|
اخبار
۵ ایستگاه جدید آتشنشانی بهزودی افتتاح میشود
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از افتتاح ۵ ایستگاه سیار آتشنشانی تا ماه آینده خبر داد. قدرتالله محمدی درباره آخرین وضعیت ایستگاههای سیار اظهار کرد: ۵ ایستگاه سیار جدید تا یک ماه آینده در ۵ نقطه کلیدی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد. وی با بیان اینکه این نقاط جزو مناطق شلوغ پایتخت است، خاطرنشان کرد: این نقاط کور و غیرقابل دسترس شامل نقاطی مانند محدوده هفتتیر، لویزان، بازار و میدان امام خمینی(ره) است که نیروهای ما به سختی امکان دسترسی به آن را داشتند. بر اساس گزارش سایت شهر، مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره اضافه شدن تجهیزات جدید به ایستگاههای آتشنشانی تاکید کرد: تا پایان سال ۲۰ خودروی عملیاتی سنگین به سازمان ملحق خواهد شد.
***
ارائه خدمت الکترونیکی ثبت احوال از طریق سامانه «سهیم»
معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: شهروندان میتوانند جهت استفاده از خدمات الکترونیک هویتی سازمان ثبت احوال کشور در سامانه سهیم (سامانه هویت یکتای ملی ایرانیان) ثبتنام کنند. افشار خاکباز با اشاره به ارائه برخی خدمات این سازمان به صورت غیرحضوری گفت: سامانه سهیم به عنوان درگاه خدمات یکپارچه سازمان ثبت احوال کشور و با هدف تسهیل در ارائه خدمات هویتی به مراجعان و حذف مراجعات حضوری مردم در دسترس عموم است و شهروندان با مراجعه به این درگاه و پس از طی فرآیند احراز هویت از طریق سامانه هدا (هویت دیجیتال ایرانیان) میتوانند از مزایای این سامانه بهرهبرداری کنند. وی افزود: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، 2 سامانه سهیم و هدا، به عنوان سامانههای زیرساخت الکترونیک سازمان ثبت احوال کشور به یکدیگر متصل شده و این امر باعث میشود روند احراز هویت الکترونیک افراد در کمترین زمان توسط سامانه هدا انجام شده و فرد بتواند از خدمات هویتی سامانه سهیم استفاده کند. خاکباز افزود: یک بار ثبتنام و احراز هویت فرد در سامانه هدا سازمان ثبت احوال کشور باعث میشود احراز هویت فرد در سایر سامانههای دستگاههای اجرایی و فضای مجازی آسانتر شده و بتواند خدمات سریعتری دریافت کند. وی عنوان کرد: با احراز هویت در سامانه هدا دیگر نیازی به دریافت تصویر مدارک هویتی شهروندان در فضای حقیقی و مجازی نیست و هویت اشخاص توسط سازمان ثبت احوال کشور به صورت برخط احراز شده و حریم خصوصی کاربران و محرمانگی اطلاعات هویتی آنان حفظ میشود.
***
احتمال کاهش نمره مصاحبه و گزینش در آزمون استخدامی معلمان
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزشوپرورش گفت: پیشنهاد بازنگری و افزایش نمره علمی و کاهش نمره مصاحبه در گزینش معلمان داده شده است. قاسم احمدیلاشکی درباره احتمال ایجاد تغییرات در روند آزمونهای استخدامی معلمان گفت: پیشنهاد بازنگری و افزایش نمره علمی و کاهش نمره مصاحبه در گزینش معلمان داده شده است. وی با اشاره به اینکه گزینش جایگاه و اهمیت خاص خود را دارد گفت: در تمام دنیا نیز برای هر شغلی شرایط و شاخصهایی تعریف شده است که افراد باید واجد آنها باشند. بنابراین تندرویهای بیمورد یا سهلانگاری در این فرآیند قابل قبول نیست. احمدیلاشکی تصریح کرد: برای آزمون امسال ۴۰ درصد نمره علمی و ۶۰ درصد مصاحبه در نظر گرفته شد. این روش مطلوب نیست و لازم است تأکید بیشتری بر نمره علمی صورت گیرد. پیشنهاد ما برای سال آینده این است که ۷۰ درصد از وزن به نمره علمی و ۳۰ درصد به مصاحبه اختصاص داده شود. بر اساس گزارش وزارت آموزشوپرورش، احمدیلاشکی مدعی شده است با کاهش تأثیر مصاحبه و افزایش وزن نمره علمی، میتوان میزان اعتراضات را به حداقل رساند و روند انتخاب معلمان را عادلانهتر کرد.
***
انهدام بزرگترین باند سازمانیافته سرقت منزل در پایتخت
مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از انهدام بزرگترین باند سازمانیافته سرقت منزل در پایتخت خبر داد. مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: در عملیات بزرگ و مشترک واحدهای ویژه مبارزه با سرقت، نیروهای اطلاعات جنایی پلیس آگاهی، بزرگترین شبکه سارقان حرفهای منزل در استان تهران بازداشت شدند. این افراد که بعد از اقدامات مجرمانه خود در واحدی ویلایی مشغول خوشگذرانی و شادی بودند، غافلگیر و تمام افراد به همراه تعداد ۱۵ نفر از سارقان سابقهدار به هویتهای مشخص دستگیر شدند. همچنین تعداد ۴ دستگاه خودروی سرقتی توقیف، مقادیری وجه نقد وآلات جرم نیز کشف و ضبط شد. گفتنی است طراح اصلی و سرکرده باند به همراه دیگر اعضا بازداشت و برای تحقیقات تکمیلی به اداره هفدهم پلیس آگاهی پایتخت منتقل شدند.
ارسال به دوستان
موافقت رهبر انقلاب با اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به حوزه سلامت برای کاهش هزینههای دارو و درمان
نسخه درمان دارو
نایبرئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: مدیریت مصرف منابع در حوزه سلامت با کاهش هزینههای درمان برای مردم ملموس شود
گروه اجتماعی: افزایش قیمت دارو و هزینههای درمان در کنار بدهی بسیار بالای وزارت بهداشت به سازمانها و مراکز دولتی و بخش خصوصی بویژه آشفتگی بازار دارو در پی نوسان نرخ ارز مشکلاتی را برای مردم و حوزه درمان ایجاد کرده است. در این میان نمایندگان مجلس در کمیسیون بهداشت با برگزاری جلسات متعدد با دستاندرکاران حوزه بهداشت بویژه شخص وزیر، خواهان رفع مشکلات حوزه درمان و کاهش فشار اقتصادی بر مردم با ایجاد راهکارهای کارشناسانه شدند؛ مشکلات عدیدهای که مقام معظم رهبری برای حل آن در حوزه سلامت با اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به این حوزه موافقت کردهاند تا مردم با هزینههای گزاف دارو و درمان مواجه نشوند و از طرفی مشکلات صنعت دارو نیز رفع شود. بحرانی شدن وضعیت دارو تا جایی است که روز سهشنبه نمایندگان صنعت داروسازی و تجهیزات پزشکی، در نشستی به چالشهای تأمین ارز کالاهای سلامتمحور در سال آینده پرداختند و اعلام کردند وقتی دولت نمیتواند به تعهدات خود در قبال بیمهها عمل کند، کیفیت خدمات سلامت کاهش مییابد و بار این ناترازی بر دوش زنجیره تأمین دارو و تجهیزات سنگینی میکند.
از طرفی ارز دارو با نرخ ۲۸۵۰۰ در نظر گرفته شده است که متأسفانه شرکتها نتوانستهاند ریال آن را تأمین کنند. در چنین شرایطی اگر اقداماتی در راستای رفع این موانع ایجاد نشود باید منتظر بحرانی شدن صنعت دارو و بخشهای درمان بود.
وضعیت بحرانی دارو و رشد قیمت آن طی چند مدت اخیر موجب شد وزیر بهداشت در مجلس پاسخگوی سوال برخی اعضای این کمیسیون در حوزه سلامت بویژه علل افزایش قیمت دارو و ایجاد راهکاری برای رفع این معضل در حوزه بهداشت و درمان شود. سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس از اقناع اغلب نمایندگان سوالکننده از توضیحات وزیر بهداشت در نشست این کمیسیون خبر داد و گفت: ظفرقندی اعلام کرد رهبر معظم انقلاب با تخصیص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به حوزه بهداشت، درمان و سلامت موافقت کردند. سلمان اسحاقی با بیان این خبر اظهار کرد: از این رقم ۷۰۰ میلیارد دلار به حوزه دارو اختصاص مییابد، همچنین در جلسه سران قوا مقرر شده ۲۵ همت توسط تامین اجتماعی به صورت مستقیم به حساب دانشگاهها و وزارت بهداشت بابت مطالبات دارو واریز شود.
وی از حضور وزیر بهداشت در نشست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان خبر داد و گفت: ۱۰ سوال توسط ۱۰ نماینده مطرح شد که وزیر بهداشت به سوالات پاسخ داد و اغلب نمایندگان سوالکننده از پاسخهای وی قانع شدند و برخی نمایندگان هم برای رفع مشکلات مطروحه تا پایان سال مهلت دادند.
اسحاقی افزود: در ادامه این نشست، سوال یکی از نمایندگان درباره وضعیت دارو مطرح شد؛ متاسفانه کمبود دارو در کشور بسیار مشهود است و مسؤولان نباید این موضوع را پنهان کنند، البته خبر خوش وزیر بهداشت در نشست امروز (دیروز) مبنی بر موافقت رهبر معظم انقلاب با تخصیص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای حوزه بهداشت، درمان و سلامت بیانگر پیگیریهای جدی ایشان است و ۷۰۰ میلیارد دلار آن به حوزه دارو اختصاص مییابد و نمایندگان سوالکننده درباره وضعیت دارو به وزیر تا پایان سال مهلت دادند. سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر بر عدم موفقیت دارویار تاکید و بیان کرد بودجه دارویار در سال گذشته ۷۴ همت بوده که محقق نشده و همچنین از محل هدفمندی هم تنها ۳۰ همت محقق شده است. وی ادامه داد: بر اساس اظهارات وزیر بهداشت باید به کمبود دارو توجه و ذخایر استراتژیک را کنترل کنیم و ۳۷۰ قلم دارو شامل افزایش قیمت شده که در حوزه تزریق و قطرههای چشم بوده و کمبودهای دارویی بیمارستانی در گذشته ۵۷ قلم بوده که با افزایش قیمت به ۱۲ قلم رسیده، البته ادعاهای مطرح شده توسط وزیر بهداشت به صورت جدی در کمیته نظارت بر متولیان امر سلامت کمیسیون بهداشت با ریاست اینجانب بررسی و پیگیری خواهد شد؛ وزیر بهداشت وضعیت بحرانی دارو را پذیرفت و بیان کرد در بحث دارو ۳۳ همت به شرکتهای دولتی و ۶۳ همت به شرکتهای خصوصی بدهکار هستند. نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: بحث زیرمیزی هم یکی از سوالات مطروحه توسط نمایندگان سوالکننده بود و وزیر بهداشت در این رابطه پاسخ داد اگر بیمهها تکالیف خودشان را بهدرستی انجام دهند و کارانهها به روز و همچنین حق و حقوق پزشکان دیده شود میتوان این پدیده را تا حدود زیادی مدیریت کرد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس افزود: یکی دیگر از سوالات نمایندگان درباره ماجرای بیمارستان نگاه بود که وزیر بهداشت بیان کرد ۴۸ ساعت بعد از وقوع این حادثه، بیمارستان نگاه، بررسیهای لازم را انجام داده و دانشگاه و وزارت بهداشت با تشکیل کمیته اضطرار در حال پیگیری این موضوع هستند؛ اکنون پرونده در دستگاه قضاست و منتظر پاسخ نهایی هستیم؛ با قصورکنندگان یعنی مسؤول فنی و ۲ فردی که درباره استریلیزاسیون وسایل اتاق عمل اهمالکاری کردند، برخورد جدی خواهد شد که بر این اساس نماینده سوالکننده از توضیحات وزیر قانع و خواستار پیگیری جدی این موضوع تا رسیدن به نتیجه نهایی شد.
دکتر فاطمه محمدبیگی، نایبرئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه به لطف خدا و پیگیریهای مجلس برای حل بحران وضعیت دارو همچنین توجه به حوزه درمان، رهبر معظم انقلاب که همیشه دغدغه حفظ سلامت و رفع مشکلات مردم را دارند با اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به حوزه سلامت موافقت کردهاند، افزود: این مساله میتواند بخوبی در رفع موانع سد راه رهگشا باشد و بخش عمدهای از مشکلات حوزه درمان را بر طرف کند؛ تامین منابعی که بیشک از نابسامانی حوزه سلامت جلوگیری میکند و تاثیر بسزایی بر رونقبخشی ناوگان شرکتهای تولیدکننده دارو همچنین مرتفع شدن بخش مهمی از بدهیها و مشکلات وزارت بهداشت دارد. وی اضافه کرد: در پی مشکلات روزافزون وضعیت تولید و تامین دارو به گونهای که بار فشار گرانی این کالای سلامتمحور بر دوش مردم سنگینی نکند، جلسات متعددی در کمیسیون بهداشت مجلس با مسؤولان و دستاندرکاران حوزه بهداشت بویژه شخص وزیر برگزار کردیم و از وی خواسته شد با راهکارهای اصولی مشکل تولید دارو و عرضه آن به بازار با قیمت مناسب حل شود، چرا که داروسازان با مشکل مواد اولیه به دلیل نوسان نرخ ارز مواجه بودند و از طرفی بدهیهای سازمان غذا و دارو و دانشگاههای علوم پزشکی هر روز بیشتر میشد. در این راستا با تصویب ۸۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان غذا و دارو همچنین افزایش پوشش بیمهای سعی کردیم مشکلات در این بخش حل شود که البته به دلیل حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت تمامشده بیتردید باز هم مشکلاتی در این حوزه وجود دارد.
محمدبیگی خاطرنشان کرد: از آنجا که بخش بهداشت و درمان از حوزههای مهم در جامعه است که از مطالبات همیشگی مردم به شمار میرود، بنابراین باید برنامهای جامع و مدون در راستای حمایت از این حوزه داشت، زیرا امروز مراکز جامع سلامت و خانه بهداشت همچنین کارخانههای تولید دارو به حمایت لازم تامین منابع و تجهیزات نیاز دارند.
نایبرئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه افزود: سیاستها در حوزه بهداشت باید به گونهای باشد که مصرف منطقی دارو در دستور کار قرار گیرد، چرا که اکنون مصرف دارو در کشور نسبت به جهان بسیار بالاست. از طرفی نیز دستاندرکاران سازمان برنامه و بودجه باید سرانه سلامت از تولید ناخالص را افزایش دهند، چرا که سهم سلامت در جیدیپی متاسفانه اکنون 4 درصد است، در حالی که این سهم تا سالهای پیش 8 درصد بوده؛ موضوعی که بیانگر آن است که سازمان برنامه و بودجه باید در این زمینه تجدید نظر کند.
محمدبیگی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به حوزه سلامت موافقت کردند، اظهار داشت: نگاه رهبری به حوزه سلامت نگاهی بسیار هوشمندانه و دوراندیشانه برای حفظ سلامت مردم است اما باید به این موضوع توجه شود که مدیریت مصرف تامین منابع طوری نباشد که مردم باز با مشکلات بویژه گرانی دارو و هزینههای بالای درمان مواجه شوند، بنابراین مدیریت درست و راهکارهای کارشناسانه باید مدنظر قرار گیرد تا مردم آثار لطف مقام معظم رهبری را در موافقت با تامین منابع از صندوق توسعه ملی لمس کنند. از طرفی اجرای بندبند سیاستهای کلی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت و روشهای سرمایهگذاری در تولید دارو برای رونقبخشی و ارتقای آن همچنین توجه به موضوع پیشگیری و... باید به جد مد نظر مجریان قرار گیرد.
وی به علل افزایش قیمت دارو اشاره کرد و افزود: اعضای کمیسیون بهداشت مجلس از ابتدای سال 1400 یکپارچه با حذف ارز ترجیحی دارو به دلیل تبعات سخت و مشکلآفرین آن مخالف بودند و پیشبینی و محاسبه شده بود با حذف ارز ترجیحی، قیمت دارو بشدت افزایش مییابد. از طرفی چون دارو کالایی حیاتی است باید ارزان در دسترس قرار گیرد، چرا که مطابق قانون اساسی، بحث سلامت مسالهای حاکمیتی است و قیمت این کالای سلامتمحور نباید به این شکل بالا برود.
بنابراین به دولت اعلام کردیم اگر قرار است ارز ترجیحی دولت حذف شود باید مابهالتفاوت آن از طریق سامانههای الکترونیک همچون تیتک و... به دست مصرفکننده نهایی برسد. علاوه بر این شورای عالی بیمه نیز میانداری کند و صنعت بیمه نیز نقش خود را در این عرصه بخوبی ایفا کند تا قیمت تمامشده دارو کاهش یابد، چرا که با سامانهای کردن دارو بین 20 تا 40 درصد هزینههای تامین دارو کاهش مییابد. وی درباره بیمهها نیز گفت: صنعت بیمه کشور هنوز به بلوغ نرسیده است و سطح آنها نسبت به دنیا بسیار پایین است به طوری که اکنون برخی سازمانهای بیمهگر یکهتازی میکنند و حاضر به مسؤولیتپذیری نیستند.
ارسال به دوستان
آمار بستری مبتلایان به بیماریهای تنفسی رو به افزایش است
جولان ویروسها در کشور
تعداد مراجعه بیماران با علائم سرماخوردگی شدید به مراکز درمانی و بیمارستانی روز به روز بیشتر میشود به طوری که راهروی درمانگاهها و سالن انتظار اورژانس بیمارستانها مملو از بیماران است. پزشکان و کارشناسان بهداشت میگویند شیوع گسترده ویروسهای تنفسی بویژه آنفلوآنزا، رینوویروسها و زیرسویههای «کووید-19» موجب شده آمار مبتلایان به این ویروسها روز به روز بیشتر شود. آنها تاکید دارند از آنجا که این بیماری هماکنون به اوج رسیده است، مردم برای حفظ سلامت خود پروتکلهای بهداشتی را رعایت و در اماکن شلوغ و پرتردد حتما از ماسک استفاده کنند. رئیس مرکز تحقیقات ویروسشناسی با بیان اینکه شیوع ویروسهای تنفسی بویژه آنفلوآنزا نوع A، افزایش یافته است، گفت: علاوه بر آنفلوآنزا، ویروسهای دیگری مانند «کووید-19» در حال گردش هستند. علیرضا ناجی اظهار کرد: شاهد افزایش قابل توجه موارد بیماریهای تنفسی در کشور هستیم. ویروس آنفلوآنزا، بویژه نوع A، بیشترین سهم را در موارد بیماری تنفسی به خود اختصاص داده و منجر به مراجعه و بستری تعداد زیادی از بیماران در بیمارستانها شده است. آمارها نشان میدهد حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد موارد بیماری تنفسی در کشور مربوط به این ویروس است. وی گفت: علاوه بر آنفلوآنزا، ویروسهای دیگری مانند «کووید-19»، رینوویروسها (ویروسهای سرماخوردگی)، ویروس RSV و چند نوع دیگر نیز در حال گردشند. البته میزان شیوع این ویروسها به مراتب کمتر از آنفلوآنزاست. «کووید-19» در حال حاضر حدود ۳ تا ۴ درصد موارد را تشکیل میدهد. استاد ویروسشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: گزارشها حاکی از افزایش فشار بر بیمارستانها در چین به دلیل شیوع ویروسهایی مثل متاپنوموویروس، مایکوپلاسما (یک باکتری) و آنفلوآنزاست. خوشبختانه، در ایران تاکنون مواردی از این ویروسها یا باکتریها گزارش نشده است و تمرکز ما بیشتر روی ویروسهایی است که در کشور شایع هستند. ناجی به عدم استقبال مردم نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا اشاره کرد و گفت: متأسفانه استقبال عمومی از واکسن آنفلوآنزا در سال جاری مناسب نبوده است. یکی از دلایل این موضوع کمبود واکسنهای وارداتی بود. همچنین اعتماد کافی به واکسنهای داخلی وجود ندارد. این مساله باعث شده است شاهد افزایش چرخش ویروس در جامعه باشیم. وی افزود: واکسیناسیون آنفلوآنزا برای گروههای حساس مانند سالمندان، کودکان بالای 6 ماه، افراد با بیماریهای مزمن مانند دیابت، بیماریهای قلبی و ریوی و افراد با ضعف سیستم ایمنی بسیار توصیه میشود. همچنین کارکنان نظام سلامت و افرادی که با افراد مسن یا بیماران مزمن در ارتباط هستند، حتما باید واکسن را دریافت کنند. استاد ویروسشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط فعلی و شیوع بالای آنفلوآنزا، رعایت اصول بهداشتی مانند استفاده از ماسک، شستوشوی مداوم دستها و رعایت فاصله اجتماعی ضروری است. همچنین از مردم درخواست میکنم نسبت به واکسیناسیون آنفلوآنزا برای خود و افراد حساس اطرافشان اقدام کنند. پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. ارسال به دوستان
توصیه استاندار تهران به اتباع غیرمجاز: با خود اظهاری به صورت انفرادی و خانوادگی به کشورتان بازگردید
اتباع غیرمجاز قبل از دستگیری کشور را تر کنند
قرار است 2 میلیون تبعه غیرمجاز در ایران تا پایان سال به کشورشان بازگردند؛ تا به حال بیش از یک میلیون نفر از آنها دستگیر یا به صورت خوداظهاری از کشور اخراج شدهاند. از طرفی هر کارفرمایی که اقدام به بکارگیری اتباع غیرمجاز کند جریمه خواهد شد. استاندار تهران با اشاره به تلاش برای تسریعبخشی در بازگشت اتباع غیرمجاز گفت: توصیه میشود غیرمجازها با خوداظهاری به صورت انفرادی و خانوادگی به کشورشان بازگردند. محمدصادق معتمدیان درباره ساماندهی اتباع در این استان اظهار کرد: یکی از برنامههای استانداری تهران درباره مهاجران، موضوع بازگشت اتباع خارجی است که به هر دلیلی در ماههای اخیر به صورت غیرقانونی وارد استان شده و در استان تهران اقامت و سکونت دارند. استاندار تهران با بیان اینکه این اتباع به ۲ دسته تقسیم میشوند، گفت: دسته اول کسانی هستند که باید مسیر قانونی را انتخاب و از طریق مرکز بازگشت خاوران که مربوط به اداره کل اتباع استانداری تهران است به صورت خوداظهاری و خودمعرفی مراجعه و مقدمات بازگشت آنان به صورت انفرادی و مجردی یا خانوادگی فراهم شود. معتمدیان با اشاره به اینکه زیرساختهای مناسبی برای مرکز خاوران تأمین شده است، افزود: از طریق این مرکز امکان بازگشت این عزیزان توسط مبادی رسمی مرز جمهوری اسلامی با کشور افغانستان فراهم خواهد شد. وی از تلاش برای تسریعبخشی و فراهمآوری امکانات لازم برای بازگشت بدون مشکل اتباع غیرمجاز به کشور خود خبر داد و عنوان کرد: در این راستا تسهیلات لازم فراهم شده است. مقام عالی دولت در استان تهران، دسته دوم را کسانی دانست که به هر دلیلی از خوداظهاری تبعیت نمیکنند و غیرقانونی در شهرهای استان تهران اقامت و سکونت دارند. وی در این باره بیان کرد: هشدار ما به این افراد این است که به قانون توجه جدی داشته باشند و خود را به مرکز معرفی کنند تا مقدمات بازگشتشان به صورت قانونی فراهم شود در غیر این صورت نیروهای ضابط، عزیزان فراجا و سایر کسانی که در دستگاهها دارای مسؤولیت هستند نسبت به دستگیری غیرمجازها اقدام و از طریق قانونی مسیر بازگشت به کشورشان فراهم خواهد شد. براساس گزارش استانداری، معتمدیان اضافه کرد: توصیه ما به همه کسانی که به صورت غیرقانونی در استان اقامت دارند این است که به مراکز مراجعه کنند تا با حفظ کرامت انسانی پذیرش انجام و مقدمات بازگشت از طریق مبادی رسمی فراهم میشود. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|