07/تير/1404
|
07:34
۲۱:۰۸
۱۴۰۴/۰۴/۰۴

اخبار ورزشی

علی‌نژاد: در روز المپیک به ساختمان کمیته ملی المپیک تجاوز شد

دبیرکل کمیته ملی المپیک‌ گفت: در روز المپیک حملاتی به نزدیکی ساختمان کمیته ملی المپیک ایران انجام شد که باعث آسیب‌هایی به این ساختمان شد؛ ما مراتب را به کمیته بین‌المللی المپیک اعلام‌ کردیم.
پنجاه و دومین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک، سوم تیرماه در محل کمیته برگزار شد و مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک در پایان این نشست اظهار کرد: جا دارد ابتدا تشکر کنم از نیروهای مسلح و مردم ایران به‌ خاطر مقاومت ۱۲ روزه‌ای که در مقابل حملات ددمنشانه رژیم اشغالگر قدس به کشور عزیزمان انجام دادند. یاد تمام شهدای‌مان از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای و ورزشکارانی که در این راه شهید شدند و مردم را گرامی می‌دارم.
وی افزود: در این مدت بیش از ۳۰ ورزشکار ما به شهادت رسیدند که باعث تأسف است و نشان داد رژیم اشغالگر قدس هیچ حد و مرزی برای تهاجم به کشورها برای خودش قائل نیست و هیچ اصولی را رعایت نمی‌کند و به غیرنظامیان نیز حمله می‌کند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک در ادامه گفت: ما از نهادهای بین‌المللی ورزشی توقع داریم با این موضوع برخورد کنند. روز گذشته در روز المپیک شاهد بودیم حملاتی به نزدیکی ساختمان کمیته ملی المپیک ایران باعث آسیب‌هایی به این ساختمان شد. البته ما مراتب را به کمیته بین‌المللی المپیک اعلام‌ کردیم. این هم باز نشان داد رژیم اشغالگر قدس هیچ حد و مرزی برای آسیب رساندن به کشورها و مردم ندارد و اصول بین‌المللی را رعایت نمی‌کند و در روز المپیک، چنین اتفاقی برای کمیته ملی المپیک ایران رخ داد  که خیلی جای تأسف دارد.

***
کاراته‌کای لرستانی به شهادت رسید

«وحید حسنوند» از ورزشکاران رشته کاراته در پی حملات وحشیانه رژیم ‌صهیونیستی به شهادت رسید. به گزارش فارس، رژیم جنایتکار صهیونیستی در جریان حملات خود، سروان وحید حسنوند که از ورزشکاران رشته کارته بود را، حین انجام وظیفه به شهادت رساند.
خبر شهادت وحید حسنوند از ورزشکاران کاراته کشورمان، بار دیگر دل جامعه ورزش را به درد آورد.
فدراسیون کاراته ضمن محکومیت شدید تجاوز جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، شهادت وی را به بازماندگان این شهید گرانقدر، خانواده بزرگ کاراته و ملت شریف ایران تسلیت و تبریک گفت و از درگاه خداوند متعال، برای این شهید مظلوم، علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت کرد.

***
نامه وزیر ورزش به رئیس فیفا: اسرائیل را تعلیق کنید

وزیر ورزش در پی شهادت ۳ عضو خانواده فوتبال از فیفا خواست رژیم صهیونیستی را تعلیق کند. در پی شهادت یک بازیکن فوتسال، یک بازیکن فوتبال و یک داور در پی تجاوز رژیم صهیونیستی، احمد دنیامالی از رئیس فیفا خواست با اقدامی قاطع که موید «ارزش‌های اخلاقی‌» است، حضور رژیم صهیونیستی در رقابت‌های فوتبال را به حالت تعلیق درآورد. 
در نامه وزیر ورزش خطاب به جانی اینفانتینو آمده: با کمال تأسف و نگرانی جدی، توجه شما را به جنایات جنگی آشکار اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران، جلب می‌نمایم. این اقدامات تجاوزکارانه منجر به عواقب ویرانگری برای غیرنظامیان بی‌گناه شده است. در میان قربانیان این حملات نفرت‌انگیز، یک بازیکن فوتبال به نام علی مرادی، یک بازیکن فوتسال به نام علیرضا خلج و یک داور به نام محمد اسدی، جان خود را از دست دادند. 
این یک ضربه سخت نه‌ تنها به ملت ما بلکه به جامعه جهانی ورزش بوده و به‌ مثابه یک یادآوری تلخ و غم‌انگیز از ظلم غیر قابل‌ قبول و خشونت فراگیری است که همچنان جهان ما را آزار می‌دهد. 
با توجه‌ به این حوادث عمیقاً نگران‌کننده، ما با کمال احترام و فوراً از فدراسیون جهانی فوتبال می‌خواهیم اقداماتی قاطع و مناسب را اتخاذ کند. از شما تقاضا داریم رژیم غاصب اسرائیل را از تمام مسابقات و رویدادهای بین‌المللی فوتبال تعلیق کنید. این اقدام ضروری صرفاً یک موضع سیاسی نیست، بلکه یک پایبندی اساسی به حقوق بشر، اصول اخلاقی و منشور المپیک است که ورزش فوتبال صراحتاً از آن حمایت می‌کند. چنین نمایش قاطعانه‌ای از همبستگی بر تعهد تزلزل‌ناپذیر جامعه جهانی فوتبال با قربانیان جنگ، از جمله ورزشکارانی که به طرز غم‌انگیزی در این بحران‌ها کشته شده‌اند، تأکید می‌کند. این مطلب پیامی روشن و صریح خواهد بود که ارزش‌های اخلاق ورزشی، صلح و کرامت انسانی فراتر از همه ملاحظات دیگر است.

ارسال نظر
پربیننده