11/مرداد/1404
|
06:21
۱۷:۰۳
۱۴۰۴/۰۵/۱۰

اندیشکده اسرائیلی: جنگ ۱۲ روزه علیه ایران نتیجه عکس داد

اندیشکده امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در تحلیلی اذعان کرده که جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران به اهدافش دست پیدا نکرده است.

اندیشکده اسرائیلی: جنگ ۱۲ روزه علیه ایران نتیجه عکس داد

گزارش «اندیشکده امنیت داخلی اسرائیل» درباره جنگ 12 روزه بین ایران و اسرائیل به تحلیل تأثیرات این درگیری بر ثبات رژیم جمهوری اسلامی و امکان تغییر رژیم در ایران می‌پردازد.

در حالی که مقامات رژیم صهیونیستی در روزهای جنگ از سرنگونی نظام ایران سخن می‌راندند، این اندیشکده مدعی می‌شود اسرائیل در این جنگ، سرنگونی حکومت ایران را به‌عنوان هدف رسمی اعلام نکرده بود، بلکه هدف اصلی آن وارد آوردن خسارت سنگین به برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران برای تأخیر در پیشرفت آن‌ها بود.

با این حال، به گفته این اندیشکده، برخی اقدامات اسرائیل، به‌ویژه در هفته دوم جنگ، با نیت تضعیف پایه‌های رژیم و تحریک مردم ایران برای ازسرگیری اعتراضات عمومی انجام شد. این اقدامات شامل حملاتی به نمادهای حکومت بود که احتمالاً در صورت ادامه جنگ، شدت بیشتری می‌یافت. 

در عین حال این گزارش تصریح می‌کند که هیچ شواهدی مبنی بر موفقیت این اقدامات در تضعیف رژیم وجود ندارد و حتی برخی از آن‌ها نتیجه معکوس داشته‌اند.

به عنوان مثال، اندیشکده اشاره می‌کند که حمله اسرائیل به زندان اوین با هدف ضربه نمادین به حکومت انجام شد اما به کشته شدن غیرنظامیان، از جمله زندانیان، کارکنان زندان، بازدیدکنندگان و ساکنان محلی منجر شد.  این حمله با محکومیت گسترده، حتی از سوی مخالفان حکومت ایران مواجه شد.

به گفته این اندیشکده، این اقدام نه‌تنها به اعتراضات عمومی منجر نشد، بلکه موجی از انتقادات علیه اسرائیل را برانگیخت. 

حملات به مقر نیروهای امنیتی داخلی و بسیج نیز، بر اساس گزارش، تأثیر قابل‌توجهی نداشت. این اندیشکده نتیجه می‌گیرد که مردم ایران در زمان حملات اسرائیل بر خلاف محاسبات رژیم اسرائیل علیه حکومت قیام نکردند. 

با این حال، این اندیشکده اذعان می‌کند که حکومت ایران انسجام داخلی خود را حفظ کرده و به‌سرعت از ضربه اولیه خود را بازیابی کرده است.

انتهای پیام/

 
برچسب ها:
ارسال نظر
پربیننده