03/شهريور/1404
|
23:14

مصر: ما و عربستان با تجاوزات اسرائیل به غزه مخالفیم!

مخالفت و محکومیت ظاهری تنها کاری است که حکام عرب در برابر جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه انجام می‌دهند و در تازه‌ترین موضعگیری عربی، مصر و عربستان بدون اتخاذ موضع عملی و جدی تنها اعلام کرده‌اند که مخالف تجاوزات اسرائیل هستند.

مصر: ما و عربستان با تجاوزات اسرائیل به غزه مخالفیم!

وزارت خارجه مصر اعلام کرد که بدر عبدالعاطی و فیصل بن فرحان همتای سعودی وی بر مخالفت با تجاوزات اسرائیل به غزه و سیاست گرسنگی دادن و کشتار غیر نظامیان تاکید کردند.

وزارت خارجه مصر افزود که عبدالعاطی، همتای سعودی خود را در جریان تلاشهای دوحه و قاهره برای دستیابی به آتش بس در غزه و تضمین ورود بدون مانع کمکها به این منطقه قرار داد.

ضعف و  انفعال کشورهای عربی در برابر جنایات وحشیانه و مستمر رژیم صهیونیستی در نوار غزه همچنان ادامه دارد و حتی شاهد همدستی و توطئه برخی از آنها همچون امارات و متاسفانه همکاری اقتصادی آشکار برخی دیگر همچون مصر هستیم که قرارداد دهها میلیارد دلاری برای خرید گاز متعلق به ملت فلسطین از اشغالگران صهیونیست امضا کرده است.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
پربیننده
تازه ها