20/ارديبهشت/1404
|
18:47
۰۹:۲۴
۱۴۰۴/۰۲/۲۰

حزب‌الله: یمن با موضع قهرمانانه خود آمریکا را تسلیم کرد

فراکسیون وفاداری به مقاومت با اشاره به این که صهیونیست‌ها با حمایت آمریکا و سکوت مشکوک بین‌المللی به تجاوزات علیه لبنان ادامه می‌دهند، موضع شرافتمندانه یمنی‌ها در حمایت از غزه را ستوده و تاکید کرد که یمن با موضع قاطعانه خود، آمریکا را تسلیم کرد.

حزب‌الله: یمن با موضع قهرمانانه خود آمریکا را تسلیم کرد

فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان با صدور بیانیه‌ای در واکنش به ادامه توطئه‌های آمریکایی- صهیونیستی علیه لبنان همزمان با انتخابات شهرداری این کشور اعلام کرد: در حالی که رژیم اشغالگر صهیونیستی با پوشش و حمایت کامل آمریکا به تجاوزات خود علیه کشور ما و نقض حریم هوایی، هدف قرار دادن روستاها و مناطق مسکونی لبنان در مقابل چشم کمیته بین المللی ناظر بر اجرای آتش بس و نیروهای سازمان ملل متحد ادامه می‌دهد، لبنانی‌ها بر حق حاکمیتی خود در رد اشغالگری و محکومیت تجاوزات و وحشی‌گری دشمن، پایبندی به اصول ملی خود بر لزوم اخراج اشغالگران و رد هرگونه تسلیم در برابر باج خواهی‌ها و پروژه‌های توطئه آمیز عادی‌سازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی، تاکید دارند.

حزب الله در این بیانیه در نشست دوره‌ای خود به ریاست محمد رعد، تاکید کرد: لبنانی‌ها همچنان مصمم به تحکیم امنیت و ثبات داخلی، احیای نهادهای سیاسی اداری خود و مشارکت فعال در انتخابات شهرداری و شوراها هستند که اولین دوره آن موفقیت آمیز و امیدوارکننده برگزار شد.

دبیرکل حزب‌الله: اشغالگران را دفن می‌کنیم/ مقاومت ادامه دارد
حزب‌الله: عملیات یمن قدرت پوشالی صهیونیست‌ها را درهم شکست

این فراکسیون در ادامه به جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین پرداخت و تصریح کرد: اشغالگران در حال انتقال جنایات نسل کشی خود از غزه به کرانه باختری هستند. همچنین تهدیدات و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه موجب ادامه تنش‌ها در این کشور می‌شود و به نزاع و درگیری دامن می‌زند و هدف آن تجزیه سوریه است.

فراکسیون مقاومت در لبنان با تمجید از موضع قهرمانانه یمن در حمایت از مردم فلسطین افزود که یمنی‌ها موفق شدند اثربخشی حمایت خود از ملت فلسطین و محاصره هوایی رژیم صهیونیستی با هدف لغو محاصره غزه و توقف جنگ نسل کشی علیه این باریکه را اثبات کنند و آمریکا را مجبور به عقب‌نشینی کردند.

فراکسیون حزب الله خاطرنشان کرد: مردم و رهبری یمن یک موضع برادرانه، شجاعانه و مسئولانه و اصیل در حمایت از ملت فلسطین اتخاذ کرده‌اند و نتایج این پایداری و پشتکار آنها را در تسلیم شدن آمریکایی‌ها می‌بینیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما از دولت لبنان می‌خواهیم با سیاست جدی، روشن و موثر برای تحت فشار قرار دادن طرف‌های با نفوذ بین المللی به ویژه آنهایی که ادعای دوستی با لبنان را دارند تلاش کنند تا این طرف‌ها از حمایت از تجاوزات رژیم صهیونیستی و توجیه جنایات آن دست بردارند.

این فراکسیون خاطرنشان کرد: رژیم اشغالگر بیش از 4000 بار توافق آتش بس را نقض کرده و علاوه بر آن، مانع بازگشت لبنانی‌ها به خانه‌های خود در روستاهای مرزی می‌شود، در روند بازسازی خانه‌ها، مغازه‌ها و زیرساخت‌های ویران شده اختلال ایجاد می‌کند و به شکل مداوم امنیت و ثبات لبنان را در بحبوحه سکوت مشکوک کشورهای به اصطلاح ضامن توافق آتش بس، تهدید می‌کند.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر