وزیر خارجه رژیم اسرائیل: ۵۰ اسرائیلی همچنان در اسارت حماس هستند
گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه "حماس تلاش دارد تا شرایطی را برای ماندن در قدرت بر نوار غزه تحمیل کند" این جنبش را متهم کرد که اسرای اسرائیلی را در گرسنگی نگه می دارد و کلیپهای ویدیویی از آنها منتشر می کند.
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی همچنین خواستار آزادی بدون قیدوشرط اسرای اسرائیل در غزه شد.
خط ونشان وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای برخی از کشورهای اروپایی
گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنان خود، اقدامات فرانسه، انگلیس و کانادا و برخی دیگر از کشورهای غربی در آنچه حمایت از فلسطینی ها خوانده شده، هدیه ای به حماس تلقی کرد.
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در عین حال کشورهای غربی را تهدید کرد و مدعی شد: کشورهایی که علیه اسرائیل گام برداشتهاند(درخواست برای تشکیل مستقل فلسطینی)، باید عواقب و پیامدهای اقدامات خود را که باعث طولانی شدن جنگ میشود، درک کنند.
وی در عین حال از مذاکره با آمریکا در مورد وضعیت امنیتی نوار غزه پس از پایان جنگ خبر داد و گفت: تلاشهایی از سوی آمریکا برای تدوین چشماندازی برای روز پس از جنگ غزه در جریان است و ما در حال مذاکره در این مورد با واشنگتن هستیم.
ساعر ضمن درخواست برای آزادی اسرای اسرائیلی در اختیار مقاومت فلسطین گفت: ما خواهان پایان جنگ در غزه و آزادی همه گروگانها(اسرای اسرائیلی در غزه) هستیم.
انتهای پیام/