14/اسفند/1403
|
02:32
۲۲:۰۶
۱۴۰۳/۱۲/۱۳

طرح جهنم غزه در دستور کار دولت رژیم صهیونیستی

کد خبر: ۴۰۲۶۴۹

منابع عبری از تدوین برنامه‌ای توسط کابینه رژیم صهیونیستی تحت عنوان «جهنم غزه» خبر داده‌اند که شامل تشدید فشارها بر نوار غزه، از جمله انتقال اجباری ساکنان شمال به جنوب، قطع برق و تشدید حملات نظامی است. سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد کابینه این رژیم برنامه‌ای را با عنوان طرح «جهنم غزه» تدوین کرده که شامل توقف کامل کمک‌های انسانی، تخلیه اجباری مجدد ساکنان شمال غزه به سمت جنوب، قطع برق و در نهایت، از سرگیری حملات گسترده نظامی است. 
در همین راستا، شبکه صهیونیستی «کان ۱۱» فاش کرد این طرح ممکن است ظرف یک هفته آینده اجرایی شود. بر اساس این گزارش، یکی از گزینه‌های مورد بررسی در این برنامه، قطع کامل تأمین آب نوار غزه نیز خواهد بود. بنا بر اعلام این شبکه، این طرح در چند مرحله اجرا خواهد شد. مرحله نخست که هم‌اکنون آغاز شده، شامل قطع کمک‌های انسانی به نوار غزه است. در مراحل بعدی، رژیم صهیونیستی بار دیگر ساکنان شمال غزه را مجبور به ترک خانه‌های خود و حرکت به سمت جنوب خواهد کرد. در صورتی که این اقدام کافی نباشد، تل‌آویو برق غزه را به ‌طور کامل قطع خواهد کرد. در صورت شکست مذاکرات، مرحله نهایی این طرح شامل بازگشت کامل به جنگ با استفاده از تسلیحات و تجهیزات جدیدی خواهد بود که رژیم صهیونیستی از آمریکا دریافت کرده است. 
در همین راستا، رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند رژیم صهیونیستی با حمایت واشنگتن قصد دارد مرحله نخست توافق آتش‌بس را تمدید کند، بدون آنکه مراحل بعدی آن را اجرا کند. این تحولات در حالی رخ می‌دهد که رژیم صهیونیستی تلاش دارد با افزایش فشارها، جنبش حماس را وادار به پذیرش طرح پیشنهادی فرستاده آمریکا کند. 
با این حال، حماس خواستار اجرای مرحله دوم توافق شده و تأکید کرده پیشنهاد آمریکا نشانه‌ای آشکار از شانه‌ خالی کردن رژیم صهیونیستی از تعهدات امضاشده است.

ارسال نظر
پربیننده