13/تير/1404
|
04:07
۰۹:۴۱
۱۴۰۴/۰۴/۱۲

پارلمان انگلیس به ممنوعیت فعالیت یک گروه طرفدار فلسطین رای داد

پارلمان انگلیس فعالیت یک گروه طرفدار فلسطین، با نام «اقدام فلسطین» را ممنوع و آن را به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی کرد.

پارلمان انگلیس به ممنوعیت فعالیت یک گروه طرفدار فلسطین رای داد

 قانونگذاران انگلیس روز چهارشنبه به ممنوعیت فعالیت گروه «اقدام فلسطین»، به عنوان یک سازمان تروریستی رأی دادند. ادعا می‌شود که فعالان این گروه به یک پایگاه نظامی حمله کرده و در اعتراض به حمایت انگلیس از رژیم صهیونیستی، به دو هواپیما آسیب رساندند.

اقدام فلسطین، در اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی شرکت‌هایی را در انگلیس که با این رژیم مرتبط هستند، از جمله شرکت نظامی «البیت سیستمز» را هدف قرار داده است.

دولت لندن این گروه را به ایجاد میلیون‌ها پوند خسارت از طریق اقدام در یک کارخانه در شرکت تالس، یک سایت در شرکت البیت در سال گذشته و در پایگاه نیروی هوایی سلطنتی در جنوب انگلستان در ماه گذشته متهم کرده است که همین امر باعث تصمیم برای ممنوعیت یا ممنوعیت این گروه شد.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
پربیننده
تازه ها