20/اسفند/1403
|
04:53
۲۲:۲۳
۱۴۰۳/۱۲/۱۹

برگزاری ۱۹۸ برنامه بزرگداشت شهدا در کشور

کد خبر: ۴۰۳۱۳۷

هفته بزرگداشت شهدا از امروز ۲۰ اسفند آغاز می‌شود و هر روز با یک عنوان نامگذاری شده است. معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از ۲۰ اسفند به مناسبت بزرگداشت هفته شهید ۱۹۸ برنامه با شعار «جایگاه شهدا، مظهر وفاق مقاومت و همدلی» در کشور برگزار می‌شود. سردار یعقوب سلیمانی در نشست خبری هفته بزرگداشت شهدا با بیان اینکه در دوران دفاع‌مقدس ۲۲۹ هزار و ۳۵۴ رزمنده شهید و ۷۰۰ هزار نفر به درجه جانبازی نائل شدند که اکنون ۶۶۹ هزار و ۳۴ نفر از آنها در قید حیات هستند، اظهار داشت: ۲۲ اسفند به نام شهید نامگذاری و یک هفته برای بزرگداشت مقام شهدا در نظر گرفته شده است. 
وی ادامه داد: شهدا مظهر وفاق بودند و با نگاه بلندی که داشتند شعار محوری جایگاه «شهدا مظهر وفاق، مقاومت و همدلی» برای هفته بزرگداشت شهدا در نظر گرفته شد، چرا که شهدا نقش اساسی و اصولی در وحدت و همدلی داشتند، اگر وصیت شهدا را رصد کنیم بیش از ۹۰ درصد آنها تاکید بر مودت و دوستی داشتند. سلیمانی گفت: هفته بزرگداشت شهدا از ۲۰ اسفند آغاز می‌شود و هر روز با یک عنوان نامگذاری شده است. نخستین روز این هفته در ۲۰ اسفند با عنوان «شهادت و تولید»، یاد و خاطره شهدای کارگر گرامی داشته و از خانواده شهید اسدالله ابراهیمی تجلیل می‌شود. 
آغاز طرح سپاس در سراسر کشور، اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی، عطرافشانی قبور شهدا، مراسم بزرگداشت روز شهدا در ۳۱ استان و ضیافت شهدا از مهم‌ترین برنامه‌های این روز است. سلیمانی اضافه کرد: ۲۱ اسفند با عنوان «شهادت، خدمت و شهامت» نامگذاری شده است. در این روز با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزیر آموزش‌و‌پرورش از خانواده شهدا در آموزش‌و‌پرورش تجلیل می‌شود. 
وی افزود: ۲۲ اسفند با عنوان «شهادت، همدلی و عزتمندی» برنامه محوری مراسم تجلیل از خانواده شهدا در کشور، برنامه سلام شهید و دیدار با نفر از خانواده شهدا، ۲۳ اسفند با عنوان «شهادت، اقتدار و پیشرفت» برنامه عطرافشانی از قبور شهدا، عقد تفاهمنامه با معاون فناوری رئیس‌جمهور، ۲۴ اسفند با عنوان «ولایت و استکبارستیزی» پخش سخنرانی مقام معظم رهبری از تلویزیون، ۲۵ اسفند با عنوان «شهادت، فرهنگ و هنر متعالی» از بیش از هزار برنامه هنری در حوزه فیلم، مستند و داستان رونمایی و از هنرمندان و نقش‌آفرینان تجلیل می‌شود. ۲۶ اسفند با عنوان «شهادت و بصیرت» از خانواده شهدای دفاع‌مقدس و مدافع حرم تقدیر می‌شود. 
سردار سلیمانی افزود: بسته معرفی شهید از شبکه یک سیما، برگزاری اردوهای یک‌روزه از اول ماه رمضان، پایش سلامت و ویزیت رایگان ۲۴ هزار نفر از ایثارگران و خانواده‌های آنان، جزءخوانی قرآن به یاد شهدا، برپایی یادواره شهدا، تبلیغات محیطی، کاشت نهال با عنوان هر شهید یک نهال با همکاری شهرداری‌ها، مسابقه کتابخوانی، زیارت هزار نفر از خانواده شهدا از حرم عبدالعظیم حسنی(ع)، رونمایی از ۸ کتاب دفاع‌مقدس و تجلیل از فرزندان شهدا در دستگاه‌ها از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده در هفته بزرگداشت شهید است.

ارسال نظر
پربیننده