27/فروردين/1404
|
01:03
۱۲:۲۸
۱۴۰۴/۰۱/۲۵

امضای ۱۳ تفاهمنامه بین الجزایر و اتیوپی

الجزایر و اتیوپی ۱۳ تفاهمنامه در زمینه‌های مختلف امضاء کردند.

امضای ۱۳ تفاهمنامه بین الجزایر و اتیوپی

در پنجمین نشست کمیته مشترک الجزایر و اتیوپی که در آدیس آبابا برگزار شد وزیران امور خارجه  دو کشور 13 تفاهمنامه و برنامه‌های اجرایی در زمینه‌های مختلف امضاء کردند که مهم ترین آنها عبارتند از صنایع داروسازی، کشاورزی، انرژی، معدن، استارت آپ‌ها، علوم قضایی، آموزش عالی، ورزش و فرهنگ.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه الجزایر، این کمیته امکان ارزیابی جنبه‎های مختلف همکاری‌های دوجانبه و تعیین اهداف جدید را با توجه به اولویت‌های شناسایی شده مطابق با ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور را فراهم کرد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، در این بیانیه آمده‌ است: وزیران امور خارجه الجزایر و اتیوپی در یک نشست جداگانه راه‌‎های پیشبرد مشارکت راهبردی بین دو کشور را بررسی و درباره مهم ترین تحولات جاری در سطح منطقه و جهان بحث و تبادل نظر کردند.

«احمدعطاف» وزیر امورخارجه الجزایر شنبه هفته جاری وارد اتیوپی شد و قرار است در بیست و چهارمین نشست فوق العاده شورای اجرایی اتحادیه آفریقا که فردا در مقر این اتحادیه ( آدیس آبابا) برگزار می‌شود، شرکت کند.

در این نشست سرنوشت سمت‌ها و کرسی‌های خالی در بخش‌های مختلف اتحادیه آفریقا مشخص خواهد شد.

 انتهای پیام/

 
ارسال نظر
پربیننده