27/اسفند/1403
|
19:13
۲۲:۲۲
۱۴۰۳/۱۲/۰۳
جسد «شری بیباس» که در حملات ارتش اشغالگر تکه‌تکه شده بود، ظاهرا با اجساد دیگری قاطی شده است

پاسخ مقاومت به اتهامات نتانیاهو

پس از تحویل اجساد اسرای صهیونیست به مقامات صلیب سرخ در راستای توافق آتش‌بس و تبادل اسرا، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد جنبش حماس به جای بازگرداندن جسد یک اسیر صهیونیست، جسد یک زن از غزه را بازگردانده است. بنیامین نتانیاهو مدعی شد: حماس با عدم بازگرداندن جسد «شری بیباس» اسیر اسرائیلی، آتش‌بس را نقض کرده است. وی مدعی شد: «جسدی که بازگردانده شده متعلق به یک زن از غزه است. ما با جدیت برای بازگرداندن جسد بیباس و تمام اسرای‌مان تلاش خواهیم کرد». وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد: عدم تحویل جسد بیباس نقض توافق آتش‌بس است. در این راستا روزنامه یدیعوت آحارانوت نوشت: ارزیابی اسرائیل اینگونه است که به رغم عدم تحویل جسد بیباس، معامله آتش‌بس دچار فروپاشی نخواهد شد، زیرا اسرائیل علاقه‌مند به آزادی ۶ اسیر خود در روز شنبه و عدم ایجاد خطر برای آنها است. این روزنامه نوشت: موسسه امنیتی، پیشنهادی درباره مشخص کردن مهلت نهایی برای تحویل جسد بیباس طی ۲۴ ساعت را بررسی می‌کند.
از سوی دیگر کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از انجمن خانواده‌های اسرای اسرائیلی اعلام کرد: دولت باید راه درست و سریعی را برای بازگرداندن بیباس و تمام اسرا ایجاد کند. 
در سوی دیگر ماجرا جنبش حماس به ادعای صهیونیست‌ها واکنش نشان داد. جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از جنجالی که رژیم اشغالگر درباره اینکه جسد شری بیباس با آزمایش دی‌ان‌ای تطابق ندارد، تعجب می‌کنیم و با تهدیدات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مخالف هستیم. وی این تهدیدات را برای بهبود وجهه خود در مقابل جامعه صهیونیست و در راستای اختلافات داخلی ایراد می‌کند. جنبش حماس در ادامه تاکید کرد: ما بر لزوم پیشبرد اجرای تمام مسائل مربوط به توافق و جدیت و پایبندی کامل خود به تمام تعهدات‌مان تاکید داریم. این مساله از طریق برخورد ما طی روزهای گذشته ثابت شده است. حفظ کردن هرگونه جسدی هیچ منفعتی برای ما ندارد. جنبش حماس اعلام کرد: ادعاهای رژیم اشغالگر را از میانجی‌ها دریافت کردیم و آن را با جدیت کامل بررسی خواهیم کرد و نتایج را به وضوح اعلام می‌کنیم. احتمال وجود اشتباه یا تداخل در اجساد وجود دارد که احتمالا ناشی از حملات رژیم اشغالگر و بمباران مکانی بوده که این خانواده با فلسطینی‌های دیگر در آنجا حضور داشته‌اند. ما نتایج آزمایش و تحقیقات از سمت خود را به میانجی‌ها اعلام خواهیم کرد. در عین حال می‌خواهیم جسدی که رژیم اشغالگر ادعا می‌کند متعلق به یک زن فلسطینی است به ما بازگردانده شود.
پیش از این نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد حماس با عدم بازگرداندن جسد «شری بیباس» اسیر اسرائیلی، آتش‌بس را نقض کرده است. نتانیاهو گفت: «جسدی که بازگردانده شده متعلق به یک زن از غزه است. ما با جدیت برای بازگرداندن جسد بیباس و تمام اسرای‌مان تلاش خواهیم کرد». پس از این جنجال رسانه‌ای صهیونیست‌ها، ابوعبیده از اجرای مرحله بعدی تبادل اسرا خبر داد. ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های قسام، شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد: در چارچوب معامله توفان‌الاقصی برای تبادل اسرا، گردان‌های قسام تصمیم گرفته است شنبه ۶ اسیر صهیونیست را آزاد کند که اسامی آنها به این صورت است: ایلیا میمون اسحاق کوهن، عمر شیم توف، عمر فنکرت، تال شوهام، افیرا منگستو و هشام السید. به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی به رغم علاقه نخست‌وزیر این رژیم و وزرای افراطی کابینه به توافق تبادل اسرا پایبند بماند و از نقض آتش‌بس اجتناب کند؛ اقدامی که مشخص نیست تا چه زمانی در دستور کار صهیونیست‌ها قرار داشته باشد اما با توجه به وجود تعداد زیادی از اسرای مرده و زنده صهیونیست در دست رزمندگان مقاومت، به نظر می‌رسد تا زمان تبادل آخرین نفر آنها علاقه برای گفت‌وگو و برقراری آتش‌بس در میان صهیونیست‌ها وجود دارد.

ارسال نظر