۰۱/تير/۱۴۰۵
|
۱۳:۰۹

اخبار اجتماعی

دستگیری اعضای باند سارقان احشام سنگین

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا از دستگیری اعضای باند سارقان احشام سنگین و اعتراف آنها به ۴۰ فقره سرقت خبر داد. سرهنگ محمدرضا اکبری در تشریح این خبر اظهار کرد: نظر به افزایش سرقت احشام در برخی مناطق ییلاقی یکی از استان‌های شمالی کشور و نارضایتی اهالی آن، پیگیری ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت. وی افزود: با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی شبانه‌روزی مشخص شد اعضای باند ۳ نفره از سارقان حرفه‌ای با حضور در مناطق صعب‌العبور در اکثر روستاها و  شهرستان‌های این استان عمدتا اقدام به سرقت احشام سنگین کرده و به سرعت متواری می‌شوند. معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: بر همین اساس با تشکیل ۲ تیم عملیاتی از کارآگاهان پلیس آگاهی و انجام تعقیب و مراقبت‌های شبانه‌روزی در نهایت خودروی سارقان شناسایی و جهت بازرسی دستور توقف آن را صادر کردند. وی ادامه داد: سارقان با مشاهده مأموران قصد فرار داشتند که طی درگیری، یکی از سرکرده‌های اصلی مجروح می‌شود که پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحت وارده ناشی از گرفتار شدن زیر لاشه سنگین حیوان فوت می‌کند. سرهنگ اکبری تصریح کرد: همچنین نفر سوم از اعضای باند مذکور دستگیر شد و در تحقیقات انجام‌شده  به ۴۰ فقره سرقت احشام اعتراف کرد و با راهنمایی متهمان صحنه‌های سرقت بازسازی شد و مال‌باختگان نیز مورد شناسایی قرار گرفتند.

***
نقص فنی باعث ابطال معاینه فنی‌ صادرشده می‌شود

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: در صورت بروز نقص فنی علاوه بر ابطال معاینه فنی، بابت هر نقص جریمه‌ای جداگانه در قانون لحاظ شده است. سیدمحمدمهدی میرزایی‌قمی درباره دلایل ابطال معاینه فنی برخی خودروها در سطح شهر از سوی پلیس گفت: براساس ضوابط جاری، اعتبار گواهی معاینه فنی از زمان صدور تا تاریخ انقضای درج‌شده در گواهی معاینه فنی یا بروز نقص در خودرو است. وی ادامه داد: پلیس در صورت مشاهده خودروی دارای نقص از قبیل دودزا بودن و استفاده از تجهیزات غیرمجاز و نقص در سیستم روشنایی، گواهی معاینه فنی را باطل می‌کند و این خودروها باید بلافاصله نسبت به رفع ایراد و مراجعه مجدد به مراکز برای اخذ گواهی معاینه فنی اقدام کنند. میرزایی گفت: این موضوع حتی برای خودروهای سانحه‌دیده در تبصره ماده 7 آیین‌نامه اجرایی نحوه انجام معاینه و صدور برگ معاینه فنی خودرو نیز تاکید شده که در صورت سانحه یا تصادف برای وسیله نقلیه دارای گواهی معاینه فنی با تشخیص کارشناس تصادف راهنمایی و رانندگی خودرو باید مجددا نسبت به معاینه فنی خودرو اقدام کند. وی گفت: از شهروندان درخواست می‌شود برای حفظ سلامت و ایمنی خود و سرنشینان نسبت به پایش مستمر و انجام دوره‌ای معاینه فنی خودروی خود اقدام کنند و بویژه پس از هر تعمیر اساسی در بخش‌های ایمنی یا پیش از سفر که ایمنی خودرو حائز اهمیت است به مراکز معاینه فنی مراجعه و از سلامت فنی خودروی خود اطمینان حاصل کنند.

***
سال ۱۴۳۰ از هر ۴ ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد وضعیت پیری جمعیت کشور به گونه‌ای است که سال ۱۴۳۰ از هر ۴ ایرانی یک نفر سالمند است. به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آمار جمعیت سالمند ۶۰ ساله و بیشتر در کشور در سال ۱۴۰۰، ۸ میلیون و ۸۵۹ هزار و ۷۵۸ سالمند بود که 10.43 درصد از جمعیت کشور را تشکیل می‌داد. براساس پیش‌بینی‌ها در سال ۱۴۱۰ جمعیت بالای ۶۰ سال به ۱۲ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۵۶ سالمند خواهد رسید که 14.06 درصد از جمعیت کشور را شامل می‌شود، همچنین پیش‌بینی می‌شود سال ۱۴۲۰ میزان جمعیت بالای ۶۰ سال، ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۴۴۵ سالمند باشد که این تعداد 19.37 درصد از جمعیت کل کشور را تشکیل می‌دهد؛ این آمار نشان می‌دهد سال ۱۴۳۰، تعداد ۲۶ میلیون و۴۸۴ هزار و ۴۲ سالمند بالای ۶۰ سال در کشور زندگی خواهند کرد که 26.12 درصد از جمعیت کل کشور را دربر می‌گیرد. بررسی‌ها نشان می‌دهد سال ۱۴۰۰ از هر ۱۰ ایرانی یک نفر سالمند بوده است، در حالی که در سال ۱۴۳۰ به ازای هر ۴ ایرانی یک سالمند در کشور خواهیم داشت. براساس اعلام درگاه ملی آمار کشور، جمعیت ایران اکنون ۸۶ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۴۹۲ نفر است.

***
گروگان‌گیر یزدی ۱۳ گلوله از پلیس تهران خورد

در حالی ‌که پلیس بارها هشدار داده اراذل‌ و اوباش دست از شرارت بردارند، در تازه‌ترین پرونده یک شرور یزدی که برای گروگان‌گیری به تهران آمده بود قبل از هر اقدامی با شلیک پلیس متوقف شد. یکی از اراذل ‌و اوباش سطح یک یزد که برای گروگان‌گیری فردی در خیابان زعفرانیه تهران اجیر شده بود با شلیک ۱۳ گلوله متوقف و به بیمارستان منتقل شد. این خبر را رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات به فارس می‌گوید. برخورد با اراذل ‌و اوباش در دستور کار پلیس قرار دارد تا جایی که سردار احمدرضا رادان، فرمانده انتظامی کشور می‌گوید با تلاش مأموران پلیس و همکاری دستگاه قضا، درگیری‌ و شرارت‌ خیابانی  ۴۰ درصد کاهش داشته است. سرهنگ سعید راستی با بیان اینکه متهم مصدوم سوابقی از جمله تجاوز به عنف، شرارت و درگیری را در پرونده خود دارد از دستگیری همدست این آدم‌ربا خبر داده و می‌گوید متهم دوم همان کسی است که فرد شرور را برای گروگان‌گیری در قبال پول اجیر کرده بود.

ارسال نظر
captcha
پربیننده