24/شهريور/1404
|
03:03

اخبار ورزشی

ستاره‌ای که با جانماز به ورزشگاه می‌رود

مدافع تیم‌ملی سنگال با تعهد به اسلام در سطح اول فوتبال دنیا بازی می‌کند. سایت خبری MONDE MUSLIM انگلیسی الحاجی مالک دیوف، مدافع ۲۰ ساله سنگالی وستهام را نمونه بارز فوتبالیست سرشناس «متعهد به نماز» دانست. این رسانه انگلیسی ستاره سنگالی را به‌عنوان متعهدترین مسلمان لیگ برتر انگلیس معرفی کرد. او ۱۵ ژوئیه/ ۲۴ تیر، با قراردادی بلندمدت و مبلغ ۱۹ میلیون پوند از اسلاویا پراگ به وستهام پیوست و شماره ۱۲ را بر تن کرد. او بارها تسبیح به دست در تمرینات وستهام حضور پیدا کرده تا نشان دهد در سطح اول فوتبال دنیا نیز به سبک زندگی اسلامی متعهد است. وب‌سایت رسمی وستهام، دیوف را به‌عنوان بازیکنی «با شخصیت قوی و جاه‌طلب» توصیف می‌کند که ایمانش به اسلام، منبع انگیزه او برای تعادل بین تمرینات فشرده و زندگی شخصی است.
نشریه اتلتیک انگلیس دیوف را به‌ عنوان الگویی برای جوانان مسلمان معرفی می‌کند که چگونه ایمان را با جاه‌طلبی حرفه‌ای ترکیب کنند.

***
چرا CAS محرومیت بیرانوند را تعلیق کرد؟

وکیل علیرضا بیرانوند توضیحاتی درباره تعلیق محرومیت وی در دادگاه CAS ارائه کرد.
هوشنگ نصیرزاده درباره تعلیق محرومیت دروازه‌بان تراکتور اظهار کرد: ما چند استدلال در دادگاه حکمیت ورزش مطرح کردیم. گفتیم وقتی بازیکن را محروم کرده‌اید، او از تیم ملی ایران هم محروم می‌شود در حالی که تیم ملی در فسخ قرارداد بیرانوند هیچ نقشی ندارد و زیان جبران‌ناپذیری به تیم ملی وارد می‌شود. 
وی افزود: دومین زیان هم متوجه باشگاه تراکتور خواهد شد. به این دلیل که این تیم هم در مسابقات لیگ نخبگان آسیا شرکت می‌کند و بیرانوند دروازه‌بان اصلی‌ آن است. غیبت او در لیگ نخبگان هم به تراکتور آسیب می‌زند. دادگاه CAS هم استدلال‌ها را پذیرفت.
وکیل بیرانوند در دادگاه حکمیت ورزش توضیح داد: این دادگاه در گذشته از فدراسیون فوتبال در ارتباط با تعلیق رای نظر خواسته بود. فدراسیون هیچ اظهارنظری در این رابطه نداشت و بی‌طرفی خود را حفظ کرد. فقط از رای خود دفاع کرد اما پرسپولیس اعلام کرد مخالف بازگشت بیرانوند به مسابقات است و دستور موقت را برایش نمی‌پذیرد. دادگاه CAS هم به ما اطلاع داد این باشگاه هیچ دلیلی برای مخالفت خودش اعلام نکرده است.
نصیرزاده اضافه کرد: به همین دلیل از آنجا که ممکن است بیرانوند دچار زیان غیرمتعارف شود درخواست دستور موقت را پذیرفتند تا فعلا به مسابقات بازگردد تا رای صادر شود‌. دادگاه داوری ورزش نوشته اگرچه تجدیدنظرخواه شانس زیادی برای موفقیت در پرونده دارد اما ممکن است هنگام رسیدگی اصلی به پرونده، هیات داوری به نظر دیگری برسد. به همین دلیل به کمیته استیناف ایران دستور داده شد بیرانوند را تا زمان تشکیل دادگاه به مسابقات برگرداند.
وی درباره زمان تشکیل دادگاه و قاضیان پرونده در CAS گفت: تقاضای تک داور کردیم که هم پرسپولیس موافقت کرد و هم فدراسیون فوتبال اما زمان برگزاری دادگاه هنوز مشخص نیست. با این تفاسیر بیرانوند از هفته چهارم مشکلی برای بازی ندارد.

***
کیانی و سلیمی نخستین نمایندگان تکواندوی ایران در قهرمانی جهان

سیدحسن صفوی: برنامه بیست و هفتمین دوره مسابقات تکواندوی قهرمانی جهان اعلام شد و بر اساس آن قهرمان و نایب‌قهرمان المپیک به عنوان نخستین نمایندگان کشورمان به دیدار رقبای خود می‌ر‌وند.
به گزارش فارس، این دوره از مسابقات دوم تا ۸ آبان‌ماه در شهر ووشی کشور چین برگزار می‌شود. در فاصله کمتر از 20 روز تا پایان مهلت ثبت نام، 651 تکواندوکار از کشورهای مختلف برای حضور در این رویداد جهانی ثبت‌نام کرده‌اند.
رقابت‌ها در ۱۶ وزن انفرادی (۸ وزن مردان و ۸ وزن زنان) برگزار خواهد شد و تیم ‌ملی ایران نیز با 14 تکواندوکار به مصاف رقبای جهانی خود خواهد رفت.
در اوزان مختلف، وزن ۵۸- کیلوگرم مردان با ثبت‌نام 59 تکواندوکار، پرترافیک‌ترین و حساس‌ترین وزن این دوره از مسابقات محسوب می‌شود. اوزان 73- و 73+ کیلوگرم زنان نیز تعداد کمتری نسبت به سایر اوزان تکواندوکار ثبت نامی دارند. مهدی رزمیان، ابوالفضل زندی، مهدی حاج‌موسایی، محمدصادق دهقانی، امیرسینا بختیاری، مهران برخورداری، محمدحسین یزدانی و آرین سلیمی ترکیب تیم ‌ملی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان را تشکیل می‌دهند. سعیده نصیری، مهلا مومن‌زاده، مبینا نعمت‌زاده، ناهید کیانی، کوثر اساسه و نسترن ولی‌زاده  نیز نفرات تیم‌ملی بانوان  را برای حضور در این رویداد تشکیل می‌دهند. 
بر اساس برنامه مسابقات، این رقابت‌ها ۲ آبان‌ماه  با برگزاری مبارزات  اوزان 57- کیلوگرم زنان و 87+ کیلوگرم مردان آغاز می‌شود که ناهید کیانی و آرین سلیمی ۲ مدال‌آور المپیک پاریس، نمایندگان روز نخست کشورمان در این رویداد خواهند بود. مهدی حاجی‌موسایی و مهلا مومن‌زاده ۲ نماینده ایران در اوزان 63- و 49- کیلوگرم در روز دوم خواهند بود.
روز سوم با دیدار محمدحسین یزدانی در وزن 87- کیلوگرم و مهدی رزمیان در وزن 54- کیلوگرم پیگیری می‌شود؛ روز چهارم نیز سعیده نصیری و مهران برخورداری در اوزان 46- و 80- کیلوگرم به دیدار حریفان می‌روند. محمدصادق دهقانی در وزن 68- کیلوگرم و نسترن ولی‌زاده در وزن 67- کیلوگرم نمایندگان ایران در روز پنجم هستند. ابوالفضل زندی در وزن 58- کیلوگرم و کوثر اساسه در وزن 62- کیلوگرم در روز ششم مسابقات پیکار خواهند کرد.
روز پایانی و هفتم مسابقات نیز مبینا نعمت‌زاده در وزن 53- کیلوگرم و امیرسینا بختیاری در وزن 74- کیلوگرم روی شیاپ چانگ خواهند رفت.
این رقابت‌ها یکی از مهم‌ترین رویدادهای تقویم جهانی تکواندو به شمار می‌رود و پس از المپیک پاریس یکی از حساس‌ترین رقابت‌ها بوده و  نقش تعیین‌کننده‌ای در رنکینگ و مسیر المپیکی ورزشکاران تا سال 2028 خواهد داشت.

ارسال نظر
پربیننده