20/شهريور/1404
|
21:38

تاکید السودانی بر اهمیت ثبات عراق/ واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا

محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق بر ضرورت تداوم ثبات و امنیت در این کشور و حفظ آن تاکید کرد.

تاکید السودانی بر اهمیت ثبات عراق/ واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا

محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در سخنانی در مراسم سالروز میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) در بغداد بر ضرورت مقابله با طرفهایی که برای روشن کردن آتش فتنه و تفرقه و ضربه زدن به آرامش اجتماعی در عراق تلاش می کنند، تاکید کرد.

السودانی با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت و همبستگی امت اسلام، حفظ امنیت و ثبات در عراق را مسئله مهم خواند.

وی دوری از آموزه های پیامبر(ص)، تفرقه افکنی و از هم گسیختگی در جهان اسلام را عامل بحرانهای کنونی در منطقه و در راس آن گستاخی و تجاوزگری مستمر رژیم صهیونیستی قلمداد کرد.

به گفته السودانی، رژیم غاصب همچنان به ریختن خون بیگناهان در غزه ادامه می دهد، به لبنان و ایران تجاوز کرد و  اخیرا نیز قطر را مورد تجاوز آشکار خود قرار داد.

تاکید المشهدانی بر اهمیت بسیار زیاد انتخابات آتی  عراق

محمود المشهدانی رئیس پارلمان عراق گفت: شرکت در انتخابات(پارلمانی)، یک وظیفه اخلاقی و ملی است، عراق در آستانه برگزاری انتخابات بسیار مهمی قرار دارد.

وی با اشاره به ادامه جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه گفت: هر روز که بیدار می شویم، خبرهای اخبار جنگ ظالمانه را می‌شنویم.

رد صلاحیت 788 نامزد انتخابات عراق

 

کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق اعلام کرد که تا امروز، 788 نفر از افرادی که نامزدی خود را برای انتخابات پارلمانی آتی این کشور اعلام کرده بودند، رد صلاحیت شده اند، این نهاد همچنین از تایید صلاحیت مجدد 53 نامزد انتخابات خبر داد.

 

واکنش عراق به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا

سفارت عراق در واشنگتن اقدام مجلس نمایندگان آمریکا در لغو مجوزهای مرتبط با جنگ در عراق را گام مهمی در توسعه روابط این کشور با آمریکا قلمداد کرد.

خاطر نشان می شود مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قاطع آرا به لغو مجوزهای استفاده از نیروی نظامی مربوط به عراق، به عنوان بخشی از قانون مجوز دفاع ملی که سیاست‌های نظامی آمریکا را تعیین می‌کند، رأی داد.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
تازه ها