07/فروردين/1404
|
17:16
۲۳:۰۹
۱۴۰۳/۱۲/۱۸
نکته

اخراج در ۱۵ ثانیه!

در یکی از عجیب‌ترین صحنه‌های داوری فوتبال ایران، محمد آبشک، هافبک استقلال خوزستان، در عرض ۱۵ ثانیه ۲ کارت زرد دریافت کرد و از زمین اخراج شد. این اتفاق در دیدار این تیم مقابل سپاهان رخ داد، جایی که بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید و حواشی داوری زیادی به همراه داشت.
ماجرا از دقیقه ۹۰ آغاز شد؛ زمانی که سیدرضا مهدوی داور بازی، یک ضربه کرنر به سود استقلال خوزستان اعلام کرد. محمد آبشک با آرامش به سمت نقطه کرنر حرکت کرد و به نظر می‌رسید از تساوی در اصفهان راضی است. همین تأخیر از سوی داور به عنوان اتلاف وقت تلقی شد و کارت زرد اول را برای او به همراه داشت. اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد. آبشک که از این تصمیم داور ناراضی بود، اعتراضاتی انجام داد که تنها ۱۵ ثانیه بعد منجر به دریافت کارت زرد دوم و اخراج او از زمین شد.
این اخراج بحث‌های زیادی را در فضای فوتبال کشور به وجود آورد. استقلال خوزستان به‌شدت به تصمیم داور اعتراض کرده و معتقد است این اخراج سخت‌گیرانه بوده. در مقابل، برخی کارشناسان داوری معتقدند مهدوی مطابق قوانین عمل کرده و آبشک با مدیریت بهتر می‌توانست از این اخراج جلوگیری کند.
با این حال، چنین اتفاقاتی همیشه در فوتبال مورد بحث قرار می‌گیرد و به تصمیم‌گیری لحظه‌ای داوران و واکنش بازیکنان بستگی دارد. اخراج آبشک در ۱۵ ثانیه، به یکی از جنجالی‌ترین و سریع‌ترین اخراج‌های تاریخ فوتبال ایران تبدیل شد و مدت‌ها در یادها خواهد ماند.

ارسال نظر
پربیننده