22/تير/1404
|
02:27
۲۲:۱۰
۱۴۰۴/۰۴/۲۱
ساپینتو در حال مشخص کردن تکلیف چند بازیکن مهم استقلال در لیگ پیش رو

معمای کاپیتان‌ها

علی دارابی: در روزهایی که هواداران استقلال چشم‌انتظار تکمیل ترکیب تیم محبوب‌شان هستند، ۳ بازیکن باتجربه این تیم در موقعیتی عجیب و متفاوت قرار گرفته‌اند؛ ۳ ضلع مهم که آینده‌شان می‌تواند معادلات کادر فنی را به‌طور کامل دگرگون کند.
ریکاردو ساپینتو، مرد پرتغالی نیمکت آبی‌ها، تمرینات آماده‌سازی پیش‌فصل را با حداقل نیروها پیش می‌برد و در حالی که هنوز لیست کامل نقل‌وانتقالاتی‌اش بسته نشده، تلاش دارد تیم را برای شروعی پرقدرت مهیا کند. او فعلاً روی حضور بازیکنانی مثل رامین رضاییان و ماشاریپف حساب باز کرده اما در این بین، وضعیت ۳ مهره کلیدی یعنی سیدحسین حسینی، روزبه چشمی و مهرداد محمدی به معمای بزرگی برای هواداران و حتی مدیریت باشگاه تبدیل شده است.
* حسینی؛ در ترافیک ابهام
سیدحسین حسینی، دروازه‌بانی که یک دهه از دروازه استقلال محافظت کرده، حالا در مقطعی قرار گرفته که آینده‌اش در هاله‌ای از ابهام فرو رفته است. جامعه هواداری استقلال، برخلاف گذشته، این‌ بار حمایت بی‌چون‌وچرایی از کاپیتان اول‌ نشان نداده و ساپینتو هم رسماً اعلام کرده تمایل دارد یک گلر خارجی جذب کند، هرچند مخالفتی با ماندن حسینی هم ندارد.
در این میان، حسینی تمرینات اختصاصی خود را جدا از تیم انجام می‌دهد و مذاکرات پرچالش مالی با مدیران باشگاه را پیگیری می‌کند. نام گل‌گهر سیرجان به عنوان مقصد احتمالی مطرح شده اما هنوز هیچ تصمیم قطعی گرفته نشده است. گفته می‌شود بزودی جلسه‌ای مهم میان دروازه‌بان باتجربه و مدیران باشگاه برگزار خواهد شد که می‌تواند تکلیف نهایی را مشخص کند؛ جلسه‌ای که شاید مهر پایانی بر دوران حسینی در استقلال یا نقطه شروعی تازه با پیراهن شماره یک آبی‌ها باشد.
* چشمی؛ آرامش قبل از تمدید
روزبه چشمی، مدافع - هافبکی که در چند فصل اخیر همیشه یکی از مهره‌های کلیدی استقلال بوده، برخلاف حسینی، با این تیم قرارداد جدید بست. بعد از سفر تفریحی به خارج از کشور، او به تهران برگشت و در جریان مذاکرات برای ادامه همکاری با استقلال، اختلافاتی وجود داشت که دیروز شنبه برطرف شد‌.
ساپینتو بشدت روی چشمی حساب کرده بود و او را گزینه اول هافبک دفاعی می‌دانست. همین موضوع باعث شد چشمی، حتی پیش از نهایی شدن تمدید، تمرینات اختصاصی خود را در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز کند تا از نظر بدنی آماده بماند. در صورت خروج حسینی، بازوبند کاپیتانی به بازوی روزبه بسته خواهد شد تا بار روانی تیم را هم به دوش بکشد.
* مهرداد؛ در مرز ماندن و رفتن
مهرداد محمدی، بازیکنی که در نخستین فصل حضورش عملکردی درخشان داشت و به آقای گل تیم تبدیل شد، فصل گذشته را به دلیل آسیب‌دیدگی جدی از دست داد. حالا در شرایطی که استقلال با کمبود وینگر باتجربه مواجه است، پرونده ماندن یا جدایی او به یک داستان پرپیچ‌وخم تبدیل شده است.
ابتدا خبرها بیشتر حکایت از جدایی محمدی داشت اما پس از ارزیابی دوباره لیست توسط ساپینتو، نگاه مدیران باشگاه نسبت به او تغییر کرد. استقلالی‌ها همچنان در بخش مالی نتوانسته‌اند رضایت مهرداد را جلب کنند و مذاکرات ادامه دارد. بحث حضور او در تراکتور هم مطرح شده اما فعلا هیچ چیز قطعی نیست.
مدیریت باشگاه امیدوار است پیش از اعزام به اردوی ترکیه، بتواند پرونده محمدی را ببندد و او را در ترکیب نهایی داشته باشد. با این حال، احتمال ادامه حضور او در استقلال، طبق آخرین شنیده‌ها، بیش از جدایی است و ساپینتو روی حفظ این وینگر سرعتی تاکید دارد.
* پازلی که هنوز تکمیل نیست
با وجود اصرار ساپینتو برای جذب چند مهره جدید، تکلیف این 2 بازیکن، تاثیر مستقیم بر ترکیب اصلی فصل آینده استقلال خواهد داشت. 2 بازیکن با تجربه که هر کدام وزنه‌ای مهم در رختکن محسوب می‌شوند و تصمیم نهایی درباره آنها، آرامش یا آشفتگی را به جمع آبی‌ها تزریق می‌کند.
هواداران استقلال این روزها نگاه‌شان به اتاق جلسات مدیران و میز مذاکره بازیکنان دوخته شده تا ببینند چه سرنوشتی در انتظار ستاره‌های قدیمی است. هر چه هست، قطار نقل‌وانتقالات استقلال هنوز ایستگاه آخر را ندیده و ماجرای این 2 چهره، شاید کلید اصلی حل پازل فنی ساپینتو در فصل آینده باشد.

ارسال نظر
پربیننده