21/تير/1404
|
23:53
۲۱:۵۶
۱۴۰۴/۰۳/۳۱
موج هفدهم و هجدهم عملیات ترکیبی سپاه صنایع نظامی، مراکز کنترل فرماندهی و مراکز پشتیبانی رژیم را هدف قرار داد

مجازات تدریجی متجاوز

گروه سیاسی: نیروهای مسلح ایران عصر 30 خرداد و بامداد 31 خرداد، ۲ موج دیگر از حملات ترکیبی را به اهداف نظامی، اطلاعاتی و حساس رژیم صهیونیستی انجام دادند. این حملات در حالی صورت می گیرد که منابع صهیونیست از ورود ایران به جنگ فرسایشی خبر می دهند. به گزارش «وطن امروز» صبح 30 خرداد موج شانزدهم عملیات وعده صادق 3 با یک شگفتی همراه بود. یک موشک ایرانی توانست از پدافند چندلایه رژیم صهیونیستی عبور و ساختمان مایکروسافت در بئر سبع را منهدم کند. در شرایطی که رسانه‌های صهیونیستی نسبت به عملکرد سیستم پدافند هوایی ارتش رژیم تردیدهای جدی وارد کرده‌اند، طرح این مساله که ایران وارد جنگ فرسایشی شده، در محافل دشمن صهیونیست داغ شده است. در همین خصوص شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از قول برخی مقامات رژیم اعلام کرد: اسرائیل به این نتیجه رسیده است که ایران در روزهای اخیر سیاست خود را به  «جنگ فرسایشی» تغییر داده است. بررسی رسانه‌ها از آمار عملیات موشکی ۶ روز اول جنگ نیز نشان می‌دهد ایران رفته‌رفته با حجم کم‌تری از موشک‌ها که البته توانایی عبور از سیستم پدافند هوایی اسرائیل را دارند، بیش‌ترین خسارت‌ها را وارد کرده است. استفاده از موشک‌های پیشرفته‌تر به مرور جایگزین موشک‌های نسل قبل شده و این امر موجب بالا رفتن تعداد اصابت موشک‌ها و ایجاد خسارات بیش‌تر به زیرساخت‌های نظامی، انرژی و صنعتی رژیم صهیونیستی شده است.  
اما در حالی که تحلیل‌ها در فلسطین اشغالی روی جنگ فرسایشی و کم‌تر شدن تعداد موشک‌های شلیک‌شده تمرکز داشت، عصر 30 خرداد ایران یک عملیات بزرگ موشکی انجام داد که به گفته محافل صهیونیستی با شلیک 35 موشک بالستیک رقم خورد. موج هفدهم حملات ترکیبی از حیث تعداد موشک‌ها نشان داد تاکتیک ایران در مواجهه با رژیم صهیونیستی قابل پیش‌بینی نیست. انجام حملات در ساعات مختلف روز و شب، کم و زیاد شدن حجم موشک‌های شلیک‌شده و حمله به شمال تا جنوب سرزمین‌ اشغالی، یک نوع سردرگمی را در میان سران و ساکنان فلسطین اشغالی به وجود آورده است. در این خصوص رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل اعلام کرد: هنوز روزهای سختی در پیش داریم.
* حمله به مراکز فرماندهی و پشتیبانی نظامی رژیم
ساعتی پس از حملات جدید ترکیبی ایران، در حالی که ارتش جمهوری اسلامی نیز طبق روال چند روز گذشته پس از حملات موشکی سپاه، پهپادهای «آرش» را به جان صهیونیست‌ها انداخته بود، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای، از انجام موج هفدهم عملیات وعده صادق ۳ خبر داد. در اطلاعیه سپاه آمده است: موج هفدهم عملیات وعده صادق ۳ در سراسر سرزمین اشغالی علیه طیفی از اهداف؛ شامل مراکز نظامی، صنایع دفاعی، مراکز فرماندهی و کنترل، شرکت‌های پشتیبانی‌کننده از عملیات نظامی رژیم و پایگاه‌های هوایی نواتیم و هتزاریم انجام شد. این اطلاعیه افزوده است: این مراکز از ابتدای توفان الاقصی محور شرارت علیه مردم مظلوم غزه، لبنان، یمن و همچنین جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است. آتش گسترده و اصابت دقیق به شهرهای تل‌آویو، حیفا و بئر سبع نشان می‌دهد توان تهاجمی موشک‌های بالستیک تا مجازات کامل باند تبهکار رژیم روند افزایشی دارد. سپاه همچنین در اطلاعیه خود آورده است: همدلی و ایستادگی مردم ایران در حماسه خشم و نصر امروز - روز جمعه - هم‌چنین پیام‌های دلگرم‌کننده هموطنان خارج از کشور، حمایت ملت‌های آزاده، گروه‌های مقاومت و مراجع بزرگوار تقلید، عزم و اراده سربازان جان بر کف ایران اسلامی را در این دفاع مقدس دوچندان نموده است. طبق اطلاعیه‌ای که سپاه منتشر کرد، موج هفدهم حملات ایران روی مراکزی متمرکز بود که امور پشتیبانی نظامی رژیم را انجام می‌دهند. پایگاه‌های هوایی نواتیم و هتزاریم، از جمله مهم‌ترین اهدافی بودند که در موج هفدهم مورد اصابت موشک‌های ایرانی قرار گرفتند. سخنگوی عملیات وعده صادق 3 نیز از حمله به برخی اهداف در تل‌آویو و حیفا خبر داد. سرهنگ ایمان تاجیک همچنین گفت دنیا باید منتظر شگفتانه‌های دیگری از سوی ایران باشد. طبق گزارش رسانه‌های عبری، در حیفا یک مجتمع حساس دولتی مورد اصابت قرار گرفت. همان طور که در اطلاعیه سپاه آمده است، موج هفدهم با موشک‌های فوق‌سنگین انجام شد. در همین خصوص رسانه‌های صهیونیستی خبر دادند صرفا موج انفجار ناشی از یک موشک ایران تا شعاع یک کیلومتری خسارات زیادی وارد کرده است. تصاویری که ساعاتی بعد از حیفا منتشر شد، نیز نشان داد تعدادی از اتومبیل‌های شهرک‌نشین‌ها زیر پلی که پناه گرفته بودند، دچار آسیب‌های فراوانی شده است. حمله ایران به حیفا که شدید گزارش شده است، منجر به مجروح شدن حداقل 17 صهیونیست شد. البته این آماری بود که اورژانس رژیم صهیونی اعلام کرد و همچنین گفت حال برخی مجروحان وخیم است. اما برخی دیگر از رسانه‌ها از تلفات چند ده نفری اسرائیل در حمله ایران به بندر حیفا و تل‌آویو خبر دادند. چنانکه تعدادی از رسانه‌های رژیم اعلام کردند تلفات حمله ایران تنها در حیفا به 45 نفر رسیده و این تعداد شهرک‌نشین مجروح شده‌اند.
در همین رابطه شبکه العربیه با اذعان به سانسور شدید رسانه‌ها در فلسطین اشغالی، به نقل از منابع عبری خبر داد موشک ایرانی به نزدیکی مقر وزارت داخلی این رژیم در حیفا اصابت کرده است. ‌‏العربیه افزود: بخش سانسور نظامی اسرائیل ذکر مناطق مورد اصابت موشک‌های ایرانی را ممنوع اعلام کرده است. شبکه «المیادین» هم به نقل از منابع صهیونیستی گفت: ۲ نقطه راهبردی حیفا در موج حمله موشکی اخیر ایران مورد اصابت قرار گرفته‌ است. الجزیره نیز با استناد به ویدیوهای نیویورک‌تایمز نوشت: حمله ایران به حیفا به یک ساختمان دولتی که وزارت داخلی اسرائیل در آن قرار دارد، آسیب رساند.
* شلیک مجدد موشک با کلاهک خوشه‌ای
از موج پانزدهم عملیات موشکی سپاه به سرزمین اشغالی، رسانه‌های صهیونیستی خبر دادند ایران از موشک‌های جدیدی که کلاهک خوشه‌ای دارند، استفاده می‌کند. پس از انجام موج هفدهم عملیات نیز کانال ۱۲ تلویزیون رژیم در گزارشی اعلام کرد: یک موشک ایرانی حامل ۲۶ راکت کوچک خسارات گسترده‌ای را در شعاع صدها متر به بار آورده است.
در گزارش‌های قبلی رسانه‌های صهیونیستی، تعداد راکت‌های موشک‌های ایرانی 20 عدد اعلام شده بود؛ اما در گزارش‌های کنونی، تعداد راکت‌ها افزایش یافته است. هنوز ایران به صورت رسمی اعلام نکرده آیا این موشک‌ها همان موشک خرمشهر 4(خیبر) هستند که سردار شهید سرلشکر امیرعلی حاجی‌زاده از آن خبر داده بود یا نه؟ 
شهید حاجی‌زاده در خصوص موشک خرمشهر 4 گفته بود این موشک توانایی انهدام 80 هدف در آن واحد را دارد. در حالی که موشک‌هایی که صهیونیست‌ها از آن خبر می‌دهند، 20 تا 26 راکت دارند. از این رو به نظر می‌رسد هم‌چنان باید منتظر فرود موشک‌هایی با کلاهک خوشه‌ای سنگین‌تر از سوی ایران در سرزمین اشغالی باشیم. 
موج هجدهم حملات ایران در بامداد 31 خرداد
ساعت حوالی 3 بامداد دیروز موج دیگری از حملات موشکی و پهپادی سپاه روانه فلسطین اشغالی شد. در موج هفدهم مراکز پشتیبانی رژیم در فرودگاه‌های نواتیم و هتزاریم مورد حمله قرار گرفته بود و در موج هجدهم نیز اهداف نظامی در فرودگاه بن‌گورین مورد حمله قرار گرفت.  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: موج هجدهم عملیات وعده صادق ۳ در مرکز فلسطین اشغالی و فرودگاه بن گورین علیه اهداف نظامی و مراکز پشتیبانی عملیاتی ارتش صهیونیستی به صورت حجم انبوهی از پهپادهای انتحاری و رزمی شاهد ۱۳۶ و موشک‌های نقطه‌زن سوخت جامد و مایع به اجرا درآمد و اهداف از پیش تعیین شده را به قدرت الهی با موفقیت نابود ساخت.
این اطلاعیه افزود: لازم به ذکر است امشب چندین اسکادران از پهپادهای شاهد ۱۳۶ به صورت پیوسته در آسمان اراضی اشغالی انجام ماموریت کردند و بروزترین سامانه‌های پدافندی از رهگیری آنها ناتوان ماندند و صهیونیست‌ها مثل همیشه مجبور به فرار به پناهگاه‌ها شدند. سپاه همچنین اعلام کرد: عملیات‌های ترکیبی موشکی - پهپادی به صورت مستمر و هدفمند ادامه خواهد یافت.
لحظاتی پس از آغاز موج هجدهم عملیات ترکیبی نیروهای مسلح ایران، رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت اعلام کرد یک موشک ایرانی به ساختمانی در تل‌آویو برخورد کرده است. تعدادی از رسانه‌های بین‌المللی نیز اعلام کردند ایران یک ساختمان امنیتی را منهدم کرده است؛ ساختمانی که مورد هدف قرار گرفت، در منطقه میدان استروما در مرکز هولون، نزدیک خیابان موسوم به گلدا مایر واقع شده است. این رسانه‌ها اعلام کردند ساختمان مورد هدف، یک ساختمان امنیتی است و شاهد عملیات حمله به شخصیت‌ها یا نهادهای امنیتی در داخل این ساختمان هستیم.
طبق اطلاعیه‌ای که سپاه منتشر کرد، حملات پهپادی در موج هجدهم عملیات ترکیبی نیروهای مسلح، نمود بیش‌تری داشت. پرواز پهپادها در سرزمین اشغالی ساعت‌ها ادامه داشت و اهداف متعددی را در تل‌آویو، حیفا و برخی دیگر از مناطق فلسطین اشغالی منهدم کرد. طبق تصاویر منتشرشده، اصابت پهپادهای ایرانی در مناطق مختلف رژیم، خسارات زیادی ایجاد کرده است. در بیت‌شین، یک ساختمان به صورت جدی آسیب دید. در عربا اصابت یک پهپاد باعث بسته شدن جاده شد و در بیسان نیز یک پهپاد انتحاری ایرانی، ساختمانی را ویران کرد. در تل‌آویو و حیفا نیز گزارش‌هایی از اصابت چندین پهپاد مخابره شد.
* اسرائیل توانایی تحمل تداوم جنگ را ندارد
با گسترش حملات موشکی و پهپادی ایران به سرزمین اشغالی، منابع غربی و عبری از ناتوانی بیش‌تر رژیم صهیونیستی در ادامه جنگ خبر می‌دهند. روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال با اشاره به اینکه جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ماهانه دست‌کم ۱۲ میلیارد دلار هزینه دارد، اعلام کرد تل‌آویو تحمل بیش از ۲ هفته جنگ با قدرتی چون ایران را ندارد. این روزنامه آمریکایی در ادامه به جزئیات هزینه‌های جنگی رژیم صهیونیستی پرداخته و ‌می‌نویسد: هزینه رهگیری هر فروند از موشک‌های ایرانی توسط سامانه‌های پدافندی اسرائیل ۷۰۰ هزار دلار تا ۴ میلیون دلار برآورد می‌شود. 
وال استریت ژورنال در ادامه به هزینه‌های ناشی از حملات موشکی انتقام‌جویانه جمهوری اسلامی ایران در عملیات وعده صادق 3 اشاره و تاکید کرد صهیونیست‌ها برای بازسازی زیرساخت‌ها و ساختمان‌های ویران‌شده خود دست کم به ۴۰۰ میلیون دلار هزینه نیاز دارند. روزنامه هاآرتص هم گزارش داد ارتش اسرائیل در حال پس گرفتن و عقب‌نشینی از برآوردهای خود مبنی بر پایان دادن به جنگ علیه ایران در عرض یک هفته است و بر این باور است نمی‌توان سقف زمانی خاصی برای پایان نبرد تعیین کرد.
روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت نیز از قول یک افسر ارتش صهیونیستی که در جنگ غزه شرکت داشته، گزارش داد: ویرانی‌هایی که در خیابان‌های تل‌آویو در نتیجه موشک‌های ایرانی دیدیم، دیوانه‌وار به نظر می‌رسد. در رامات‌گان، پس از اصابت موشک، احساس کردم در خان‌یونس یا بیت حانون هستم. برخی مکان‌هایی که موشک‌های ایرانی در آنها سقوط کردند، شبیه منطقه جنگی شده‌اند. همچنین وزارت دفاع آمریکا هشدار داد اگر جنگ با ایران ادامه پیدا کند، ممکن است ذخایر سامانه دفاع موشکی اسرائیل «تا چند هفته دیگر» به پایان برسد. ۳ روز پیش هم در واشنگتن برآورد شده بود ذخایر موشک‌های رهگیر رژیم رو به کاهش است. در همین رابطه یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با وال‌ استریت ژورنال اظهار کرد: «اگر کارزار علیه تهران ظرف چند هفته به پایان نرسد، خطر تمام شدن ذخایر نظامی اسرائیل وجود دارد».
اما با گسترش حملات موشکی و پهپادی ایران و آشکار شدن بیش از پیش ضعف پدافند هوایی دشمن صهیونیست برابر حملات ترکیبی ایران، کابینه رژیم صهیونیستی طرح پیشنهادی وزارت جنگ و فرماندهی جبهه داخلی برای بازسازی ۵۰۰ پناهگاه عمومی و استقرار ۱,۰۰۰ پناهگاه سیار کنار جاده‌ای در سراسر فلسطین اشغالی را با بودجه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون شِکِل تصویب کرد.
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «با توجه به وضعیت امنیتی کنونی، دولت از طریق رأی‌گیری تلفنی، طرحی را برای تسریع در تقویت دفاع جبهه داخلی تصویب کرد».
بر اساس این طرح، ۵۰۰ پناهگاه عمومی که عمدتاً در مناطق مرکزی اسرائیل قرار دارند و هفته گذشته بارها هدف حملات ایران قرار گرفتند، بازسازی خواهند شد. همچنین، ۱,۰۰۰ پناهگاه سیار در «مناطق حساس» فلسطین اشغالی مستقر می‌شوند.
* حمله مجدد ارتش اشغالگر به تاسیسات هسته‌ای اصفهان
ارتش کودک‌کش صهیونیستی نیز طی روزهای 30 و 31 خرداد حملاتی به تهران و برخی مناطق مسکونی و غیرنظامی کشورمان انجام داد که اغلب این حملات در استان اصفهان بود. در این رابطه معاون استانداری اصفهان اعلام کرد: «سحرگاه امروز(دیروز 31 خرداد) رژیم صهیونیستی تجاوز‌هایی در برخی مناطق شهرستان‌های لنجان، مبارکه، شهرضا و اصفهان داشت. بر اساس گزارش‌های واصله، این تجاوز‌ها خوشبختانه تلفات جانی نداشته است. سایت هسته‌ای اصفهان هم از اهداف حملات صهیونیست‌ها بود که واکنش پدافند هوایی را در پی داشت؛ عمده صداهای انفجاری که در این حملات به گوش رسید، مربوط به فعالیت پدافند هوایی و البته بخشی هم مربوط به تعرضات دشمن صهیونیست بود».
معاون استانداری اصفهان همچنین گفت: به مردم اطمینان می‌دهیم هیچ‌گونه نشت مواد خطرناک در منطقه نداشته‌ایم و جای نگرانی وجود ندارد. موکدا تقاضا داریم در اینگونه موارد، برای سهولت عملیات امدادرسانی و مدیریت بحران، مردم اطراف محل‌های حادثه تجمع نکنند. در شهر قم نیز حمله صهیونیست‌ها به یک ساختمان مسکونی منجر به شهادت ۲ تن و جراحت چند نفر شد. شهید «احسان قاسمی» نوجوان ۱۶ ساله‌، یکی از شهدای حمله رژیم به یک واحد مسکونی در منطقه سالاریه قم است. همچنین هلنا غلامی، کاراته‌کای نوجوان کشورمان در لرستان نیز در ادامه حملات رژیم صهیونیستی به مناطق غیرنظامی به شهادت رسید.
در استان ایلام هم سامانه پدافندی یک فروند پهپاد پیشرفته دشمن صهیونی را در آسمان این استان هدف گرفت که طبق اعلام مسؤولان محلی، لاشه آن در کوه‌های شهرستان ملکشاهی سقوط کرد. طبق اعلام برخی رسانه‌ها، در غرب تهران خنثی‌سازی بمب الکترونیکی نیم پوندی عوامل خائن در غرب تهران از بروز یک حادثه تروریستی جلوگیری کرد.

***
ایران از گروسی رسما شکایت کرد

نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت از رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شکایت کرد. «امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه‌‌هایی به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و هم‌چنین رئیس دوره‌ای شورای امنیت نوشت: اظهارات عمومی مطروحه توسط مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، رافائل ماریانو گروسی، در آستانه اقدام تجاوزکارانه اخیر رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران، نقض آشکار و جدی اصل بی‌طرفی است که بر مسؤولیت‌های جایگاه وی مترتب می‌باشد. چنین اظهاراتی به‌طور کامل با وظایف و تعهدات قانونی مقرر در اساسنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ناسازگار و مغایر است.
ایروانی تصریح کرد: آنچه از حیث حقوقی واجد اهمیت ویژه است، واکنش مدیرکل آژانس در کنفرانس مطبوعاتی پس از آغاز نشست شورای حکام در تاریخ ۹ ژوئن ۲۰۲۵ است. وی هنگامی‌ که با تهدیدات صریح رژیم اسرائیل علیه تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان ایران مواجه شد، صرفاً به «نگرانی‌ها»ی ادعایی اسرائیل اشاره کرد که گویا باید مورد توجه قرار گیرد؛ حال آنکه به‌ صورت عامدانه از هرگونه اشاره به ممنوعیت‌های الزام‌آور مندرج در حقوق بین‌الملل و مصرح در قطعنامه‌های کنفرانس عمومی آژانس خودداری کرد؛ قطعنامه‌هایی که به‌ صراحت هر گونه تهدید یا توسل به زور علیه تأسیسات هسته‌ای اختصاص‌یافته به مقاصد صلح‌آمیز را ممنوع می‌سازد. این حذف عامدانه، مصداق بارز قصور در اجرای اصول حقوقی الزام‌آور در حیطه صلاحیت مدیرکل به‌ شمار می‌رود. ایروانی تصریح کرد: تداوم سکوت و انفعال مدیرکل آژانس در قبال این تخلفات که برخلاف مسؤولیت‌های قانونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و تعهدات ناشی از قطعنامه‌های مربوط شورای امنیت سازمان ملل متحد است، عملاً به معنای همدستی از طریق ترک فعل در اقدامات تجاوزکارانه‌ای است که در تاریخ آژانس بی‌سابقه است.

ارسال نظر
پربیننده