26/خرداد/1404
|
16:47
۲۲:۳۹
۱۴۰۴/۰۲/۲۷

اخبار اجتماعی

تجلیل از شهدای خدمت در سطح شهر

مجموعه ارزشمند تصاویر شهدای خدمت با عنوان «خادمان حرمِ ایران» به مناسبت نخستین سالگرد شهادت خدمتگزاران کشور در سطح شهر اکران شد. این تصاویر با هدف بزرگداشت یاد و خاطره شهدایی که جان خود را در راه حفظ امنیت و خدمت به مردم فدا کردند، برپا شده است.

***
کاهش ۴۰ درصدی درگیری‌‌ها و شرارت‌های خیابانی

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: در نتیجه برخوردهای انجام‌شده با اراذل و اوباش که توسط دستگاه قضا و فراجا صورت گرفت، شاهد کاهش حدود ۴۰ درصدی میزان درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی هستیم. سردار احمدرضا رادان در بیست‌وهشتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان و مدیران عالی فراجا با بیان اینکه نیروهای انتظامی در اجرای مأموریت‌های خود خستگی را خسته کرده‌اند، گفت: نزدیک به ۴۰ مأموریت و وظیفه برعهده انتظامی کشور قرار دارد که این مأموریت‌ها به صورت مستمر و شبانه‌روزی، در ایام تعطیل و غیرتعطیل انجام می‌شود. فرمانده کل انتظامی کشور عنوان کرد: در نتیجه برخوردهای انجام‌شده با اراذل و اوباش طی سال گذشته و ابتدای سال جاری که توسط دستگاه قضا و فراجا انجام شده است، شاهد کاهش حدود ۴۰ درصدی میزان درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی هستیم؛ امروز هم بخشی از اراذل و اوباش فراری هستند اما بدانند هر جا باشند نیروهای ما سراغ‌شان خواهند رفت. سردار رادان گفت: در حالت معمول، طی هر سال حدود ۶۰ میلیون بار تلفن‌های مرکز ۱۱۰ به صدا در می‌آیند که ۲۶ میلیون مورد از آنها عملیاتی می‌شوند. وی همچنین خواستار ایجاد کارگروهی مشترک از دستگاه قضا و فراجا برای اصلاح و بازدارنده‌کردن برخی مواد قانونی دارای اولویت و فوریت‌دار شد.

***
ورود پلیس فتا به تبلیغ عمل تغییر رنگ چشم و لاغری

رئیس پلیس فتا از ورود این پلیس به تبلیغات عمل «تغییر رنگ چشم» و آمپول‌های لاغری در فضای مجازی خبر داد. سردار وحید مجید در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به تبلیغات آمپول‌های لاغری و عمل تغییر رنگ چشم در فضای مجازی اظهار کرد: پلیس فتا وقتی می‌تواند به یک موضوع تخصصی در فضای مجازی ورود کند که مرجع تخصصی مانند وزارت بهداشت اعلام کند یک محصول یا خدمت خاص غیرمجاز است. وی افزود: به‌طور مثال، چندی پیش یکی از پزشکان گزارشی درباره عمل تغییر رنگ چشم و آسیب‌های شدید آنها به چشم به پلیس فتا ارائه داد. با توجه به خطرناک بودن موضوع و بررسی‌هایی که از طریق وزارت بهداشت انجام شد، پلیس به این مساله ورود و موضوع را به مرجع قضایی منعکس کرد. سردار مجید ادامه داد: درباره آمپول‌های لاغری، مکمل‌های خطرناک و داروهای غیرمجاز هم با توجه به گزارش‌های سازمان غذا و دارو، بررسی‌های لازم انجام و گزارشات به مرجع قضایی ارسال شد؛ تشخیص غیرمجاز بودن این اقلام با مراجع تخصصی است و ما بعد از دریافت گزارش، اقدامات لازم را با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط انجام می‌دهیم.

***
شناسایی 141 مورد ابتلا به سرخک در کشور

در فروردین‌ماه سال جاری تعداد ۷۷۲ مورد دارای علائم تب و بثورات پوستی در کشور شناسایی شده که از این تعداد ۱۴۱ مورد سرخک با تست‌های آزمایشگاهی تأیید شده‌ است. به گزارش تسنیم، با وجود پوشش گسترده واکسیناسیون سرخک در کشور که طبق اعلام معاون بهداشت وزارت بهداشت، بیش از 95 درصد جمعیت را شامل می‌شود، طی ماه‌های اخیر نشانه‌هایی از بازگشت سرخک در برخی نقاط کشور، بویژه مناطق شرقی، دیده شده است. سرخک یک بیماری‌ ویروسی است که قدرت سرایت‌پذیری زیادی دارد، به ‌طوری که بیش از 90 درصد افراد حساس در تماس نزدیک با بیمار، آلوده می‌شوند. انتقال بیماری به ‌صورت فرد به فرد از طریق ذرات تنفسی یا به‌وسیله تماس مستقیم با ترشحات بینی و گلوی فرد مبتلا انجام می‌شود. 

ارسال نظر