیکهای زیبایی فعالیت کنند. در این میان، مناطق محروم و بیمارستانهای کوچکتر، بیشتر از سایر بخشها آسیب میبینند. مرگ نوزاد پلدختری، تنها یکی از پیامدهای این وضعیت است و احتمال وقوع موارد مشابه، بسیار بالاست. برای عبور از این بحران، به اقدامات جدی نیاز است. افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان رشته بیهوشی تنها یک گام ابتدایی است. باید مشوقهایی برای جذب و نگهداشت متخصصان در بیمارستانها ایجاد شود؛ بهبود شرایط کاری، افزایش درآمدها و کاهش فشارهای شغلی میتواند تأثیر بسزایی در این مسیر داشته باشد، همچنین توزیع عادلانه متخصصان بیهوشی بین مناطق مختلف کشور، بویژه مناطق محروم، نیازمند برنامهریزی دقیق است.
حادثه پلدختر، نه نخستین مورد از این دست است و نه آخرین آن خواهد بود، مگر آنکه نظام سلامت کشور به طور جدی به بحران کمبود متخصصان بیهوشی بپردازد. این رشته که حیات بیماران در دستان متخصصان آن قرار دارد، به توجهی ویژه و سیاستگذاریهای موثر نیازمند است. اگر امروز اقدامی انجام نشود، فردا ممکن است دیر باشد و جانهای بیشتری گرفته شود.
ارسال به دوستان
کمک ۳۰۰ میلیارد تومانی مردم ایران به جنگزدگان لبنان
مشارکت میلیونی مردم در پویش «ایران همدل»
52 روز از آغاز پویش «ایران همدل» میگذرد و استقبال گسترده مردم از آن، صحنههای بهیادماندنی و عجیبی را رقم زده و با مشارکت چند میلیون نفری مردم ایران همراه بوده است. ایمان عطارزاده، دبیر پویش ملی «ایران همدل» مشارکت مردم ایران در این پویش را میلیونی عنوان کرد و گفت: ما متعهد بودیم کمکهای مردم را به سرعت و در حداقل زمان ممکن به دست مردم لبنان و فلسطین برسانیم که این اتفاق رخ داد. این در حالی است که رئیس جمعیت هلالاحمر نیز از اهدای بیش از۳۰۰ میلیارد تومان کمکهای نقدی مردمی به هلالاحمر برای کمک به لبنان خبر داد.
پیرحسین کولیوند در یادواره شهدای امدادگر استان بوشهر با اشاره به حجم بالای کمکهای مردمی به لبنان و سوریه گفت: مردم نوعدوست و خیران کشورمان تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان کمکهای نقدی خود را برای کمک به لبنان به هلالاحمر اهدا کردهاند. کولیوند گفت: وجه نقد، دارو و شیر خشک و اقلام غذایی و زیستی اولویتهای نیازهایی هستند که در لبنان وجود دارد. وی در ادامه از آمادگی ۷۰ هزار امدادگر هلالاحمر شناسنامهدار برای اعزام به لبنان، غزه و سوریه خبر داد و افزود: در هلالاحمر از تمام اقشار مختلف مردمی حضور دارند و بر اتحاد، همدلی، همبستگی و یگانگی تاکید داریم.
کولیوند درباره آخرین وضعیت حاکم بر لبنان اظهار کرد: وقتی حادثه تروریستی پیچرها رخ داد، بلافاصله یک جلسه اضطراری تشکیل و پیگیر وضعیت حاکم بر لبنان شدیم و ظرف کمتر از ۲ ساعت ۲۰۰ متخصص و فوقتخصص چشم اعلام آمادگی کردند که به لبنان اعزام شوند. وی ادامه داد: در نهایت با یک گروه ۲۴ نفره به لبنان اعزام شدیم. در این حادثه ۳ هزار مجروح چشم، دست و صورت وجود داشت. ۷۰۰ مجروح بدحال در این حادثه وجود داشتند که با نخستین پرواز ۱۰۰ مجروح و در نهایت ۵۰۰ مجروح این حادثه را به داخل کشور منتقل کردیم و ظرف ۳ روز هزار و ۲۶۰ عمل جراحی برای این مجروحان حادثه تروریستی انجام دادیم.
کولیوند در ادامه بیان کرد: در لبنان و غزه، رژیم صهیونیستی انواع و اقسام جنایتهای جنگی را انجام داده است و بدون توجه به مراکز غیرنظامی و درمانی و بهداشتی حملات خود را انجام میدهد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|