01/شهريور/1404
|
20:37

نشست سران سازمان شانگهای هفته آینده در تیانجین چین برگزار می‌شود

پنجمین نشست سران سازمان همکاری شانگهای از ۳۱ آگوست تا اول سپتامبر در شهر تیانجین چین برگزار خواهد شد.

نشست سران سازمان شانگهای هفته آینده در تیانجین چین برگزار می‌شود

«لیو بین» معاون وزیر خارجه چین اعلام کرد که نشست سران سازمان همکاری شانگهای در روزهای 31 اگست و اول سپتامبر در تیانجین برگزار می‌شود. وی فهرست دعوت‌شدگان را منتشر کرد.

در این نشست، سران کشورهای عضو شامل ایران، روسیه، چین، هند، پاکستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و بلاروس و همچنین نمایندگان کشورهای ناظر و شریک گفتگو حضور خواهند داشت. علاوه بر این، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل و روسای سازمان‌های منطقه‌ای نیز در این نشست شرکت می‌کنند.

لیو بین تأکید کرد که این پنجمین نشست شانگهای در چین و بزرگ‌ترین گردهمایی این سازمان از زمان تأسیس آن خواهد بود.

وی افزود که سران کشورها در این نشست درباره تجربیات موفق شانگهای بحث و مسیر توسعه همکاری‌های آینده را ترسیم خواهند کرد.

سازمان همکاری شانگهای که در سال 2001 تأسیس شد، به منظور افزایش همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی میان کشورهای آسیایی شکل گرفت که متشکل از 9 عضو اصلی و سه عضو ناظر است.

انتهای پیام/.

 
 
ارسال نظر
پربیننده
تازه ها