08/ارديبهشت/1404
|
08:11
۲۲:۱۵
۱۴۰۳/۱۱/۲۹
جزئیات مراسم تشییع پیکر شهیدان «سیدحسن نصرالله» و «سیدهاشم صفی‌الدین» اعلام شد

بر عهد خود هستیم

رئیس کمیته رسانه‌ای مراسم تشییع پیکر شهید «سیدحسن نصرالله» و شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» با برگزاری یک نشست خبری، جزئیات مربوط به مراسم تشییع را اعلام کرد. شیخ «ناصر اخضر» در ابتدای این کنفرانس خبری گفت: ضایعه بزرگ و غیبت مهلک دبیرکل حزب‌الله هرگز باعث نمی‌شود که اقدام جنایتکارانه «اسرائیل» و ترور منفور آن را فراموش کنیم. وی در ادامه به بیان جزئیات برنامه مراسم تشییع پرداخت و افزود: کمیته رسانه با ۱۳ بخش خود، آماده شده است ترتیبات لازم را برای پوشش رسانه‌ای مناسب مراسم تکمیل کند. 
این بزرگ‌ترین پوشش رسانه‌ای در لبنان خواهد بود تا حق این مناسبت ادا شود. تیم مهندسی و فنی کمیته رسانه روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه، مراسم تشییع را پوشش داده و پخش زنده خواهند داشت. برنامه‌های همراه با این مراسم مانند استقبال از میهمانان، تکمیل آمادگی‌ها و رویدادهای موازی نیز پخش خواهد شد. وی افزود: مراسم تشییع روز یکشنبه ۲۳ فوریه از ساعت ۹ صبح لغایت 5:30 عصر به صورت مستقیم پخش خواهد شد. 
شیخ اخضر در ادامه اعلام کرد: سیگنال‌های فرکانسی و استریم به تمام شبکه‌ها و پلتفرم‌های محلی و بین‌المللی، حداقل به ۴ زبان ارائه خواهد شد. 
وی افزود کمیته رسانه‌ای اقدام به تأسیس مرکز رسانه‌ای تخصصی جهت ارائه خدمات به خبرنگاران و اصحاب رسانه کرده که در مرکز فرهنگی شهرداری الغبیری قرار دارد. 
در این مرکز بیش از 50 خبرنگار و تکنیسین مشغول به کار هستند و این مرکز بر پلتفرم‌ها و درگاه‌های رسانه‌ای کمیته رسانه نظارت دارد که از طریق آنها می‌توان از آثار و تولیدات کمیته و اطلاعات و راهنمایی‌های لازم برای اصحاب رسانه مطلع شد. 
شیخ اخضر ادامه داد: برای این منظور، بیش از ۳۰ گروه تولیدی عرب، اسلامی و خارجی، علاوه بر ده‌ها داوطلب تولیدکننده و کارگردان برای تولید فیلم، به لبنان خواهند آمد. 
او از همه فعالان خواست در عملیات انتشار کمک کنند و شعار و هشتگ «إنا علی العهد» (ما بر عهد خود هستیم) را در روزهای تشییع به یک ترند جهانی تبدیل کنند. بیشتر این رویدادها و فعالیت‌های رسانه‌ای نیازمند تعامل و حضور بیش از ۳۰۰۰ نفر از اصحاب رسانه، تکنیسین‌ها، هنرمندان، عوامل اجرایی و فعالان است تا در تشییع باشکوه این ۲ دبیرکل سهیم باشند. 
شیخ اخضر از همه شهروندان، مردم لبنان، ملت‌های عربی و اسلامی و آزادگان جهان خواست روز «وفا» (وفاداری) را برای کسی که تمام دردها و رنج‌ها را در اعماق قلبش حمل کرد و زندگی خود را در قربانگاه عشق، قربانی ارزش‌های برادری، یاری و حمایت کرد، گرامی 
بدارند.
پس از سخنان شیخ اخضر بخشی از جلسه به پرسش و پاسخ با خبرنگاران درباره برنامه تشییع پیکر ۲ سید شهید حزب‌الله لبنان اختصاص یافت. در این بخش خبرنگاران سوالاتی را مطرح کردند. یک نفر از خبرنگاران سوالی درباره عدم امکان ورود همه علاقه‌مندان سید به مراسم و ‌امکان تشییع سمبلیک در کشورهای دیگر پرسید که در پاسخ شیخ اخضر گفت: به دلیل محدودیت لبنان و ظرفیت کم میزبانی در این کشور از تشییع نمادین در کشورهای دیگر جهان استقبال می‌شود.
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در کنفرانس خبری روز دوشنبه خود در این باره گفت: از ایران در سطح عالی در مراسم تشییع شهید نصرالله شرکت می‌کنیم. 
بقایی درباره مشکل به وجود آمده برای پروازهای ایرانی به لبنان هم گفت: درباره پرواز هواپیمای ایرانی به بیروت، ما مواضع خود را بیان کردیم و صحبت‌های خوبی بین وزیران خارجه ایران و لبنان بیان شد. گفته شد ۲ طرف نباید اجازه دهند طرف‌های ثالثی که خیر و صلاح ۲ کشور و منطقه را نمی‌خواهند، تأثیرگذاری بر مراودات ۲ کشور و سایر کشورها داشته باشند. 
وی در پایان افزود: گفت‌وگوها ادامه دارد و امیدواریم به یک راه‌حل معقول برسیم.

ارسال نظر
پربیننده