03/خرداد/1404
|
02:24
۱۵:۱۸
۱۴۰۴/۰۳/۰۲

چین اقدام آمریکا درباره دانشگاه هاروارد را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز جمعه اقدام دولت دونالد ترامپ در لغو پذیرش دانشجویان خارجی دانشگاه هاروارد را محکوم کرد.

چین اقدام آمریکا درباره دانشگاه هاروارد را محکوم کرد

وزارت امور خارجه چین روز جمعه اعلام کرد که از حقوق و منافع قانونی دانشجویان و پژوهشگران چینی در خارج از کشور محافظت خواهد کرد. 

این اظهارات در واکنش به تصمیم دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای لغو مجوز دانشگاه هاروارد جهت پذیرش دانشجویان خارجی مطرح شد. بر اساس این تصمیم، که روز پنج‌شنبه اعلام شد، دانشگاه هاروارد از پذیرش دانشجویان بین‌المللی جدید منع شده و دانشجویان خارجی کنونی این دانشگاه ملزم به انتقال به مؤسسات دیگر شده‌اند. 

این اقدام پس از اختلافات مداوم بین دولت آمریکا و هاروارد بر سر سیاست‌های پذیرش و ارائه اطلاعات درباره دانشجویان خارجی اتخاذ شده است.

مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در یک نشست خبری اظهار داشت که این اقدام آمریکا به تصویر و اعتبار این کشور آسیب می‌رساند. وی تأکید کرد که همکاری‌های آموزشی بین چین و آمریکا به نفع هر دو طرف است و این تصمیم می‌تواند روابط دوجانبه را تحت تأثیر قرار دهد.

دانشگاه هاروارد این تصمیم دولت ترامپ را "غیرقانونی" و نوعی "انتقام‌جویی" خوانده و اعلام کرده است که علیه آن اقدام قانونی خواهد کرد. دموکرات‌های کنگره آمریکا نیز این تصمیم را محکوم کرده و آن را تلاشی برای تضعیف استقلال دانشگاه‌ها دانسته‌اند. 

این مناقشه در حالی رخ می‌دهد که تنش‌ها بین دولت آمریکا و هاروارد بر سر مسائل مختلف، از جمله سیاست‌های پذیرش و مدیریت دانشجویان بین‌المللی، بالا گرفته است.

انتهای پیام/

 
برچسب ها:
ارسال نظر
پربیننده