18/فروردين/1404
|
23:53
۰۹:۵۱
۱۴۰۴/۰۱/۱۸

حمله ارتش اشغالگر به چادر خبرنگاران در غزه

ارتش صهیونیستی با هدف قرار دادن چادر خبرنگاران در خان‌یونس، یک خبرنگار را به شهادت رساند و ۶ تن دیگر را مجروح کرد.

در نخستین ساعات بامداد امروز (دوشنبه)، یک حمله هوایی رژیم صهیونیستی به چادر خبرنگاران در نزدیکی مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه، به شهادت خبرنگار فلسطینی «حلمی الفقعاوی» و زخمی‌شدن دست‌کم شش نفر دیگر انجامید.

به گزارش خبرنگار الجزیره، در میان مجروحان، «محمود عوض» تصویربردار شبکه الجزیره نیز بر اثر این حمله مجروح شده‌است. این چادر از مدتی پیش به عنوان پناهگاه خبرنگارانی که اخبار تحولات جنوب غزه را پوشش می‌دادند، برپا شده بود.

در پی این جنایت انجمن رسانه‌های فلسطینی با صدور بیانیه‌ای، این حمله را محکوم کرد و آن را «جنایتی فجیع» و «اقدامی عامدانه برای هدف قرار دادن خبرنگاران» توصیف کرد که نقض صریح قوانین و پیمان‌های بین‌المللی به شمار می‌رود. این بیانیه تأکید می‌کند که رژیم اشغالگر با این اقدامات می‌کوشد از رساندن حقیقت جنایاتش علیه ملت فلسطین به افکار عمومی جهانی جلوگیری کند.

رژیم صهیونیستی در ماه‌های گذشته بارها خبرنگاران و دفاتر رسانه‌ای را در غزه هدف قرار داده‌است. در جریان جنگ اخیر، ده‌ها خبرنگار فلسطینی شهید یا زخمی شده‌اند.

پیشتر نیز سازمان‌های بین‌المللی مدافع آزادی مطبوعات بارها هشدار داده‌اند که رژیم صهیونیستی با هدف خاموش کردن صدای حقیقت، به صورت سازمان‌یافته خبرنگاران را هدف قرار می‌دهد. گزارش اخیر «کمیته حمایت از خبرنگاران» (CPJ) نشان داده است که فلسطین، به‌ویژه در دوره‌های درگیری، یکی از خطرناک‌ترین مناطق برای فعالیت رسانه‌ای در جهان به‌شمار می‌آید.

انتهای پیام/

 
 
ارسال نظر
پربیننده