06/ارديبهشت/1404
|
03:38
۲۳:۱۳
۱۴۰۴/۰۲/۰۲

اخبار اجتماعی

برخورد جدی پلیس با خودروهای انجام‌دهنده حرکات نمایشی

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از شناسایی و برخورد جدی با رانندگان متخلف و خودروهای دارای حرکات نمایشی و پرخطر در معابر شهری خبر داد. سرهنگ حسین‌ولی تویسرکانی در توضیح بیشتر گفت: در پی رصدهای انجام‌‌شده از طریق شبکه‌های اجتماعی، یک دستگاه خودروی سواری «کوئیک» که با انجام حرکات نمایشی و مارپیچ در معابر شهر زاهدان موجب ایجاد رعب و وحشت شهروندان شده بود، با جدیت و پیگیری پلیس راهور استان سیستان‌وبلوچستان شناسایی و برای سیر مراحل قانونی توقیف و به پارکینگ منتقل شد. وی تأکید کرد: امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است و اجازه نخواهیم داد عده‌ای راننده قانون‌گریز، با حرکات پرخطر خود، امنیت ترافیکی هموطنان را به خطر بیندازند. پلیس راهور با این افراد برخورد قاطع کرده و خودروهای متخلف به پارکینگ منتقل خواهند شد.

***
پیگیری سیاست‌های سلامت‌محور در بیمه سلامت

معاون پیشگیری و خدمات پایه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: سازمان بیمه سلامت ایران حمایت راهبردی از سیاست‌های سلامت‌محور از جمله ورزش همگانی را با جدیت دنبال می‌کند. فرشید عابدی گفت: در دنیای امروز که سبک زندگی صنعتی، بی‌تحرکی و استفاده گسترده از فناوری موجب کاهش سطح فعالیت بدنی در جامعه شده است، توسعه و ترویج ورزش همگانی ضرورتی انکارناپذیر در ارتقای سلامت عمومی به شمار می‌رود. معاون پیشگیری و خدمات پایه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: شهرنشینی گسترده، فقر حرکتی و پیامدهای جسمی، روانی و اجتماعی آن، لزوم توجه به ورزش و فعالیت‌های بدنی مستمر را بیش از پیش آشکار کرده است. سازمان بیمه سلامت ایران با تأکید بر شعار راهبردی خود یعنی «بیمه سلامت، پاسخگو، هوشمند، سلامت‌محور»، ورزش همگانی را به ‌عنوان ابزاری موثر در پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای کیفیت زندگی بیمه‌شدگان مورد توجه قرار داده است. وی افزود: ورزش همگانی که تمام اقشار جامعه از کودکان تا سالمندان را دربر می‌گیرد، بستر مناسبی برای ارتقای نشاط اجتماعی، افزایش طول عمر، کاهش هزینه‌های درمانی و ارتقای بهره‌وری اجتماعی فراهم می‌آورد. از همین رو، سرمایه‌گذاری در توسعه ورزش همگانی، سرمایه‌گذاری هوشمند در جهت کاهش بار بیماری‌ها و کاهش هزینه‌های نظام سلامت محسوب می‌شود.

***
آنالیز پیچیده‌ترین بیماری‌ها با هوش مصنوعی در آزمایشگاه‌ها

مسؤول محور پیشرفت‌های فناوری در آزمایشگاه‌های هماتولوژی درباره نقش هوش مصنوعی در آزمایشگاه‌های پزشکی و آنالیز پیچیده‌ترین بیماری‌ها توضیح داد. دکتر نادر وظیفه‌شیران در بیست‌ودومین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای 9 تا 12 اردیبهشت‌ماه 1404 در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود، درباره جدیدترین فناوری مورد استفاده در آزمایشگاه‌های هماتولوژی گفت: اکنون دستگاه‌های نسل جدید وارد بازار شده‌اند، این دستگاه‌های پیشرفته و بزرگ آزمایش ESR یا رسوب گلوبول‌های قرمز را به صورت فوری طی ۲۰ ثانیه انجام می‌دهند. وی بیان کرد: این دستگاه‌ها می‌توانند هموگلوبین A1c را انجام دهند همچنین همزمان می‌توانند همه مواردی را که نیاز به بررسی خون دارند، شناسایی و تهیه گستره رنگی کرده و به دستگاه‌های دیگر دهند تا اسکن شوند و سلول‌ها براساس هوش مصنوعی شناسایی و تطبیق پیدا کنند. وظیفه‌شیران در پاسخ به این سوال که چگونه هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در پیشرفت آزمایش‌های هماتولوژی به کار می‌روند افزود: الگوریتم‌ها در تشخیص بسیاری از بیماری‌ها نقشی موثر دارند. این الگوریتم‌ها برخی اوقات بسیار بزرگ هستند که شاید فقط با هوش مصنوعی قابل حل باشند؛ حال اگر تعدادی از نتایج مورد نیاز الگوریتم را داشته باشیم می‌توانیم پیچیده‌ترین بیماری‌ها را آنالیز کنیم. 

ارسال نظر
پربیننده