07/مهر/1404
|
12:28

اعتراض‌های خشونت آمیز در پرو ۱۹ زخمی بر جای گذاشت

در جریان اعتراض‌های خشونت آمیز در شهر لیما و راهپیمایی معترضان به سمت مقرهای دولتی پرو، دستکم ۱۹ نفر زخمی شدند.

اعتراض‌های خشونت آمیز در پرو ۱۹ زخمی بر جای گذاشت

صدها نفر تحت حضور سنگین پلیس، به سمت مقرهای دولتی در مرکز شهر لیما  پایتخت پرو راهپیمایی کردند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، گروه‌هایی از جوانان به سمت نیروهای پلیس سنگ، بمب آتش‌زا و فشفشه پرتاب کردند و آنها در مقابل با گاز اشک‌آور و گلوله‌های لاستیکی پاسخ دادند.

«هماهنگ‌کننده ملی حقوق بشر» (CNDDHH)، یک سازمان حقوق بشری در پرو، روز یکشنبه به وقت محلی اعلام کرد که 19 نفر در این درگیری‌ها، از جمله یک روزنامه‌نگار، زخمی شده‌اند.

پلیس ملی پرو روز شنبه، همراه با تصاویری از درگیری‌ها در رسانه‌های اجتماعی، گزارش داد: یک افسر پلیس در جریان راهپیمایی که توسط گروه‌های مختلف سازماندهی شده بود، بر اثر اصابت کوکتل مولوتوف دچار سوختگی درجه یک شد.

خبرگزاری رویترز در مورد این اعتراضات نوشت که یک گروه از جوانان «نسل زد» برای ابراز نارضایتی از طرح جنجالی اصلاحات بازنشستگی سازماندهی شده بود.

همچنین دولت دینا بولوارته، رئیس جمهور پرو، میزان محبوبیتش به دلیل رسوایی‌های مداوم و افزایش جرم و جنایت به شدت کاهش یافته است.

انتهای پیام/

 
برچسب ها:
ارسال نظر
تازه ها