11/تير/1404
|
11:10
۲۲:۴۲
۱۴۰۴/۰۴/۰۸
خبر

شمار شهدای تکواندوی ایران به ۹ تن رسید

با شهادت ۳ عضو دیگر از خانواده تکواندو، تعداد شهدای این رشته در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به ایران به ۹ تن رسید. فدراسیون تکواندو، دیروز - یکشنبه - خبر شهادت این قهرمانان را تأیید کرد.
شهید «جعفر کشمیر» پیشکسوت تکواندوی گرمسار و از نیروهای فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در جریان مأموریت امنیتی در محله نارمک تهران به شهادت رسید و پیکرش همراه با شهید «حمیدرضا ذبیحی» در گرمسار تشییع و به خاک سپرده شد.
دیگر شهید، «مهدی هاشمی» پاسدار جوان و قهرمان تکواندو با کمربند مشکی دان ۴ است. او که از دیار اصفهان به جبهه دفاع از وطن آمده بود، در حملات ددمنشانه دشمن به آرزوی دیرینه‌اش شهادت رسید. هاشمی علاوه بر افتخارات ورزشی، در زندگی شخصی نیز پهلوانی واقعی بود و با روحیه‌ای استوار تا لحظه آخر پای آرمان‌هایش ایستاد.
همچنین «عبدالله صادق‌آبادی» تکواندوکار خوزستانی، دیگر شهید این رشته در حملات اخیر است.
فدراسیون تکواندو اسامی سایر شهدای این رشته را چنین اعلام کرد: ابوذر مرادی‌فرد (لرستان)، علی حیدری (خوزستان)، امیرعلی امینی (تهران)، امیرحسین نعمتی (لرستان)، غلامرضا اوجانی (البرز) و امیرحسین نصیری (مازندران).
این اسامی نشان از گستردگی حضور قهرمانان تکواندو در میدان دفاع از میهن دارد. یاد این ورزشکاران شهید، الهام‌بخش نسل‌های آینده خواهد بود.

ارسال نظر