اشکهایمان را برای بعد از نابودی رژیم کودککش نگه داشتهایم
همسر شهید محمدمهدی ارومیهچیها در گفتوگو با خبرنگار وطنامروز، با اشاره به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی اظهار داشت: همه دنیا میدانند که این جنگ را رژیم غاصب و کوککش صهیونیست به مردم ایران تحمیل کرد.
وی ضمن محکوم کردن جنایات اخیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ما اشکهایمان را برای بعد از نابودی رژیم کودککش نگه داشتهایم؛ امروز نه تنها محمدمهدی من بلکه یک ملت و با یک صدا پشت این کشور ایستادهایم.
همسر شهید ارومیهچیها ادامه داد: باید جمهوری اسلامی همچنان در مقابل یاوهگوییها و تجاوزات و اقدامات خصمانه و بیرحمانه آمریکا و اسراییل بایستد و مانع خدشهدار شدن عزت و عظمت کشور عزیزمان ایران شود.
وی خاطر نشان کرد: آمریکا و ایادی آن در منطقه بدانند که مردم ایران یکپارچه پشت کشورشان هستند و هیچ باکی از شهادت و جنگ ندارند.
همسر شهید ارومیهچیها در پایان گفت: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند ایران اسلامی هرگز زیر بار صلح تحمیلی نرفته و نمیرود؛ همانگونه که در جنگ تحمیلی زیر بار خواسته دشمنان نرفتیم.
پایان پیام/