صدیقی: جنگ ۱۲ روزه تجلی اقتدار و انسجام ملی و دینی بود
حجتالاسلام صدیقی خطیب نماز جمعه تهران طی سخنانی با اشاره به جنگ 12 روزه تحمیلی گفت: این جنگ متجلیکننده اقتدار دین، وحدت و انسجام ملی و عظمت امامت ولایت فقیه به عنوان یک باور است.
وی با استناد به آیاتی از قرآن کریم، افزود: در جنگ اُحد، خداوند فرمودند کسانی که به فراخوان رهبری پاسخ دادند پیروز شدند. رهبری در اسلام قاعده و قانون جلوه خداست و استجابت الله و استجابت رسول در یک خط دیده میشود. مومنین در قدم اول پیروز شدند و مشرکین پا به فرار گذاشتند، اما به دلیل چهار مسئله، این قضیه برعکس شد و فرصت تبدیل به تهدید گردید. پیامبر اعظم (ص) از همین تهدید شکننده، تلخ فرصتی جدید خلق کردند که برای همیشه کلاسی شد تا ما نیز از آن درس بگیریم و به پیروزیهای پیشبینی نشده دست یابیم.
صدیقی خاطرنشان کرد: «شرایط سختی پس از این جنگ بر پیامبر ما تحمیل شده بود. آنهایی که در گوشه و کنار خود را کرده بودند، وقتی دیدند پیامبر زنده است، با وجود شکست قشون، جمع شدند. وقتی پیامبر فراخوان کرد، مجروحین به فرمان او دشمن را تعقیب کردند و با 5000 ملائک به فرمان خدا به کمک آنها آمدند. وجود پیامبر امیدآفرین بود.»
امام جمعه موقت تهران با اشاره به حمله دشمن و شهادت فرماندهان کارآزموده کشورمان، اظهار داشت: دشمنان فکر میکردند که با از بین بردن سر نظام، قدرت را نابود کرده و ریشه نظام را برای همیشه قطع خواهند کرد. در این شرایط، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی) در یک پیام تلویزیونی به مردم روحیه دادند و به عنوان نماینده نبی مکرم اسلام و امام زمان، قهرمانانه ظاهر شدند.
وی ادامه داد: ایجاد انسجام، تزریق امید و اطمینان به پیروزی، پیشگوییهای قاطع و انتصاب فرماندهان جدید، نشاندهنده تدبیر و حکمت رهبر معظم انقلاب است. به گونهای که گویا این فرماندهان در آب نمک خوابانده شده بودند تا جبهه هرگز به خلأ فرماندهی گرفتار نشود. رهبر ما تاج افتخار ملت بزرگ ایران است و در سختترین شرایط نیز چهرهای شاداب دارند.
صدیقی خطاب به جامعه تأکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
انتهای پیام/