10/تير/1404
|
20:51
۲۲:۳۷
۱۴۰۴/۰۳/۱۲

اخبار

مقابله با ایران‌هراسی با «گردشگری سلامت»


انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری کشور در نشست خبری سومین کنفوبیشن (کنفرانس و نمایشگاه) بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو که از ۲۱ تا ۲۳ خرداد سال‌جاری در همدان برگزار می‌شود، اظهار کرد: گردشگری سلامت ابزار مناسبی برای مقابله با ایران‌هراسی است.  وی افزود: وقتی ما داشته‌های خود را در علم پزشکی با قیمت‌های مناسب عرضه کنیم، بیماران از کشورهای آسیا و اروپا برای درمان به ایران سفر می‌کنند که این موضوع می‌تواند برای ایران 3 برابر درآمدزایی داشته باشد. 
بندپی افزود: با توجه به اقدامات اساسی و ارزشمندی که به برکت انقلاب نصیب ما شده، ما نه‌تنها از همه تکنیک‌های پزشکی برخورداریم، بلکه می‌توانیم پذیرای بیماران از سایر کشورها باشیم‌. معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: یکی از سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در دولت چهاردهم این است که همه رویدادها را در تهران برگزار نکنیم تا زمینه شکوفایی استان‌ها فراهم شود. استان همدان به دلیل بیمارستان‌های مجهز، نیروهای متخصص، طبیعت و گیاهان دارویی و مهم‌تر از همه زادگاه ابوعلی سینا، برای برگزاری این رویداد انتخاب شده است.

حذف ضامن از تسهیلات ایثارگری


معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از حل مشکل اشتغال و تبدیل وضعیت ۱۲ هزار فرزند شهید و جانباز خبر داد. مهندس سعید اوحدی درباره اصلاح قانون اشتغال ایثارگران گفت: قانون‌گذار ظرفیت‌هایی را در این رابطه مطرح کرده؛ مثل بند ج ماده ۸۷ که دولت موظف است تمام فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد را تبدیل وضعیت و استخدام رسمی کند، در این زمینه آزمونی سال گذشته گرفته شد اما تامین اعتبار صورت نگرفت، در مجموع ۱۲ هزار فرزند شهید و جانباز داریم که با این اصلاح برنامه، مشکل این عزیزان هم حل می‌شود.
 وی خبر داد: ایثارگران تا قبل از این تاریخ جهت دریافت وام باید ضامن می‌آوردند اما انعقاد تفاهمنامه بین معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران، بانک دی و صندوق شاهد، موجب شد مستمری ماهانه ایثارگران ضمانت آنها باشد و نیازی به ضمانت دیگری نداشته باشند و این موضوع ظرف هفته آینده از طریق بانک مرکزی ابلاغ خواهد شد. 

ارسال نظر