01/مهر/1404
|
00:40
رئیس قوه‌قضائیه تأکید کرد

برخورد جدی با گران‌فروشان و محتکران

دشمنان مترصد هستند با فشار بر اقتصاد کشور و معیشت مردم، زمینه نارضایتی را فراهم آورند و همزمان علیه ارزش‌های دینی و ملی ما اقدام کنند و به دنبال این موارد، در کشور ناامنی ایجاد کنند؛ باید بسیار هوشیار باشیم. 
رئیس دستگاه قضا در این باره تاکید کرده است: همه دستگاه‌های مسؤول اعم از قوای سه‌گانه، نیروهای امنیتی و انتظامی و سایر بخش‌های ذی‌صلاح باید در برابر این توطئه‌های پیچیده بایستند و به خنثی‌سازی آنها مبادرت ورزند. همچنین باید با همکاری یکدیگر، نسبت به شناسایی و برخورد با گران‌فروشان و محتکران اقلام موردنیاز مردم اهتمام داشته باشند؛ در این عرصه، نباید فقط به اقدامات پسینی بسنده کرد، بلکه باید با تدابیر پیشینی و پیشگیرانه مانع جولان گران‌فروشان و محتکران شد.   
حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای دیروز در نشست شورای‌عالی قوه‌قضائیه افزود: همین قاعده درباره کسانی صدق می‌کند که قصد ایجاد ناامنی‌های روانی و فیزیکی برای مردم دارند یا می‌خواهند اقدامات ضدفرهنگی انجام دهند؛ ضروری است در ابتدا با اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه مانع بروز و ظهور آنها شد و چنانچه جولانی از سوی آنها مشاهده شد، با قدرت و وفق موازین قانونی به مقابله برخاست. 
رئیس عدلیه با قدردانی از مجاهدت‌ها و تلاش‌های همه بخش‌هایی که در راستای معیشت و امنیت مردم فعالیت می‌کنند و درخواست از بخش‌هایی که به مقابله با مسائل ضدفرهنگی اهتمام دارند، گفت: ۳ مقوله «امنیت»، «معیشت» و «فرهنگ و هنجارهای اجتماعی» برای هر جامعه‌ و جمعی اولویت است؛ دشمنان ما نیز برای ضربه زدن به این ۳ مقوله‌ مهم، طراحی‌های پیچیده و متنوعی را انجام داده‌اند. 
محسنی‌اژه‌ای اضافه کرد: دشمنان مترصد آن هستند با فشار بر اقتصاد کشور و معیشت مردم، زمینه نارضایتی را فراهم آورند و همزمان علیه ارزش‌های دینی و ملی ما اقدام کنند و به دنبال این موارد، در کشور ناامنی ایجاد کنند؛ باید بسیار هوشیار باشیم؛ همه دستگاه‌های مسؤول اعم از قوای سه‌گانه، نیروهای امنیتی و انتظامی و سایر بخش‌های ذی‌صلاح باید در برابر این توطئه‌های پیچیده بایستند و به خنثی‌سازی آنها مبادرت ورزند. 
وی افزود: از دولت نیز انتظار داریم در راستای معیشت مردم و حفظ ارزش‌ها، تلاش مضاعف داشته باشد. قطعاً مایحتاج و نیازهای ضروری و اولیه مردم باید با قیمتی که متناسب با قدرت خرید عموم مردم است، عرضه شود و در این باره، سازوکارهای قانونی مربوط تعبیه و تدوین شده است. رئیس قوه‌قضائیه ضمن گرامیداشت هفته دفاع‌مقدس، اظهار کرد: ایثار و انسجام و وحدت ملی ما در ۲ مقطع جنگ تحمیلی ۸ ساله و دفاع‌مقدس ۱۲ روزه، معادلات جهانی را تغییر داد و نظام و ملت ایران را در چشم جهانیان بزرگ‌تر و عزتمندتر کرد. 
محسنی‌اژه‌ای افزود: نظام و ملت ما با استقامت و پایداری‌شان در جنگ تحمیلی ۸ ساله و دفاع‌مقدس ۱۲ روزه، معنای جدیدی را در دکترین دفاع و مقابله با ستمکاران خلق کردند. جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و وقایع پس از آن به همگان حتی آنانی که اعتقاد به اعتماد به آمریکا داشتند ثابت کرد مستکبران قابل اعتماد نیستند و آنان اکنون معترف و مقر به این مقوله هستند و صراحتاً بر زبان می‌رانند که آمریکا قابل اعتماد نیست و رژیم صهیونیستی، غده بدخیم سرطانی است که به هیچ‌کس رحم نمی‌کند.

ارسال نظر
پربیننده