هیاتهای آمریکایی و اوکراینی مجددا دیدار میکنند
«آندری یرماک»، رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که در آینده نزدیک، هیئت های ایالات متحده آمریکا و اوکراین قصد دارند برای مذاکرات بیشتر با یکدیگر ملاقات کنند. وی پیش از این با «مایک والتز»، مشاور امنیت ملی آمریکا تلفنی صحبت کرده بود.
یرماک در تلگرام نوشت: این تماس تلفنی درباره «گامهایی به سوی صلح عادلانه و پایدار» بود. وی تاکید کرد که همچنین با والتز درباره روابط ایالات متحده و اوکراین و مسائل امنیتی تبادل نظر کرد.»
دولت ایالات متحده آمریکا همچنین چشم انداز از سرگیری کمک های خود به اوکراین را در صورت انطباق کی یف با خواسته های ایالات متحده در نظر گرفته است.
مایک والتز، مشاور امنیتی ترامپ در این باره به فاکس نیوز گفت، اگر مذاکرات به توافق برسد و برخی از اقدامات اعتمادساز روی میز بیاید، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا نگاهی دقیق به لغو ممنوعیت تحویل تسلیحات به این کشور خواهد داشت. «والتز» درباره جزئیات این مسئله سخنی نگفت.
پیش از این هم دولت فرانسه اعلام کرده در تلاش است روابط بین آمریکا و اوکراین را به منظور دستیابی به یک صلح پایدار ترمیم کند.
به این ترتیب پس از رسوایی اخیر مشاجره بین زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، نشانه هایی از نزدیک شدن مجدد بین این دو مقام غربی مشاهده شده است.
انتهای پیام/