21/تير/1404
|
22:19
۲۳:۱۱
۱۴۰۴/۰۴/۰۸

اخبار سیاسی

روایت شمخانی از لحظه حمله اسرائیل به منزل مسکونی‌اش
می‌دانستیم مذاکره برای فریب است

امیر دریابان علی شمخانی، مشاور رهبر انقلاب و دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی از جمله افرادی بود که در تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی در لیست ترور این رژیم قرار داشت و منزل شخصی‌اش، بامداد 23 خرداد هدف حملات موشکی اسرائیل قرار گرفت. 
شمخانی روز هفتم تیرماه در مراسم تشییع پیکرهای شهدای اقتدار شرکت کرد و شامگاه همان روز با حضور در ویژه‌برنامه بدون تعارف در روایت لحظه حمله اسرائیل به آپارتمان مسکونی‌اش اظهار داشت: در حمله صهیونیست‌ها بیشتر آسیب‌های داخلی دیدم. قفسه سینه‌ام شکسته و ریه‌ام آسیب دیده است. بعد از حمله صهیونیست‌ها ۳ ساعت زیر آوار بودم.
مشاور رهبر انقلاب ادامه داد: ابتدا فکر کردم که زلزله شده است... نماز صبح را که خواندم صدای ماشین شنیدم و پیش خود گفتم پس زلزله نیست، چون در موقع زلزله در تهران در خیابان ماشین نمی‌آید و همان جا بود که با خودم گفتم اسرائیلی‌ها مرا زدند.
* آنها می‌دانند چرا مرا زدند
مشاور رهبر انقلاب پس از شرح چگونگی نجاتش از زیر آوار، به نکات جالب توجهی از چرایی ترور خود پرداخت و گفت: آنها می‌دانند چرا مرا زدند و من هم می‌دانم اما نمی‌توانم بگویم. 
در پایان شمخانی ادامه داد: می‌دانستم روزی مرا هدف قرار می‌دهند. با همین برادرانی که شهید شدند جلسات ثابتی داشتیم. ما با هم راهبرد تنظیم می‌کردیم و جلسه می‌گذاشتیم و پیش‌بینی می‌کردیم که به ما حمله صورت می‌گیرد، لذا آنچه بعداً رخ داد ناشی از تصمیم‌هایی بود که بر اساس تدابیر مقام معظم رهبری در همین جلسات اتخاذ شده بود. ما می‌دانستیم اگر این کار شد باید چکار کنیم. مشاور مقام معظم رهبری ادامه داد: می‌دانستیم چه توانمندی‌هایی داریم و چگونه باید به سرعت توانمندی‌های‌مان را تغییر دهیم. ما می‌دانستیم این طرح، طرح فریب است و مذاکره برای توافق نیست. مذاکره برای این است که بتوانند شرایط داخلی کشور را آماده تحریک برای اعتراض کنند که الحق و الانصاف ملت ایران، ملت هوشیاری است.
وی اظهار داشت: من از شدت خشم رسانه‌های بیگانه می‌فهمیدم خوب می‌زنیم و تحلیلگران عوضی و فاقد اطلاع نسبت به حاکمیت و مردم چیز‌هایی می‌گفتند که آدم می‌فهمید اینها چقدر سوزش واقعی و عمیق پیدا کردند. پس از شهادت فرماندهانی که آنها هدف قرار دادند، دشمنان عقل و اقتدار ایران را مشاهده کردند. ظرف ۱۲ ساعت همه جایگزین شدند و عملیات شروع شد.

***
سرلشکر موسوی: 
آمادگی پاسخ محکم به رژیم در صورت تکرار تجاوز را داریم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: از آنجا که درباره پایبندی دشمن به تعهداتش از جمله آتش‌بس، کاملا تردید داریم، آمادگی داریم پاسخ محکمی به او در صورت تکرار تجاوز بدهیم.
امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی» به صورت تلفنی با خالد بن‌سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی درباره جنگ ١٢ روزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا، همچنین موضوعات منطقه‌ای و دوجانبه، رایزنی کرد.
سرلشکر موسوی در این گفت‌وگوی تلفنی با بیان اینکه تهاجم رژیم صهیونیستی و آمریکا به سرزمین ایران به‌رغم خویشتن‌داری‌های جمهوری اسلامی ایران و زمانی که مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در جریان بود، انجام شد، گفت: این ۲ رژیم نشان داده‌اند به هیچ قاعده و هنجار بین‌المللی‌ای پایبند نیستند و این امر در جنگ تحمیلی ١٢ روزه هم برای دنیا ثابت شد.
وی ادامه داد: ما آغازگر جنگ نبودیم ولی با تمام قدرت به متجاوز پاسخ دادیم و از آنجا که درباره پایبندی دشمن به تعهداتش از جمله آتش‌بس، کاملا تردید داریم، آمادگی داریم پاسخ محکمی به او در صورت تکرار تجاوز بدهیم.

***
روانچی: قراری برای برگزاری مذاکرات با آمریکا گذاشته نشده است

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ادعاهای مقامات آمریکایی درباره تعیین زمان مذاکرات را رد کرد و آنها را نادرست خواند.
مجید تخت‌روانچی پس از حضور در جلسه کمیسیون امنیت ملی درباره ادعاهای مقامات آمریکایی درباره تعیین زمان مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده گفت: درباره موضوعاتی که مطرح می‌شود هیچ قراری گذاشته نشده و حرف‌هایی که می‌زنند، صحیح نیست. رئیس‌جمهور آمریکا اخیرا مدعی شده بود هفته جاری ممکن است با مقامات کشورمان مذاکره و توافقی را امضا کند. پس از ادعای ترامپ، کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید هم اعلام کرد: «هرگاه زمان مذاکرات مشخص شود، آن را اعلام خواهیم کرد».
بنابراین گزارش، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه هم پس از اظهارات ترامپ گفت: «حس قوی دارد که ایران آماده توافق است و امیدوار است با این کشور به یک توافق جامع صلح دست یابد.

***
موافقت مجلس با جزئیات لایحه ساماندهی پهپادهای غیرنظامی

سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس گفت: در نشست امروز (دیروز هشتم تیرماه)، نمایندگان مجلس با تمام مواد لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور موافقت کردند. عباس گودرزی اظهار داشت: در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور (پهپاد) غیرنظامی با ماده یک این لایحه با 222 رای موافق، 2 رای مخالف و 3 رای ممتنع از مجموع 247 نماینده حاضر در نشست علنی موافقت شد.

ارسال نظر
پربیننده